Schaamteloze collega-rappers kiezen doodleuk de kant van Rapper Boef: ‘Vrouwen kech noemen is gewoon straattaal!’

Alhoewel linkse en rechtse politici en een bont gezelschap van radiozenders en festivals al aangaven dat de misogyne Rapper Boef niet meer welkom is, is er nog één stukje Nederland waar de “vrouwen zijn hoeren”-rapper nog gewoon gewaardeerd wordt. In de rap scene neemt de ene na de andere hotemetoot het voor hem op.

Rapper Boef heeft het voor de meeste Nederlanders grondig verbruid; door vrouwen die hem nota bene een lift aanboden uit te schelden voor kech (hoer) heeft de Algerijnse tuigrapper zich ontmaskerd als een vrouwenhater pur sang. Dientengevolge is hij niet meer welkom bij menig radiozender of uitgaansgelegenheid, en loopt de jongen die vindt dat vrouwen geen alcohol mogen drinken of korte rokjes dragen flink wat centjes mis.

Gelukkig voor Boef heeft hij ook nog wel mensen die hem blijven steunen. En dat zijn zijn collega-rappers, die het kwaad niet inzien van Boef z’n idiote rants tegen vrouwen. Een beetje discriminatie en verbaal geweld tegen vrouwen moet kunnen, toch? Zo betoogt althans Rapper Sjors, die vindt dat Boef alleen maar straattaal bezigt. Vrouwen een beetje voor kech uitmaken is gewoon wat dollen zoals ze dat doen. Gewoon wat ludiek vrouwen onderdrukken. Niet erg, toch?

Ook Brainpower haalt z’n hand over het hart. Voor hem is het genoeg dat Boef z’n excuses heeft aangeboden. Dat die excuses pas volgden nádat de mafkees eerst z’n opmerkingen nog verdedigde (vrouwen moeten thuis bij hun ouders zitten en niet uitgaan, anders zijn het hoeren) en alleen maar bedoeld waren op de publicitaire shitstorm tot bedaren te brengen, dat maakt voor Brainpower niet uit. Boef is een vriendje en mag gewoon met de schrik vrijkomen. Het is anders zo zielig allemaal!

Tenslotte Willie Wartaal. De man vindt het allemaal maar overdreven en erg dat Nederland in het verweer komt tegen misogyne rappers die vrouwenhaat laten horen aan een hele nieuwe generatie. Boycots van wanstaltige figuren als Boef gaan allemaal maar ‘ver’ en zijn ‘niet nodig’.

Kortom: één groot warm bad voor Rapper Boef, die nog steeds op handen wordt gedragen door z’n collega’s en hem z’n walgelijke vrouwenhaat graag vergeven. Je vraagt je af wat hij moet doen voordat z’n medehiphoppers eindelijk eens wat afstand gaan nemen van deze brabbelaar. Moet hij eerst iemand vermoorden ofzo, voordat Brainpower, Willie Wartaal en Sjors hem eens een keer gaan veroordelen?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Ni28

  Rappen – de infantiele bezigheid voor bepaalde type volwassenen. Soortgelijken vinden het leuk en schelden mee in rijmende worden.

  1. Zout

   Orale ontlasting.

   1. hans-e-pans

    Rappers zijn malloten die niet kunnen zingen, dan ook nog eens slecht verstaanbaar spreken. Daarbij dan ook nogeens spastische bewegingen maken.

    1. sjun

     Zo duikt ineens een verklaring voor de term maanziekte op.

   2. Code134

    Daar ben ik het wel mee eens. Dit soort uitingen missen elke kwaliteit.

 2. Peter Selie

  Rapper Boef is de moderne versie van de rattenvanger van Hamelen, achter zijn”muziek” lopen geen ratten maar uiterst verdwaasde persoontjes die zijn verdienmodel prachtig vinden.

 3. Roughwood

  En met deze briljante deugreacties blijkt maar weer eens dat het barst van de ééncelligen in de NL’se ‘nep-hop scene’…

  1. Ni28

   Ik dacht juist dat de eencelligen rap uitgevonden hebben maar zover wou ik in mijn bewering niet gaan.

 4. van Urk

  Het is niet de bedoeling dat straattaal gebruikt wordt om vrouwen te beledigen wegen het feit dat zij te aardig waren deze klootzak een lift te geven!

