Machtsdronken Trump-biograaf: ‘Mijn boek zal zorgen voor het einde van Trumps presidentschap!’

Michael Wolff is nogal in zijn nopjes met het boek dat hij uitbracht over het leven van Donald Trump als President van de Verenigde Staten. Volgens de auteur betekent zijn schrijven zelfs het begin van het einde van Trump als commander-in-chief.

Heel Amerika praat al enkele dagen over ‘Fire and Fury‘. Het is een biografie geschreven door journalist Michael Wolff over Donald Trumps bliksemcarrière als politicus. Het is gebaseerd op honderden interviews met mensen in en om het Witte Huis. Volgens Wolff beweren ze allemaal hetzelfde: de president is net een klein kind. Hij heeft de aandachtsspanne van een jojo en hij is bovendien een vreselijk verwarde man die de weg volstrekt bijster is.

Wat er van klopt is door anderen nog niet bevestigd. Maar het boek wordt voorspelbaar genoeg de hemel in geprezen door linkse politieke commentatoren, terwijl hun rechtse collega’s het proberen af te doen als ‘fake news’. Michael Wolff is in ieder geval erg trots op zijn werk en denkt zelfs dat hij op termijn het aftreden van Trump veroorzaakt heeft:

“Schrijver Michael Wolff denkt dat zijn boek over het eerste jaar van Trumps presidentschap een eind zal maken aan zijn tijd in het Witte Huis. Wolff zei tegen de BBC dat zijn conclusie dat Trump ongeschikt is voor de functie steeds meer bijval krijgt.

Volgens Wolff lijken de ontwikkelingen op het sprookje van de nieuwe kleren van de keizer. “Ineens zeggen mensen overal ‘oh god, het is waar, de keizer heeft geen kleren aan’. Dat is de reden waarom het presidentschap ten einde komt.””

Dit krijgt ongetwijfeld nog een staartje, want Trump voelt zich erg op z’n jongeheer getrapt door het boek. Zijn Twitter-account staat al dagen vol met de meest woedende tweets over de ongeautoriseerde biografie. Wolff is dan ook een ‘total loser’ aldus de president:

Ik zou zeggen: pak er nog wat popcorn bij. Want deze storm zal voorlopig nog niet gaan liggen, ook al is de voorspelling van Michael Wolff – het einde van Trumps presidentschap is nabij – vermoedelijk wel een béétje dik aangezet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

110 reacties

 1. DolleDries

  Dus een in elkaar geflats politiek boekje moet de keuze van de kiezer vernietigen.

  1. Heinz

   Je bent niet geïnformeerd over het kiessysteem in de VS, de kiezers in aantal hadden een andere keuze gemaakt.

   1. toetssteen

    @Heinz
    Ik mag hopen dat u weet dat ze in een aantal staten gestopt zijn met hertellen omdat bleek dat Trump nóg meer stemmen had?
    Kom op zeg, stoppen met hertellen en dan beweren dat Hillary meer stemmen had???

   2. Bloem

    Beste Heinz, volgens mij begrijpt u het zelf niet. Dat systeem is reeds ver voor Trump bedacht. Ook de door links geroemde flapdrol Obama is middels hetzelfde systeem gekozen. Wanneer dit systeem niet deugt, waarom hebben de linkse democraten het dan niet gewijzigd tpen ze daarvoor de macht hadden. Het systeem zegt alleen dat de ene stem in de VS gewoon meer waard is dan de andere

   3. DolleDries

    Ja en dat systeem telt.

   4. tomygun

    Heinz , I don’t ketchup with you .

 2. Guus Geluk

  “He used Sloppy Steve Bannon, who cried when he got fired and begged for his job. Now Sloppy Steve has been dumped like a dog by almost everyone. Too bad!”

  Er lijkt in elk geval sprake van een burgeroorlog in populistenland. Trump gaat volledig los op Bannon, de eigenaar van Breitbart, ooit een typisch Trumpiaans bolwerk.

  Wat een ongekende uitbarsting is dit.

 3. Peter Selie

  Bijna 1 jaar na de inauguratie van Donald Trump als de 45e President van de Verenigde Staten hebben de rooie rotzakken hun ellendige, narcistische gezeik over Trump nog niet gestaakt. De links/liberale sneeuwvlokjes zijn uitermate slechte verliezers en ze kunnen niet stoppen om de loftrompet af te steken over de 1e moslim president van Amerika, moslimbroeder Barry Soetoro (Obama)..

  1. DolleDries

   En ze worden steeds gekker want Trump doet het fantastisch. Het is alleen maar slap links gelul over suggesties en niet te zakendoende dingen. Het is eigenlijk beschamend als je al suggereert over plas seks en zijn haardracht z.g. parkison enz.

