CDA-Kamerlid wil dat clubs Rapper Boef gaan boycotten: ‘Dan is het rap afgelopen met hem!’

De ophef rond kech-roeper Rapper Boef heeft zelfs de Haagse kaasstolp bereikt. Kamerleden reageren woedend, en René Peters van het CDA stelt zelfs voor dat clubs en uitgaansgelegenheden hem gaan boycotten.

Het CDA-Kamerlid René Peters heeft een boos artikel geschreven over Rapper Boef. Boef heeft namelijk vrouwen die hem een lift naar huis gaven ‘hoeren’ genoemd omdat ze uitgingen en korte rokjes droegen. Liever had Boef kennelijk gehad dat deze ‘kechs’ hadden gestudeerd of ‘niks gedaan’. Later voegde Boef daar zelfs nog aan toe: ‘Ik hoop dat mijn fans na mijn excuses nog meer van me houden!’ Het gore lef.

Op zijn persoonlijke weblog schrijft de christen-democratische parlementariër dat hij zich ‘boosmaakt’ en dat hij het excuus dat het kwam door teveel alcohol drinken eigenlijk waardeloos vindt. Maar ook schrijft Peters: “Maar eigenlijk denk ik dat boos worden niet zoveel zin heeft.” En komt vervolgens met volgende plan aanzetten:

“Ik heb een beter idee. Als al die tenten waar vrouwen komen en alcohol gedronken wordt, deze rapper niet meer vragen om op te treden, dan is het rap afgelopen met rapper Boef. Dan is het weer gewoon Boef. En dan hoeft hij zich ook niet meer te ergeren aan dames in rokjes. Iedereen blij.”

Ik voel eigenlijk wel wat voor de actie van Peters. Laten we de activieitenkalender er dan ook maar even bijpakken om te zien waar Rapper Boef de komende tijd wil optreden.

En dan zien we: vanavond nog staat Boef in Villa Thalia in Rotterdam (hier te bereiken voor uw klachten: @villathaliardam op Twitter). Op 20 januari is Boef van plan om Gemert aan te doen en in de Time Out (hier kunt u ze bereiken, op hun Facebook-pagina) een potje te rappen. Eind maart en begin april staat de kechrapper op Paaspop in Schijndel (hier, op Facebook) en op 7 april in de Brabanthallen in Den Bosch (hier: @brabanthallen).

Ik zou zeggen: klim in de virtuele pen en make that boycott happen! Want vrouwen kech noemen nadat ze je een lift aanbieden, dat doe je maar lekker in een achterlijk land als Saudi-Arabië, maar niet in Nederland.

Bonus-uitsmijter: deze geweldige woedende tweet van VVD-Kamerlid Dilan Yesilgoz


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. denk eens na

  En wat is de volgende stap? nep nieuws verbieden wat dat ook is? misschien de 1000 euro , misschien geen geld meer naar de eu ,pinokkio in top vorm

  1. Top

   Waar heeft u het over? Geen touw aan vast te knopen. Of is uw “reactie” bij het verkeerde onderwerp?

 2. Nasrani

  Dit soort figuren worden door linkse Nederlanders geweldig gevonden. Deze en die tuigvlogger zouden gezien hun rotkoppen bij mij niet binnen komen.

  1. penis aqua di rosa

   De kliko voor restafval is de enige rechtmatige plek waar die boef en tuig-vlogger thuishoren. O ja, met welke opvoeding werden zij groot gebracht? Islam toch, waar de vrouw de sloof en onderlegger is, zonder enige vorm van zelfbeschikking.

   1. buitenbeentje

    voor restafval betaal ik hier 20 ct per kilo, daar ga ik mooi niet aan beginnen. Grof vuil daarentegen ……… .

  2. wheelboy

   Helemaal mee eens .Zou bij mij ook niet binnen komen .Zelfs zij herrie wat dan muziek moet zijn niet eens .

 3. Supernoodle

  Het CDA en eigenlijk alle politieke partijen zijn grote ladenlichters en wannabe criminelen die het volk belazeren en voor dom verkoopt.
  Als ik René Peters zou zijn, zou ik maar eens vaker in de spiegel kijken en niet zo van de toren blazen.

