Antisemiet Abou Jahjah slaat op tilt en wil Bollywood boycotten: ‘Ze namen selfie met kindermoordenaar Netanyahu!’

Dat Abou Jahjah – de Belgisch-Libanese beroepsdemonstrant tegen het ‘zionisme’ – een algehele boycot van Israël wil, is al jaren duidelijk. Maar de antisemitische haatprediker gaat vandaag nog een stap verder: heel de Indiase filmindustrie moet geboycot worden, omdat enkele Bollywood-sterren het wáágden een foto te maken met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.

“Het wordt tijd,” zo kondigde anti-Israëlactivist Abou Jahjah aan op zijn twitterprofiel, “dat alle liefhebbers van rechtvaardigheid deze Bollywood-acteurs gaan boycotten.” En waarom dan wel? Omdat films uit India doorgaans de verhaallijn van een pornofilm hebben, maar dan zonder de erotische scènes? Vanwege vreemde dansjes die geheid armen uit de kom laten draaien als ongeoefende lui ze zouden proberen na te doen?

Nee. Een aantal acteurs en actrices uit India had het namelijk aangedurfd om een foto te maken met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. De man is er samen met zijn vrouw op staatsbezoek in de ‘grootste democratie ter wereld’, en daar horen natuurlijk foto’s bij. Want wie geen foto’s heeft gemaakt, die is niet écht op buitenlandreis geweest. Pics or it didn’t happen, is het mantra. Ook Netanyahu ontkomt niet aan dit eigentijdse truïsme.

En fin, terug naar Abou Jahjah die een groot gevaar ziet in Bollywood-sterren die foto’s maken met de premier van het enige vrije land in het hele Midden-Oosten. Die moeten dus geboycot worden, want “ze hebben de moralitiet van een kindermoordenaar.” Immers: “Kijk maar hoe gelukkig ze zijn dat ze er met één mogen poseren.”

Dit komt dus van de man die foto’s maakt met Kalashnikov-geweren en een patroon kogels om z’n nek. Die droomt over een islamitische veroveringsveldtocht door de enige Joodse staat ter wereld. Wel is Abou Jahjah realistisch: alle Joden in de Middellandse Zee laten verdrinken acht hij niet ‘haalbaar‘.

Je zou bijna zeggen: ‘slechts’ een oproep tot boycotten klinkt haast gematigd. Maar vergis je niet: deze man is een giftige antisemiet die alles wat met Israël en het Joden te maken heeft zo snel mogelijk wil laten verdwijnen. Zelfs als dat gaat om een onschuldige foto met met filmsterren uit India.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Rosasolis

  Natuurlijk is deze Abou Jahjah tegen Bollywood, en alle niet-moslim industrieen in India.
  De oorlog tegen de Hindoes en Christenen begon jaren geleden, met de onafhankelijkheid van de UK. Toen het voor grotendeels moslim noord werd Pakistan.
  En de rest blijft India. De haat tegen India gaat nog steeds door. Pakistan wil Kashmir
  van India veroveren. Eindelijk krijgen goede, getalenteerde acteurs, actrices, muzikanten en dansers een kans om voor hun vaak op te komen in ons westerse wereld. Ik betwijfel als er moslims zijn die er deel nemen in de film industrie in India. Hoewel India nog steeds een overbevolkte, 3de wereld land is, heb ik gecorrespondeerde met een aantal hoog opgeleide vrouwen, die hard werken aan hun carriere. Indira Ghandi is niet vergeten in dit land.

 2. meanstreak2099

  het begint echt zielig te worden met deze gast die volgens mij schrijver is of zoiets.
  in elk geval iemand met veels te veel tijd om dit soort dingen op te zoeken

 3. swetsnek

  1 met zijn tronie in beeld klaar voor de k….

 4. A3aan

  De achtergronden moge dan verschillend zijn, het begint meer en meer op die andere “het” , SS, te lijken. De wereld gaat er met dat soort bewoners niet écht op vooruit.

 5. Florissa

  Nepnieuws willen ze aanpakken,maar zo’n nepgozer die omarmen ze .ziek zooitje

 6. Zout

  Volgens mij kun je van een islamiet wel zeggen dat zij hun kinderen vermoorden. Binnen de islam wordt de dood verheerlijkt en aangemoedigd. Binnen het jodendom is dat beslist andersom. Het jodendom kent een lange geschiedenis en een traditie welke geënt is op, en uit het leven.

  Golda Meïr zei het zo: “Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us”

  [„Vrede zal er pas komen wanneer de Arabieren meer van hun kinderen gaan houden dan zij de onze haten.”]

 7. Gerlos

  Deze man moet je opsluiten in een islamitische inrichting en wel in de zandbak. Weg van alles wat met de ongelovige honden en joden te maken heeft. Wij zullen hem hier in Europa kunnen missen als kiespijn.

 8. A3aan

  Van mij mag die abou jahjah recht & vaardig met een bootje op de middellandse zee ten onder gaan.

 9. Fortiori

  Waarom geeft men deze figuur alle aandacht? Geen aandacht is dodelijk. Dat schijnt niemand te beseffen. Hoe meer je er over spreekt, hoe belangrijker je hem maakt.

  1. Zout

   @Wimtiori: Toch moet men niet tanen noch talmen met het zich op de hoogte stellen van zijn verwrongen en haatdragende gedachtegoed, dunkt mij?

 10. Parestado4

  Boeoeoeoe!Tja ja>bedenkelijk!

 11. sjun

  Kan die man niet gewoon terug naar zijn land Libanon waarin het geen oorlog is in zijn politiekreligieuze richting zelf de agenda bepaalt? Of moet hij daar aan het werk?

 12. Babaji538

  No comment(s).
  Petra Hermans

  1. Zout

   Volhouden Petra, niemand zit namelijk te wachten op jou offtopic spamtroep!

   https://imgur.com/ePm6MjH

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.