Schokkende studie stelt vast: ‘Derde van Duitse moslimstudenten zou vechten en sterven voor de Islam’

polderjihadisisis
Foto: Nederlandse ISIS-supporters laten op een voetbalveldje een ISIS-vlag zien. Bron: @salafi_jihadi / Twitter.

En wie zegt dat dit alleen maar in Duitsland het geval is?

Een studie met een gezellige uitkomst in Duitsland. Daar heeft een onderzoek in de deelstaat Niedersachsen – in het noordwesten, grenzend aan Nederland – uitgewezen dat een schokkend groot deel van islamitische studenten, bijna een derde, daar best bereid zou zijn om voor de Islam ‘te strijden en te sterven’. En nee, dat is niet een fake news interpretatie door een ultrarechtse onderzoeker ofzo, maar de cijfers over de vraag of men daartoe bereid zou zijn. Daar valt weinig aan te verdraaien. Sterker nog, het was niet eens het hoofdthema van het onderzoek, maar slechts een ‘bijzaak’. Een bijzaak met aardig verontrustende resultaten, dus.

Maar het wordt nog leuker. Een kwart verkiest het shariarecht boven het Duitse recht. En: acht procent van dee studenten steunt het optuigen van een islamitische staat à la wat koppensnellersbende ISIS ambieerde, en de helft van die groep vindt het prima als daartoe terrorisme als middel wordt ingezet. Dat zijn dus in totaal zo’n één op de 25 die er geen enkel probleem mee hebben om hun school op te blazen, als het een hoger doel dient.

Dat lijkt misschien weinig en lijkt een prima argument voor de claim dat het meerendeel van de moslims geen fan van terreur is. En nou, dat klopt natuurlijk ook. Probleem is dat dat niet wegneemt dat nog steeds een enorm aantal van hen wél rondloopt met dit soort radicale ideeën, en dan hebben we het nog enkel over de mensen die dat openlijk durven toe te geven hier. En over studenten, die over het algemeen minder radicaal zouden moeten zijn. Dan klinkt het binnenlaten van een miljoen migranten misschien toch opeens niet meer als zo’n geweldig idee.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

32 reacties

 1.   

  Toch maar verhuizen naar Hongarije of Polen.

 2.   

  De utopie van mevrouw Schijnheiligheid Famkuh Halsema.
  ‘Culturele Verrijking, hihihi’ proest ze al decennia lang uit.
  Daarbij idolaat aangekeken door het voltallig policor suni-smurfenelftal genaamd ‘kwaliteits’journalistiek.

 3.   

  En maar denken dat de islam een religie is, nee beste mensen het is een ideologie, sterker nog, het wil graag onderdrukken..

 4.   

  Keer op keer lees ik dat men geschokt is mijn vraag is aan deze geschokte mensen wanneer doet men eens de ogen open? jaar in jaar uit islamitisch terreur daden die de hele wereld treft maar dan schreeuwt men weer heel hard heeft niks met islam te maken!

  Deze Duitse moslims zijn dus geen aanhanger van de islam maar zeggen tegelijkertijd wel dat men aanslagen goedkeurt in de naam van de islam! iemand die het nog snapt?

  1.   

   @Michel69: Islam is om de dooie terreurdood geen geintje hoor. Die totalitaire veroveringsideologie wil je zelfs met handschoenen niet aanpakken.

   1.   

    @zout klopt helemaal maar blijkbaar(er lopen er ook een paar van hier rond)zijn er nog een hoop mensen die de islam als iets heel moois zien een mens met gezond verstand stemt PVV AFD etc.

   2.   

    Zout@ Zo`1100 / 1200 jaar geleden wist men dat de islam binnen je grenzen betekend ellende en bloedvergieten, maar Balkellende deed alles af met een “met de kennis van nu” ik dacht dat regeren vooruitzien is met de kennis der geschiedenis, toch heeft Balkje het goed gezien met zijn villa-tje van over een miljoen

    1.   

     @Pjotter: Dat bloedvergieten is nog steeds het geval. Overal waar islam de boventoon voert zal men bloedvergieten. Dit komt omdat hun god Allah heet en Allah = satan. Want Allah Akbar betekent ‘Allah is groter’ en vanuit de Schrift weten wij wie zich wilde verheffen boven de Schepper voordat hij eruit werd gemieterd.

