Uiteraard! Nietsnut Abou Jahjah staat vierkant achter Rapper Boef: ‘Structureel racisme van de witte meerderheid!’

Rapper Boef krijgt de afgelopen dagen flink om z’n oren. Nederland is het spuugzat dat stukjes uitschot als hij vrouwen behandelen als oud vuil en heel vaak ‘hoer’ noemen. Maar ondanks alles blijft Boef één fan houden: Abou Jahjah. De Belgisch-Libanese stoker neemt het op voor de rapper en vindt dat niet de vrouwonvriendelijkheid van Boef het probleem is, maar het “structurele racisme van de witte meerderheid”.

Nederland (én Vlaanderen) zijn nu al een paar dagen bezig met de eerste echte rel van 2018: Rapper Boef die enkele vrouwen die zo vriendelijk waren hem een ritje naar huis te bezorgen als dank uitmaakt voor hoer. Die domme actie (die overigens niet op zichzelf staat) heeft Boef al een hoop geld gekost. Hij kan fluiten naar optredens en royalty’s van radiozenders. Want wie niet horen wil dat we in Nederland aan gelijkwaardigheid van man en vrouw doen, die moet dat maar voelen in z’n portemonnee.

In België liggen de zaken echter anders, zo begrijpen we uit de mond van anti-Israëlische opiniemaker Abou Jahjah. Hij neemt het volmondig op voor Boef. Jahjah meent dat het niet de kechrapper is die verkeerd zit, maar de “witte meerderheid.” De blanke populatie van België krijgt om de horen dat “elke keer dat je een gekleurd persoon, een moslim of een lid van een minderheid eruitpikt voor iets slechts, doms of allebei en hem tot vertegenwoordiger van zijn soort uitroept om hem vervolgens te kruisigen,” zo briest Jahjah: “Dan practiseren jullie daarmee structureel racisme en zullen wij jullie tot de orde roepen!”

Ah, Boef heeft alleen iets doms gedaan. Verder niks. We mogen er vooral niet op wijzen dat tuigrappers vrijwel állemaal dit soort teksten uitslaan en er nu zelfs tot en met Joop.nl aan toe verhalen verschijnen over hoe vrouwen in Noord-Afrikaanse gemeenschappen constant en structureel onderdrukt en geslutshamed worden. Boef wordt niet uitgeroepen tot vertegenwoordiger van zijn ‘soort’. Hij is dat gewoon helemaal vrijwillig zelf.

Verder moet Abou Jahjah niet zo hypocriet doen. Hij is namelijk het type dat constant joden (ook een minderheid) aanpakt wegens de vermeende misdragingen van Israël. Dan mag ‘eruitpikken’ en ‘kruisigen’ gek genoeg ineens weer wel.

Dus Abou: ga toch fietsen man. Rapper Boef is tuig, en dat zal hij weten ook. We zijn niet plan hem vanwege zijn afkomst uit de wind te houden. Want ja, ook dat zou racisme zijn. Betuttelracisme, welteverstaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. trampoline

  De ene allochtone crimineel steunt de andere.

 2. DolleDries

  Even wat anders dan deze nietsnut.

  Heel terloops worden we door de NPO geïndoctrineerd of zo u wilt gemanipuleerd. Waarschijnlijk moet je het leren om het te zien maar soms is het ook best opzichtig en moet je het gewoon willen zien
  Verwarrend ? Dan zal ik het uitleggen, gisteravond keek ik naar het NOS Journaal en zoals tegenwoordig wel vaker komt er dan ineens een stuk voorbij wat eigenlijk niet onder het hoofdstuk nieuws past maar eerder een soort mini-documentaire.
  Dit keer ging het over The Great Barrier Reef dat voor de Noord-Oost kust van Australië ligt en dat ten onder dreigt te gaan. De reden ? De opwarming van de aarde ! Die boodschap werd al gebracht als een vaststaand feit wat op zich al opmerkelijk is. Nog opmerkelijker was de een of andere wetenschapper, een vrouw in dit geval, die heel terloops, eigenlijk heel achteloos zei dat als wij nou maar zouden zorgen dat de afspraken uit het “klimaatakkoord” van Parijs werd nageleefd dat het allemaal wel weer goed zou komen.

  Ik was verbijsterd ! Het staat helemaal niet vast dat de aarde opwarmt, er zijn bijna net zoveel deskundigen die zeggen dat er een klimaatverschuiving plaatsvind en dat is iets heel anders. En ook de vraag of vermindering van de CO2 uitstoot kan helpen om dit tegen te gaan is nog lang niet beantwoord.