 4. Code134

  Het boek zal zeker leiden tot het einde van het presidentschap van Trump. Niet alleen door de feiten die er in staan vermeld en die Trump tonen als een totaal incompetente president, maar ook door de erdoor veroorzaakte conflict met Bannon (die de genoemde feiten nadrukkelijk niet tegenspreekt) en Breitbart die het in deze affaire bepaald niet voor Trump opneemt.
  Daarmee zal hij een belangrijk deel van zijn achterban verliezen.

  Dit boek is overigens geen noodzakelijke voorwaarde voor zijn ondergang: Mueller zal de komende maanden met zijn rapport komen en de kans is zeer groot dat daarin voldoende belastende feiten zullen staan om een succesvolle impeachmentprocedure te starten.

  1. Ni28

   Gauw het boek kopen, Dopper! Wolff zal het zeer op prijs stellen.

   1. Code134

    Wie is Dopper?

    1. DolleDries

     Jij.

     1. Code134

      Nee hoor, ik ben Code134.

     2. Holland

      Trol134 wordt liever bij zijn geboortenaam aangesproken, Wim H. Past ook beter bij die scheve kop van hem.

     3. Guus Geluk

      Kleuter.

     4. Floris

      De volslagen gestoorde Wim Pinokkio wisselt vaker van nick dan een kameleon van kleur, maar wil daar absoluut niet mee geconfronteerd worden. Nicks die hij niet meer gebruikt “vergeet” hij spontaan.

      Deze pathologische leugenaar hoort in een inrichting.

    2. Zout

     @Code: Complimenten, je doet het steeds beter. Nu alleen nog stoppen met reageren op insinuaties over je persoonsgegevens. 😉

     1. Code134

      Mensen die toespelingen maken op de persoonsgegevens van de opponent tonen daarmee aan zich in de inhoudelijke discussie niet staande te kunnen houden.

  2. Mart

   He Code 000….aan het nat wensdromen??

  3. Seneca

   @code134
   de wens is de vader van de gedachte?

  4. sjun

   Het boekje lijkt prachtig aan te sluiten bij de huidige reputatie van CNN. De BBC interviewde een ervaringsdeskundige die zich zowel over het boekje als de auteur duidelijk uitsprak: https://www.youtube.com/watch?v=icOtxGFZMvw

 5. Ni28

  De bovenstaande foto zegt veel over deze man. De uitdrukking is een van een debiel. Met een boek je pensioen opbouwen is wel een kunst apart. Uitgekookte mensen weten wie zij kunnen bespelen. In dit geval de haat en nijd van de Democraten.

  1. Guus Geluk

   Dat Wolff eruit ziet als een eersteklas debiel hoeft niet te betekenen dat hij dat ook is, Ni28.

   1. Ni28

    En ook niet dat hij het niet is.

    1. Guus Geluk

     Het lijkt me in elk geval een kwestie van tijd voor zijn electoraat begint af te brokkelen. In het bijzonder door Bannon af te stoten, heeft hij een fout gemaakt.

     1. Ni28

      Het afstoten van Bannon zou jij als positief moeten ervaren. En Bannon eiste te veel, de stoel van de president. Logisch dat ie bedankt is.

     2. Guus Geluk

      Het was destijds een prima actie John Kelly aan te stellen als de nieuwe stafchef. Kelly, een voormalig militair, slaagde er binnen de kortste keren in orde in de chaos te brengen. Onder meer Bannon was niet te handhaven en het is goed dat hij uit het Witte Huis is geknikkerd.

      (Met Bannon verdween overigens ook het rebelse, zoals de eigenaar van dit blog gisteren foeterde).

      Echter, Trump is nu compleet losgegaan op Bannon. Ik had verwacht dat beide heren een goed contact onderhielden, maar vandaag blijkt hoezeer de voormalig bondgenoten gebrouilleerd zijn. En met het afstoten van Bannon, zou vermoed ik, vervreemdt Trump ook een groot deel van zijn electoraat.

 6. DolleDries

  Wolf mag wel oppassen dat boek vol leugens kan hem wel een hoop geld kosten en zelfs gevangenis straf.. Want denk dat Trump er wel wat processen wegens smaad tegen aan gooit.

  1. Guus Geluk

   Nee, want dan laadt Trump de verdenking op zich dat er een kern van waarheid in Wolffs relaas zit.

   1. Holland

    Wat een onzin Guus: als je je verdedigt tegen laster zou dat dus betekenen dat je erkent dat de laster klopt? Je raaskalt vaak maar zo is het voor vandaag wel weer genoeg.

