VIDEO: Rapper Boef deugt al heel lang niet. Hier scheldt hij z’n oude schooljuf uit voor “kankerhoer”

Wat doe je als je oude schooldirectrice tegen het lijf loopt? Heel simpel: dan scheldt je haar uit voor “kankerhoer”, aldus Rapper Boef.

Als je de verdedigers van Rapper Boef mag geloven, heeft de arme muzikant altijd een perfect leven geleid en beging hij eerder deze week pas z’n eerste misstap ooit. Foutje moet kunnen! Het kan iedereen we eens overkomen dat hij uit woede iets raars zegt. Toch?

Tot op zekere hoogte: natuurlijk. Maar het gedrag van Rapper Boef – die het kennelijk normaal vindt om vrouwen die hem nota bene helpen uit te schelden voor ‘hoer’ – past in een lange traditie. Jan Roos heeft het criminele levensverloop van Boef al perfect opgesomd. Maar in het kader van ‘show, don’t tell‘ toch nog even bovenstaande video. Hier zien we een oude Snapchat-video van Boef die het weer eens nodig acht om mensen ongeprovoceerd uit te schelden.

Nee, deze keer zijn het geen meiden die hem een lift aanbieden. Wel zijn oude schooljuf die Rapper Boef begin 2016 nog eens tegen het lijf liep. Hij besloot de vrouw direct uit te maken voor ‘kankerhoer’ en vond dat de dame in kwestie ook maar net zo ‘stoer’ moest gaan doen als toen de misselijke rapper nog in de schoolbanken zit. Wat dat ook moge betekenen.

Het Snapchat-filmpje – door hiphopnieuwspagina The Trap destijds wereldkundig gemaakt – laat zien dat Rapper Boef geen eenmalige fout beging op Nieuwjaarsdag. Boef is domweg altijd al onbeschoft geweest, en maakt ook al jaren filmpjes waarin hij pocht met z’n vrouwonvriendelijke gedrag. Kortom: deze vent is gewoon een hele trieste pannenkoek. Nu, maar vroeger was hij het ook al.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. Lukasandro

  Uit Frankrijk illegaal uit handen van Jeugdzorg gevlucht naar Nederland!

 2. Florissa

  Hij mag vanaf deze week wel zuinig op zijn centjes zijn, uit de goot wil niet zeggen voor eeuwig,hij beland er sneller weer in dan hij denkt,elk bedrijf wat nog zaken wil doen met dit stuk uitschot ,prijst zich volledig uit de markt .

  1. Anton Adriaan

   Een excuusrap bij Matthijs in DWDD, en er is zo weer wat bijgesnabbeld….

 3. George van de linden

  Laten we hopen dat ie morgenvroeg wakker word met de ergste vorm van kanker en dat z’n ideologie voorschrijft dat ie geen euthanasie mag toepassen zodat ie 2 jaar lang ligt te kreunen van de pijn tot de dood intreed.
  Ik gun het hem uit de grond van mijn hart!

  1. Code134

   Dit soort fantasieën toont slechts depressie, frustratie en een totaal gebrek aan enige moraliteit.

   Sterkte, arme kerel.

   1. Adriaan

    @ Code 134, De reactie van George van de linden vloeit voort uit onmacht. Om dit soort excessen uit onze samenleving te bannen. Als jij dergelijke uitspraken van Boef (alleen zijn naam al) gewoon begint te vinden, ben jij toe aan psychiatrische hulp.

    1. Code134

     Je zou het inderdaad onmacht kunnen noemen. Onvermogen mogelijk ook.

     Genieten van een gruwelijke marteldood van medemensen maakt je echter niet beter dan een IS-barbaar.

     Ik stel vast dat je van deze zieke smeerpijperij geen afstand nam.

     1. Vit

      Ga weg Wim en blijf weg.

   2. Floris

    Aan de moraliteit van CodeWim mankeert ook het nodige. Mensen beledigen en kleineren is z’n lust en z’n leven. Hij liegt aan de lopende band en zijn megalomanie en narcisme zijn stuitend. Bij hem vergeleken was Johnny the Selfkicker een bescheiden jongen.

