Irakese christenvluchteling in Nederland heeft angstaanjagend verhaal: ‘Moslims bespugen me en plassen in m’n bed!’

Nederland is het land waar je altijd naartoe kan vluchten als je vanwege je geloof bedreigd wordt… toch? Wellicht toch niet: het Reformatorisch Dagblad heeft vandaag een weerzinwekkend verhaal over de Irakese christen Zaïd Haider, die naar Nederland vluchtte. Hij is in het azc zijn leven niet zeker, zo biecht hij op. Constant wordt hij blootgesteld aan treiterijen van islamitische mede-‘vluchtelingen’.

Het gaat niet goed met christelijke vluchtelingen in Nederland. Want alhoewel er in ons land veel vluchtelingen uit moslimslanden zitten, is een substantieel deel van hen juist géén moslims. Logisch: zij vormen een (bedreigde) minderheid in die landen, en dat betekent dat zij al snel de kop van Jut worden als er oorlog of andere narigheid uitbreekt in hun land. Dat noopt hen sneller tot een vluchtpoging, en zo komen ze onder anderen in Nederland uit.

Voor veel christenen is dat een soort droom: Europa is toch de plaats waar het christendom tot groei en bloei kwam, dus veel Arabische christenen wanen zich hier veilig. Althans, als ze hier komen. Want eenmaal geplaatst in een asielzoekerscentrum moeten ze toch weer vrezen voor hun hebben en houden. Mede-asielzoekers, maar dan van islamitische komaf, zetten de pestpartijen uit het thuisland namelijk gewoon voort in Nederlandse opvanglocaties. Het schrijnende verhaal van de 36-jarige Zaïd Hader zet uiteen hoe dat in z’n werk gaat:

“In de twee jaar dat Haider in Nederland is, voelt hij zich nog steeds niet veilig. Overal waar hij verbleef –het azc in Echt, de bed-bad-broodopvang in Amsterdam en het azc in Heerhugowaard– bedreigden en pestten moslims hem verschillende keren vanwege zijn bekering tot het christendom.

In de bed-bad-broodopvang in Amsterdam voelde Haider zich min of meer vogelvrij. „Ik sliep in een ruimte met zestien bedden. Twee keer hadden kamergenoten mijn bed ondergeplast, wat ik merkte toen ik onder de dekens wilde stappen.

In de azc’s weet Haider zich omringd met mensen die er dezelfde denkbeelden als zijn vader op na houden. Veel landgenoten, en mensen uit andere moslimlanden, groeten hem niet meer nadat ze ontdekten dat hij uit de Bijbel leest en naar de kerk gaat. Ook sissen ze hem bedreigingen toe als: „We maken je af”, en: „In Irak weten ze wel raad met mensen zoals jij.”

Haider: „Ik ben bespuugd. Ook maakte ik mee dat mijn fiets werd gesloopt en het slot van mijn deur kapotgemaakt. Soms wordt tijdens maaltijden het vlees van mijn bord gejat. Sommigen gedragen zich als tieners op de middelbare school. Hoewel het hier veiliger is dan Irak waan ik me soms in mijn thuisland. En dat terwijl ik toch echt in Nederland ben.””

Nederland, van oudsher een christelijk land, is dus niet langer een veilig toevluchtsoord voor christelijke vluchtelingen. Het is een hele trieste gewaarwording en iets waar we ons heel erg diep voor hebben te schamen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

66 reacties

 1. HW

  Het wordt eens tijd die zeikende moslims even op hun nummer te zetten.

  Zeiken in het bed van iemand anders. Lijkt me niet moeilijk een camera te plaatsen en de zeikerd op heterdaad te betrappen.
  Om dan als voorbeeld te dienen onmiddellijk terugsturen naar land van herkomst.

  Even grote ogen voor de rest.

 2. Duckday

  Waarom gaan deze mensen hun eigenland niet opbouwen En waarom Nederland Duitsland Zweden geen Oost Europa daar zijn ze niet welkom Als het veilig direct terug Alleen tijdelijke vergunning verstrekken Asiel opvang MILJARDEN BEDRIJF enkele personen verdienen hieraan Maar ECHT gevaar altijd is er dan plaats Nu komen ze voor mooi huis allles zal betaald worden hoef niks te doen komt zo binnen rollen Mag ook nog even op vakantie naar het oude land en ga zo maar door

  1. Mart

   He Ducknacht….jij slaapt ook nog.Wanneer gaan jullie eens doorkrijgen dat dit schorem binnengehaald wordt door jullie ”elite” gestuurd door een macht jullie onbekend.Dit plan heet ”OMVOLKING”,waarom dit zo nodig moet gebeuren is mij ook niet erg duidelijk

   1. denk eens na

    Het gezegde ;eendracht maakt macht , als je dat weg haalt uit de bevolking ,dan kunnen ze in den haag en de eu zo snel mogelijk de verenigde staten van Europa door voeren.