  En vanavond kwam alweer deel II in deze serie, eveneens in het Nieuws, of je verdomme naar Discovery Channel zit te kijken ! Wederom the Great Barrier Reef alsof het verdorie over de Noordzee gaat ! En weer was het hetzelfde laken een pak. Dit keer kwam er zelfs nog een ander stuk achteraan (zoals Bolo ook al doorhad) over de verbouw van cacao die ten onder zou gaan aan de ‘opwarming van de aarde’. Kennelijk is men nogal verbolgen over het feit dat veel mensen het met een flinke korrel zout nemen en dus zoekt men naar een manier om te komen tot een kritiekloze acceptatie van een hun denkwijze.
  De milieumaffia heeft kennelijk de NOS geïnfiltreerd en wij schijnen die halve hippies te moeten geloven. Waarom ? Nou daarom, snap dat dan !

  1. van Urk

   De aarde warmt zeker op. Maar dat ligt namelijk aan die verrekte wispelturige zon en de kosmische straling. Het gaat wel degelijk slecht met de Great Barrier reef omdat de zee terecht daar opwarmt. Hogere watertemperaturen zorgen ervoor dat het rifbouwend steenkoraal gaan verbleken (bleaching) en daardoor langzamerhand afsterft. Ook in de Noordzee merken we op dat er veel exotische soorten (ansjovis, inktvis, haaien, lipvissen, zonnevissen, dwergtong, rode poon, tonijn en zelfs een verdwaalde trekkersvis) gevangen worden die in feite in wat warmere gedeeltes van Zuid-Europa thuis horen.

  2. tomygun

   DD , Zo is ieder geloof opgebouwd herhalen en maar herhalen
   dan blijft er van zelf iets hangen bij de mensen en het liefst kinderen .
   Zo heb je ook mafklappers die denken dat de aarde nu 2018 jaar oud is .
   Zo zijn er al Jaren lang tijden van droogte geweest en tijden van teveel regen .
   Een pakje cigaretten moet vol staan met waarschuwingen maar iedere
   mafklapper weet dat het niet gezond is maar met een biertje is het heerlijk .
   Eigenlijk kan je volgens deze mafklappers niet eten of drinken om dat
   je er op zeker een ziekte van krijgd , het gekke is door zo te leven word je
   juist ziek je kan nergens meer tegen .
   Hier drinkn ze water waar wij plat van gaan maar zij hebben geen probleem .
   Gek he! .

  3. Heinz

   Vind jij het erg als ik deze reactie met een flinke korrel zout neem. Zoiets ter grootte van de Amersfoortse kei?

   1. George van de linden

    Heinz

    Wie is jij ?

  4. George van de linden

   DolleDries,

   U bent zeker niet de enigste die dat opvalt…mij dus ook en niet alleen over de opwarming van de aarde maar b.v. ook over migratie en dat moslims helemaal niet zo slecht zijn als wij wel denken. En dat op een slinkse wijze ,zoals u al uitlegde.
   Zelfs op zondagavond als de presentator van NOS-sport z’n aankondiging doet van een komende voetbalsamenvatting dan weet ik al op de kinderlijke manier hoe hij dat aankondigt wie er gaat winnen.
   Trouwens ik weet niet wat u van de hedendaagse programma’s vind, maar ik vind het bagger…vol met elke dag herhalingen / 2 dezelfde programma’s op verschillende zenders / films uit de middeleeuwen /reclameblokken waar ik met de hand een tweepersoons afwas kan doen plus afdrogen plus een toiletbezoek.
   Ik neem mij dan ook voor om niet meer naar de NPO en RTL te kijken en dan blijft er ook bar weinig interessants over behalve misschien Discovery Channel / National Geographic Channel en BBC-First of ik zeg dat hele klote abonnement gewoon op.

 3. Ritter

  Abou Jahjah jammert over de “witte” meerderheid………..maar (zoals zoveel racisme klagers) vind het wel goed vertoeven tussen deze “witte” meerderheid.

  Immers hij verblijft hier graag en gaat niet terug naar zijn geboorteland. Dus kennelijk is het hier nog niet zo slecht als hij doet voorkomen.

