Trump pakt de Palestijnen aan: "We geven ze honderden miljoenen per jaar maar krijgen er niets voor terug"

Geen categoriejan 03 2018, 13:00
"Niet eens respect."
Zo! Na de Pakistanen moeten de Palestijnen het nu ook ontgelden. En ja, ook in dit geval is dat niet meer dan terecht. President Trump maakt zich er namelijk boos over dat de Palestijnen wél de hele dag hun handje ophouden, maar dat ze vervolgens weigeren om een vredesakkoord te sluiten met Israël -- of, trouwens, om zich over het algemeen enigszins te gedragen.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/948322496591384576
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/948322497602220032
"Nu de Palestijnen geen vredesbesprekingen meer willen houden," vraagt Trump zich af, "waarom zouden we deze enorme betalingen aan ze blijven overmaken?"
Dat is natuurlijk een uitstekende vraag. De Palestijnen eisen continu geld, en Amerika betaalt heel trouw, maar waarom geven de Palestijnen daar niets voor terug? Amerika wil maar één ding: dat de Palestijnen actief op zoek gaan naar een permanente oplossing voor de problemen met Israël. Als de Palestijnen dat niet willen waarom zou Amerika hun staatskas dan nog spekken?
Juist: dat hoeven ze helemaal niet te doen. Laten die Palestijnen maar lekker in hun eigen sop gaarkoken. Er is werkelijk geen enkele reden om hen te blijven subsidiëren als ze daar niets voor terug doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten