Anja Meulenbelt en co. linken smerige onthoofdingsprotesten bij moskee aan FVD en PVV: ‘Geen racisten in de raad!’

De beste manier om Nederland te beschermen tegen intimiderende acties van islamofoben is door te zorgen dat het Forum voor Democratie en de PVV geen zetels krijgen in ’s lands gemeenteraden. Dan hoeven moskeeën zich niet meer druk te maken om onthoofde poppen met rare brieven.

Je hoeft geen ontzettend grote islamliefhebber te zijn om niks te maken willen hebben met intimiderende onzinacties zoals gisteren bij de Emir Sultan Moskee in Amsterdam. Daar werd een onthoofde pop aangetroffen bij het hek van het gebedshuis. Bijgevoegd was een dreigbriefje met enkele uitspraken over de islam: “De islam is onlosmakelijk verbonden met brute onthoofdingen”, en “De islamisering moet stoppen.” Dat soort fratsen: u kent het wel.

En het is verwerpelijk. Dat enge mensen van enge clubjes als ‘Rechts in Verzet’ deze walgelijke troep alsnog proberen goed te praten, misschien nog wel meer.

Maar misschien nóg wel erger dan dat, zijn cynische linkse clubs die zulke grievende incidenten proberen te gebruiken om goedwillende rechtse mensen uit de politiek te drijven. Dat laatste is namelijk wat er gebeurt in de situatie rondom die misselijkmakende pop. En Anja Meulenbelt – die ook al een vrouwenorganisatie probeert te slopen – loopt daarin voorop.

Op haar Facebook-pagina treffen we namelijk een advertentie aan voor een demonstratie, die daags voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart zal worden gehouden:

“SOLIDARITEIT met Emir Sultan Moskee. De groepen, partijen en initiatieven bijeen op de voorbereidingsvergadering voor de grote antiracisme demonstratie op 18 maart – tonen zich solidair met de moskee in Amsterdam Noord waar woensdag een onthoofde pop met een racistische brief was opgehangen. Morgen (vrijdag) om 14:00 komen zij bijeen bij de Emir Sultan Moskee. www.21maartcomite.nl

En met betrekking tot de bovenstaande foto zegt de BIJ1-politica: “En ik zou er ook op hebben gestaan als ik de foto niet had gemaakt.”

Wie zijn dat dan, die lui die op die foto van Anja Meulenbelt staan? Nou, mensen die dus vinden dat je de PVV en het Forum voor Democratie weg moet houden uit de gemeenteraden van dit land. Ze zwaaien met borden waarop staat “Geen racisten in de raad,” wat kennelijk van alles en nog wat te maken heeft met die ranzige pop bij de Emir Sultan Moskee. Daaruit volgt kennelijk automatisch dat de lokale vertegenwoordigers van Wilders en Baudet niet in de gemeenteraad mogen.

Lekker democratisch, natuurlijk, maar ach: als het voor de linksdraaiende anti-racisten niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks. Klinkt dat hallucinant? Ja, maar het is echt wat ze zelf zeggen – lees het maar.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. swetsnek

  Zitten er vier op een rijtje klaar voor de k….

 2. loes530

  Zit ook niet wachten op dat zooitje

 3. fenderbender

  Moet je hierop reageren?, Nah

 4. Duckday

  Van dat stel ga je toch over je nek Stop subsidie toeslagen kwijtschelding Deze troep is een gevaar voor de normale man vrouw

 5. Tinneke

  Ach gut een pop zonder theedoek op…tsja dat kan natuurlijk niet….nu snap ik ook de ophef van dit werkschuw tuig!

 6. Guus Geluk

  Ja, misselijke actie.

 7. DutchDropveter

  Dus geen racisten in de raad. maar mensen die kinderen een geloof opdringen en besnijden (gewoon verminking) mag wel allemaal? Is dat niet een beetje hypocriet?

  Vrijheid van geloof begint bij je geboorte je ouders kunnen en mogen geen geloof opleggen. Daarom geloof 18+ iedereen blij.

 8. buitenbeentje

  En het is verwerpelijk. Dat enge mensen van enge clubjes als ‘Rechts in Verzet’ deze walgelijke troep alsnog proberen goed te praten, misschien nog wel meer.

  Helemaal mee eens. Maar nog lang niet zo verwerpelijk als het besnijden van meisjes, het onderdrukken van vrouwen in het algemeen, homohaat, kindhuwelijken, antisemitisme, stenigen, handen of hoofden afhakken. Wanneer horen we Bij1geraapt zooitje daar nu eens over.