    1. Code134

     Het probleem voor Trump is dat een deel van de gegeven informatie al door andere bronnen is bevestigt.
     De aanklacht zal zich dus op details en interpretaties van feiten moeten richten. Dit is juridisch een hachelijke zaak.

     1. Code134

      bevestigt = bevestigd

   2. Seneca

    @guus geluk
    dus als de heer Julio Poch een boek schrijft over zijn ervaringen, die hem door de fatsoensrakker Balkenende cs, zijn bezorgd dan bevestigt de heer Poch dat er een kern van waarheid in de gedachtegang van de Nederlandse overheid zit? ik ben veel bizarre meningen van u tegengekomen maar dit spant werkelijk de kroon! Gaat u schamen!

 7. tomygun

  Als ik naar die kop van wolff kijk zie ik een guus geluk , foute code
  wim kut en een spaans benouwde kok ook wel links doorgedraaide
  mafklappers genoemd de zelfde gezichts uitdrukking als syl .
  Totaal van deze wereld met hun Eigen waanbeeld het wachten is
  dat een van hun gaat claimen dat hij napoleon is .
  De reden dat deze mafklapper door links naar vooren word gehaald
  is omdat hij nooit voor een rechter zal komen omdat hij direct niet
  toerekenings vatbaar verklaard word .

  1. Code134

   Sterke argumenten, Tomygun.

   🙂

   1. tomygun

    Dit is een schaakspel van links Wolff is een pion die gemist
    kan worden ze zetten hem op het podium maar de wezel
    weet niet dat dat zijn hakblok is .
    Dit kost weinig geld dit geld komt namelijk van de mafklappers
    die dat boek gekocht hebben , op het moment dat de opnamens
    nagekeken worden zal Bruce ( geheim agent USA ) hem een kopje
    kleiner maken de zelfde Bruce die hem de geluids opnamen
    gegeven heeft of denkt u dat dit persoon een perskaart heeft
    voor het witte huis ff nadenken nee dus .
    Geluids opnamen zo lang zij bestaan een bron van vervalsingen
    moeten wij ons zorgen maken wat er in de USA gebeurd JA zeker
    dit is het zelfde linkse tuig wat de EU opgetuigd heeft Trump zou
    wel eens de laatste persoon kunnen zijn die dat gebouw in Brussel
    zou kunnen verbouwen , ieder geluid wat u hoord van homo , lesbo
    school , uni , metoo , media is een geluid van links u denkt testemmen
    op een midden partij maar zij zijn links .
    Sorros , gore aal , Clinton , CNN ,Draki ,proost Junker , Merkel ,en een
    hele lange lijst meer zijn uw ondergang zij zijn al vergevorderd met de
    invoer van de islam en gelukzoekers die zijn er echt niet om u tehelpen .
    Het wachten is nu wanneer Bruce de kop laat rollen van Wolff (een pion ) .

 8. H.Vaes

  De hysterie is compleet toegeslagen in de anti Trump zielige koppen.

 9. Heinz

  Met of zonder boek, als Melania de stekker (van Donald) er uittrekt dan is het over en uit. Ze heeft geen trek in al die rompslomp van First Lady. Zij leidt liever haar eigen leventje en zal Donald influisteren dat hij moet opZouten met zijn hobby. Donald taait gewoon af.

 10. Ni28

  Dopper = Code 134, Spaanse kok, Kok Gerrit(even met vakantie) en als ik er een paar oversla kom ik tot Simon Brouwerstijn.

  1. Bloem

   Ik ben ingestapt in het Dopper tijdperk. Ongelooflijk dat iemand die al zo vaak van dit forum is uitgesloten door de moderators en steeds terugkomt in een andere alias, zoveel kritiek kan hebben op Trump. Trump houdt het vele aliassen van Dopper uit in het machtigste ambt ter wereld. Dopper is gefrustreerd en kan het niet uitstaan dat het Amerikaanse volk niet naar hem wil luisteren en wel naar Trump. Het maakt niet uit hoe lang Trump het uit gaat houden, duidelijk is, dat de gevestigde orde van deze wereld niet langer door kan gaan op de ingeslagen weg en iets moet doen om de kiezers terug te winnen

   1. Code134

    Wie is Dopper?

