Heldin Shirin Musa helemaal klaar met smerige lastercampagne van Sylvana’s BIJ1: ‘Stem er niet op!’

Shirin Musa, de bazin van de feministische organisatie Femmes for Freedom is totaal klaar met de smadelijke leugens die topfiguren van BIJ1 blijven verkondigen naar aanleiding van hun campagnes. In een nieuwe video vertelt ze dat het tijd is voor de volgende fase: BIJ1 weghouden van gemeenteraadszetels in Amsterdam.

Shirin Musa is een interessante persoonlijkheid: als één van de weinige vrouwen die zich inzet voor een hedendaagse emancipatie sluit ze zichzelf niet op bij organisaties en partijen die uitsluitend op de linkerflank van het politieke spectrum opereren. Zo sprak Musa onlangs nog een zaal vol jonge Baudetfans toe, en rekent ze VVD-coryfee Frits Bolkestein tot één van de steunpilaren van haar organisatie Femmes for Freedom.

Dat wordt Musa niet door iedereen in dank afgenomen. Eén van de voornaamste criticasters is Anja Meulenbelt; vroeger van de SP, maar tegenwoordig van BIJ1 en – de facto – de Palestijns-terroristische lobby. Anja Meulenbelt valt geregeld de geldschieters van FfF aan en insinueert dat de vrouwenrechtenclub eigenlijk een soort fascistenbeweging in vermomming is. Of die lastercampagne doel treft is niet te zeggen, maar één iemand die in ieder geval overtuigd lijkt is Sylvana Simons. Ook de partijleider van Meulenbelt klaagde deze week steen en been over een campagne voor meer seksuele vrijheid van vrouwen, waarbij een FfF-campagne om onnavolgbare redenen “aanmatigend” werd genoemd.

De maat is nu vol voor Shirin Musa, en zij vertelt dan ook met ingehouden woede voor de camera van PowNed dat het tijd wordt voor een tegencampagne: beloon het wangedrag van Simons en Meulenbelt niet, en stem gewoon niet op BIJ1 bij de Gemeenteraadsverkiezingen die over pakweg twee maanden gehouden worden. Musa:

“[De leiders van BIJ1] hebben kennelijk issues als het gaat om de seksuele vrijheid van moslimvrouwen. Daar hebben ze ontzettend veel problemen mee, want zij vinden het islamofobisch, stigmatiserend, aanmatigend… Ik heb afgelopen maanden zoveel berichten gelezen van Anja Meulenbelt, een prominent lid van BIJ1, en het is ook zo dat ze zelfs fondsen van Freedom benadert.
Ik heb het maandenlang aangekeken, maar nu is een punt bereikt. Genoeg is genoeg. […]””

De interviewer zinspeelt dan op een mogelijke aangifte wegens smaad en laster jegens Anja Meulenbelt en haar BIJ1-bandieten. Daarover zegt Musa:

“Ik heb echt alles bewaard. Ik heb een gesprek gehad met de politie. Ik wil er niet al teveel over kwijt, maar het is echt smaad en laster waar ik echt helemaal klaar mee ben. […]

Zij zetten aan tot polarisatie, discriminatie en uitsluiting. Ze komen alleen op voor de rechten van de gekleurde Nederlanders.”

Go Shirin. Go!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Heinz

  Wat ben ik blij met mijn Blendle abonnement…

 2. Fortiori

  Mijn correspondent uit Salt Lake City vraagt mij vaak “waar gaat het bij jullie allemaal over”
  Wij hebben Trump. Dus ik vroeg hem om een mening over deze topic. Ik heb hem nog niet gehoord tot nu toe.

 3. Nasrani

  Een echte heldin draagt geen hoofddoek.

 4. Pedrito

  Sylvana Sneuneus en haar zogenaamde “slachtoffers van het verleden” zijn niets anders dan een fascistisch groepje uitkeringsverslaafde bewust niet-geïntegreerde klaplopers.

 5. Peter Selie

  Heldin met hoofddoek?

 6. Rosasolis

  Femmes for Freedom? Laat me niet lachen! Welke vrouw die opkomt voor vrijheid voor vrouwen en meisjes gaat zo kleden? Dit vrouw is duidelijk van buitenlandse afkomst en opgevoed als moslima, of is bekeerd tot de islam. Welke “Freedom” heeft een vrouw die
  zo gekleed is? Welke beroepen kunnen speciale komforten bieden voor vrouwen gekleed in Burkas en Hibabs? Hoe hoog moet de airco draaien in winkels en kantoren als de temperaturen stijgen gedurende de zomer maanden? Wat moet gebeuren met jonge meisjes die niets voelen om uitgehuwelijkt te worden met een oude oom in Marokko of Turkije?
  Geef me veel liever Sylvana. Zij moet nu wel afhakken over discriminatie tegen kleurlingen. Vele kleurlingen in de Bijlmer hebben het nooit zo goed gehad. En ik ken een paar in mijn omgeving. Wat spreken deze mensen uit de Antillen of Suriname zulke prachtige Nederlands! Ik hoop dat velen komen terecht bij de nieuwsdiensten op radio/TV en ook in het onderwijs. Zij spreken veel duidelijker dan een aantal TV steren die de plaat Noord-hollands dialect gebruikeh!
  En ik vindt dat Sylvana nu veel beter uitziet. Zij is een moderne intelligente dame. Zij heeft nu een fijne kapsel, draagt mooie pakken, met bescheiden sieraden. Alleen
  zou ik Sylvana vragen een gewone bril te dragen. Zij hoeft geen super-bril nodig, om te tonen dat zij intelligent is. Beste Sylvana laat ons meer van u en uw partij leden
  weten, en wat de plannen van Bij 1 zijn. Het hedendaagse is nu belangrijker dan het verleden. Zoals je nu uitziet, Sylvie, hoop ik dat dit is uw boodschaap.