 3. Ni28

  De EU is vast blij met de import van natuurlijke vijanden van joden, christenen en ongelovigen om de diversiteit te bevorderen. Merkel probeert de radicale nu weer te dumpen maar vergeet dat de rest net zo over denkt. Europa naar de knoppen – Wir schaffen das! Maar niet heus!

 4. Baron von Munchhausen

  Zolang linkse Moslimknuffelaars de asielindustrie in handen heeft, zal er niets veranderen!

  1. Spaanse kok

   Precies.
   Wordt tijd dat rechtsmenschen eens in die beroepsgroep gaat werken.
   Oh, sorry rechtmenschen en werken, hoe zat dat ook alweer Ni28?

   1. Ni28

    Je aantekeningen kloppen. Links vecht en rechts werkt. Laat het doordringen dan snap je het vast wel. Ik merk het wel als je bovenkamer niet meer vecht maar werkt!

    1. Spaanse kok

     Vanuit een totale objectiviteit beweerd Ni28 wederom:Links vecht en rechts werkt.
     .
     Waar halen al die hard werkende rechtse reageerders toch de tijd vandaan om hier rond te hangen?
     Zelf ben ik uitkeringsgerechtigd, dus mij valt weinig te verwijten.

     1. Mart

      Geen jobje te krijgen….is je brauwsel zò slecht?

     2. Spaanse kok

      Te onnadenkend gereaggeerd Mart.
      In Nederland wordt een ieder bij het bereiken van de 65/66/67 jarige leeftijd uitkeringsgerechtigd.
      Heet volgens mij AOW.

    2. Heinz

     Soms moet je vechten voor je rechten.

   2. swetsnek

    HAHAHAAH praat er een over werken hahahaha man flikker op parasiet

    1. Abri079

     Wel aardig om te lezen dat de pensioen gerechtigde leeftijd levend is gehaald. Dat lukt lang niet iedereen. Helaas.
     Wat dan wel weer opvalt is dat iemand van die leeftijd zich kennelijk geestelijk niet verder ontwikkeld heeft dan dit denkniveau zoals hij dat al tijden rondstrooit.
     Wat een triestigheid in je bestaan.

     1. denk eens na

      Dan moet met zo een leeftijd ondertussen de gedachten bij je op komen ,wil ik wel dat mijn kleinkinderen over 15 jaar verplicht worden met hoofd doeken te lopen.

     2. swetsnek

      denk eens na daar zit het probleem juist dat linkse tuig denkt de wijsheid in pacht te hebben tot dat het te laat is,

   3. Vit

    Rechtsmensen werken niet mee aan hun eigen ondergang, dat is voor de linkse gutmensch weggelegd.

    1. Spaanse kok

     Vrij vertaald: Rechtsmenschen ( daar bedoel ik dus die linksen hier die denken dat ze rechts zijn) zien liever de teloorgang verdergaan dan er zelf ook maar iets aan te doen.
     Waarom ik, er zijn nog zoveel anderen.
     Luie figuren.

     1. Vit

      Leidt ons niet in verzoeking, de grens is bijna bereikt.

     2. Spaanse kok

      En Vit, wie bedoelt u met 100 gram ?
      Welke grens als ik zo vrij mag zijn om te vragen.

     3. Vit

      Ondergang, gebbetje zeker?

     4. Vit

      Met grens bedoel ik dat rechts net zoveel geweld of erger gaat gebruiken wat links nu doet.

     5. Spaanse kok

      Arme Vit.
      Van achter zijn beeldscherm denkt hij te kunnen spreken namens rechts Nederland en hun intentie om geweld te willen gebruiken tegen andere Nederlanders.
      Sla een keer hard met je vuist op tafel, misschien lucht het op.
      Veel verder komt u met uw geweldsdreiging niet.

     6. Vit

      Dat kon je nog weleens tegenvallen.

   4. meanstreak2099

    zal ik maar antwoorden met de beruchte zin”rechts werk en links houd zijn hand omhoog”

    1. Code134

     Je bedoelt wellicht: rechts werkt en links houdt zijn hand omhoog.

     1. Feit

      Zou jij niet dood gaan?