  Dat rapper droef een idioot is, is volkomen terecht.
  Maar boycotten en adverteerders bellen is meer voor de zwakzinnigen van linkse schnitt.

 4. DolleDries

  Als men dan toch gaat boycotten pak dan ook de religies erbij wat die er allemaal uitkramen en andere toewensen.
  Dat deze boef die onzin er uitkraamt is ook de oorzaak te vinden in zijn religie die door de christen in dit land omarmt worden onder de naam van godsdienstvrijheid.

 5. Zout

  Rappen is als zingend praten, maar het is gelijk aan oraal ontlasten.

  1. buitenbeentje

   zingend? is me nooit opgevallen, stinkend wel.

 6. poldi

  Weer zo’n voorbeeld van de gevolgen van de veel voorkomende inteelt bij Marokkanen.
  Zijn moeder deed het met haar neef en dit is het resultaat…………….

  WIKIPEDIA:
  Inteelt is een wetenschappelijk begrip dat inhoudt het kruisen binnen een soort, ondersoort of ras van nauw aan elkaar verwante individuen. De verwantschap tussen beide ouders is hierbij groter dan de gemiddeld vastgestelde inteeltcoëfficiënt van de totale populatie. Inteelt vergroot de kansenn dat nageslacht nadelige effecten ondervindt.
  Een derde van de Turken (voornamelijk uit de arme, cultureel conservatieve plattelandsgebieden) en Marokkanen die een partner uit het land van herkomst haalt, trouwt met een neef of een nicht. Een onderzoek door het Universitair Medisch Centrum Utrecht heeft uitgewezen, dat aangeboren afwijkingen de voornaamste doodsoorzaak vormen onder jonge migranten en gedragstoornissen, hetgeen terug te voeren is op de vele huwelijken tussen familieleden.

  1. Top

   Dit onderzoek is al in 1982 uitgevoerd. Maar het uiteindelijke rapport, is een archief verdwenen van de Erasmus uni. Want het was ‘te kwetsend’ De onderzoekers, zijn wel allemaal beloont met een beter baantje, als ze hun mond maar dicht zouden houden. En er liggen nog veel meer van dit soort onderzoeken in de la, die toch wel groter moet zijn dan een hele college zaal.

 7. poldi

  Plagiaat
  ———-

  Ik wil Boef even bedanken voor het feit, dat hij de gedachtegang van de gemiddelde rifdebiel weer even onder de aandacht heeft gebracht. Het staat nu zelfs op de NOS site.
  Dus de linkse weg kijkers mogen nu ook even kennis nemen van de cultuurverrijking.

 8. trampoline

  Dat hoeft het CDA mij helemaal niet te zeggen.
  Ik boycot hem en zijn soortgenoten allang en laat dat nou ook nog mij goed recht zijn? Geen wet dwingt mij om contact te hebben met wie ik niet wil.

 9. corfo

  Wie, oh wie is Rapper Boef dan wel ? Ik ken deze figuur niet dus kan ik hem ook niet boycotten.
  Ik dacht dat in Nederland de boeven achter tralies zaten, is deze figuur dan vergeten of zo ?
  Vergeten ? Dan alsnog preventief opsluiten.

  1. Burgermans

   https://www.youtube.com/watch?v=AshBgnrSvyc&list=PLdvtwZbch47-OxJU4W3SZxzgtxT6fuf5d
   Best een leuke artiest. Mocro’s doen het sowieso goed in de Nederlandstalige gansterrap.

   1. Vit

    Ik kan jouw smaak niet echt waarderen.

 10. Original NL

  Denk dat deze boef door de aandacht die hij van een bepaalde groep meiden krijgt idd is gaan denken dat vrouwen *oeren zijn.

  1. corfo

   @ Original NL.
   Is deze figuur dan overgestapt van geiten naar *oeren ?

   1. Original NL

    Blijkbaar…..
    (*oeren kan je hier niet schrijven dan wordt je bericht niet geplaatst.)

    1. corfo

     @ Original NL.
     Dan moet ik wel ff oppassen, ik schrijf het woord “geiten” voluit, zal dan wel
     @eiten moeten worden.

     1. Original NL

      De geiten laten weten dat ze niet met *oeren vergeleken willen worden.! #WeToo!!
      Helaas …al is de geit/bok nog zo snel de maroc boy achterhaald haar/hem wel!