    1. Code134

     Floris voelt zich vaak door mij gekrenkt omdat inhoudelijk debatteren niet zijn sterkste punt is.
     Helaas denkt hij zelf van wel en loopt het voortdurend met zijn kop tegen de muur.

     Dat zet uiteraard kwaad bloed.

     1. Holland

      Alleen een psychopaat als trol134 kan de zaken volledig omdraaien en daar nog zelf in geloven ook. De realiteit is dat Floris trol134 keer op keer mat zet, in alle opzichten overklast en steeds alle hoeken van het speelveld laat zien.

      Dat je vervolgens je toevlucht zoekt tot platte leugens is voor deze moraalridder en deugkwal volkomen normaal.

     2. Code134

      Mogelijk kan dat binnenkort nog een keer duidelijk worden als Floris ophoudt met het speuren naar privé-informatie (die hij kennelijk dringend nodig heeft in de inhoudelijke discussie) en het iedereen voor rotte vis uitkafferen.
      Hij komt de laatste tijd zelden nog aan een begin van inhoud toe. De man is boos en gefrustreerd.

     3. Holland

      Wim134, iedereen op dit blog is op de hoogte van je ware identiteit en de enige die daar voor heeft gezorgd ben jijzelf. Wie is dan ook zo dom om te linken naar zijn eigen naam en toenaam? Dat kun je Floris niet kwalijk nemen. Jij bent zelf de grote sukkel.

     4. Code134

      Waarom is mijn privé-identiteit zo relevant in een inhoudelijke discussie op het internet, waarbij de afspraak geldt dat we de anonimiteit van de gesprekspartners accepteren?
      Jij gaat ons toch ook niet je echte naam vertellen?

     5. Holland

      Die is vooral relevant geworden door jouw psychopatische opstelling naar anderen: je bent een buitengewoon onaangenaam mens. Reaguurders voelen zich door jou gekleineerd, getreiterd, in de hoek gezet en klein gemaakt. Terwijl ze gewoon voor hun oprechte mening uitkomen. Dat je het daar niet mee eens bent geeft je niet het recht om ze te fileren. Dat je daar genoegen in schept is bij elke reactie duidelijk.

      Kortom: iedereen (behalve je werknemer Guus) vindt jou een abjecte klootzak die ter plekke mag sterven en de resten graag in zoutzuur zien ondergedompeld. Door de pispaal die je dan bent wordt plotseling je ware identiteit belangrijk: wie is die geborneerde droplul wel niet?

      Als je de werkelijke discussie en het debat aan wilde gaan, zou je je ook milder kunnen opstellen. Kijken wat jou met de ander verbindt in plaats van scheidt. Zo kom je samen verder. Maar jij wilt alleen scoren door de ander af te serveren.

     6. Code134

      @ Holland, ik zal nooit en te nimmer een opponent op een forum uit maken voor ‘ een abjecte klootzak die ter plekke mag sterven en de resten graag in zoutzuur zien ondergedompeld’ en zoiets smerigs heb ik ook nooit beweerd. Ik zal ook nooit iemand uitschelden voor ‘geborneerde droplul’. Als je zo hysterisch te keer gaat heb je de discussie namelijk al verloren.

      Wat ik wel doe is opinies die ik afwijs of onder de maat vindt scherp diskwalificeren. Daar zijn inhoudelijke discussie ook voor: elkaar duidelijk maken wat je vindt, dat met feiten en argumenten onderbouwen en als dat niet gebeurt dat stevig neerzetten. Ik speel op de bal, nooit (of hoogstzelden als ik weer eens gruwelijk ben uitgekafferd schiet ik wel eens uit) op de man.

      Mensen zoals Floris en jij zijn zwak in de inhoudelijke discussie en kunnen de hitte van de debatkeuken niet verdragen. Die onmacht leidt tot het zieke gekaffer waar jij en Floris zich permanent aan schuldig maken en de behoefte om iemand, door te speculeren over de privé-identiteit, zodanig te bedreigen dat hij zijn mond houdt.