 11. Rosasolis

  Dat er zo’n boek werd geschreven en uitgegeven verbaast mij niet. Iemand moest dit boek schrijven. Ik heb veel over Trump gelezen, en zijn verkiezingskampanje gevolgd.
  Al maanden geleden ben ik tot de conclusie gekomen, dat Amerika is nu opgezadeld met een zeer onstabiel man als president. Pas kort voor zij verkiezingskampanje werd hij lid van de Republikan Party, maar tijdens de debatten die CNN uitzonden, was ik verbaasd over de manier hij ieder van zijn collega’s aanviel. Hoe interessanter hun plannen waren, of hun opinies, hoe erger zij werden door Trump uitgescholden. Vooral Senator Ted Cruz kreeg de volle lading, hoewel hij al een aantal jaren Senator was. Al gauw begon het duidelijk te worden dat Trump kan niet met zijn collega’s samenwerken. Rond die maanden van zijn kampanje STRIJD, werd de vele recht zakken tegen Trump bekend, waaronder financiele fraude van de “Trump University”,
  en de klachten van een toenmalige jonge model die door Trump werd misbruikt en haar familie door hem bedreigd werden. En dan was er de recht zaak tegen Trump door de gemeente en bewolking van Balmedie, Schotland, voor het grijpen van aanzienlijk meer land dan wat er in zijn contract stond…waarbij een eeuwenoude woud werd totaal vernield om ruimte te maken voor een enorm golf ruimte, met luxe vakantie woningen eromheen. Waarschijnlijk heeft zijn miljoenen alle nationale en Int. rechtbank zakken kunnen afbetalen.
  Maar het allerergste is het feit, dat Trump heeft telkens weer bewezen dat hij kan niet werken met wie dat ook…met niemand! Hij heeft geen enkele respect voor vrouwen, en mannen moeten ALTIJD 100% met hem eens, anders wordt je aangevallen met zeer
  heftig, grove taal, en je wordt meteen uit je functie gezet of je stapt eruit. Zoals recentelijk gebeurde met Comey, directeur van de FBI, en Steve Bannen die de persoonlijk adviseur van Trump was. Dit zijn 2 voorbeelden, tussen zoveel anderen
  binnen de Republican Party. Trump is inderdaad een gevaarlijk onstabiele narcist, en waarschijnlijk is dit de reden dat dit boek Fire and Fury is geschreven, en nu zo snel een Bestseller is geworden. Vele Amerikanen zijn bezorgd.

 12. Ni28

  6@ Dopper heeft het boek al gelezen want hij heeft het over feiten in het boek. De feiten die het AD vanochtend noemde klonken niet bepaald als feiten. Men zegt ook over Rutte dat ie dom is. Is het daarmee een feit? Voor velen wel natuurlijk en voor anderen niet. Feit? Neen, roddel!

  1. Rosasolis

   @Ni28. Net als andere commentaren op DDS, weet ik niet wie Dopper is. Is hij een spook identiteit, die sommige misbruiken om hun eigen mening te verdedigen met een paar anderen? Wat ik heb eerder vandaag geschreven was gebaseerd op vele kranten
   berichten van de laatste 2 jaar over het oneerlijk werkwijze en onstabiliteit van Trump, die ik heb gevolgd vanuit ons dagblad Trouw, vaak geschreven door ons buitenlandse correspondent Bas den Hond, vanuit Boston. Ik heb nog niet die boek Fire en Fury van Wolff gelezen. Maar omdat ik nieuwsgierig ben, wil ik het wel lezen, en zo gauw mogelijk. Ik heb dit boek al gereserveerd.

 13. Lex

  Michael Wolff kan met al zijn boeken wel eens in een Amerikaanse gevangenis komen. Dat boek schijnt vol leugens en halve waarheden te staan.

  Hij schijnt er lustig oplos te hebben gefantaseerd.

  Trump laat het er zeker niet bij zitten ik denk wel dat er een rechtszaak van komt.

  1. Rosasolis

   @Lex. Heeft u dit boek al gelezen…ik nog niet. Ik heb het gehoord van 2 boekenwinkels
   in Noord-Holland dat Fire en Fury nog niet leverbaar in Nederland is. En ook heeft Bolcom. het ook nog niet. Hoe kan u weten dat dit boek “vol leugens en halve waarheden
   staan”? Of heeft u dit boek via een Amerikaanse internet boeksite zo juist gekregen als een van de allereerste in Nederland? …Als er iemand is die in een gevangenis in Amerika moet komen, dan is het Trump. Als je in een van Nederlands beste kranten leest over ernstige corruptie van Trump dat doorging terwijl hij steeds rijker werd,
   dan weet hoe corrupt dit man werkelijk is.

   1. Seneca

    @rosasolis
    indien u wenst heeft u binnen 5 minuten dit boek als e-book in huis. Kost slechts € 14,99. trouwens ik geloof niet dat u zo dom zult zijn om dit bedrag te betalen voor een boek met een inhoud a la privé, weekend, storm en noem maar op. indien u dit wel doet, laat ons dit via dit forum weten, dan weten wij eveneens welke waarde uw reacties zullen hebben.

