Feministenfittie: boze Anne Fleur Dekker hekelt te weinig “grote tieten” en ‘geschoren oksels’ bij Correspondent

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie is er nu het meeste woke van dit land? Anne Fleur Dekker en De Correspondent komen er maar niet uit wie van de twee feministische topactivisiten nu het meest inclusief zijn. De Correspondent neemt het op voor zwaarlijvige ongeschoren vrouwen, en Dekker vindt dat daarmee de aantrekkelijke vrouw tekort doet. Fittie!

Jongens, pak een bakje popcorn en kijk eens mee hoe linkse activisten hun favoriete hobby uitventen: de al dan niet digitale koppen inslaan van weer andere linkse activisten. Neem nu bijvoorbeeld het zwaar progressieve medium De Correspondent, dat een lans probeerde te breken voor vrouwen die niet aan het schoonheidsideaal voldoen: zwaarlijvig, ongeschoren en geen grote borsten. Ook zij horen erbij, hoor! Dus geen fat shaming, hair shaming, breast shaming en weet ik het allemaal nog wat voor dedain er niet meer mag. Heel inclusief allemaal, natuurlijk. Iedere vrouw is precies evenveel waard.

Voor de wet is de vrouwenemancipatie voltooid. Toch krijgt 1 op de 5 vrouwen te maken met seksueel geweld. Dit is waarom het feminisme meer dan ooit bestaansrecht heeft:

Geplaatst door De Correspondent op Zondag 21 januari 2018

En daar zijn andere feministen het dan weer niet zo mee eens. Zoals Anne Fleur Dekker, die niet vindt dat De Correspondent het zomaar mag opnemen voor al die vrouwen zónder ook de aantrekkelijke vrouwen mee te nemen. Degenen met geblondeerd haar, geschoren oksels en “grote tieten” (haar woorden!) mogen absoluut niet buitengesloten worden, anders ben je ook weer geen echte feministe:

afd-bodyshaming

Zoals ik dus al zei: dat belooft een epische strijd te worden. Dus voor mensen die de ‘culture wars’ moe zijn waarbij linkse mensen constant rechtse lieden proberen te betrappen op allerlei voorbeelden van seksisme, racisme en white supremacism, is er nu dus een nieuw festijn: de ‘culture civil war’ tussen linkse mensen onderling. Met als inzet: wie is er nu het meest inclusief van de hele wereld. Degenen die even geen sexy vrouwen afbeelden, of degenen die sexy en onsexy vrouwen dwars door elkaar afbeelden?

Ik moet zeggen: ik pak er even een campingstoeltje bij, en ik ga geamuseerd zitten kijken naar dit potje progressieve modderworstelen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Abri079

  AFD?!
  Teveel informatie! Bah.

 2. eRik2017

  Niets mis mee. Anne Fleur geeft hiermee aan dat er teveel vrouwen zijn die zichzelf niet goed verzorgen of kleden en met een bak patat in de hand, zonder deodorant staan te schreeuwen dat vrouwen dezelfde rechten hebben op die ene baan als die man die een gezonde salade at, zich vanochtend heeft geschoren en in pak met keurig gestrikte stropdas naar zijn werk gaat.

 3. corfo

  Kreeg zojuist een paar foto’s gestuurd vanuit een Oostenrijks dorpje waar het nu al plm. 24 uur achtereen heeft gesneeuwd, daar ligt 1 tot 1.5 mtr. sneeuw Wel een prachtig gezicht maar ook lastig als je een eindje wilt fietsen.

  1. A3aan

   Kijk eens aan, interessant.

   Als het ’s winters hier in de tuin regent, sneeuwt het een paar kilometer fietsen van hier. Is het helder kan ik de besneeuwde bergtoppen zien, een mooi gezicht. 😉

   1. corfo

    @ A3aan.
    Een gokje hoor : Lemelerberg ?

    1. A3aan

     @ corfo: Lemelerberg, 60 meter hoog? Nee fiets eens zo’n 2500 Km zuidelijker, kom je in de buurt. 😉

  2. buitenbeentje

   Het heeft hier op 500 m hoogte eergisteren en gisteren de hele dag gesneeuwd, niet veel en de temperaturen van rond de 2 graden maken er een zware massa van, volgezogen met water. De frees verstopt na een paar meter en met de hand is het nauwelijks te doen, ook al zijn het maar 10 cm. Gelukkig lag er geen dik pak, want dan is er ook nog eens instortingsgevaar. Zo´n kolom water op je dak weegt tonnen. De regen van vannacht heeft heeft de meeste sneeuw al weer genomen (zoals ze het hier zeggen).

   1. tomygun

    bb,
    Ik gok de Ardennen ? .

    1. corfo

     @ zOUT.
     Met zó’n weerbericht duik ik vanmiddag m’n bed maar weer in. Oh wacht……..nee natuurlijk niet anders mis ik de hilarische “reacties” van bijv. Guus G. en z’n trawanten.
     In ieder geval dank voor je bericht.

   2. h_keur

    Ik stond op een flinke molshoop. Het temperatuursverschil met de vlakke aarde? Niet te filmen zeg.. totdat ik er achter kwam dat die mol zo’n slechte adem had. M’n hele klimatologische theorie naar de knoppen.