     2. Spaanse kok

      De vraag van feit:”Zou jij niet dood gaan?” is werkelijk de stomste vraag die ik ooit gezien heb.
      Een ieder met het verstandelijke vermogen om een OLO opleiding te kunnen volbrengen weet dat doodgaan de enige zekerheid in je leven is.
      Degene die daar aan twijfelen, zoals feit hier, missen toch wel essentiële kennis over het menselijk leven.

  2. Kodi

   Wie de Islam wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten

   Oriana Fallaci herkende al vroeg het verwoestende potentieel van de islam op Europa. De beroemde Italiaanse journaliste en schrijfster Oriana Fallaci was een van de bekendste islamcritici van Italië en waarschuwde al vroegtijdig – al jaren voor het ontwaken van de wereldwijde islamkritiek – voor het beschavingsontwrichtende en wereldveroverende karakter van de islam.

   “Moslims nemen de macht in onze landen over. Ze ontwrichten onze waarden, onze wetten en onze culturen” – Oriana Fallaci.

   Net als alle islamcritici werd ook zij – die als 10-jarig meisje in de ondergrondse tegen Mussolini vocht – door de linkse voorstanders van de islamisering belasterd en met processen wegens zogenaamd racisme en belediging overstelpt. Ze wendde zich van haar geliefde Italië af en leefde tot haar dood in september 2006 teruggetrokken in New York, waar ze de aanslag op de Twin Towers op 9/11 meemaakte.

   De linksen zijn de primaire infectie en het eigenlijke gevaar

   Wat ze destijds nog niet duidelijk herkende zoals we nu weten, is, dat de islamisering van Europa niet zonder de handelwijze en het actieve toedoen van de Europese linksen kon beginnen. Hun hegemonie in de media, de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en in de politiek, hun haat tegen de Europese nationale staten, tegen de christelijk-Joodse wortels van Europa en de Europese burgerstaat is de eigenlijke ziekte, waar ons continent en al die landen aan lijden, die men over het algemeen onder het begrip “westerse wereld” schaart.

   De linksen van nu zijn de eigenlijke primaire infectie van de westerse staatslichamen, als men dit oeroude maatschappijbegrip wil gebruiken. Zij, de linksen, die het Westen niet op de knieën konden krijgen door verwoestende wereldoorlogen of verkiezingen, proberen dit tegenwoordig door de grootste bevolkingsuitwisseling te ensceneren die de geschiedenis ooit heeft gezien.

   Ze proberen hun oorspronkelijke bevolkingen door het binnenhalen van een onvoorstelbaar groot aantal wat betreft cultuur, beschaving en religie niet met het Avondland te verenigen immigranten zo ver “uit te dunnen” (citaat van Joschka Fischer), totdat deze minderheden in hun eigen land geworden zijn en daarmee via verkiezingen door de immigrantenmeerderheid van de macht beroofd kunnen worden. Deze tactiek van de linksen is ook de verklaring voor de wereldwijde collaboratie met de islam.

   In deze schandalige collaboratie hebben de linksen een bondgenootschap met de duivel zelf gesloten. De islam haalt immers alles overhoop wat de kern van de linkse ideologie uitmaakt: gelijkheid van alle mensen, gelijkheid van man en vrouw, gelijkheid van alle geslachtelijke oriënteringen, afschaffing van de uitbuiting van de mensen door de mensen – dit alles wordt door de islam bestreden. En desondanks collaboreren linksen met hun ergste vijanden om met hun hulp hun eigen droom van een communistische wereldstaat te realiseren, die ze noch door hun 150-jarige overtuigingsarbeid noch door talloze grote en kleine oorlogen konden bereiken.

   De islam is slechts de secundaire infectie

   Daarmee is de islamisering van het Westen een door de linksen bewerkstelligde, potentieel dodelijke secundaire infectie, waarachter ze zich heel lang doeltreffend wisten te verbergen. Meer nog: Tegen de terechte kritiek op de islam konden ze zich lange tijd voordoen als schijnbare voorvechters van mensenrechten en beschermers van “religieuze minderheden” en stelden zich beschermend voor mensenrechtenschendingen op, die ze zelf gecreëerd hebben. Erger nog: Schijnheilig gebruikten ze hun misdaden, die voor de opkomst van de islam in de westerse landen nooit in die mate voorkwamen (zoals eermoorden, gedwongen huwelijken, extreme immigrantencriminaliteit) en schoven deze misdaden in de schoenen van de oorspronkelijke Europeanen met het argument dat deze te weinig zouden doen voor de integratie van de hier naartoe gehaalde moslims en dat ze deze zouden buitensluiten uit de samenleving. Maar het was precies omgekeerd: De islam verbiedt iedere vorm van integratie in niet-islamitische landen. De bewijzen daarvoor zijn verpletterend.