    1. Rosasolis

     @Seneca. Beste vriend, u heeft vergeten te vertellen WAAR ik binnen 5 minuten dit boek kan kregen!

  1. Code134

   Dat zal dan wel de reden zijn dat hij twee keer de National Magazine Award won.

   🙂

   1. Zout

    @Code: Barack Hossein Obama won zelfs de Nobelprijs voor de vrede, zo zie je maar dat prijzen niet altijd geloofwaardig zijn.

    1. Vit

     Dat dacht ik al met Yasser Arafat.

     1. corfo

      @ Vit.
      Mogelijk haal ik een paar dingen door elkaar hoor; maar iemand was vergeten wie “Heel Holland Bakt” had gewonnen. Meteen onder die reactie stond die van jou, met iets over Yasser Arafat.
      Heeft Yasser Arafat die bakwedstrijd gewonnen ? Zou best kunnen natuurlijk, ik vond die man altijd al een z.g. Wentelteefje.
      Als ik e.e.a. verkeerd heb begrepen, lees ik dat t.z.t. vast wel.

     2. Code134

      Vit, bent opmerkelijk dom en derhalve niet in staat ironie op te pikken.

      Geeft niet, je schijnt er stokoud mee te kunnen worden.

     3. Zout

      @Code: Niet doen, je bent op de goede weg!

    2. corfo

     @ Zout.
     Zelfs Bob Dylan heeft de één of andere Nobelprijs gewonnen, ik zou trouwens niet eens meer weten waarvóór in hemelsnaam.
     Iedereen in onze wereld die enige “naam” heeft verworven, negatief of positief, krijt t.z.t. een prijsje.
     De persoon die ik mis op de lijst van Nobelprijs-winnaars is : “de Zangeres Zonder Naam”. Ik heb vreselijk medelijden met deze mevrouw die nóóit een naam heeft gehad, alléén al daarvoor verdient zij een prijs, als is ’t postuum .

     1. Code134

      Ben al weer kwijt wie Heel Holland bakt heeft gewonnen.

     2. corfo

      Aanvulling : ik schreef per ongeluk : “krijt t.z.t. een prijsje.”
      Moet zijn : “krijgt t.z.t. een prijsje.”

     3. Vit

      @Corfo
      Ik denk dat het quoten een beetje in de war is want het was een reactie op Zout i.v.m Nobelprijswinnaars, of je maakt een gebbetje dat kan ook.

     4. Vit

      Ps, de quote’s staan toch in de goede volgorde, bij mij dan.

    3. Code134

     Lenny Kuhr won indertijd het Eurovisie songfestival.

     Mogelijk ook relevant in deze discussie.

     😉

     1. corfo

      @ Cootje.
      Was dat niet Reinier Paping ?
      Die had toch dat prachtige lied : “Ik zie trollen, overal trollen !”

     2. Code134

      Nee Corfo, Reinier Paping was goed in schaatsen en won de Elfstedentocht.
      Ook een mooie prijs, daar niet van.

     3. sjun

      Dat was in een tijd dat de moslimstem minder zwaar woog bij het Eurovisie songfestival…

   2. cmsuijkerbuijk

    ’t Zegt wat over de prijs en de organisatie erachter! De hele MSM is immers op zoek naar schandalen, om Trump te beschadigen. Wolff is berucht om zijn hele leugens en halve waarheden, die echter door links als Gods woord worden geloofd. Tevergeefs zal echter blijken.
    Wanneer nemen de Democraten (????) hun verlies nou eens? Het lijkt verdomme wel een onderafdeling van Democraten 666, zó weinig hebben zij op met het feit, dat Donald Trump wettig is verkozen tot President van de Joe-és-of-Éej!

    1. Code134

     Ik geloof dat de Democraten volledig accepteren dat Trump door de kiezer is gekozen tot president maar moeite hebben met het feit dat hij die overwinning behaalde door samen te smeden met de Russen en in het afdekken daarvan de rechtsgang belemmerde. Ze vinden het ook geen prettig idee dat iemand die mentaal een zeer onevenwichtige indruk maakt in de buurt van de atoomknop vertoeft.

     Ik kan daar wel inkomen.

     1. Holland

      Tot heden toe is er door Robert Mueller niets in die richting gevonden. Ondertussen doet de FBI al wel drie maanden onderzoek naar de volstrekt corrupte Clinton Foundation die wordt verdacht van fraude, achterdeur uraniumverkoop aan de Russen, witwaspraktijken, verregaande omkooppraktijken, moord, valsheid in geschrifte en meer fraais.

