Anja Meulenbelt draait weer door: ‘Femmes for Freedom is nationalistisch rechts’ en ‘Frits Bolkestein is islamofoob’

Anja Meulenbelt is het niet eens met de vrouwenorganisatie Femmes for Freedom die strijdt voor de bevrijding van de hindoestaanse en islamitische vrouw. Daarom is die organisatie “extreem-rechts”. Oh, en VVD-coryfee Frits Bolkestein is een islamofoob.

Aan grote woorden geen gebrek bij BIJ1, het raremensenpartijtje van Sylvana Simons dat iedere week weer in het nieuws is omdat ze zichzelf in de problemen hebben gewerkt. Zoals gisteren, toen Sylvana aangaf niets met posters van Femmes for Freedom op te hebben die pleiten voor vrije partnerkeuze bij mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Mevrouw Simons vond dat allemaal maar “aanmatigend“.

Vandaag haakt partijgenoot Anja Meulenbelt in op de veroordeling van Sylvana, en gooit er nog een paar veroordelingen bij. Zo is Anja geen fan van Frits Bolkestein, die in het comité van aanbeveling zit van Femmes for Freedom. Hij zou zelfs een “overbekende islamofoob zijn” Dat zegt zij op de Facebook-pagina van Apeldoorns SP-raadslid Sunita Biharie:

En bovendien: op de site van FfF kun je zien wie de ondersteuners zijn van de organisatie: Frits Bolkestein en Paul Cliteur. Overbekende islamofoben. Hoe komt het dat Musa vooral de verbinding zoekt met nationalistisch rechts en niet met de moslimorganisaties? Of mag ik die vraag niet stellen?

Ook meent Anja Meulenbelt dat de inmiddels bekende postercampagne van zoenende mensen op straat bedacht is door “witte partijen“:

En die posteractie met op straat zoenende stelletjes niet, omdat dat typisch een bedenksel is van witte partijen die denken dat dit de vrijheid is die Nederlandse moslims moet worden aangepraat. Vraag het aan moslima’s zelf: hoeveel kun je er vinden die het eens zijn met deze geldverslindende en waarschijnlijk zinloze actie?

U snapt het weer: wit is slecht, wit is voor partijen zoals Leefbaar Rotterdam en mensen zoals Frits Bolkestein, en LR en Bolkestein zijn voor Femmes for Freedom. Ook al is FfF helemaal pro-moslima en pro-hindoestaanse vrouwen, dan nog zijn ze bereslecht. Want Leefbaar en Bolkestein. Perfecte, sluitende cirkelredenatie van Anja Meulenbelt – kopstuk van Sylvana Simons’ aanstelleritispartij BIJ1, die straks met een paar zetels in de Amsterdamse gemeenteraad zit. Prachtig, zeg!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. A3aan

  Meulenbelt, meulenbelt… Waarom moet ik hierbij altijd aan “Vuilnisbelt” denken?

  1. DolleDries

   Doet mij altijd denken aan een niet meer te eten overjarige tomaat.

  2. Code134

   Dat weten we niet, A3aan.

   1. A3aan

    Écht wáár codpiktrol, weet niemand van u en, overbodig te vermelden, uw alter ego’s, u is de beleefde meervoudsvorm eigenlijk voor u niet bedoeld maar vooruit ik ben de slechtste niet, waarom de meulenbelt naar de vuinisbelt riekt?

    ‘K heb ze laten staan, ‘k gun u de taalfoutjes.

  3. Original NL

   Meulenbelt….
   Lang over de houdbaarheidsdatum zijnde gefrustreerde linkse azijnpister met een chronische haat voor alles wat geen gekleurde doos/snikkel heeft.

  4. hans-e-pans

   Ja, als je zo’n grote muil hebt dan komen daar grote woorden uit. Als je dan ook nog eens niet nadenkt over wat je eruit kraamt dan krijg je dus dit soort uitspraken.

 2. P.Sisterons

  Als die lui nu gewoon eens op tijd hun medicatie innemen dan wordt het wat rustiger in hun hoofd.

 3. Top

  @ code 134, (of code S5) dat kan jij ook niet weten, want jij bent hard aan het werk. Toch? Blaaskaak!

  1. corfo

   @ Top.
   Lekker laten snot harken die @ Cootje, de man is al geruime tijd totaal de weg kwijt en slaat alleen nog maar onzin én wartaal uit. Zo begrijpt hij bijv. niet waarover dit artikel gaat. De figuur is uw reactie niet waard Top !

 4. penis aqua di rosa

  Wat doen we met besmette dweilen? Onderdompelen en op 95 graden uren laten soppen.
  Een ander woord voor deze landverraders heb ik niet.

  1. van Urk

   Moet je aan die Meulenbelt figuren eens gaan vragen waar zij liever op vakantie willen gaan. Naar een shithole country als Haiti of Noorwegen. Verder heeft hun keuze of weigering op deze vraag totaal niks met racisme te maken. Echt niet. 😉

 5. Gerlos

  Ik hoop dat deze mafkikkers van BIJ1 toch in de raad van Amsterdam komen, en dan krijgen deze malloten volgens de wind van voren door de gevestigde partijen en vooral van de rechtse kliek DAT WORDT VUURWERK IN DE RAADSZAAL. Ik verheug mij er nu al op.

 6. sjun

  Als je theelepelvrouwtje Meulenbelt gadeslaat begint het woord diversiteit voor omvolking en achterstelling van Europeanen te staan. Gelukkig is het tante Anja maar die zichzelf als bijzonder goed mens tracht uit te venten. Maar als dit door de MSM wordt overgenomen wordt het tijd een tandje bij te gaan zetten met betrekking tot persoonlijke voorlichting aan familie, vrienden, collega’s en kennissen.

 7. meanstreak2099

  sorry, maar wanneer wordt ze een keer ingeslapen

 8. tomygun

  vuilnisbelt waarom heb jij geen keurmerk op je voorhoofd
  omdat je bent afgekeurd ? .

 9. WorajaiP

  Meulenbelt moet nodig geeuthaniseerd worden, de vrouw is dusdanig van het padje dat er geen lieve-moederen meer aan is.

  Iemand van notabene de doelgroep!! ervan betichten dat ze zich beter niet zo mag uiten, want het is duur, en islamofoob.
  Tegen een moslima die haar ketens wil afwerpen.
  Meulenbelt: je bent AF.

 10. Kees

  Zwakbegaafd en daarom ook karakterloos. Hoort goed bij Bij1

 11. corfo

  “Frits Bolkestein is islamofoob !” krijst deze toverkol.
  “Anja Vuilnisbelt is stapelgek !” krijs ik.

 12. Marija

  Z U C H T

 13. Babaji538

  Rapper Kempi heeft zich, samen met het Openbaar Ministerie,
  bekeerd tot de islam.
  Vrede en liefde op aarde.

  Zelf, heb ik er niet zo’n behoefte aan,
  een gefrustreerde, geobsedeerde en teleurgestelde
  feministe te moeten zijn.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.