  1. toetssteen

   @Van Urk
   Juist ja, wat u zegt. Helemaal eens.

   1. Holland

    He dag Toets. Ik vroeg me gisteren juist af hoe het met je gezondheid gaat, we hoorden al enige tijd niet meer van je.

   2. Marija

    Ook mee eens.
    Blij u hier weer te zien, vaak gedacht *hou zou het hem gaan nu?*

 5. Florissa

  Uitbuiting ??maken de Palestijnen geld over naar Israel, of is het andersom .Van mij mogen ze stoppen ,gelijk.

 6. trampoline

  Ik laat moslims in nood voortaan barsten. Ik kijk de andere kant op. Niets gezien niets gehoord. Bewijs het tegendeel maar.

  1. trampoline

   Ik vrees dat ik dat niet kan. Dat druist tegen mijn natuur in.

 7. Abri079

  Bij mij in de straat is het usance om dat type mens aan te duiden met kut Marokkaan of tasjesrover. Kut Marokkaan is ook nog eens politiek correct. Tasjesrover realiteit.
  Of is dat dan weer geen straattaal?

 8. Floris

  Die rapscene is te ziek voor woorden. Er komt een vreselijke putlucht van af.

  1. Mier

   Wat schijnheilig allemaal.. als hans van teeuwen zulke dingen roept, liggen jullie allemaal plat van het lachen.. En zoveel mannen praten zo over vrouwen.. maar owee als boef iets zegt (En uiteindelijk spijt betuigd) dan valt heel Nederland erover..lekker hypocriet joh… enne ja ik ben “gewoon hollands” en een vrouw..voordat we daar over gaan beginnen…

   1. Floris

    Hans Teeuwen is een cabaretier waarvan ik vrijwel zeker weet dat hij niet vrouwonvriendelijk is.

    Deze rappers, zeker als ze moslim zijn, zijn dat wél. Dat zit namelijk in hun cultuur.

    Zie je het verschil?

    1. Mier

     Wat? Alle Moslims vrouwonvriendelijk? Alle rappers vrouwonvriendelijk? Ja ja we zijn gelukkig niet bevooroordeeld.. hoe is dat gezegde ? Alles over 1 kam scheren? Ik ken genoeg moslims die vrouwen hoog in het vaandel hebben..en dat zal voor rappers en menig ander mens ook zo zijn..mensen denken weer dat ze, door een verkeerde opmerking door boef/moslim/rapper gelijk weer alles wat niet hollands is gelijk weer een saus van puur racisme op te gooien…enne wat betreft onze cabaretier: zetten die de dingen die leven in de maatschappij niet uitvergroot op podium..kom op niet ineens allemaal roomser dan de paus zijn

    2. Floris

     Ik kan mevrouw Mier aanraden zich iets verder in de islamitische leer en de daaraan verbonden cultuur te verdiepen dan een paar gesprekjes met (leugenachtige) moslims in haar omgeving.

     Weet mevrouw Mier iets van de sharia?

     Misschien komt het voor mevrouw Mier als een schok, maar een vrouw is binnen de islam een 2e rangs wezen. Daar komen de discriminerende opmerkingen van rapper Boef en consorten namelijk vandaan.

     1. Code134

      “een vrouw is binnen de islam een 2e rangs wezen”

      Islamofobie maakt elke nuance onmogelijk en dan krijg je dit soort waanzin.
      Je kunt met hetzelfde recht dom generaliserend beweren dat de vrouw in het christendom een tweederangs wezen is.

      Mier wordt aangeraden Floris niet al te serieus te nemen.

     2. Floris

      Kijk eens aan. De huispsychopaat zat op de uitkijk en reageert binnen enkele minuten.

      Hij tracht te ontkennen dat vrouwen binnen islamitische culturen 2e rangs wezens zijn.

      Ook deze mislukte islam-apologeet heeft geen kennis van de sharia en de praktijk in islamitische culturen ofwel hij kijkt ervan weg.

      Het eerste is oliedom en het tweede is immoreel.

     3. Zout

      @Code: En hoe zit het volgens jou met de vrouw binnen islam?

      Ben je op de hoogte van de christelijke principes over de vrouw?