      Killary en SigarenBill zijn de grootste criminelen in de recente geschiedenis van de VS.

     2. Code134

      Mueller vond waarschijnlijk al erg veel want hij stelde al twee vrienden van Trump in staat van beschuldiging.

      Het onderzoek naar Clinton loopt al lang en daar kwam nooit iets uit.

     3. Holland

      Het recente onderzoek naar de Clinton Foundation loopt pas sinds drie maanden. Kersvers en net opgestart. Ik hoop op het kaltstellen van crooked Hillary. De slang verdient het.

     4. Guus Geluk

      Dat onderzoek begon in 2015, maar werd gedurende de verkiezingen, tijdelijk stopgezet.

      Het onderzoek door Mueller werd opgestart, nadat Trump de directeur van de FBI ontsloeg.

     5. Code134

      Dank Guus.

     6. Vit

      Krijgt Guus nu opslag?

     7. Code134

      Houd op met dat getrol, vit.

     8. Holland

      Guus, er is zojuist (in oktober 2017) een geheel nieuw onderzoek naar de Clinton Foundation van start gegaan. En dat is natuurlijk niet voor niets. De Clinton Clan is smeriger dan de maffia: deze heeft tenminste nog een erecode.

     9. Guus Geluk

      Ja, maar dat is een onderzoek naar de Clinton Foundation, en dit is een onderzoek naar de leider van de Vrije Wereld.

 14. Anna

  Einde Democraat Wolff. Schatrijk door machtsmisbruik. Deze sluwe vos is puur op geld uit. Als oorlogzuchtige Clinton er had gezeten was ze evenals Obama de hemel ingeprezen. Dit soort journalisten deugen van geen kant. Al waar hij president Trump voor uitmaakt kan hij zelf op zijn borst plakken. Hoeveel miljoenen heeft hij nu al in zijn zak gestoken? Wordt hij ook nog extra betaald door de Democraten?

 15. sjun

  Dat het Democrat Media Concern in alle staten is lijkt me normaal. Men praat elkaar mantra’s herhalend na in de hoop dat de politieke wens vanzelf waar wordt terwijl men toch een misdadigster en haar man jarenlang stevig de hand boven het hoofd gehouden heeft. Als Bannon zich voor dit soort opzetjes leent is zijn tijd voorbij en is hij kennelijk overschat omdat hij zich de erfenis van Andrew Breitbart eigen gemaakt heeft. Echter daarmee mag hij nog niet de schoenen van de oprichter van het mediabedrijf Breitbart strikken. Eerst moet hij maar eens laten zien welke opbouwende talenten hij zelf heeft zonder dat hij op het werk van anderen mee kon liften.

  Ik zal het boekje eens doornemen om te zien hoe het met de onderbouwing van het getoeter staat maar verwacht er ondertussen niet meer van dan van CNN.

  1. Code134

   ” terwijl men toch een misdadigster en haar man jarenlang stevig de hand boven het hoofd gehouden heeft.”

   Een belachelijke en in elk geval een volledig onbewezen bewering waarvoor geen spoor van bewijs bestaat.

    1. Code134

     Dat dit op het internet door velen wordt beweerd verbaast me niet, Sjun, ik zag graag bewijs in een onafhankelijk onderzoek en een vonnis van een onafhankelijke rechter.

     1. sjun

      De kans dat dit eindelijk eens gebeurt en dat de Clintons niet langer boven de wet staan groeit met de dag.

     2. Code134

      Ik weet dat dit door de haters van Clinton hevig wordt gehoopt maar ik zag nog geen splinter bewijs of ook maar een aanwijzing van een onafhankelijk onderzoek, laat staan een uitspraak van een rechter.
      Mijn logica zegt dat er nooit iets boven water zal komen, zoals mijn logica zegt dat er de komende maanden bijzonder veel over Trump en zijn kliek boven water zal komen.

 16. Spaanse kok

  Redacteur Tim en het gros der reageerders hebben duidelijk de kant van Trump gekozen.
  Of Michael zijn grote vriend en voorbeeld Brannon laat vallen moet ik nog zien.
  Beide steunen lijkt mij geen optie.
  Wie de waarheid spreekt?
  Ik houdt het voorlopig op het tandem Wolff/Brannon.

  1. corfo

   @ S.K.
   Daar is geen woord Spaans bij, kokkie; ik heb ’t al eerder gemerkt : u bent dol op het maken van grapjes.

  2. DolleDries

   Ik houdt het voorlopig op het tandem Wolff/Brannon.

   Gelukkig staat daar ik. Gezien jouw verwarde geestelijke toestand op dit log begrijpt men jouw standpunt wel.