   Dit infame spelletje is nu afgelopen. De linksen zijn ontmaskerd als de eigenlijke vernietigers van onze liberale en democratische samenleving. Des te erger woeden ze nu in hun media en vanuit de parlementen tegen alle islamcritici, demoniseren deze als nazi´s en islamhaters – en vergeten daarbij dat Marx zelf een van de grootste islamcritici was. Hij vatte deze politieke religie op typische marxistische wijze samen:

   “De koran en de op hem stoelende islamitische wetgeving reduceren geografie en etnografie van de verschillende volkeren tot de simpele en gemakkelijke tweedeling in gelovigen en ongelovigen. De ongelovige is ´harby´, d.w.z. de vijand. De islam veracht de natie van de ongelovigen en schept een toestand van permanente vijandigheid tussen moslims en ongelovigen” – KARL MARX

   Linksen werken op westerse staatslichamen als HIV-virussen: Ze verzakken hun immuunsysteem

   Linksen werken als HIV-virussen op westerse staatslichamen. Het is hun taak het immuunsysteem van het lichaam via de besmetting van een dodelijke indringer te misleiden en het afweermechanisme niet op deze indringer, maar op zichzelf te richten.
   Deze vergelijking zou vermoedelijk ook de Romeinse politicus Cicero gekozen hebben, mits het bestaan van virussen en die van het lichaamseigen afweersysteem in zijn tijd bekend geweest zouden zijn. Want ook hij was zich meer dan bewust van het vernietigende effect van het “verraad van binnenuit”- zoals hij het noemde – op het voortbestaan van een natie. Hij noemde deze interne verraders terecht “de ware pest”:

   “Een natie kan zijn narren overleven – en zelfs haar meest ambitieuze burgers. Maar ze kan het verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand voor de poorten is minder gevaarlijk, want hij is bekend en draagt voor iedereen zichtbaar zijn vlaggen.

   Maar de verrader beweegt zich vrij binnen de stadmuren, zijn achterbakse gefluister ruist door alle straatjes en wordt zelfs gehoord in de ruimtes van de regering. Want de verrader treedt niet als zodanig in verschijning: hij spreekt de vertrouwde taal, hij heeft een vertrouwd gezicht, hij maakt gebruik van vertrouwde argumenten en hij appelleert aan de gemeenheid, die diep verborgen in de harten van alle mensen rust.

   Hij werkt er naartoe dat de ziel een natie vervuilt. Hij gaat ´s nachts zijn gang – stiekem en anoniem – totdat de pijlers van de natie ondermijnd zijn. Hij infecteert de het publieke lichaam van de natie dusdanig, totdat deze zijn verdedigingskrachten is kwijtgeraakt. Wees niet zo bang voor de moordenaar, wees bang voor de verrader. Hij is de ware pest!”

   De linksen hebben handig van de islam gebruik gemaaktom de aandacht van zichzelf af te leiden. Ook wij islamcritici zijn een tijdlang in hun verstopspel gestonken en hebben onze kritiek in het begin uitsluitend tegen de islam gericht – waarbij opgemerkt dient te worden, dat niets van datgene waarvan wij deze patriarchale en totalitaire ideologie met een genocidale oriëntatie beschuldigingen, ook maar een beetje moet worden teruggenomen.

   De linksen hebben zich handig achter de islam verstopt,wiens aanhangers zichzelf in de orde van grootte van 55 miljoen (55.000.000) immigranten Europa binnengesluisd hadden.

   De linksen hebben heel handig al diegenen aangevallendie deze toestanden bekritiseerden ( zoals eermoorden, gedwongen huwelijken, de invloed van de sharia in de samenleving, extreem hoge immigrantencriminaliteit, Duitserhaat van de kant van islamitische immigranten, etc.), die pas bewerkstelligd werden door deze linksen.

   Gemeen schoven ze de door de islam in de westerse landen gecreëerde burgeroorlogachtige toestanden diegenen in de schoenen die deze bekritiseren en leiden daarbij de aandacht af van diegenen die hiervoor eigenlijk verantwoordelijk zijn: zijzelf.

   Overduidelijk wordt dit linkse afleidingsspel aan de hand van de huidige discussie in de door de linksen beheerste media en bij linkse politici m.b.t. het thema van de Mohammed-video uit de Verenigde Staten. Linkse commentatoren en “terreurdeskundigen” beweren immers allemaal serieus, dat diegenen, die zich opstellen tegenover de islamitische terreur, net zo erg zouden zijn als zij, die de terreur in naam van Allah uitoefenen. Daarmee draaien ze oorzaak en gevolg om en maken slachtoffers van daders en daders van slachtoffers.