 4. Duckday

  Geef ook deze crimineel geen gelegenheid om zijn ongenoegen in de media te plaatsen
  Een ieder die dat doet intrekking van alle subsidie toeslagen of wat dan ook Wat doet deze doorgedraaide persoon eigenlijk hier Heeft hij het niet naar zijn zin ga terug waar je roots liggen Want hier is zg alles wit Het is gewoon een op vreter die aan niks bijdraagt alleen zijn hand ophoud dank zei de linkse kliek

  1. van Urk

   Schaars geklede westerse vrouwen als vrouwen van lichte zeden te gaan zien past nu eenmaal in hetzelfde plaatje van deze moslimextremist.

   1. Mart

    Die binnenbroekse rukkers willen vrouwen gèèn hand geven,maar staan in rijen van drie om het gaatje te vullen…dan zijn ze ineens niet onrein….wat een misselijk tuig.

 5. meanstreak2099

  ben nu wel benieuwd wanneer sylvanna er op gaat reageren

  1. Top

   Hahahahahahaha! Hij is leuk!

 6. Floris

  Abou Jahjah weet donders goed dat de “mening” van Rapper Boef over westerse vrouwen gemeengoed is in de islamitische wereld.

  De linkse hypocrieten weten dat ook maar vegen het onder het tapijt en Abou weet niets beters te doen dan de versleten racismekaart te trekken.

  Abou is net zo hypocriet als z’n linkse vriendjes.

 7. Supernoodle

  Als Abou achter rapper droef wil staan, so be it!
  Ik hou van een open maatschappij waar VvM in een hoog vaandel staat.
  Ook al is het net zo tegenstrijdig, radicaal, kwetsend.
  Men kan alleen leren wanneer tegenstrijdigheid en realisme, feiten, meningen met elkaar botst.
  Niet door censuur!

  Laat dat duidelijk zijn.

  1. Floris

   So is het. Dankzij Boefjes als Boef en Abou komen steeds meer mensen er achter wat voor gif we in huis hebben gehaald.

   1. Kees

    Je slaat de spijker op de kop, Floris!

 8. A3aan

  Wát een l’*l, natúúrlijk staat Aboef Jahjah vierkant achter dinges Boef, zij zijn met hetzelfde Islam Allaaf Hakbar sop overgoten.

 9. jowyajax

  Als je vind dat je in de minderheid leeft en dat wij de witte meerderheid is juist, niemand dwingt jullie om in ons land te blijven, dus ik zou zeggen lekker opzouten als je je gediscrimineerd voelt

 10. Adriaan

  Dit moslimtuig krijgt naar mijn mening veel te veel aandacht. We moeten er eens mee stoppen om hier over te schrijven. Doodzwijgen en negeren. Het gaat ons leven beïnvloeden. Steeds meer mensen ergeren zich aan deze ratten. Zolang zij een podium krijgen, voelen zij zich de meerdere. Jammer dat DDS geen betere onderwerpen kan behandelen.

 11. Gerlos

  Ach moslims onder elkaar die dekken (bedoel het netjes) mekaar wel, de Witte mensen hebben het altijd gedaan en die kut moslims zijn o zo zuiver op de graad. Er komen ook uit die hoek geen reacties van afkeuring en helaas ook niet uit de linkse grachtengordel en activisten zoals Sylvana en consorten. Maar lang leven onze mislukte integratie waar nog heel veel last van krijgen. OF ZIE IK DAT VERKEERD ??????

 12. Bloem

  Zolang er ook maar 1 linkse parlementarier in Europa rondloopt, zal het Islamitische ongedierte geen strobreed in de weg gelegd worden. Dus vooral VVD en CDA bijven stemmen.

 13. nienke

  Werkt deze looser eigenlijk wel? of leeft hij al jaren van een uitkering.
  Als je allergisch bent voor Witte mensen moet je hier niet blijven maar opdonderen.
  Veel commentaar op de witte mensen maar wel profiteren van hun.
  Een voorbeeld voor de jeugd is dit heerschap zeker niet hoe meer haat hij kan verspreiden hoe lekkerder hij zich voelt.
  Walgelijke stuk vreten.

 14. peterkestassen

  Allah vergeef het hun ze weten niet wat ze doen,WANT ze zijn niks anders gewend dan vrouwelijke wezens gekleed in aardappelzakken,Geiten en Kamelen.

 15. Florissa

  2 stronthopen naast elkaar ,dan zie je het verschil niet .

 16. Babaji538

  – Opa besteedt er niet eens aandacht aan. –
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.