Duitse kindertv maakt reclame voor kindhuwelijk van Syrische moslimvluchteling (19) met Duits meisje (16)

Hoe een Duitse staatszender een zeer positieve documentaire maakt over iets dat eigenlijk heel ernstig is: een Duits meisje die op het punt staat in een kindhuwelijk te belanden met een man die haar wil besluieren, inpakken, en op een islamitisch dieet zetten.

Ondanks alle ellende die massa-immigratie met zich heeft meegebracht, zijn onze oosterburen nog altijd helemaal in hun nopjes met de “wir schaffen das”-doctrine die bondskanselier Angela Merkel enkele jaren geleden heeft uitgestippeld voor het land. Ook de staatsomroep ARD/ZDF doet vrolijk mee met het Merkeliaans jubelend spreken over de honderdduizenden kansarme migranten die vanuit het Midden-Oosten de kant van Duitsland zijn opgekomen.

Zelfs de meest perverse en bizarre gevallen worden helemaal de hemel in geprezen. zoals de 19-jarige Diaa. Hij kwam enkele jaren geleden vanuit Aleppo naar Duitsland en knoopte een relatie aan met de nu 16-jarige Malvina. Diaa loog tegen het tv-station over zijn leeftijd – hij zei dat hij 17 was – maar dat was kennelijk geen enkel probleem. ARD/ZDF besloot om het jonge koppel in een poeslieve documentaire in het zonnetje te zetten. En dat ondanks de grimmige, vrouwonvriendelijke en orthodox-islamitische vuilspuiterij die uit de mond van Diaa kwam.

Zo wil Diaa namelijk dat Malvina zich van top tot teen inpakt, en kan hij niet wachten totdat hij met het minderjarige meisje in het huwelijksbootje is gestapt:

“Malvina: “Ik heb het probleem met hem dat ik vaak in een richting wordt geleid waar ik niet graag zou willen komen. Het betekent bijvoorbeeld dat ik of ik geen korte dingen kan dragen, alleen lange dingen, dat wil zeggen, kleding mag alleen over de knie gaan en dat is het – niet korter.”

Diaa: “Ik kan niet accepteren dat mijn vrouw er zo uitziet. Dat is te moeilijk voor mij, of voor Arabische mannen in het algemeen.” Dat Malvina eerst aangaf geen hoofddoek te willen “irriteerde” hem. Ook varkensvlees mag ze niet meer eten. […] De Syriër legt uit: “Ik wil zo snel mogelijk met haar trouwen, dan hoort zij gewoon bij mij en ik bij haar.” Hij groeide op in een Arabisch-islamitische cultuur. “Ik geloof in mijn cultuur en mijn religie.” Dit geldt ook als hij nu in Duitsland is.”

De documentaire komt van de hand van KIKA, een soort educatieve zender voor Duitse kinderen. Die nu dus leren dat het trouwen met manipulatieve leeftijdsleugenaars die Duitse meisjes willen islamiseren gewoon helemaal spitze und supertoll is.

Dus bedankt, Duitsland! Hoe vinden jullie nu zelf dat het gaat, met die door de belastingbetaler gefinancierde kinderhuwelijkspropaganda op televisie?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Ritter

  In het artikel staat dat de man in een Arabisch-islamitische cultuur opgroeide en zegt dan “Ik geloof in mijn cultuur en mijn religie” Dit geldt ook als hij nu in Duitsland is.”

  Het komt er op neer dat het meisje geen korte rokjes mag dragen en dat soort dingen en volgens islamitische tradities moet leven anders is de man boos.

  Kortom , deze moslim zal niet integreren maar vasthouden aan zijn islam en bijbehorend gedrag die niet compatibel is met de westerse waarden/normen/levenswijze.

  En zoals we zien zullen steeds meer moslims hun wijze van leven aan ons opdringen.

  Dat is de aard van de islam. Moslims integreren niet.

  1. Uganda_Knuckles

   Onzin, moslims zijn heel erg geintegreerd aan de nederlandse cultuur en hebben dingen als antisemitisme van het christendom geleerd. Heel veel van hun tradities zijn al aangepast en tot nu toe is er weinig tot niks aan hun aangepast.

 2. Equilibrium

  Niet druk maken.
  Is binnenkort gewoon Duitse cultuur.
  (Dat de mensheid over het randje van waanzin is gegaan is nu wel 100% bevestigd.)

  1. Adriaan

   Volledig mee eens. We zijn compleet de weg kwijt. Het zal niet lang meer duren (ik maak dat gelukkig niet meer mee) dat alle vrouwen in Europa gesluierd rondlopen. Engeland, Zweden en Duitsland zijn hard op weg een Islamitische staat te worden. Heel spijtig dat het merendeel van de bevolking van deze landen dit toejuicht. Islam is een verderfelijk geloof. Een achterlijk geloof. We gaan eeuwen terug in de geschiedenis.