   Precies zo functioneert het HIV-virus. We weten wat er aan het einde van een HIV-infectie staat: de dood van de patiënt. Daarom:

   Wie de islamisering wil stoppen, moet eerst links uit de macht ontzetten.

   Bron: http://michael-mannheimer.info/2012/09/23/wer-den-islam-entmachten-will-muss-zuerst-die-linken-entmachten/#more-15215

 5. Mart

  Heeft de hypocriete cristelijke ”overheid”er al eens over gedacht om die vervolgde cristenen een eigen avz te geven?Kun je nagaan wat er gebeurd als straks de pleuris uitbreekt en de autochtoonse bevolking vervolgd wordt.NIETS dus!!

 6. B. Pascal

  Nederland is geen christelijke natie meer. Wilhelmina was de laatste in een tijdperk van christelijke politiek. De laatste stralen schijnen nog in het avondland. Ben je nog gezond en ben je nog jong, wees tevreden. Er komen kwade dagen! Ethisch of in strijd. Voor elke grote oorlog vindt er massa migratie plaatst!

 7. wieiswijs

  Naar Nederland vluchten vanwege moslimgeweld en vervolgens hier christenen bedreigen? Wie gelooft deze mensen nog?
  Terug naar je moslimvrienden om je thuisland op te bouwen.
  Den Haag, wakker worden!

  1. corfo

   @ wieiswijs.
   “den Haag” en “wakker worden” gaat absoluut niet sámen, w.i.w. !

   1. denk eens na

    (wie geloofd deze mensen nog) ; de asiel industrie . Links lullen rechts vullen.

  2. Kodi

   Die Islamitische kolonisatoren zijn geen vluchtelingen. Maar dat wisten we al. En die shit hole laten ze niet achter in hun shit hole landen. Dus snel terug naar hun natuurlijke habitat, ver weg uit Europa.

   Wie bij binnenkomst al dermate rode lijnen overschrijdt geeft blijk van onze wetten en omgangsvormen niet te willen delen en dient een ander land te zoeken. Genoeg shit hole landen in de wereld waar hun eigen shit hole prima in past. Ik ben klaar met die Islamitische kolonisatoren die hier slechts enkel koloniseren, Islamiseren en parasiteren.

   Heeft iemand een Moslim ooit wel eens zien presteren in plaats van parasiteren?

 8. corfo

  Goh, wie had dát nou verwacht van de “hoog opgeleide” islamitische parasieten ?
  Goor stelletje pissebedden !!

  “Wie andermans bed bevuilt is een vieze, gore bedden-zeiker !”
  Ruud Johan Hermans
  (broer van Petra Hermans)

 9. Ni28

  8@ Ja, spaanse kok, je bakt er ook niets van als je hier rondhang. En er zijn meer mensen met pensioen hier of maak je van iedereen hier een werkloze tokkie om jouw vocabulaire te gebruiken? Heb je eigenlijk gewerkt in je leven, het lijkt of je meer gevochten hebt dan gewerkt? Dat is typisch voor linkse mensen die door hun oneindige gevecht vergeten iets op te bouwen. Mijn suggestie komt ook uit mijn levenservaring en niet uit foute boekjes en statistiekjes waar jij je op baseert.

  1. Spaanse kok

   Ach, ons aller Ni28 denkt ook maar iets te kunnen concluderen.
   De simpelheid zelve.
   Even ter uwer info:
   Ik ben behoorlijk rechts, liberaal in hart en nieren.
   Gewerkt? Ach, een beetje, eigenlijk hoofdzakelijk mijn medewerkers laten werken.
   Iets opgebouwd? Niet veel, slechts een florerend bedrijf wat ik aan mijn kinderen gegeven heb, een pracht penthouse in Eindhoven en een 2 onder een kap in de buurt van Alicante.
   Dus wat bereikt vergeleken met u? Nauwelijks vrees ik.

   1. swetsnek

    o arrogant ook nog toe maar jij bent wel alles wat god gescheten heeft

   2. Vit

    Als je niet liegt hoef je niets te onthouden.

  2. swetsnek

   ik denk Ni28 dat hij dat zogenaamde zaakje van ook van zijn pappie heeft gekregen hahahaha

 10. Ni28

  “Die linksen die denken dat zij rechts zijn”. Dus is iedereen links probeert spaanse kok te suggereren. De rechtsen hier zoals jij bedoelt missen juist het sociale aspect bij de linksen die deze pretenderen en proberen te bewijzen door uitkeringen te geven aan Jan en alleman. Zo vechten zij zogenaamd voor de zwakken maar houden de zwakken zwak en maken de groep alsmaar groter. Anders bedreigen zij hun eigen bestaan. Zelf graaien zij intussen in het groot. Hoe het mensen vergaat onder de linksen zie je in Venezuela. Een ooit rijke land die zo nodig links moest worden nu aan de bedelstaf. Linkse huishouding, linkse keuken.