 11. nienke

  Dit soort gestoorde idioten komen op de TV. bij Pauw en Jinnek, ze zijn toch zo leuk.
  Wat een vulgair onvolwassen figuur is dit.
  Boycotten deze ellendeling.

 12. Burgermans

  Wat een gevaarlijke griezel is dat CDA-mannetje. Straks alleen er nog artiesten optreden die politiek-correct zijn en worden alle andersdenkenden geboycot.

 13. eRik2017

  Kamerleden kunnen zeker hun afkeur uiten, maar het is echt niet slim om uitspraken te doen hoe ondernemers erop moeten reageren.

  Kamerleden zouden hun afkeur moeten uiten duidelijk te maken dat binnen onze samenleving vrouwen zich kunnen kleden hoe zij willen, kunnen consumeren wat zij willen, en gaan en staan waar zij willen, op de tijd van de dag dat zij dat willen.

  Want verdraaid, deze heeft eigenlijk uitgesproken hoe hij en zijn alcoholdrinkende maatjes denken over hollandse meiden die gewoon hun ding doen en geen hoofddoekje dragen.

  1. Original NL

   Idd want dan moet hans teeuwen ook uitkijken.
   https://youtu.be/_lgbRYT0Ldg

 14. ThomasD

  Een tijdje terug schreef Engelbart dit nog n.a.v. de oproep van Sylvana Simons aan sponsors van Voetbal Inside.

  ‘Iedereen die het toch waagt om ook maar één keer iets kwetsend te zeggen onmiddellijk moet onmiddellijk monddood worden gemaakt en van de buis geschopt. Wat is dat voor een dictatorsgedrag? In Nederland kunnen we toch gewoon tegen een stootje, Sylvana?’
  (artikel: http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/12/sylvana-wil-een-boycot-van-voetbal-inside-amstel-bier-gillette-en-toto-waarom-sponsoren-jullie-nog/)

  Nu heeft Boef wat beledigends gezegd en is het idee van de boycot ineens wel een goede actie, niks geen dictatorsgedrag. Er wordt zelfs door Engelbart doorgelinkt naar plekken waar deze rapper optredens in de planning heeft staan met de oproep zo veel mogelijk te klagen. Ik dacht dat jullie een hekel hadden aan klaagmensen? ohnee, natuurlijk alleen als ze links zijn. Iedereen mag z’n mening hebben hoor, maar ga niet met 2 maten meten.

  1. eRik2017

   Nou Thomas, ik zie toch wel een heel groot verschil tussen een grapje over homo’s en een visie over vrouwen met een kort rokje die alcohol drinken in een club.

   1. ThomasD

    Daar zit inderdaad wel verschil in maar Engelbart doet alsof het een principe is dat je je niet beledigd moet voelen en dat je dan niet zo flauw moet doen om met boycot plannen te komen. Dan denk ik, uiteindelijk komt het allebei neer op een beledigende opmerking/visie, en ja, ik vind dat een grapje op zich moet kunnen, en ik vind dit van Boef ook wel fout maar toch is het vergelijkbaar, de opmerkingen bij VI kwetst mensen blijkbaar indirect, de opmerking van Boef beledigd iemand direct, maar veroordeel dat dan gewoon en negeer het verder, net zoals Sylvana zou moeten doen met VI.

 15. B. Pascal

  De hele RAP-cultuur is verziekt! Het heeft niets meer uiting van ongenoegen te maken. Kijk toch naar de video’s wat de wereld verspreid. Luister toch naar de teksten! Bitsch dit, fuck zo! Het is niet een ”neutrale uiting”. Het is een perverse werkelijkheid en het infecteert onze jeugd! Dat domme weg-kijkerij! Ik zie het al tien jaar!

  Ieder ”normaal” mens ziet (mits hij zijn verstand gebruikt) dat de RAP-cultuur ziek is.
  Of je bent zelf ook zo ”gefuck of een bitch” of hou je van die perversiteit!

  Daarnaast is de stijl ook bijzonder ”simpel”.

  1. Zout

   Kijk alleen al naar die foto, daar wordt ik al boos van! Dat middelvingertje…

 16. Babaji538

  “Vrees niet wat ge niet hoeft te vrezen!”
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.