Kloothommel van een Rapper Boef is zelf een vieze vuile kech

rapperboef-kechs
Foto: Rapper Boef in zijn onbeschofte Snapchats.

Het is tijd dat we deze zogenaamde kansenparel niet meer gaan beschouwen als de kroon op de integratie, maar gewoon als een vrouwenhater die parasiteert op de Nederlandse samenleving. Én als een smoezelige hoer, natuurlijk, maar dat spreekt voor zich.

Tofik Dibi sprak afgelopen jaar nog lovend over Rapper Boef (een crimineel die vrouwen haat en familieleden van politie-agenten bedreigt), maar de tijd dat grachtengordeldieren dit stuk tuig in bescherming nemen is hopelijk vanaf vandaag wel voorbij. Dat na onderstaand filmpje, waarin Boef vrouwen die hem een lift aanbieden uitscheldt voor ‘hoer’.

De snelprater-op-muziek vond namelijk dat hij het recht had om een drietal vrouwen, die Boef een lift naar huis gaven toen zijn banden lek bleken na een avond feesten in Delft, als bedankje op Snapchat uit te schelden voor ‘kech’. Kech is Marokkaans voor hoer, en wordt gebruikt om vrouwen te shamen; onder anderen in speciaal daarvoor opgerichte expose-groepen. Het maakt onderdeel uit van de compleet verknipte Marokkaanse jeugdcultuur, waarin jongens voor zichzelf maximale vrijheid eisen: ze zuipen, blowen, neuken en feesten wat af. Maar wee oh wee als ook vrouwen zich laven aan die vrijetijdsbesteding. Dan word je uitgescholden voor hoer.

Na de Snapchat van Rapper Boef was de reactie van Nederlandse vrouwen dan ook heftig:

“Heel wat Nederlanders kropen in hun pen op de sociale media om hun gal te spuwen. Maar in plaats van excuses aan te bieden na alle heisa, deed Boef er zelfs nog een schepje bovenop.

“Even een opmerking voor al die ’kechs”, reageert hij in een nieuw filmpje. “Ik heb mensen boos gemaakt omdat ik kech zeg, maar wat doen jullie in een club met alcohol, met korte rokjes, om acht uur ’s ochtends, met jongens? Wat ben je aan het doen? Je bent gewoon een kech”, klinkt het. ”Als je thuis zit, de hele dag niks doet, studeren, niks doet en naar papa en mama luistert, dan noem ik je een vrouw. Maar ga niet als je een kech bent, boos worden als ik je een kech noem, want je bent een kech! Klaar. Snap je?””

Nee Rapper Boef, dat snappen we niet. Als die vrouwen met oud en nieuw een beetje ‘niks’ moeten zitten te doen of gaan studeren, terwijl jij de bloemetjes buitenzet in één of andere smoezelige tent, dan ben je gewoon een hypocriete zak hooi. En die vrouwen – zelfs wanneer ze je helpen met autopech – vervolgens ‘hoeren’ zijn terwijl jijzelf kennelijk een stoere jongen heet te zijn die mag zeggen dat z’n “leven net een film is”, dan lijkt het me duidelijk wie de échte kech in het verhaal is. Dat is Boef gewoon lekker zelf.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

18 reacties

 1.   

  Drie vrouwen die die Algerijn met Frans paspoort een lift hebben gegeven zijn een beetje dom geweest. Zij hadden die amoebe plat moeten rijden, vooruit, achteruit en dat drie keer.

  1.   

   Na van loop van tijd komt bij dit soort loozers toch altijd de ware aard weer door de nepvernislaag heen.

 2.   

  Dat tuig wil alleen genieten van de sociale geneugten in Nederland ,werken doen ze niet, schelden op alles en iedereen, terug naar zijn kamelenland, heeft hij ook nooit meer last van een lekke band .

 3.   

  Dat zo’n totaal niets presterende kneus optredens doet en schijnbaar nog succes heeft ook houd maar niet op mij te verbazen. Hopelijk komen zaaleigenaren nu tot inkeer en laten ze dat stuk ongedierte het verder fijn zelf uitzoeken en boeken ze hem niet meer.

  1.   

   Elke native Nederlandse zaaleigenaar, waarmee een contract gesloten werd, zou nu uit respect voor de Nederlandse vrouw alle geplande circusacts (debilitas) van dit stuk vullis moeten annuleren! Wie durft???

 4.   

  Rappen, het lijkt op zingen of op praten, maar het is oraal ontlasten.

 5.   

  Een moslim IS een moslim dikke punt!
  Daar kun je niets goeds van verwachten als ellende en vrouwen haat, haat naar alles waar ze geld van willen.
  En in het rif gebergte zijn ze niets niks nada.

 6.   

  Ga weg uit ons land, ál dat tuig, ga maar in het rif-gebergte rappen.
  Niksnutten met een grote bek.

 7.   

  Gekend probleem …
  kinderen van allochtone afkomst waarvan de moeder zelf prostituee was en jaren gebukt moest lopen onder het “zwarte kleed van schaamte” worden vaak zelf stigmatiserende jongeren. Als we dit zo laten doorgaan wordt een legging straks ook “Uitdagend”.

 8.   

  Op zo n moment is het opvallend stil aan socialistische kant …
  ze noemen dit “onbeleefd woord gebruik” maar begrijpen niet dat het een zuiver gebrek aan westerse cultuur is. Als je dit als Nederlander doet … geloof me dan wordt je achter de tralies gezet.

 9.   

  We vergeten … 1 die het zegt maar miljoenen die het denken in Europa . Je kan die niet veranderen!

 10.   

  Theo Hiddema pleit toch voor ‘rassenvermenging’?

  1.   

   Onder zo’n grijze vuilniszak wil je toch niet met je benen wijd gaan liggen? Of vergis ik mij nu zo in onze jonge NATIVE Nederlandse MEIDEN?????

  2.   

   @Noodle
   Guess wat de normale gang van zaken is: IQ gaat voor hetzelfde IQ en dan maakt ras geen ene bliksem uit. Daarom huwde mijn middelste zoon met een Chinese dame en leven ze nu in welstand. Ik weet dat het lastig is voor sommigen, maar ook de zoontjes (mijn kleinzoontjes) blijken niet echt dom te zijn.
   Men kan het blijven ontkennen, maar IQ is erfelijk. En dan doet ras er bijster weinig toe.

 11.   

  Wat een Marokkaanse idioot deze rapper Boef, helaas niet de enigen Marokkaan of Turk die niet helemaal goed is in zijn bovenkamer.
  Ik zou deze mafkikkers nooit meer op laten treden in mijn concertzalen en in zijn sop gaar laten koken.

 12.   

  Mijn haren gingen ten berge. Ik zou bij hem gezien te hebben, extra gas gegeven hebben en niet hebben uitgekeken!

 13.   

  De islamitische kijk op vrouwen. Hij is geen uitzondering.

 14.   

  Mensen, die verstoten werden,
  blijven de ander voortdurend verstoten.

  Bijzonder.

  Petra Hermans

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!