PvdA Amsterdam in verkiezingsprogramma: hoofddoekjes bij de politie zijn reuze welkom!

5804735184_82b95709f8_b
Foto: Adam Jones / Flickr.

Vaarwel, seculiere arbeiderspartij. Het was leuk je ooit gekend te hebben. Voordat je werd overgenomen door harde islamisten die de gelijkheid en de rechten van vrouwen ondergeschikt wilden maken aan godsdienstige idealen die in een egalitaire samenleving niets te zoeken hebben.

De PvdA was ooit een partij die vocht voor de ontkerkelijking van Nederland. De pastoor en de dominee hadden teveel invloed, aldus de sociaal-democraten. De mens mocht zelf weten wat hij in z’n vrije tijd uitspookte, en hoefde daarbij echt niet gehinderd te worden door donderpreken en andere religieuze voorbehouden. Socialisten zijn daar altijd heel principieel in geweest.

Des te onbegrijpelijker is het dus, dat toen de islam zijn intrede in Nederland deed in de tweede helft van de twintigste eeuw, de PvdA als een blad aan de boom draaide. Ineens was de religiekritiek verdwenen, en moesten islamitische nieuwkomers geen strobreed in de weg worden gelegd. Moskeeën bouwen op kosten van de staat, iedere kritiek op de islam gelijk zetten aan racisme en fascisme, en nu – anno 2018 – moeten we ook nog eens hoofddoekjes bij de politie nadrukkelijk verwelkomen.

Dat laatste staat in het verkiezingsprogramma van de PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam:

“De PvdA zal altijd vechten tegen racisme, discriminatie en andere vormen van uitsluiting. Overtuigd en openlijk racisme komt niet veel voor in Amsterdam.’ Veel groter is het probleem van onderhuidse, sluimerende vooroordelen. Ze leiden tot allerlei vormen van onbewuste discriminatie – niet zo bedoeld, maar pijnlijk voor degene die het treft en een ondermijning van het vertrouwen in de samenleving.

 

Alle publieke diensten moeten diverser worden. Het politiekorps wordt een betere afspiegeling van de samenleving. Publieke discussies over diversiteit onder gezagsdragers, zoals het dragen van religieuze uitingen, zijn welkom en gaan we niet uit de weg.”

Ben je nog altijd PvdA’er en seculier? Nou, dan ben je mooi in de aap gelogeerd.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

44 reacties

 1.   

  Voor macht doet deze partij alles, verraad verkoopt en belazerd.

 2.   

  DENK is niet voor niets een afsplitsing van de PvdA. De PvdA heeft ook jaren met een jaloers oog naar de Stasi en Oost-Duitsland gekeken (die rol is nu overgenomen door D’66 en de VVD met de Groot-Inquisiteur Kasja Ollongeren) PvdA heeft ook decennialang een pedofiel in de senaat gehad; Edward Brongersma. Wat dat betreft lijken ze ook op een bepaalde krijgsheer uit de 7e eeuw of Pakistaanse kindbruidjes.
  Dus dat de PvdA in Amsterdam pleit voor een Religieuze Sharia en het opheffen van de neutraliteit van de staat zal niemand moeten verbazen.

  ….en Erdogan zag dat het goed was terwijl hij nog een Koerdisch dorp uitmoord en echte journalisten laat wegrotten in kerkers.

  Wat een verachtelijke, intolerante, zelf-destructieve, monochromatische dorre stad is A’dam toch geworden.
  Laten we hopen dat de allerlaatste Mohicanen, de echte A’dammers en de eerste niet islamistische migrantengroepen Annabelle een kans geven (zolang ze nog ademt want de Linkse extremistische haat, opgezweept door de communisten van Groen Links (goed voor >100.000.000 doden), de Maoisten van de SP (goed voor >100.000.000 doden) en de Sharia aanhangers van de PvdA doet Fortuyniaans aan. Heel eng die sfeer die Links en HUN Media aan het opkloppen zijn. Ze hebben Fortuyn de dood ingejaagd dus pas in hemelsnaam op !)

 3.   

  En dit van een partij die in het verleden zo tekeer ging ( en nog steeds gaat) tegen christenen. Het tonen van een kruisje was in het verleden al teveel voor de PvdA.

  De PvdA heeft de Sociaal Democratie een tijd geleden al vaarwel gezegd……………en daarmee een groot deel van hun traditionele aanhang.

  Tegenwoordig moet de PvdA (vooral op gemeentelijk niveau) het vooral hebben van moslims en immigranten. Aangezien moslims hun religie vasthouden leid dat ertoe dat de invloed van de islam bij de PvdA groot is.

  Er zitten veel “Kazu’s” bij de PvdA. Dat zijn geen sociaal democraten maar moslims die de Pvda gebruiken als ingang om politieke invloed te krijgen.

  Neutraliteit bij de politie is een groot goed. Als die neutraliteit word afgeschaft is het einde zoek.

 4.   