  2.   

   Michel69

   Ik begrijp die “geschokte” mensen ook niet……………want jarenlang is hiervoor gewaarschuwd en iedereen die naar de feiten heeft gekeken heeft dit zien aankomen.

   Kennelijk zijn nogal veel mensen ziende blind en horende doof.

 5.   

  Men verwacht het niet.

  Wilders heeft al die jaren het uitstekend aangevoeld.

  Nu opeens gaat de Nederlandse kiezer massaal naar een charlatan die bijna alles ( behalve het socialisme) over heeft genomen van Wilders. ( en schijt heeft aan de modale nederlander, het is en blijft een elitair grachtengordel typetje.)
  Maar goed! Laten we eerlijk zijn.
  Als Thierry Baudet (charlatan) en Theo Hiddema ( Dandy cq veenlijk ) stemmen afpakt van de VVD en het CDA , hoor je mij niet klagen.

 6.   

  Landen als Hongarije en Polen mag het niet geoorloofd zijn dat ze kunnen kiezen welke soorten asielzoekers ze willen ontvangen. Dit verklaart de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, schrijft Europaportalen. Alle EU-landen moeten zonder uitzondering, “gekleurden, moslims en homoseksuelen ontvangen”.
  In december heeft de Poolse regeringspartij Wet en Rechtvaardigheid (PIS) aangekondigd dat ze geen moslim asielzoekers in hun land zal accepteren, ongeacht wat de EU zegt of doet.
  – We willen geen islamitische immigranten ontvangen omdat we de veiligheid van de Polen willen garanderen, zei PIS-woordvoerster Beata Mazure, rapporteert Reuters.
  Hongarije heeft ook geweigerd om de asielzoekers te accepteren die de EU hen probeerde op te dringen.
  Nu komt het antwoord van de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker. Ontvang moslims – anders zullen we jullie dwingen.
  – We zijn in gesprek met Hongarije en Polen. Ik accepteer niet dat ze zeggen dat men geen gekleurden, moslims of homoseksuelen in hun territorium willen ontvangen. Dit is een grote schending van de Europese fundamentele waarden, zei hij deze week volgens Europaportalen.
  Tegelijkertijd herhaalde hij zijn stelling dat de kwestie van de EU-asielontvangst bij meerderheid van stemmen moet worden beslist als de lidstaten niet overeenkomen. Dit houdt in dat de regelgeving van de EU over het ontvangen van herverdeelde asielzoekers, binnenkort afgedwongen wordt.

  1.   

   Waar moet ik dan naar toe?

 7.   

  Hoeveel keer moet het nog gezegd worden…………………….de meeste moslims integreren niet maar houden vast hun islam en bijbehorend gedrag. Ook de tweede en derde generatie.

  Het gevolg zal zijn dat door de massale (vaak illegale) immigratie uit de islamitische landen Noord/West Europa langzaam zal islamiseren.

  Noord/West Europa pleegt demografische en culturele zelfmoord door deze massale immigratie toe te staan.

  De leiders in de Oost-Europese landen begrijpen het en hebben daarom hun grenzen gesloten voor deze massa immigratie.
  ———————-

  Ebru Umar: “Viktor Orbán is een verademing”
  https://pallieterke.net/2018/01/viktor-orban-is-verademing/

  1.   

   Hoeveel keer moet nog gezegd worden………..wij zijn aan het vechten voor een al lang verloren zaak. De islamisering is nooit meer terug te draaien, tenzij heel west Europa onder water verdwijnt.

 8.   

  En het vorige artikel heeft het er nog over , dat de polen trots zijn op hun afkomst .Daar werd door een ene henk jansen beweert dat je een natzi bent als je dat doet , geld dit ook voor deze moslims?

  1.   

   Ik heb helemaal niet beweert dat je een nazi bent als je trots bent op je afkomst, alleen dat discriminatie uitlokt aangezien een nationalist denkt de een superieur is aan de ander.
   Wat betreft dit onderzoek, de uitkomsten zijn natuurlijk verontrustend en de studenten die hun gedachten in de praktijk willen brengen moeten hoe dan ook keihard aangepakt worden. Het mag echter niet zo zijn dat je alle moskeeën gaat sluiten en korans gaat verbieden en daarmee dus de vrijheid van religie de facto intrekt door de acties van een minderheid.

