Malle eppie Abou Jahjah gaat los tegen schoonheidsmerk l’Oreal: “Nazi-collaborateurs met liefde voor moordenaars!”

Vermoedelijk de grootste idioot van heel België – de professionele jodenhater Abou Jahjah – heeft weer eens doen spreken. Meneer kan het niet verkroppen dat een islamitisch model zichzelf heeft teruggetrokken als boegbeeld van een campagne van cosmeticafabrikant l’Oreal. Voor Jahjah is dat reden om de zalfjes- en poederproducent uit te maken voor een “nazi-collaborateur met een voorliefde voor bezetters en moordenaars.”

Is er een dokter in de zaal bij onze zuiderburen? De anti-Israëlische haatzaaier Abou Jahjah heeft ze niet allemaal op een rijtje, maar dat weten we al een tijdje. Maar wie getuige is van het twitterkanaal van de Belgisch-Libanese propagandist, merkt dat de aftakeling nu wel héél snel gaat. Een gisteravond verstuurde tweet over het debacle omtrent l’Oreal en het hoofddoekjesmodel Amena Khan was de aanleiding om weer eens ouderwets het verstand te verliezen.

In werkelijkheid zit het zo: in 2014 vond hoofddoekmodel Amena Khan dat Israël een “sinistere” en “illegale” staat was. Die uitdrukking is niet alleen onjuist, maar ook nog eens een publiek figuur onwaardig. Zeker voor iemand die anno 2018 ineens de postergirl is van l’Oreal – een merk dat ook in Israël nog wel wat schoonheidsproducten hoopt af te zetten. Het gevolg was dan ook onvermijdelijk: Khan nam afstand van haar eerdere uitspraken en zei met de l’Oreal-reclames te stoppen.

Tot zover de feiten, want dit is wat Abou Jahjah er van maakt:

“Ze werd ontslagen vanwege tweets uit 2014 waarin ze zei dat Israël een criminele staat is. Vermoedelijk kan ze het nu wel vergeten een l’Oreal te worden. Maar serieus, ontslagen door l’Oreal? Dat nazi-collaborateurmerk die nu collaboreren met de zio’s? Ze hebben duidelijk een voorliefde voor bezetters en massamoordenaars!”

Abou Jahjah slaat de plank dus volledig mis door te stellen dat Amena Khan ‘ontslagen’ zou zijn, maar dat terzijde.

Wat nu van belang is dat u begrijpt dat wanneer een vrouw een oogschaduw of een douchegel van l’Oreal aanbrengt op het gezicht, zij in werkelijkheid zichzelf aan het uitdossen is als een hele echte, extreem-rechtse en haatzaaiende nazi. Shampoo is het nieuwe SS-uniform en eyeliner is het nieuwe hakenkruis op het voorhoofd tatoeëren.

Wijsgeer Abou Jahjah zegt het, dus het zal dan wel kloppen. Dat u het dus maar weet. Oh, en free Palestine!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. eRik2017

  Het lijkt mij duidelijk waar we staan, en dat het belangrijk is dat wij met z’n alleen zo neutraal mogelijk blijven in onze samenleving t.a.v. uitingen.
  Of je het nou goed bedoeld is of niet, het maakt niet uit. Er is altijd een partij die een merk of persoon van de ergste dingen gaan betichten.

 2. DolleDries

  Wat is er met DDS aan de gang de ene vrouwelijk na de mannelijk gestoorde krijgt aandacht.

  1. Abri079

   Ligt niet aan DDS.

   Komt door de bezuinigingen op de gezondheidszorg gedurende ruim twintig jaar. Veel van deze mensen zijn ongeremd. Ze krijgen een microfoon voor hun neus en worden spontaan oraal incontinent. Geeft niet waarover als die microfoon er maar is.

   In het geval van deze meneer? Wellicht ook nog een persoonlijkheidsstoornis?

   Waarvan akte.

 3. jjvdberg

  She is fired over tweeting that #Israel is a criminal state in 2014.
  So I guess I can forget about becoming a L’Oreal model.
  Dit was de tekst van Abu.
  Dus niet vertalen met:
  Vermoedelijk kan ze het nu wel vergeten een l’Oreal te worden.
  Vandaar zijn tekst: But seriously, enz.

  Dus voor de verduidelijking zijn Engels van “I” niet vertalen met het Nederlandse (ze).

  Verder vind ik die vent een drol.

 4. Bloem

  Snap niet dat iemand die zo’n hekel heeft aan de Westerse beschaving in Europa wil wonen. In het land van herkomst is alles beter, waarom kwelt u zichzelf zo?

 5. sjun

  Dyab Abu Jahjah doet bijzonder zijn best om de werkeloosheid onder postermoslims te vergroten. Dat zullen zij hem vast in dank afnemen. Bedrijfsbestuurders leest u tijdig even mee wat u zich op de hals haalt bij een al te politiekcorrecte aanstelling van postermoslims met politiekreligieuze missie.

 6. Ernst Quispel

  Het standpunt van abu Jahjah mist grond. Hij schrijft de cosmeticafabrikant politieke motieven toe maar ze streeft juist naar het politiek neutraal blijven.

 7. Parestado4

  ook aan loreal zit een luchtje.Hoeveel?

 8. Roughwood

  Hezbollah terroristen zijn niet serieus te nemen en verdienen al helemaal geen enkel mediaplatform voor ventilatie van hun antisemitische en haatdragende boodschap. Voorliefde voor bezetters en massamoordenaars? Nee, dan die zakkenvullende, corrupte, door internationaal politiek deugvolk gesteunde, martelende, mensenrechten schendende, onderdrukkers van hun eigen, niet eens bestaande, volk. Die er ondanks tientallen miljarden Euro’s wereldwijde steun al decennialang niet in slagen geweld af te zweren, vrede met Israël te sluiten en om ook maar iets dat enigszins lijkt op een staat op te tuigen. Maar dat is natuurlijk allemaal de schuld van Israël (en Trump!) Waar is al dat geld überhaupt gebleven?

  Tot slot een broodnodig stukje duiding. Zitting bij de VN waarbij vertegenwoordigers van vele dictaturen menen Israël de maat te moeten nemen. Om vervolgens, evenals afgevaardigden van PLO en Palestijnse Autoriteit, met de neus op de feiten te worden gedrukt. Vooral letten op al die verbijsterde gezichten!

  https://www.youtube.com/watch?v=B8sOG62H7Ks

 9. Babaji538

  “Het resultaat van falend overheidsbeleid.”

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.