 3. Ritter

  Ook deze asielzoeker is geen echte “vluchteling” die veiligheid zoekt maar een illegale immigrant die om financiële/economisch redenen (lees ruime uitkeringen en dat soort dingen) naar Noord/West Europa reizen en daarvoor de asielprocedure misbruiken.

  Immers hij moet om Noord/West Europa te bereiken door meer dan 6 veilige landen reizen en vanuit een veilig land in de regio zoals b.v. Turkije of Libanon naar Europa reizen.

  De reden waarom hij naar Noord/West Europa is gereisd is wat Orban zegt:

  “Deze mensen vluchten niet voor hun leven, maar willen gewoon een beter leven”

  En dat doen ze door hier in de uitkering te gaan zonder dat ze ooit iets hebben bijgedragen aan de samenleving.

 4. Vit

  Het vervolg komt nog, Malvina krijgt een kindje en hij neemt de benen want zij bevalt toch niet zo met haar westerse cultuur en neemt het kindje mee naar Syrië, daarmee is dat niet het eerste geval.

 5. Nederlandse_Patriot

  M-maar de NOS vertelde me dat het Kalergi plan een complottheorie is…

 6. Ni28

  Zestien jaar? Is zij niet te oud voor die jongen? Straks zie je niets van want op straat zal zij onherkenbaar zijn zoals hoort in democratische landen. Dan maar weer vragen hoe gelukkig zij nog is. En wat zeggen de ouders? Kan die het wat schelen? Dat de overheid zich voor dit leent is tekenend voor de verval van de Europese maatschappij. Maar het wordt door je strot geduwd als gewin, prachtig al die culturen in een land. Prachtig die parallelle samenlevingen naast elkaar. Daar gaan wij mee op vooruit. Maar niet heus.

 7. Ben Zine

  Domme Duitse doos… Ze komt er vanzelf wel achter. Duitsland is compleet de weg kwijt door dat wandelende kankergezwel uit de voormalige DDR.

 8. Bes Tolen

  Precies wat in Nederland wordt aangemoedigd. Dertig jaar geleden zo ongeveer. Het was toen nog niet PKN maar de raad van de hervormde kerk in Apeldoorn, die vroeg aan leden hun dochters van zestien, zeventien jaar beschikbaar te stellen. Beschikbaar, wat een terminologie. Waar gebeurd. In onze tijd in Nederland. Vroeger zouden ze de kerk zijn uitgetrapt.
  Illegalen huizen vaak bij kerkleden zoals in Apeldoorn. Ja. Dat heeft wel gevolgen. Ja. Natuurlijke gevolgen. Ja. Je kunt er als illegaal rijk worden als je de juiste dochter treft. Ja.
  Hoe bezopen mensonterend zijn dat soort kerkleden. Mag ik me ergeren aan die afbraaklui? Ze dwingen er toe. Haatverspreiders.

 9. George van de linden

  Oud nieuw DDS…dit wist ik al maanden geleden !

 10. DolleDries

  Terwijl er jaarlijks tientallen miljarden worden uitgetrokken voor moslimmigranten, zijn ruim een half miljoen autochtone Duitse bejaarden letterlijk veroordeeld tot de bedelstaf.
  Van Angela Merkels chirurgen, salesmanagers en atoomgeleerden die door de asielindustrie de afgelopen jaren naar Europa werden gehaald om onze cultuur te ‘verrijken’, blijkt 80% niet eens de capaciteiten te hebben een simpele taalcursus te volgen. Zelfs het linkse Algemeen Dagblad moest in november vorig jaar erkennen dat 95% van het aantal vluchtelingen in Rotterdam rechtstreeks in de bijstand verdwijnt. Gezien hun sociale en intellectuele capaciteiten valt niet te verwachten dat dit percentage ook op de lange termijn substantieel zal dalen.