  1. HW

   Ni28: Niks Venezuela tot de bedelstaf.
   Het volk is veroordeeld tot de bedelstaf. Het linkse kader zit er nog steeds volgevreten en in weelde bij.
   De kogels vliegen in het rond, omdat de machthebbers bang zijn deze weelde te moeten delen.
   Links is overal hetzelfde, arm wordt in stand gehouden om er als machthebber van te profiteren.

  2. Spaanse kok

   Ni28 denkt te lezen en concluderen:
   Dus is iedereen links probeert spaanse kok te suggereren.
   .
   Sorry Ni28, maar tegen simpelheid kan ik niet op.
   Maar hij/zij gaat nog verder door te denken:
   De rechtsen hier zoals jij bedoelt missen juist het sociale aspect bij de linksen.
   Nee simpeltje, degene die hier denken dat ze rechts zijn beginnen gelijk te janken als ware Joop.nl aanhangers zodra een maatregel hun portemonnee raakt. Schijnbaar een zeer slecht gevulde beurs. Het zijn 9 van de 10 keer aanhangers van het ultra linkse sociale gedachtegoed van de PVV.
   Het gros wat hier rondhangt zijn populistische nationalisten wat heel wat anders is dan rechts.
   Rechts staat voor mij voor vrijheid van handelen onder de meest ideale omstandigheden, dus een vrij verkeer van goederen en diensten binnen Europa.
   Rechts staat voor mij om zelf te beslissen over je leven.
   Rechts staat voor mij om zelf je toekomst te bepalen, zelf verantwoordelijk te zijn voor je beslissingen in je leven, zelf iets oplossen wat je als probleem ervaart enz.
   Niet dat gejank wat ik hier aantref, wat ik overigs wel heel vermakelijk vind.

   1. swetsnek

    Trouwens wel jammer dat jij je pensioen gehaald hebt dat meen ik uit de grond van mijn hart

    1. Code134

     Dat weten we, Zwetsnek, je doodwensen tegen andersdenkenden hier zijn tot vervelends toe bekend.

     Je hebt weinig besef van je ziektebeeld maar ik geef toe: je kunt er soms oud mee worden.

     1. Feit

      Code het is beter als je heengaat.

 11. Pjotter

  Twee christelijke partijen in de coalitie om de fuck VVD en D666 Den Haag in te loodsen, waar hun Christen broeders en zusters wereldwijd worden vervolgd en gedood staan ze het toe dat die praktijken ook hier in NL plaatsvinden, doodse stilte in kabinet en kamer, geef christenen een afzonderlijk onderkomen en donder elke islamiet die hier in NL probeert thuisland ceremoniën te creëren direct het land uit daarvoor zitten CDA en CU in het parlement.

  1. Kodi

   Die Judassen en farizeeërs van het CDA staan voor Christenen Dienen Allah.

   1. Guus Geluk

    Kinderen herhalen dikwijls letterlijk hetgeen hun ouders zeggen, maar kennelijk geldt dat ook voor PVV-ers.

    Het slaat nergens op, dat terzijde.

 12. EllyD18

  Kijken Rutte en Pechtold nu de andere kant op ?
  Of net zoiets als de Duiters Wir haben es nicht gewuszt.

 13. Nasrani

  Wat vreemd! Geen reactie van Guusje……terwijl het toch over de islam gaat. De vreedzame godsdienst volgens hem. Volgens mij geven deze feiten aan dat we Nederland om zeep helpen met dit beleid geholpen door deze hypocriete Christenen van o.a. de CU.

  1. Zout

   @Nasrani: Wimguus, Spaanse Henkie, Wim Cock, Exguus en de vele anderen reageren wel maar spreken zich niet uit en zullen deze arme Irakees, die hier verlost zou moeten zijn van de demonische plagerijen van de islam, niet in het nadeel van de door hen gelauwerde islam, bemoedigen.

   Daarom is islampleitbezorging ook zo verwerpelijk. In feite zou het strafbaar gesteld moeten worden.

   1. Kodi

    Landverraad is al strafbaar. NSB’ers hebben ook eens rekenschap moeten afgeven voor hun collaboratie met de buitenlandse bezetter. Dat kunnen we prima ook toepassen op landverradend Islamofiel links.