  Dit is dus exact waarom de PvdA zichzelf kapot maakt. Het is puur verraad aan de oude idealen van Willem Drees, die zich in zijn graf zou omdraaien als hij wist hoe zijn partij door islam-likkers is gekaapt. Het heeft ook niets van doen met de oorspronkelijke doelstellingen van deze partij, namelijk het behartigen van de belangen van de traditionele arbeiders, de “working class”, de inkomens tot ongeveer 20.000 euro. Dat was altijd de “core-business” van de PvdA. Die mensen kunnen voortaan beter gaan stemmen op de partij van Thierry, die wil namelijk een belastingvrije voet tot dat bedrag. Daar heeft “Jan met de pet” meer aan dan het invoeren van hoofddoekjes in publieke functies.

 5.   

  Die PvdA is één grote baggerpartij, hopelijk wordt het met de nu komende verkiezingen geheel weggevaagd! Want de ellende waar zij verantwoordelijk voor zijn! Naast nationaal, kijk naar dat Amsterdam, dankzij hun geheel een verloren stad!

 6.   

  Natuurlijk onnatuurlijk.
  Het schijnbaar zinloze lijkt altijd
  zin te hebben… .

  Petra Hermans

  1.   

   Betel in de hand dan de lucht van tien.

   Oud chinees spreekwoord.

   1.   

    De moeder van de porseleinwinkel heeft haar gat zo hard verbrandt dat ze op de blaren moet gaan zitten.

 7.   

  En een agent met een hoofddoek, zal ik nooit en nimmer respecteren, laat staan diens bevelen opvolgen!

  1.   

   Het is of je een bekeuring krijgt van een non.

   1.   

    Liever de kogel dan.

 8.   

  Waarom heb je al die verschillende groepen nodig ?
  zij willen toch allemaal het zelfde Nederland in de afgrond
  en uw geld .
  U moet de nieuwe generatie slaven van hun worden .
  Waarom ? nou zij zijn links en hebben twee linker handen
  met een beperkt denk vermogen dus zijn zij eigenlijk
  arbeidsongeschikt .
  Ik zou zeggen kijk eens bij de vacatures van de plantsoenen dienst
  die prik stokjes zijn zeer geschikt voor links handige mensen .

 9.   

  Racisme, discriminatie, extreem rechts, nationalisme, het zijn allemaal door links gekaapte begrippen. Zodra dat soort termen voorbij komen weet ik genoeg en stop ik met lezen. Ik denk dat ik moslimmoe ben geworden.

  1.   

   Nú pas?

  2.   

   En er is nog een wereld voor te lichten over de kwalijke rol van regressief links dat hand in hand gaat met islamisering van de leefomgeving.
   https://www.youtube.com/watch?v=gAcu0Rsfi6I

 10.   

  Zal nooit maar dan ook nooit door een agent met hoofddoek aangesproken willen worden. Zou haar compleet negeren. Net zo lang tot er een andere agent bij zou komen…..politie moet nutraal blijven .voor je het weet heb je keppeltjes hoofddoeken rastas en weet ik wat nog allemaal rond lopen bij de politie……geen gezicht en voor mij oogt het totaal niet onpartijdig.

  1.   

   Geen keppeltjes bij de politie?!
   Benny is een antisemiet!
   :)

   Maar je hebt gelijk. Hoofddoekjes of welk andere uiterlijk geloofsvertoon zal niet serieus genomen worden door mij bij de politie.

 11.   

  Lijkt mij interessant om te zien hoe een politieagente met hoofddoek imam Fawaz Jneid staande houdt.

 12.   

  Er wordt in het partijprogramma slechts gesteld dat publieke discussies over dit onderwerp niet uit de weg worden gegaan. De kop boven het artikel is onjuist.

 13.   

  Kijk inhoudelijk naar het programma en voer verbaal geen textiel oorlog. Die is voorbij.

  1.   

   Er is hier maar één partij die hier een textieloorlog voert en dat is de Islam welke de vrouwen hier wil dramdwingen zich met een kopvod als onderwerpingsdoek in te laten zwachtelen. Dat kopvod staat ook voor minachting naar onze samenleving en naar onze waarden (die ze niet willen delen) toe.

 14.   

  De PvdA is de grootste interne vijand van de burger. Zij verkopen het land aan iedereen die voor hun zal stemmen. Onder de mom van vrijheid-blijheid halen zij de ergste autocratisch denkende mensen binnen en verkwanselen eigen cultuur. Met de PvdA hoeft je niet meer te reizen naar het Midden-Oosten zij halen het voor je binnen. De PvdA of DENK is een pot nat. Niet integreren maar wij accepteren. Een partij die vooral niet wilt leren.

 15.   

