Video: levensgevaarlijke VARA-journalist scheurt zonder handen over de snelweg

De journalist riskeert een fikse boete, als het aan Kamerleden ligt.

VVD-Kamerlid Remco Dijkstra maakt zich kwaad om een fragment gisteren uit Rambam. Het VARA-programma dat via undercoverjournalistiek misstanden in Nederland probeert aan te tonen, liet gisteren onverhoed beelden zien van hoe presentatoren zich zélf niet altijd aan de wet houden. De Wegenverkeerswet, welteverstaan. Dijkstra zwaait met een prent voor de jongen in het bomberjack: “Die gast mag best een flinke bekeuring tegemoet zien. Schokkend rijgedrag,” aldus de liberale parlementariër.

Voor de ruim 500.000 kijkers van RamBam was te zien hoe presentator Lars Garsvield in een Renault Scenic op weg ging naar een afspraak. Onderweg nam hij voor de kijker nog even z’n papieren door. Terwijl hij z’n voet op het gaspedaal hield, haalde hij daarbij z’n handen van het stuur en bladerde door enkele A4’tjes met uitgeprinte tekst. Ook keek hij richting de camera op de bijrijdersstoel om uit te lachen wat de stand van zaken van zijn onderzoek was.

De kritiek op social media was direct groot:

Kortom: de VARA is er niet alleen voor al uw partijdige omroepsjournalistiek, maar ook voor roekeloos rijgedrag en het veroorzaken van verkeersgewonden. Kijk dus goed uit als u vandaag de weg nog op moet, want voor u het weet wordt uw auto van de sokken gereden door één of andere lolbroek met een stapeltje voorleeswerk. Blijf veilig!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Code134

  Typisch links.

  🙂

  1. Top

   Blblblblbl blaaskaak! En niet te vergeten leugenaar als het op werken aan komt. Kortom, een maatschappelijke paria.

   1. Zout

    @Top: Trolnicht op en top beste Top! Errorcode doet niets anders en kan niets anders!

 2. Pedrito

  Nou beste dienstkloppers, laat eens zien dat je jullie geld waard zijn en trakteer Lars Garsvield op een flinke boete voor het opzettelijk veroorzaken van een levensgevaarlijke verkeerssituatie. Sterker breng deze zaak voor, zodat de maximale straf kan worden toegepast in dit kader. Die linkse varkens van de haantjesomroep zijn vergeten dat ze een voorbeeldfunctie hebben !

  1. Code134

   “Linkse varkens”

   🙂

   1. Holland

    ‘Linkse varkens’ is inderdaad wel heel mild uitgedrukt. Dat had wel iets krachtiger gekund.

    1. Zout

     @Holland: Wim is een echte trolnicht. Errorcode doet niets anders en kan niets anders!

    2. Zout

     VARA, tja… het is een zieltogend clubje geworden, een restant uit de oudheid. Ze zullen niet is staat zijn de vernieuwing bij te houden. Ik schat dat ze 2021 niet gaan halen.

 3. Bloem

  En dan, dan krijgt de journalist een bekeuring die door de VARA, dus uw eigen belastingcenten vergoed wordt. Wat een idioterie

 4. Kodi

  En Turkje Kuzu heeft in Rotterdam een bromfietser aangereden.

 5. sonar

  Als VARA misstanden op willen sporen begint dan eens in de eigen gelederen door nep nieuws en de opgeklopte salarissen van de presentatoren aan te pakken ,want zo verdwijnt heel veel belasting geld in verkeerde zakken.

 6. Parestado4

  We gaan niet lopen schelden.Gewoon rijbewijs inleveren!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.