  1. Peter Selie

   Zij heeft nu een fijne kapsel, een pruik zal je bedoelen mafklapper.

  2. A3aan

   “Alleen zou ik Sylvana vragen een gewone bril te dragen. Zij hoeft geen super-bril nodig, om te tonen dat zij intelligent is.”

   Duh? Intelligent, SS? Bij sommige mannen, Quinsy Gario om maar eens iemand te noemen, zit hun intelligentie in het lager aan het lichaam tussen de benen geplaatste lichaams onderdeel. Waar de intelligentie van Silly Sil, super nog wel, zou moeten zitten? Zij heeft er domweg, woordspelingkje, geen plaats voor.

  3. Abri079

   Knip en plak je tekst voortaan even door Google Translate. Dan staan er minder fouten in als nu.

   Als u een probleem hebt met een dialect in Nederland is dat reuze vervelend. Voor u.
   Wen er maar aan. In Nederland spreken we Nederlands, Fries, Gronings, Limburgs en Zeeuws. Naast vele andere dialecten.

   Of, als u enkel Nederlands wilt horen zoals u aangeeft gesproken door Surinamers, is verhuizen ook een optie.

   1. Rosasolis

    Ik vindt het Twents dialect heel mooi. Hoewel ik soms een taal fout maak,
    waarschijnlijk doet u dat ook…af en toe.

  4. Seneca

   @rosasolis
   wat een ongelooflijk gezever om het woord gelul niet te gebruiken. u begrijpt helemaal niets van FfF dus houdt uw mond en ga wassen, koken en neuken.

  5. Marija

   *Laat me niet lachen! Welke vrouw die opkomt voor vrijheid voor vrouwen en meisjes gaat zo kleden? Dit vrouw is duidelijk van buitenlandse afkomst en opgevoed als moslima, of is bekeerd tot de islam*
   En kan toch de waarheid spreken.

 7. Gerlos

  Aanpakken die BIJ1 zielepoten en zorgen dat ze 0 zetels halen in maart. Shirin Musa nu even kleden naar de Nederlandse maatstaven en dan hoor je er echt bij, want zo lijkt ook dat je ook onderdrukt wordt en dat is toch niet de bedoeling.

 8. Ali Yas

  Dat is mooi zeg, dat we nu moeten kiezen tussen gematigde onderdrukking (FfF) en totale onderdrukking (Bij1). Zijn er ook nog gezonde Nederlanders die deze Augiasstal eens stevig zouden willen uitmesten?

  1. Code134

   ‘gezonde Nederlanders’

   🙂

   1. corfo

    @ Coote.
    Goed gezien Co, jij behoort daar in ieder geval niet bij !

 9. Parestado4

  De dolle Mina partij?Vechtende wijven:Laat me niet lachen,als de camera op ze inzoomd!

 10. Parestado4

  Even een zijsprongetje:Er gaan wat millioenen rond in dit onsmakelijke cirqui!

 11. sjun

  Er zijn in Amsterdam verschillende Alternatieven. Onder andere deze: https://www.youtube.com/watch?v=enittoyzT9k

 12. Ruud562

  Helaas pas dit soort berichtgeving niet in de huidige politiek. Vandaar dat PoWNews op TV geen bestaansrecht meer heeft, daar is verbannen. Geheel in de EU-lijn en waar D66 naar streeft, met steun van …! En straks volgt het internet!
  Godzijdank is de DDS er nog, voor onafhankelijke en scherpe, realistische berichtgeving.

 13. Ruud562

  Maar om deze vrouw nu een heldin te noemen gaat mij te ver.
  Een heldin is ze pas echt als ze die hoofddoek afdoet, een attribuut wat gelinkt wordt aan onderdrukking, wreedheid, intolerantie en dominantie etc. Want ieder normaal denkend mens zou zich rot schamen om met zo’n uiting van die verschrikkelijke ideologie, die staat voor wereldwijde onbeschrijfelijke ellende, rond te lopen!
  Nee, een heldin is ze nog niet!

 14. Babaji538

  Het voortdurend uitdelen van awards, onderscheidingen
  en prijzen, om vervolgens de boel terug te halen
  is nog ranziger, dan waar het nìet om is begonnen.

  Ik vond Driekoningen zingen leuker.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.