  Dit verbaasd me niet van de P.v.d.A. Dit zeer noodlottige partij doet al jaren alles om zieltjes te winnen. Sinds het ledenaantal van de gewone socialisten omlaag is gegaan, binnen de P.v.d.A. moeten zij elders zoeken om aan nieuwe leden te komen. Dus zij benaderen de moslim wijken, met knal rode Baccara rozen, en vele beloftes. Zij plaatsen steeds meer moslims in hoge posities binnen de partij…er zijn nu al 2 burgemeesters van grote steden, en als zij de kans zouden krijgen, zou Amsterdam ook binnenkort een
  moslim burgemeester krijgen. Die hoofddoekjes voor moslim politie agenten zou toelaten, en misschien ook baarden voor de mannen. Zou een moslim burgemeester
  grote kruizen toelaten, of een Christofel medaille, of een grote Davidsster op het
  uniform? Denk ik niet! Maar de moslim burgemeester zal pleiten voor een Nationale
  Vrije dag op de “Suikerfeest” na de Ramadan! En wellicht socialistisch marsen op 1 mei
  met vele moslim Salafisten: mannen en vrouwen, in kaftans, hibabs, en chadors.

 16.   

  De PVDA. net als D66 haten hun eigen volk en omarmen degene die niets van onze democratie moeten hebben.
  Verraders zijn het.
  Eigenlijk moet je dit SOORT voor de rechter slepen, zij zorgen en hebben ervoor gezorgd dat ons land voor een appel en een ei verkocht wordt aan onze nieuwe vijand de moslims.
  Dat gezeur over hoofddoek dragende moslim vrouwen bij de politie is werkelijk ten hemel schreiend, wat is het volgende wat deze doordrammers gaan eisen.
  Zij stoppen echt niet voordat zij heel Europa in hun macht hebben.

  1.   

   nieke d e PVDA is helemaal van de pad af

   1.   

    Waus !

    1.   

     hahahahahaha heins toch lollol

 17.   

  Zo’n opvallend op straat uitgevent stuk stof is welbeschouwd een equivalent van de Swastika die eveneens op elke straathoek werd uitgevent om de publieke ruimte voor de politiekreligieuze ideologie te claimen. Dat geeft te denken over welke wet en loyaliteit de draagster ervan uitdraagt daar de sharia op diverse punten contrasteert met de Nederlandse wet. Zoiets moet je niet bij de politie willen om te voorkomen dat dit systeem gepolitiseerd raakt en niet langer als bemiddelaar en wetshoeder kan optreden maar zich als Mohammedaanse partij mani(e)festeert.

  Intussen laat de PvdA haar *shariasocialistische* masker vallen en valt te verwachten dat ze nog aan Mohammed voorbij werkt. http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=41&t=2088

  1.   

   Het gelijkstellen van de hoofddoek met de Swastika is een vorm van smerige demagogie.

   Het valt me op dat op dit blog ik de enige ben die deze perversie aan de kaak stelt.

   1.   

    @Wim: Maar Wim, je staat er ook helemaal alleen voor.

    Dag Wim!

   2.   

    Het is pervers om door te drammen die hoofddoek in de politieorganisatie te krijgen, het staat voor provocatie en minachting van Nederland!

 18.   

  Ik zeg oprotten met dat gezeik over hoofddoekjes

  1.   

   Nog even en het is strafbaar om ‘kopvod’ te zeggen. Het zijn serieuze doeken hoor, geen hoofddoeken voor kabouters.

 19.   

  Deze partij verkoopt zich zelf voor macht hoogmoed waanzin Verraders zijn het leugens bedrog alleen om stemmetjes te winnen Eigen belang kijk ook eens wat voor een troep zij in de kamer gebracht hebben Een gevaar voor de kiezer Deze partij moet op de zwarte lijst geplaats worden

 20.   

  Dus geen Partij voor de Asielzoekers stemmen, eigenlijk helemaal niet voor die rode activisten/grachtengordel stemmen. Ze dwalen al verder af de PvdA, hopelijk naar NUL ZETELS.

 21.   

  Van discriminatie gesproken…
  En de blanke man dan?
  Ben ik niet welkom? :(

 22.   

  De partij van de allochtonen laat weer eens zijn anti nederlandse gezicht zien. Een agent met hoofddoek is zelfs in islamitische landen niet te vinden. Bovendien, welke moslim zal een vrouw met hoofddoekje willen gehoorzamen? Dit land is knetter en knettergek aan het worden.

  1.   

   Alle vrouwen dienen dan een lakentje te dragen. Eenheid van tenue, weet u wel?

 23.   

  Als ik alleen al denk aan een moslimbrigade bij de politie, krijg ik meteen godwin associaties. De scheiding tussen kerk en staat moeten we blijven handhaven.

 24.   

  PVDA…Vieze verraders !!

 25.   

  Een nieuw Rolexje past uitstekend,
  om een nieuwe pols.
  De televisie van mijn onderbuurvrouw
  is ook, een beetje, clandestien, onderdrukt.
  Verder rijdt de iets te vroeg in beslag genomen,
  Harley Davidson, al in Italië rond, dus dat kopen
  we dan maar tegen een leuk bedragje af.

  Nuance zonder nuance.

  Petra Hermans

  1.   

   Doorgaans weeg ik mijn woorden zorgvuldig maar maak opnieuw een uitzondering.

   Petra, sodemieter op!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!