Video: levensgevaarlijke VARA-journalist scheurt zonder handen over de snelweg

snapshot
Foto: Lars Gierveld scheurt over de snelweg. Zonder handen bestuurt hij de auto, terwijl hij door z'n papieren bladert. Bron: Screenshot RamBam / VARA.

De journalist riskeert een fikse boete, als het aan Kamerleden ligt.

VVD-Kamerlid Remco Dijkstra maakt zich kwaad om een fragment gisteren uit Rambam. Het VARA-programma dat via undercoverjournalistiek misstanden in Nederland probeert aan te tonen, liet gisteren onverhoed beelden zien van hoe presentatoren zich zélf niet altijd aan de wet houden. De Wegenverkeerswet, welteverstaan. Dijkstra zwaait met een prent voor de jongen in het bomberjack: “Die gast mag best een flinke bekeuring tegemoet zien. Schokkend rijgedrag,” aldus de liberale parlementariër.

Voor de ruim 500.000 kijkers van RamBam was te zien hoe presentator Lars Garsvield in een Renault Scenic op weg ging naar een afspraak. Onderweg nam hij voor de kijker nog even z’n papieren door. Terwijl hij z’n voet op het gaspedaal hield, haalde hij daarbij z’n handen van het stuur en bladerde door enkele A4’tjes met uitgeprinte tekst. Ook keek hij richting de camera op de bijrijdersstoel om uit te lachen wat de stand van zaken van zijn onderzoek was.

De kritiek op social media was direct groot:

Kortom: de VARA is er niet alleen voor al uw partijdige omroepsjournalistiek, maar ook voor roekeloos rijgedrag en het veroorzaken van verkeersgewonden. Kijk dus goed uit als u vandaag de weg nog op moet, want voor u het weet wordt uw auto van de sokken gereden door één of andere lolbroek met een stapeltje voorleeswerk. Blijf veilig!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

12 reacties

 1.   

  Typisch links.

  :)

  1.   

   Blblblblbl blaaskaak! En niet te vergeten leugenaar als het op werken aan komt. Kortom, een maatschappelijke paria.

   1.   

    @Top: Trolnicht op en top beste Top! Errorcode doet niets anders en kan niets anders!

 2.   

  Nou beste dienstkloppers, laat eens zien dat je jullie geld waard zijn en trakteer Lars Garsvield op een flinke boete voor het opzettelijk veroorzaken van een levensgevaarlijke verkeerssituatie. Sterker breng deze zaak voor, zodat de maximale straf kan worden toegepast in dit kader. Die linkse varkens van de haantjesomroep zijn vergeten dat ze een voorbeeldfunctie hebben !

  1.   

   “Linkse varkens”

   :)

   1.   

    ‘Linkse varkens’ is inderdaad wel heel mild uitgedrukt. Dat had wel iets krachtiger gekund.

    1.   

     @Holland: Wim is een echte trolnicht. Errorcode doet niets anders en kan niets anders!

    2.   

     VARA, tja… het is een zieltogend clubje geworden, een restant uit de oudheid. Ze zullen niet is staat zijn de vernieuwing bij te houden. Ik schat dat ze 2021 niet gaan halen.

 3.   

  En dan, dan krijgt de journalist een bekeuring die door de VARA, dus uw eigen belastingcenten vergoed wordt. Wat een idioterie

 4.   

  En Turkje Kuzu heeft in Rotterdam een bromfietser aangereden.

 5.   

  Als VARA misstanden op willen sporen begint dan eens in de eigen gelederen door nep nieuws en de opgeklopte salarissen van de presentatoren aan te pakken ,want zo verdwijnt heel veel belasting geld in verkeerde zakken.

 6.   

  We gaan niet lopen schelden.Gewoon rijbewijs inleveren!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!