  Vier van de vijf migranten in Duitsland blijken ondanks een omvangrijke voorbereiding niet in staat om een beperkte Duitse taalcursus te volgen op een niveau waarop ze zich op hoofdlijnen verstaanbaar kunnen maken om te kunnen werken en scholing te kunnen volgen. Tegelijkertijd slaan de Duitse arbeidsbureaus alarm dat het aantal analfabeten onder de asielzoekers dramatisch toeneemt.
  Ook in Duitsland is de instroom van migranten in de bijstand (Hartz IV) gigantisch: dat aantal steeg sinds het voorjaar van 2017 met bijna 21%. De grootste groei wordt veroorzaakt door mensen uit Syrië, Turkije en Irak. Hun kosten voor de samenleving: inmiddels € 36 miljard per jaar. Tegelijkertijd leven minstens 536.000 Duitse bejaarden in armoede (stand 2015), en moeten vaak van bedelen of flessen inzamelen proberen rond te komen.
  Umvolkung: Taal leren niet nodig
  Wat in Europa maar niet wordt begrepen is dat het onvermogen van het leeuwendeel van de migranten om ook maar iets bij te leren direct samenhangt met hun islamitische geloof en opvoeding, waarin alle eigen initiatief en het onafhankelijk leren nadenken en redeneren van de wieg tot aan het graf de kop in wordt gedrukt, omdat alleen de wet van Allah geldt. Dit creëert een willoze, slaafse en vaak ronduit domme bevolking, waarvan de vooruitgang eeuwenlang is gestopt, en die daarom eenvoudig te manipuleren, sturen en controleren is.
  De enige ‘logische’ verklaring voor het binnenhalen van miljoenen mensen die niet eens onze taal kunnen leren spreken en schrijven, is ‘Umvolkung’ – ze hoeven dat niet, omdat ze de door de Europese elite gewenste toekomstige nieuwe bevolking van onze landen zijn, en de spreektaal dan overal voornamelijk Arabisch is.
  ‘Geen vluchtelingen maar bezetters’
  De Hongaarse premier Viktor Orban wees er nog maar eens op dat ‘de reden waarom deze mensen in jullie land zijn, niet is omdat het vluchtelingen zijn, maar omdat ze een Duits leven willen… Wij beschouwen hen als moslim bezetters (lett. ‘Invasoren’).’ Om vanuit Syrië in Hongarije te komen, reizen deze migranten door vier stabiele landen, die alleen niet zo rijk zijn als Duitsland. ‘Ze rennen daar dus niet voor hun leven weg.’

 11. Duckday

  Nu NL nog we zijn bijna zo ver De wonderen zijn de wereld nog niet uit Straks alleen handophouders

 12. Roughwood

  Volkomen gebruikelijk toch? Gasten die bij je thuis komen en zich vervolgens niet gedragen en aanpassen aan jouw regels, gebruiken en cultuur. Iedereen staat dat vanzelfsprekend toe en accepteert ook volledig dat die gasten vanaf het moment van binnenkomst ook gaan dicteren en bepalen hoe het er in je eigen huis aan toegaat. Da’s toch de normaalste zaak van de wereld beste mensen!

 13. denk eens na

  Gooien ze iets in ons drink water?.Worden we op middelbare scholen voor gewassen om de linkse kerk te aanbidden, de europeese superstaat te omarmen , en ons pensioen over te hevelen aan junker .

 14. DolleDries

  Een “minderjarige” migrant die werd gepresenteerd als in een romantische relatie met een minderjarig meisje in een controversieel Duits kinderprogramma van de staatszender ARD/ZDF heeft toegegeven dat hij eigenlijk een volwassene is.
  De documentaire Malvina, Diaa en Liefde werd in november uitgezonden op de door de overheid gefinancierde Duitse televisiekanaal Kika, die gericht is op kinderen van drie tot dertien jaar oud, en is door velen als “propaganda” beoordeeld, omdat het een grotendeels eenzijdige presentatie geeft van een relatie tussen een 16-jarig Duits meisje en een volwassen Syrische asielzoeker.
  De Syriër genaamd Diaa zou ongeveer dezelfde leeftijd hebben als de 16-jarige Malvina, maar gaf later toe dat hij eigenlijk 19 jaar oud is en sommigen beweren zelfs dat hij ouder dan 20 zou zijn, meldt Die Welt.
  De documentaire laat een straalverliefde Malvina zien, met Diaa die zijn vriendin vertelt zich bescheidener te gedragen, minder onthullende kleding te dragen ​​en ze overweegt zelfs om zich voor hem tot de islam te bekeren.
  – Ik mag geen korte dingen aandoen, altijd alleen maar lange dingen, zegt Malvina in het programma.
  – Hij zei tegen me dat varkensvlees niet zo goed is. Ik ben ook gestopt met het eten van varkensvlees, voegt ze eraan toe.
  – Ik kan niet accepteren dat mijn vrouw er zo uitziet. Dat is heel moeilijk voor Arabische mannen. Ik ben opgegroeid in een islamitisch-Arabische cultuur. Ik geloof in mijn cultuur en mijn religie. Religie geeft je regels. Zonder deze religie heb je geen regels en zonder regels heb je geen leven, verklaart Diaa.
  Velen op de sociale media bekritiseren de uitzending van de televisiezender die zich richt op jonge kinderen en zeggen op Twitter dat “Kika islamisering propageert.”
  De anti-migratie partij Alternatief voor Duitsland (AfD) gaf op Twitter commentaar op het programma:
  – Uitverkoop van de vrijheidsrechten van vrouwen en meisjes wordt een normaliteit?

 15. Zout

  Nog meer Duits nieuws: De grote gezinshereniging van de Syrische ‘vluchtelingen’ is op handen. Dat betekent vele miljoenen moslimmigranten extra. Plus de kinderen die zij weer krijgen. Enz enz. De omvang van de Europese omvolking is schrikwekkend. De EU machine walst door.

  De support aan islam is een daad van terreur. Islam heeft geen verborgen agenda.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.