  Goedkoop scoren en in de aandacht blijven voor GR verkiezingen. Vuilnisbelt Bij1

  1. penis aqua di rosa

   En wat rijmt er op meulen belt? Vuilnisbelt.
   Die foto, wat een afgang, ik zou niet in dat rijtje willen staan, om je dood te schamen.

 9. A3aan

  Zie je, daar héb je het weer. Ik kan er niets aan doen maar zie ik dat persoon is het automatisch, “kijk uit, vuilnisbelt”. Toch wel heftig als je door je verschijnen dit soort accociaties oproept.

 10. eRik2017

  BREEK:
  Nu wordt het toch spannend!
  Het domein van de web site waarnaar Meilenbelt verwijst: 21maartcomite.nl
  De administratieve houder verwijst naar http://www.htib.nl HTIB
  de TURKSE ARBEIDERSVERENIGING NEDERLAND

  Een Turkse partij die zich TEGEN Ergogan durft uit te spreken en jaja, VOOR de verbetering van rechten van moslimvrouwen.
  Lijnrecht tegenover DENK lijkt dus.

 11. corfo

  Goh, wat is ’t al weer lang licht vandaag ! Maar wel een beetje fris buiten.
  De landverraders op de foto zijn geen reactie waard.

 12. DolleDries

  Het zou zomaar een opgezet plannetje kunnen zijn van deze links gekkies met die pop want ze hakken er zo enthousiast op in.
  Of misschien wat het wel kunst ,Wilders opgehangen als pop en met een mes door de borst werd gezien als kunst.

 13. Gerlos

  Commentaar overbodig van dit stelletje extreem linkse zielepoten.
  Gelukkig dat er tegengeluid uit de rechtse hoek komt, stel je voor dat die linkse activisten het hier voor het zeggen krijgen. Brrŕrrr.

 14. Code134

  Tim meent dat de actievoerders het op PVV en FvD gemunt hebben maar uit zijn bericht blijkt dan nergens uit. Of het zou moeten zijn dat PVV en FvD zich aangesproken voelen bij de term ‘racisten’.

  1. A3aan

   “In Nederland hebben rechtse populisten als Leefbaar Rotterdam, de PVV en Forum voor Democratie de afgelopen jaren met succes op deze gevoelens van onzekerheid weten in te spelen.”

   “De simplistische, onjuiste en vaak openlijk racistische ‘antwoorden’ van rechtse populisten zullen ons alleen maar verder van huis brengen.”

   Codepiktrol, FVD PVV worden niet genoemd, lezen trol, lézen.

  2. Zout

   @Bertje: Deze groep zou inderdaadgewoon islamisten, of islamofiele communisten genoemd moeten worden. Net als Wim, Wim is DDS’ eigen islampleitbezorger.

   1. Bertje1234

    Mensen die niet mee willen doen aan de linkse ellende moeten ook opletten niet al de linkse woordjes over te nemen. In o.a. de VS zijn er bijvoorbeeld anti-sharia protesten. Als linksmens kan je moeilijk openlijk een pro-sharia pleidooi houden, zoiets moet altijd een beetje verpakt zijn. Daarom noemt de linkse media deze protesten ook nooit bij de naam die de mensen er zelf aan gegeven hebben. In het beste geval lees je dan iets over “anti-sharia protesten”, inhoudelijk kunnen ze het niet winnen daarom gaan ze woorden verdraaien. Anti-sharia protesten zijn gewoon protesten precies zoals ze volgens de van Dale genoemd zouden moeten worden.

    In tegenstelling tot de linksen hebben rechtse mensen geen gocheltrucs met woorden nodig.

  3. eRik2017

   Bleep Bleep Fatal ErrorCode in 134
   Zo zie je maar dat @Code Wim nooit eens bezig is met bronnen. Tim geeft duidelijk zijn bron aan:
   Een citaat uit de opgegeven bron van Tim, speciaal voor Wim!
   “In Nederland hebben rechtse populisten als Leefbaar Rotterdam, de PVV en Forum voor Democratie de afgelopen jaren met succes op deze gevoelens van onzekerheid weten in te spelen. Daarbij hebben zij hele bevolkingsgroepen als de oorzaak van de problemen neergezet. Men verschuilt zich achter politieke thema’s als immigratie, integratie en veiligheid, en richt zich in vaak openlijk racistische termen tegen vluchtelingen en moslims. ”

   Was je gehaktbal lekker Wim?