    1. Code134

     Bij landverraad denk ik eerder aan mensen die de kernwaarden van de Nederlandse rechtsstaat verwerpen en de Russische dictator Putin hoger achten dan de eigen democratisch gekozen bestuurders.
     Er vormt zich in ons land een vijfde colonne van mensen met dit soort ideeën, een zorgelijke ontwikkeling.

  2. Guus Geluk

   Ik verwacht nog een reactie van Nasrani in de draad, waarin ik zijn eindeloos herhaalde onwaarheid van een “hypocriete” ChristenUnie heb ontkracht.

   Mogelijk komt deze nog, maar ik verwacht van niet.

   1. Kodi

    Bezint eer ge met D’66 begint. En de knieval die CU voor D’66 heeft gemaakt en dat deze heeft ingestemd met terrorismefinanciering voor die Pallezwijnen is niets anders dan verraad. Ik sta aan de kant van het Nederlandse volk en ik ben anti-D’66. En jij? En welke kant sta jij?

    1. Guus Geluk

     De ChristenUnie heeft veel bereikt voor Nederland en voor haar achterban.

     “Pallezwijnen”

     Het is Palestijnen.

     1. Kodi

      Mag ik opmerken dat je niet bereid bent je pro-Nederland en anti-D’66 uit te spreken en dat je daarmee aan de verkeerde kant staat en daarvoor rekenschap aan het Nederlandse volk dient af te leggen?

     2. Guus Geluk

      Dat is radicaal-rechts nationalistische retoriek, Kodi. Ik heb geen zin er een woordenstrijdje van te maken. Hoewel ik het veelvuldig oneens ben met D66, is het een democratisch gekozen politieke partij, en heeft ook zij derhalve recht op een mening.

 14. Gerlos

  Het is echt een verrijking die MOSLIMS in ONS LAND volgen veel linkse politici en die eurofiel Pechtold.

  1. Zout

   @Gerlos: Sigrid Al Kaag is inderdaad D66 en met haar hebben zij wel een islampleitbezorger binnen gehengeld, politiek gezien wel handig. Voor ons land?

   Dat niet want er gaat wel 13 miljoen naar de palestijnen en Groningen kan aan het gas. Zo is D66 dan weer wel…

   1. Kodi

    Willen de Groningers dit even ter overweging nemen als er in maart gemeenteraadsverkiezingen zijn?

 15. Kodi

  Viktor Orbán: ‘Volk zit niet te wachten op islamitische indringers’

  De Hongaarse premier Viktor Orbán doet er na zijn omstreden persconferentie in Duitsland van afgelopen weekeinde nog een schepje bovenop. Hongarije weigert immigranten op te nemen vanwege het simpele feit dat de bevolking ertegen is, zegt Orbán.

  Hij was afgelopen weekeinde te gast bij de Duitse CSU, zusterpartij van de CDU, de partij van de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Daar waarschuwde hij zijn collega’s dat Europeanen niet zitten te wachten op immigranten, en dat de massale migratie naar de Europese Unie (EU) een bedreiging is voor de democratie.
  Merkel had beter geen miljoen vluchtelingen kunnen toelaten

  In 2015 heette Merkel meer dan een miljoen vluchtelingen welkom in Duitsland. Volgens Orbán had ze dat beter niet kunnen doen. ‘Europeanen hebben hier een duidelijke mening over,’ zei Orbán dit weekeinde op de persconferentie, naast CSU-leider Horst Seehofer.

  ‘Ze willen niet dat er een voortdurende dreiging van terrorisme is. Ze willen juist veiligheid. Daarom willen ze dat de grenzen worden bewaakt.’ Hij deelde een sneer uit naar collega-lidstaten, door te zeggen dat die er ondanks dat sentiment toch voor kiezen om grote aantallen immigranten binnen te laten.

  Maandag herhaalde hij zijn uitspraken in een interview met de Duitse boulevardkrant Bild. ‘Ik kan alleen spreken voor het Hongaarse volk, en dat wil geen immigratie,’ zegt Orbán, die dit jaar in zijn land te maken heeft met parlementsverkiezingen. ‘In mijn ogen is het niet mogelijk dat het volk een bepaalde wil heeft en dat de regering daarmee niet instemt.’ Daarom wil zijn land de grenzen niet openen: het volk wil het niet, aldus de Hongaarse premier.

  Ook twijfelt hij aan de oprechtheid van veel vluchtelingen: de meesten komen niet naar Europa vanwege gevaarlijke omstandigheden in hun thuisland, maar omdat ze willen profiteren van de economie, zegt hij in het interview. Daarom moeten ze volgens hem niet worden gezien als ‘vluchtelingen’, maar als ‘islamitische indringers’.

