Tunahan “Trap er niet in” Kuzu verspreidt fake news: ‘PVV Zaanstad wil moskee opblazen met springstof!’

Anders hebben Kuzu en zijn metgezel Selçuk Öztürk een enorm grote mond over ‘fake news’. Maar om met de grote DENK-leider te spreken: trap er niet in. Want de migrantenpartij is zélf de grootste verspreider van nepnieuws, zo bleek gisteren maar weer.

DENK-leider Tunahan Kuzu heeft zich gisteravond in de nesten gewerkt op Twitter. De aanvoerder van de allochtone partij van Nederland was namelijk bezig met het verspreiden van nepnieuws op Twitter. Kuzu maakte zich namelijk druk om de PVV Zaanstad. De Noord-Hollandse plaats is één van de steden waar Wilders’ partij in maart zal deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen, en ook wordt de bestrijding van islamisering belangrijk geacht.

Maar wat men daar dan weer niet wil, in weerwil van berichten van Kuzu, is de plaatselijke moskee opblazen met een flinke portie springstof:

kuzu-fakenews-tweet

kuzu-fakenews-tweet2

Met een hashtag vol hoofdletters sprak Kuzu zich tegen deze ‘nuance’ uit: #WALGELIJK. En eerlijk is eerlijk, dat zou het natuurlijk ook zijn… áls het bericht tenminste waar was. Maar een kind kan zien dat de website waar de DENK-fractievoorzitter zijn informatie haalde – pvv-zaanstad.nl – een amateuristische parodiepagina is. Zo schrijft de website ook “Zoals bekend hebben veel PVV-aanhangers moeite met lezen in het algemeen en dikke boeken in het bijzonder” en “Onze oud-streekgenoot Martin Bosma hield vandaag in de Tweede Kamer een gloedvol pleidooi om D66-minister Ollongren dertig jaar op te sluiten.” Allemaal overduidelijke lariekoek, natuurlijk, maar halfje Tunahan Kuzu was er gewoon ingetuind.

Voor even dan, want het duurde niet lang of Twitter peuterde de man die nog zo hard riep “trap er niet in!” aan het verstand dat hij er nu zélf was ingetrapt. En dus…

Inderdaad, Kuzu, fake. Dus ga je vandaag maar even keihard zitten schamen in een hoekje.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Duckday

  Oppakken die man Deze partij zaait haat en wakkerd het steed meer aan Als deze man het niet naar zijn zin waarom gaat hij niet iets anders zoeken Laat hij dan haat zaaien daar waar hij het naar zijn zin heeft Wanneer schoppen ze zulke personen nu eens de cel in of ontneem hem zijn tweede paspoort

  1. corfo

   @ Duckday.
   Om die Turk z’n tweede paspoort af te pakken heb je niet eens échte moed nodig, het kán n.l. gewoon volgens de wet op het Nederlanderschap. Maar de “meest bekwame bestuurders” van ons landje zijn angstig dat ze alsdan een plaatsje in de EU-“leiding” zullen mislopen. En ze hebben Zuipschuit Juncker beloofd álles te zullen doen om échte NL’ers te doen geloven dat Nederland slechts op papier bestaat, géén verleden heeft en een zéér rijk landje is.

   1. Zout

    @Corfo: En vergeet de EU-belangen niet die gemoeid zijn met Turkije. Het gekleef en geleur bij die gasten kent geen einde en neemt inmiddels Oekraïense vormen aan.

    Het zou mij niet verbazen als Bacchus Juncker een speciale opdracht heeft voor Kuzu en zijn demonen.

 2. corfo

  Deze Turk doet niets anders dan het verspreiden van fake news.
  Áls de PVV iets wil opblazen met springstof, doe het dán deze Turk maar.

 3. Zout

  Ik vind Kuzu een enge man, een Turkse man. Ik zou het wel fijn vinden als hij zijn werk voortzet bij zijn vrienden in Turkije e.o.

 4. Archetype01

  dat ding staat in poelenburg. poelenburg behoort al 40 jaar niet meer toe aan zaanstad, al geruime tijd omgedoopt in turkenburg

  1. Zout

   Ik las laatst op Twitter dat ze DENK in de fik willen steken met explosieven…

   1. Archetype01

    Kan technisch gezien prima, een brand bom is zowel vlambaar als explosief.

 5. Tinneke

  En dit zit in de politiek……..gevaarlijk ventje hoor!

  1. Marija

   De gevaarlijkste zijn die ons hebben geofferd op het altaar van Islam en Eu.

   1. Marija

    plus n…, maar die denk club bestaat een stel duidelijke Erogan engnekken.

    1. Marija

     gejat: gooit *uit* naar boven.

 6. Marius Feenstra

  Islamitische Luchtkastelen.

 7. meanstreak2099

  hij kreeg van farid te horen dat die website een onderdeel van denk is

 8. Pedrito

  Mocht dit voornemen tot opblazen gestalte krijgen, dan is dit een prima gelegenheid voor Kuzu een bomgordeltje om te doen en als martelaar in de Zaanse moskee te sterven. Gejuich is na zo’n daad zijn deel !

 9. A3aan

  Ligt het aan mij of heeft die Kuzu net zo’n smerig lachje als Rutte?

  1. Zout

   @A3aan: Dat zie jij heel goed, het is een z.g.n. leugenlachje.

   1. Abri079

    Lieve dames tot en met heren,

    Er komen excuses aan van de heer Kuzu in 4,3,2,

 10. Duke

  De DENK-DROL #trapernietin

 11. Gerlos

  Deze partij heeft niets te zoeken in ONS bestel, stelletje jammer en zeur fanaten dat niets klopt bij de witte mensen. Stuur ze AUB naar hun geliefde sultan maloot Erdogan , , dan kunnen ze zich daar lekker uitleven.

 12. vanhetgoor

  Bij het opblazen van een moskee komen veel schadelijke stoffen in het millieu, het is daarom af te raden. Voor het in de brand steken geldt exact het zelfde. Daarnaast is het zo dat de gebouwen heel goed voor nuttige zaken kunnen worden gebruikt, een nachtclub of casino, een indoor cartbaan of voor een laser-game. Verder kan vrijwel elke leegstaande overbodig geworden moskee gebruikt worden als ruimte voor kleuterschool of kinderopvang. Dit vanwege de “speelse” vormgeving die zo veel doet denken aan de Efteling, lekkere felle kleurtjes en zo.

 13. Seneca

  niet opblazen met springstof, dat geeft veel stof en fijnstof. gewoon opblazen met varkensstront, geen fijnstof en de hele omgeving is in een klap haram.

 14. Siemien

  Wilders spreekt van vreedzaam actie voeren deze Turk zegt hele andere dingen blijkbaar,
  Küzü een luis in de pels, die slachtoffer(t)rollen aanneemt en hier zitten er overigens ook een paar..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.