   1. Mart

    Zijn bal gehakt vondt hij niet lekker…zat te weinig wheet in verwerkt.

 15. Bertje1234

  Is er eigenlijk nog een anti-islam beweging die niet extremistisch of racistisch is volgens Engelbart? Ik ben ze nog niet tegengekomen. Als je iets meer doet dan 1 x in de 4 jaar PVV of FVD stemmen, dan ben je racist dat is helaas de conclusie van deze redenering.

  Alhoewel het nut van de acties natuurlijk twijfelachtig is, gaat het wel om geweldloze protesten waar alle grote woorden voor gebruikt worden.

  De aanhalingstekens zie ik er niet bij staan bij “linksdraaiende anti-racisten” hiermee bevestigd Tim de naam die dit clubje zichzelf met het slinkse woordenboek heeft gegeven.

  Deze groep zou gewoon islamisten, of islamofiele communisten genoemd moeten worden. Dat zijn ze volgens de van Dale. Ze promoten de islam en hangen een zelfde soort politiek systeem aan als de communisten.

  Alhoewel de linkse clubs in de praktijk vaak veel te ver gaan, vond ik hun woordkeuze niet over de grens gaan. Ze roepen op om “de strijd aan te gaan” dat is nog geen duidelijke oproep tot geweld.

  Uiteindelijk krijgen we een status quo met dit soort afkeurende woorden voor beide kanten.
  PVV-ers en FVD-ers mogen dan wel pleiten voor minder immigratie, maar ze worden volgens de linkse terminologie in het extremistische hoekje geduwd zodra ze daadwerkelijk erkennen dat de islamitische geschriften de oorzaak zijn van de vrouwonvriendelijke onaangepaste cultuur.

 16. Zout

  De linksen zijn landverraders van oudsher. Toen heulen met de bezetter, nu heulen met de islam. Logisch natuurlijk.

 17. Vit

  Ik wist niet dat moslim een ras is, hoewel soms zou je het wel denken.

  1. Bloem

   Vuilisbakkenras is ook geen ras

 18. Bloem

  Misschien wil mw. Meulenbelt meedoen aan de ‘Tide Pod Challenge’. Na zoveel onzin is het tijd dat ze haar mond met zeep wast

 19. toetssteen

  Update op AT5:
  http://www.at5.nl/artikelen/177492/onthoofde-pop-achtergelaten-bij-emir-sultan-moskee-in-noord

  Staat onderaan:
  . Een woordvoerder van de politie zegt dat de tweet en de afzender onderwerp van onderzoek is. Een persoon achter het account zegt niet verantwoordelijk te zijn voor het neerleggen van de pop.


  Tja, laat de politie het maar uitzoeken alvorens over te gaan tot ‘veroordelingen’.

  Wat mij trouwens opviel aan de foto’s waren die bomen in blad. Ehhhh blaadjes aan de boom? Waar???
  En bovendien stormde het die dag en dan zou die pop lekker rustig blijven liggen???

  1. Zout

   Die Turkse vlag mag wat mij betreft wel definitief binnengehaald worden, volgens mij leven wij in Nederland en heeft Turkije toch niet zo’n lekker smaak in ons vrije vaderland.

 20. Lex

  Meteen oppakken en 1 jaar de gevangenis in wegens smaad en landverraad. Een verplichte cursus die hun met de neus op de feiten druk waar ze verkeerd mee bezig zijn.

 21. sjun

  Zo’n tante Anja en haar bijeengeraapte deugmensen zijn toch het voorland van ‘onze’ Wim. Nog even en ook hij mani(e)festeert zich als opgejutte bejaarde waarvan het realiteitsbesef dermate is teruggelopen dat je’m schouderophalend laat begaan.

 22. WorajaiP

  Als ze geen racisten in de raad willen moeten ze ook de islamieten aanvallen. Antisemitisme is in mijn boek nog steeds een vorm van racisme.

 23. Parestado4

  Zielig gedoe!

 24. Gerlos

  Dit soort trollen neem ik niet meer serieus, je zou deze maloot straks tegen komen in de raadszaal set wordt knetteren met de anders denkende raadsleden. Gezellig.

 25. Jantje

  Moslims zijn geen ras, stomme trut.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.