   1.   

    beweerd*

   2.   

    @Henkie: Hoe zit het dan met de islam? Binnen de islam is de ware moslim superieur aan alle aardbewoners, desnoods en meestal met geweld!

   3.   

    Er is natuurlijk een reden dat vooral wat achtergebleven mensen deze kant op komen. Mag dat benoemd en zonodig geadresseerd worden om te voorkomen dat deze samenleving wordt omgevormd naar het model van de thuislanden van opmerkelijk aanwezige geluks- en geldzoekers? Tenslotte kan ook hier het sociale systeem overvraagd worden en daarmee verdwijnen.

 9.   

  Maar een derde? Ik denk dat de rest zich snel bijsluit in de strijd voor de islam. Er is een groot probleem geïmporteerd in Europa die alsmaar gaat groeien.

 10.   

  Het is nu toch wel duidelijk dat waar ter wereld ook zich moslims vestigen er onmiddellijk rotzooi komt, intolerant, gewelddadig, dominant, nooit integreren, vervloeken de democratie.
  Een samenleving met moslims die niet wensen te integreren is onmogelijk.

  1.   

   Persoonlijk heb ik liever niet dat ze integreren.
   Maar voor de rest ben ik het met je eens.

   1.   

    @AA: Niet integreren en dus gaan naar een land waar je dat kunt volhouden?

    1.   

     Nou Nederland is daarvoor een uitgesproken mooi land toch hiervoor, oh wacht het is al jaren gaande..

 11.   

  Wir schaffen das frau Merkel, nu zit u met al die islam minkukels in uw maag. Nu wil uw beoogde coalitie partij nog meer moslims naar Duitsland halen, noemt men gezinsherenigin, helaas is dit de linkse gedachtegoed, hoe meer hoe beter. Wanneer begrijpt men eens dat al die import moslims ons geen windeieren zullen bieden, alleen veel ellende. Peter Miedema

 12.   

  Ik heb een tijdje zitten zoeken naar onderzoeker en onderzoeksrapport maar vond, behalve de troebele bron die er van verhaalt, niets.

  Vooralsnog beschouw ik dit als een bericht met een hoog broodje-aap gehalte.

  1.   

   Mohammed’s koran is anders vrij duidelijk:

   Soera 2: 190-193
   En strijdt voor de zaak van Allah tegen degenen, die tegen u strijden, maar overschrijdt de grens niet. Voorzeker, Allah heeft de overtreders niet lief.
   En doodt hen, waar gij hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden. En bevecht hen niet nabij de heilige Moskee, voordat zij u daarin bevechten. Maar indien zij u bevechten, bevecht hen dan – zo is de vergelding voor de ongelovigen.
   Maar als zij ophouden, dan is Allah zeker Vergevensgezind, Genadevol.
   En bestrijdt hen, totdat er geen vervolging meer is en de godsdienst alleen voor Allah wordt. Maar indien zij (met strijden) ophouden, dan is er geen vijandelijkheid meer toegestaan, behalve tegen de onrechtvaardigen.

   Soera 2: 216
   Vechten is je geboden ofschoon je er afkerig van bent; maar het kan zijn, dat je tegenzin hebt in iets terwijl het goed voor je is en het kan zijn, dat je iets behaagt terwijl het slecht voor je is. Allah weet het en jij weet het niet.

   Een beetje Salafi, volgens Ahmed Aboutaleb is iedereen dat, tracht de voorschriften van Mohammed en zijn Allah als opgetekend in koran, hadith en soenna nauwgezet op te volgen in plaats van het beter te weten dan de profeet der moslims. Daar verandert geen Westerse studeerkamervariant van islam iets aan.

   1.   

    Daar om gaan die gasten ook altijd in een slachtofferrol zitten..

    1.   

     @Siemien: Binnen de islam heerst er schuld- en eerschaamte. D.w.z. dat de schuld nooit binnen islam ligt maar altijd bij de ander. Dat komt omdat de moslim, als ware islamvolger, altijd voorgaat op ongelovigen, (joden, christenen, heidenen, etc…).

 13.   

  Begint onze schoolgaande jeugd te indoctrineren of is het uit angst?

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!