  ‘Herverdeling niet de oplossing’
  Orbán haalde opnieuw uit naar het omstreden herverdelingsplan van de Europese Unie, waaraan zijn land consequent weigert mee te werken: ‘De oplossing is duidelijk niet om de mensen die hier illegaal zijn gekomen, te verdelen over de hele EU,’ aldus Orbán. Het herverdelingsplan van de EU faalde jammerlijk, vooral omdat een aantal landen – Hongarije en drie andere Centraal-Europese landen – weigerde eraan mee te werken.

  Om dit probleem op te lossen moet Europa zich bezighouden met het ‘echte probleem’, namelijk het bewaken van de grenzen, vindt Orbán. De Hongaarse premier heeft zich in het verleden vaker opgeworpen als de beschermheer van de Europese grenzen, vooral nadat hij in 2016 besloot de grens te sluiten met een hek. Doordat Hongarije de grens sloot, droogde de migratiestroom via de beruchte Balkanroute voor een groot deel op.

  Orbán kreeg hierop afkeurende reacties, zeker toen hij de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, vroeg om mee te betalen aan zijn hek. CSU-leider Seehofer was destijds op de hand van Orbán: ‘Hij verdient steun, geen kritiek.’ De CSU roert zich al langer. Eerder deze week zei Seehofer dat Duitsland veel te ruimhartig is geweest in 2015. De partij vroeg zich in een notitie af waarom Duitsland meer immigranten heeft opgenomen dan de overige EU-lidstaten bij elkaar. Ook wil de CSU dat migranten pas na 36 maanden aanspraak kunnen maken op financiële bijstand van de overheid, in plaats van na vijftien maanden.

  Elsevier

 16. Kodi

  Viktor Orbán: ‘Migratie is probleem voor democratie’

  De Europese leiders doen op het gebied van immigratie het tegenovergestelde van wat de bevolking wil. Dat zegt de Hongaarse premier Viktor Orbán op een persconferentie in Duitsland. Hij vindt dat problematisch voor de democratie.

  Orbán was te gast bij de Duitse CSU, de zusterpartij van Angela Merkels CDU. Opmerkelijk, omdat juist Angela Merkel meer dan een miljoen immigranten welkom heette in Duitsland, in 2015. Volgens Orbán had ze dat beter niet kunnen doen. ‘Europeanen hebben hier een duidelijke mening over,’ zegt Orbán op een persconferentie, naast CSU-leider Horst Seehofer. ‘Ze willen niet dat er een voortdurende dreiging van terrorisme is. Ze willen juist veiligheid. Daarom willen ze dat de grenzen worden bewaakt.’
  Orbán bouwde een hek

  Een reconstructie van het jaar dat Orbán Europa bedwong, door Brusselcorrespondent Jelte Wiersma.

  Orbán besloot tijdens de migratiecrisis een hek te bouwen rond de Hongaarse grens, om de immigratie tegen te gaan. Hij kreeg hiervoor afkeurende reacties, zeker toen hij de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, vroeg om mee te betalen aan zijn hek. Seehofer was destijds op de hand van Orbán, en verdedigde hem: ‘Hij verdient juist steun, geen kritiek.’

  Volgens de Hongaarse premier zal het komende jaar bewezen worden dat hij gelijk heeft. ‘Ik geloof dat 2018 het jaar van de restauratie van de wil van het volk wordt.’ Dit jaar zijn er verkiezingen in het Hongaarse parlement.

  Het is opmerkelijk dat de CSU juist nu Orbán uitnodigt, omdat de coalitieonderhandelingen met de SPD op het punt staan te beginnen. Hiermee wordt een signaal afgegeven aan Martin Schulz, die een ruimer immigratiebeleid voorstaat. Ongetwijfeld lopen de spanningen, vooral tussen de conservatieve CSU en de sociaal-democraten, hierdoor op.

  De CSU roert zich al langer: eerder deze week zei Seehofer dat Duitsland veel te ruimhartig is geweest tijdens de vluchtelingencrisis in 2015. De partij vroeg zich in een notitie af waarom Duitsland meer vluchtelingen heeft opgenomen dan de overige EU-lidstaten bij elkaar. Ook vindt de CSU dat migranten pas na 36 maanden aanspraak mogen maken op financiële bijstand van de Duitse overheid, in plaats van de nu geldende vijftien maanden.

  Elsevier

 17. Steve Van der Vekens

  Die zijn gewoon jaloers omdat die Christenvluchteling niet in bed plast en de moslims wel.
  Die denken: “Wij in een met pis doordrenkt bed slapen? Jij ook dan.”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.