  3. Zout

   @Corfo: Vandaag (23 januari 2018) wolkenvelden en af en toe (mot)regen. Morgen zacht

   Het is op de meeste plaatsen bewolkt, zeer lokaal valt lichte (mot)regen. Vanmiddag gaat er op steeds meer plaatsen regen of motregen vallen. De temperatuur ligt dan rond 8°C, in de avond loopt deze verder op tot boven de 10°C. De overwegend matige zuid- tot zuidwestenwind neemt in de loop van de ochtend toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer wordt de wind krachtig, later mogelijk hard.

   Komende nacht blijft het bewolkt met soms lichte (mot)regen. Het wordt erg zacht met temperaturen die in de nacht verder oplopen tot rond de 11°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig boven land en krachtig tot hard langs de kust en boven het IJsselmeer.

   Woensdag (24 januari) overdag verandert er niet veel in het weerbeeld. Het blijft bewolkt met soms lichte regen of motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. In de avond trekt een regengebied van west naar oost over het land. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. Langs de (noord)westkust wordt de wind in de middag enige tijd stormachtig met daarbij zware windstoten. (Bron: KNMI)

   1. eRik2017

    @Zout
    Op de meeste plaatsen zon. Lichte sneeuwval in het Taurusgebergte. De temperatuur kan oplopen van 15 graden in Ankara, tot 20 graden in Istanbul.
    Over de Bosporus waait een zachte wind uit zuidelijke richting, windkracht 2.
    Bron: Wimşelşün Çöde

    1. Zout

     😉

    2. tomygun

     E Riksja ,
     Whaa lichte hoge bewolking 25 graden zon
     3pm malaria bijna ten einde ga ik voor een
     heerlijk koudbiertje na de open bar
     met uitzicht op het zwembad met al dat
     mooie spul er in LOL .
     Regards , Tom .

     1. Vit

      Wel ja kom ons hier een beetje jaloers maken.

     2. Vit

      Fuck.

     3. tomygun

      Het is 3pm iam one mhy way proost .

     4. eRik2017

      @tomy
      Klinkt heerlijk. Niets is beter dan een baantje bij gesubsidieerde instelling en ministerie van ontwikkelingssamenwerking.
      Veel werkbezoeken. Leuk contact ook met collega’s uit de andere EU landen?

    3. swetsnek

     Lanzarote 26graden volop zon en met een heerlijk biertje vandaag groetjes

 4. corfo

  Dit schele vrouwmens heeft de melk horen klotsen maar weet niet waar de tepel hangt !

 5. Paaldanseres

  Het word tijd dat ann fleurtje der eens een flinke lul krijgt ingedouwd. Liefst doorgeduwd tot aan haar strottenhoofd. Dan zal ze haar bek misschien wat meer dichthouden. Domme teef.

  1. Guus Geluk

   Oude vieze man.

   1. tomygun

    Shut up you silly cow .

    1. Guus Geluk

     Ik wijs erop dat de oude viezerikken even losgaan, tomygun.

     Waarom, vraag je je af.

     1. Paaldanseres

      Wrong!!

   2. Paaldanseres

    Wrong!!

 6. Feit

  Kaal kutje, niks op tegen.

  Geile meid hoor, die AfD.

  1. corfo

   @ Feit.
   Ik reageer een beetje laat, maar…………beter laat dan nooit !
   “Het beste zwaard zit in de schede”.
   (vrij naar Ruud Johan Hermans)

 7. buitenbeentje

  Op 500 m hoogte is de sneeuw van de afgelopen twee dagen vannacht al weer weg geregend.

 8. Blue monday

  Jongens, ik denk graag in beelden, wat een rot-item om hier de dag mee te starten.

  Hele dag het beeld van een naakte, harige Anne in mijn hoofd, jullie worden bedankt!

  1. Guus Geluk

   Merkwaardige beelden heb je in je hoofd.

  2. tomygun

   Je hebt gewoon een verkeerd beeld van haar ze is spiegel glad
   incl wat olie en dit zal zij denk ik binnenkort laten zien op een
   AfD poster LOL .

 9. Weethetbeter

  Gezien de vele reacties hier zijn er best wel reageerders die veel tekort komen thuis.

 10. Gerlos

  Hier in GERLOS is het een fantastische WITTE wereld waar de gasten genieten van het skiën, langlaufen en de terrassen. Ik moet toegeven dat ik enorm geniet van de ingepakte wintersport kleding en de bruine koppen van de dames. In neem nog een heerlijke cluwein en stort we weer naar beneden.

  1. corfo

   @ Gerlos.
   Ik schrok een beetje van je opmerking : “…..ik geniet van de bruine koppen van de dames.”
   Is Silly Sil dan geen goed “alternatief”?
   Hoef je niet zo ver te reizen !

 11. Steve Van der Vekens

  Het gaat hem vooral om het veroorzaken van controverse, dat is het doel. Ze staan er zelf niet achter en verraden dientengevolge de native Nederlander maar ook zichzelf.
  Zo achterlijk zijn die.
  Doe eens iets met je leven, voor jezelf, ga bloemetjes plukken of zo.

 12. Domtoren52

  Goh, is Anne dan nu al haar Hello Kitty en My Little Pony ontgroeid, dat zij mag spelen met een scheermes?

 13. Babaji538

  De Nederlandse Spoorwegen maken tijd
  voor de lente, via 2 dames, met geblondeerd haar.

  Petra Hermans

  1. Pit

   @Petra: Vaginamonoloog, met geblondeerd haar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.