  3. sjun

   Daar lijkt me nu weer geen enkele gegronde reden voor gezien hetgeen er van zowel Wolff als Bannon bekend is: https://www.youtube.com/watch?v=_CQz4l3_3ps

 17. toetssteen

  inmiddels gaan de beurzen sky high, China en Rusland springen er nu ook in, de werkloosheid in The States daalt en een de inflatie is gezakt naar ongeveer 2%.
  Daar kan K.Knot alleen van dromen.

  1. Code134

   De beurzen staan sky-high omdat de rente nagenoeg nul is. Dat stimuleert beleggen met geleend geld en is ook de enige mogelijkheid nog enig rendement van je vermogen te halen.
   Er is dus sprake van een griezelige beursbubble die weinig met de reële economie heeft te maken, zoals de burger ook ervaart: de economie is aan het boosten maar ze merken er weinig van.

  2. Heinz

   Nederlandse inflatie 1,50 Duitsland 1, 75 Japan 0,50%

 18. corfo

  @ Vit.
  Zoals je weet : ik probeer zo af en toe wel eens om een beetje wanorde te scheppen; het was idd. een gebbetje mijnerzijds. “Heel Holland Bakt”(ze bruin) is gewonnen door Sylv.S. (wéér een gebbetje, staat zomaar plots op ’t scherm !)
  Even verderop veronderstelde ik dat Reinier Paping een liedje had gezongen, volkomen onzin natuurlijk, dhr. Paping was “de Mol” in de gelijknamige tv. uitzendingen.
  Zoals je ziet, ik ben geheel op de hoogte van wat er reilt en zeilt in dit arme landje. Ik meen, dat een niets zeggende opmerking (van mij) in een reeks van reacties van wegkijkers, moslimknuffelaars en meer van dat linksdenkende volk, de spanning enigszins kan wegnemen. In m’n hart ben ik een beetje “ondeugend” gebleven, maar nog steeds rechtsdenkend, lijkt met het enige juiste standpunt, gezien hebbende welke chaos de linksdenkenden o.a. in ons armetierig landje hebben veroorzaakt.

  1. Vit

   Bengel, een knuppel in het hoenderhok gooien is ook wel leuk trouwens.

   1. Code134

    Zeker als je verder niet veel kunt.

    1. Floris

     Naar eigen zeggen speelt de huispsychopaat nooit op de man.

     Er is weinig voor nodig om dat te weerleggen. Dat doet hij zelf immers dagelijks door dit soort denigrerende rotopmerkingen te plaatsen.

     1. Code134

      Gelukkig speelt Floris nooit op de man. Hij noemt me slechts een psychopaat. Dat vindt hij best wel kunnen.

     2. Vit

      Wim gewoon lull’n laten Floris, doe ik al vanaf dat hij nog Graatsma als nick had.

    2. Zout

     @Code: Niet doen, je was zo goed op weg!

 19. Kees

  Toch zal Trump het langer volhouden dan Merkel. gelukkig!

  1. Code134

   Dat waag ik te betwijfelen. Merkel zal de komende maanden een regering met de SPD vormen en een nieuwe termijn als Bondskanselier aanvangen.

   1. Holland

    Die mogelijkheid is nagenoeg uitgesloten. Zelfs Die Welt (overheidspaladijn bij uitstek) heeft het al wekenlang over niets anders dan het na-Merkelse tijdperk.

    1. Code134

     Ik geef toe dat het denkbaar is dat de onderhandelingen met de SPD vastlopen. Ik acht het niet waarschijnlijk maar het is mogelijk. In dat geval zal Merkel wellicht niet meer de nieuwe lijsttrekker zijn en zal men wellicht Ursula von der Leyen naar voren schuiven.

     1. Holland

      Correct, von der Leyen (de eerste vrouwelijke minister van defensie in het derde kabinet Merkel) wordt al sinds 2010 genoemd als opvolger van Merkel en beoogd bondskanselier. Te makkelijk wordt er echter van uitgegaan dat zij de afgehaakte CDU/CSU-kiezers kan terughalen en inspireren. De partij lijkt in een (langzame) vrije val te zijn geraakt en von der Leyen behoort tot de gevestigde elite die de immigrantenimport heeft goedgekeurd en mede veroorzaakt.

 20. Code134

  Laat niemand ongerust worden: Trump is niet knettergek maar juist een genie.

  https://www.trouw.nl/home/donald-trump-stelt-amerikanen-gerust-ik-ben-niet-dom-ik-ben-een-genie~ae0a2fe6/

  🙂

  1. Vit

   Aangezien hij miljardair is en jij een louche adviesbureautje runt en wat bijverdient om op fora te trollen blijkt hij toch wat slimmer, dus laat die emoticon maar achterwege Wim.