      “Mannen, heb uw eigen vrouw lief, zoals ook Christus de gemeente liefgehad heeft en Zich voor haar heeft overgegeven…” Efeziërs 5:25-33

     4. Code134

      In oeroude religies is de vrouw altijd een tweederangs wezen. Dat komt niet door de religies maar uit de traditionele culturen waarin die religies tot ontwikkeling kwamen. In de oeroude teksten van de islam en het christendom is de vrouw een tweederangs wezen en het hangt van de mate van orthodoxie af (de mate waarin men die oeroude teksten ook in onze tijd letterlijk wenst te volgen) of christenen en moslims vrouwonvriendelijkheid kan worden verweten.
      In het christendom is de tweederangspositie van de vrouw in deze tijd nog zichtbaar in de Katholieke kerk met het verbod voor vrouwen geestelijke functies te bekleden. Dat verbod staat wel onder druk maar het is nog steeds onmogelijk.

      Wat de positie van de vrouw in het christendom betreft verwijs ik naar: http://www.positief-atheisme.nl/atheisten/rosa-rubicondior/vrouwen-zijn-jullie-vrij-of.html

 9. Parestado4

  1+1=geen twee!

 10. Zachaira5

  Laat die jongen met rust man. Hij heeft nu wel genoeg gezeik gehad. Hij heeft een fout gemaakt waar ik ook niet blij mee was. Maar wat heeft het voor zin om dit zo groot te maken. Excusses zijn gemaakt dus snap niet waarom dit nog zo moet doorgaan. Ja heel veel haters van hem zien nu hun kans. Maar weet je goeie of slechte publiciteit is toch publiciteit straks kan niemand meer om je heen boef dus blijf gewoon je ding doen

 11. Gerard Boerma

  Als oudere en wijzere vind ik Gerard Boerma, dit vertoog stuitend … Wat moet dat, met dit soort zich rapper noemende Berbers? Geen wonder dat alles uit de hand is gelopen! Juist in de Marokkanencultuur waar criminaliteit welig tiert omdat ouderlijk toezicht veelal ontbreekt en onderling misbruik hoogtij viert kan men niet vroeg genoeg het gepeupel orde en respect bijbrengen willen zij niet voor galg en rad opgroeien. Onze vaderlandse cultuur kan niet in stand gehouden worden, wanneer allerlei bedenkelijk Berber volk onze beschaving verdunt. Over de grens met ze, dat is mijn idee.

 12. Mier

  Jeetje ik ben hier gewoon terecht gekomen op een racistische site waar iedereen zo maar zijn gal kan spuiten. Bedankt code134, ik denk dat jij net als ik op de verkeerde site zit en niet eens de discussie moet aangaan met deze mensen. Die praten enkel vanuit hun eigen denkwijze en zien dit weer als aanleiding om te discrimineren…succes met jullie haat..daar wordt de wereld een stuk mooier van.. .

  1. Vit

   Als je dan toch gaat, neem Code dan mee a.u.b.

  2. Code134

   Het is belangrijk dat zindelijk denkende mensen zoals u hier tegenwicht blijven bieden.

   Ik zou het zeer waarderen als u daar een poging toe doet.

  3. Anton Adriaan

   Nu al de handdoek in de ring gooien?
   Nee, blijft u als het u belieft nog even.

  4. Steve Van der Vekens

   Volgens Mier zit je op de verkeerde website code. Hij vindt dat je dat niet voor jezelf kan bepalen.

 13. sjun

  Op het eeste gezicht bezien levert deze scene de Gloria Wekkers van de popmuziek. Meer dan verbale diarree komt er niet uit. Is het de gedeelde mindset die deze niet al te nozele Algerijn verwarbaar maakt met een Marokkaanse kansenparel?

 14. Steve Van der Vekens

  Ja mannen, nu is het het moment om in het nieuws te komen, in het nog steeds aanwezige kielzog van boef.

 15. Babaji538

  Ik zie mezelf geen kechje.
  Op twitter verander ik 6 keer op een dag
  mijn wachtwoord.
  Google vraagt 3 maal wachtwoord
  te veranderen binnen 1 minuut.

  Volgens Rutte & RTL is er nooit niks gebeurd
  te Tilburg.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.