Kechjesrapper Boef maakt opnieuw oerslappe excuses: ‘Ik ben niet de ideale schoonzoon!’

Opnieuw heeft rapper Boef – bekend en berucht vanwege zijn uitspraak dat vrouwen die korte rokjes dragen en uitgaan eigenlijk ‘hoeren’ zijn – sorry gezegd voor de vrouwonvriendelijke onzin die hij met oud-en-nieuw geuit heeft. Maar hoe oprecht die zijn, blijft afwachten. Want meneer de zelfbenoemde crimineel voegt eraan toe dat hij “nooit” de zogenaamde “ideale schoonzoon” zal zijn. Oftewel: hij houdt zich het recht voor om nogmaals vrouwen als oud vuil af te danken.

De maand januari 2018 zal ongetwijfeld niet gelden als het hoogtepunt van de carrière van rapper Boef, die het nieuwe jaar aftrapte door op Snapchat enkele vrouwen die hem een lift naar huis gaven uit te schelden voor “kechs”. Dat is Marokkaanse straattaal voor ‘hoeren’, waarmee de van oorsprong Algerijnse jongen aangaf dat zelfs wanneer je hem helpt na een stevig nachtje stappen je nog steeds op een vernedering kan rekenen omdat je een kort rokje draagt.

Het kwam Boef op forse kritiek te staan. Zijn optreden bij Eurosonic Noorderslag gisteren was bedoeld om de bladzijde om te slaan. De criminele muzikant zou nog één keer publiekelijk zijn excuses maken, en daarna zou de 24-jarige vrouwenhater weer overgaan tot de orde van de dag. Boef deed dat als volgt:

“Rapper Boef heeft zaterdagavond in de Oosterpoort in Groningen, al rappend, opnieuw zijn excuses aangeboden voor zijn vrouwonvriendelijke uitspraken. Zijn excuses werden met luid gejuich ontvangen door het publiek.

‘Wij rappers zeggen bitches enzo, maar wij vinden vrouwen echt niet minder of zo’, rapte Boef. ‘Wat ik gedaan heb is fout’, vervolgde hij. ‘Maar ik zal nooit jullie ideale schoonzoon zijn!'”

Ik weet niet wat hier belachelijker is: het makke publiek dat Boef blijft volgen in alles wat hij doet, ook al is hij bereid letterlijk de halve wereldbevolking uit te maken voor slet als ze teveel leven zoals ze dat zelf willen. Of wellicht Boef zelf, die aangeeft dat hij “nooit” van plan is om te stoppen met rare uitspraken die aangeven dat Boef nog altijd de manieren heeft van een Middeleeuwse lompenproletariër.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Ruud562

  Volk dat hem aanhangt is ronduit te dom voor woorden! En van harte wens ik dat Algerijnse vulnis talloze annuleringen toe, opdat hij eens écht zal gaan werken voor de kost. Maar waarschijnlijk zal dat dan op het terrein komen te liggen van berovingen en het opblazen van geldautomaten, wat gewoonlijk is bij dit soort alval!

 2. A3aan

  Elk woord over deze minkukel is er een te veel.

 3. Babaji538

  Wie is nou eigenlijk een kechje?

  Petra Hermans

 4. Steve Van der Vekens

  Het is toch een boef he…
  Sufferd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.