   Ohh wacht, sorry sorry sorry je runt tegenwoordig een bejaardentehuis met Guus als conciërge, mijn fout.

  2. DolleDries

   Ja iemand die zoveel bereikt heeft mag zichzelf best genie noemen. In verhouding ben jij een loser.

  3. Vit

   Voordat je gaat ontkennen:
   “Code134 5 dagen ago
   Ik ben keidruk met het runnen van een bejaardenhuis, vit, maar verder gaat het toppie.

   Ga je ons nog je adresgegevens melden, of vind dat eng?”

   https://twitter.com/wimkutten

   (De k in een h veranderen)

   1. Vit

    Oeps, dat gaat niet, maar ook hier te vinden:

    http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=29&t=269&start=3060

 21. DolleDries

  Een complete sloddervos, een gewetenloze schrijver van fictie,’ karakteriseerde Steven Rattner, Obama’s voormalige ‘tsaar’ voor de auto industrie, Michael Wolff, die in zijn nieuwste boek ‘Fire and Fury: Inside the Trump White House’ president Donald Trump met de grond gelijk maakt. Zelfs CNN, dat al twee jaar lang een regelrechte nepnieuws oorlog voert tegen Trump, noemt het boek ‘slordig’ en ‘vol met feitelijke fouten, waardoor je je afvraagt hoe het met de rest van de inhoud zit.’ ‘Te stompzinnig en kwaadaardig voor woorden,’ is de reactie van National Review journalist Rich Lowry.

  Ook Charlie May van het extreemlinkse Salon, dat het op werkelijk alle punten radicaal oneens is met Trump, erkent dat Wolffs boek ‘mogelijk niet super betrouwbaar is’. New York Post journalist spreekt spottend over de ‘zalige onwetendheid’ van de schrijver, en Business Insider wijst er fijntjes op dat Wolff zélf heeft toegegeven dat ‘hij er niet zeker van is dat bepaalde stukken waar zijn.’
  L.A. Times columnist en berucht Trump-hater Virginia Heffernan schreef dat Wolff in het verleden weliswaar vaker ‘de fout in is gegaan met het verzinnen van feiten’, maar dat ze op voorhand gelooft dat hij deze keer wel eerlijk is, omdat ‘dit geweldige vuile materiaal… te mooi is om niet waar zijn’. (3)
  ‘Complete loser Bannon… als een hond door iedereen gedumpt’
  Trump twitterde een persiflage op de cover van het boek, die gisteren door de Republikeinse Partij werd gepubliceerd. Ook noemde de president Wolff een ‘complete loser’, en zei hij dat de vorig jaar door hem weggestuurde Steve Bannon, die in het boek zijn gal spuwt over Trump, ‘huilde toen hij werd ontslagen, en sindsdien door bijna iedereen als een hond is gedumpt.’
  In het boek noemt Bannon Trumps dochter Ivanka ‘zo dom als een baksteen’, en wordt beweerd dat Trump tijdens de campagne in 2016 tegen zijn vrouw had gezegd dat het onmogelijk was dat hij de verkiezingen zou gaan winnen. Verder wordt zo ongeveer iedereen die voor Trump werkt erin afgemaakt. (2)
  Het Witte Huis probeerde desondanks vergeefs de publicatie van het (b)roddelwerkje tegen te houden.
  Gisterenochtend twitterde Trump dat ‘nu bewezen is dat de samenzwering met Rusland een totale hoax is, en de enige samenzwering die van Hillary Clinton en de FBI/Rusland is, pakken de nepnieuws media (mainstream) en dit nieuwe nepboek op alle fronten uit. Ze zouden eens moeten proberen de verkiezingen te winnen. Triest!’
  Schrijver noemt zichzelf een fantast
  Wolff houdt vol dat hij ettelijke malen met Trump zelf heeft gesproken, alhoewel de president dat ontkent. De schrijver karakteriseerde zichzelf ooit als ‘een beroemde bloviator’, wat zoveel wil zeggen als iemand die van alles en nog wat beweert over zaken waar hij in werkelijkheid helemaal niets over weet. Kortom: een fantast.

 22. Code134

  Voor de goede satire over Trump moet je tegenwoordig bij Breitbart zijn: http://www.breitbart.com/big-hollywood/2018/01/06/hollywood-triggered-trump-calling-genius/

  🙂

 23. Babaji538

  Wanneer de mens het had over een woord,
  een indruk, een zorg of verder dragen, begrijp je
  de woorden, vanuit inzicht.
  Macht bepaalt niks over krachten.

  Gekker dan gek, kan niet.

  Túúút. Tjoep!

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.