     7. Holland

      “Wat ik wel doe is opinies die ik afwijs of onder de maat vindt scherp diskwalificeren. Daar zijn inhoudelijke discussie ook voor: elkaar duidelijk maken wat je vindt, dat met feiten en argumenten onderbouwen en als dat niet gebeurt dat stevig neerzetten.”
      ———————————————————————
      Door je vermeende superioriteitsgevoel vind je dat alle opinies die niet stroken met de jouwe onder de maat zijn en waard om ‘scherp te diskwalificeren’. Daarmee geef je precies aan wat ik beweer en bedoel. Je vindt het nodig om mensen om hun mening te kleineren, jennen, treiteren en vernederen. Jij noemt dat ‘scherp diskwalificeren’. Ik noem dat onnodig onbeschoft mensen met woorden stuk maken. Door je psychopatische karakterstructuur zie je niet wat je aanricht. Je denkt alleen in termen van winnen, punten scoren en de opponent uitschakelen. En je vergeet -of hebt niet in de gaten- dat je het hebt tegen mensen van vlees en bloed met emoties.

      Iedereen haat jou. En daar maak je het keer op keer zelf naar. Waarschijnlijk vind je dat nog prettig ook.

     8. Floris

      @ Holland. Zo’n gesprek als zich hierboven ontvouwde heb ik al vele tientallen keren gezien. De trol heeft dit al van honderden mensen te horen gekregen, maar hij is onverbeterlijk. Uiteraard heeft dat met z’n persoonlijkheidsstoornissen te maken. Hij mist elk vermogen tot zelfreflectie.

      Opmerkelijk daarbij is dat ook genoeg linkse mensen hem ongezouten de waarheid hebben gezegd. Dus mensen die politiek op dezelfde lijn zaten.

      Wat we zien is dat hij niet accepteert dat hij een kwaadaardige psychopaat is en de oorzaak van alle wrevel die hij oproept elders legt. In z’n megalomanie fantaseert hij dat zijn zogenaamde superioriteit in het debat de oorzaak is. Zo gaat het al vele jaren. De man is ongeneeslijk ziek.

     9. Code134

      @ Halland,

      Als je mensen haat die zich in discussies superieur opstellen zou ik een psychotherapeut opzoeken.

      Ik wijs meningen waar ik het niet mee eens ben overigens altijd inhoudelijk gemotiveerd af. Daar zou je een voorbeeld aan kunnen nemen.

     10. Code134

      Halland is uiteraard Holland.

      Excuses.

     11. Code134

      Floris is zo vriendelijk mijn stelling te onderbouwen: hij scheldt me, zoals al honderden keren eerder, uit voor psychopaat en komt niet meer aan de inhoud toe.
      Waarom hij dat doet legde ik hierboven uit. Ik wens hem sterkte.

     12. Floris

      Trol134 is zo vriendelijk mijn stelling te onderbouwen. Hij toont aan elk vermogen tot zelfreflectie te missen en blijft de oorzaak bij anderen leggen. En dat al zo’n 15 jaar.

      Ik scheld je trouwens niet uit voor psychopaat, ik constateer dat je er een bent. De waarheid mag gezegd worden.

 4. denk eens na

  Waarom ben ik niet verbaast ?Nou, zo is dat islam tuig nou eenmaal.

  1. George van de linden

   denk eens na,

   Precies, en ik zal het nog anders formuleren:
   Even over het soort  “mensen” waar de heer Geert Wilders er terecht véél minder zou willen zien rondlopen in Nederland…………………
   P.s. Wie is code 134?

   1. Holland

    Trol134 is een megalomane autist die -onder dekmantel van een zorgbureautje- in dienst van de overheid op verschillende fora de discussie tracht te ontregelen, reaguurders treitert, jent, vernedert en kleineert. Hij is bekend onder een reeks van nicks en is al ontelbare malen van DDS gebant, maar komt altijd weer als een eerloze hond terug.

    1. George van de linden

     Ok Holland,

     Ben blij dat ik niet gereageerd heb op die code (trol) 134 en dat ga ik dan ook niet doen ook.

     1. Holland

      Een wijs besluit George van de linden. Velen op dit blog hebben dezelfde keus gemaakt.

 5. Adriaan

  Ik moet altijd aan Pechtold denken. Die roept dat immigranten een verrijking van onze cultuur zijn. Wat gaat ons land in ‘rap’ tempo naar de klote. Er komt een periode waarin we dit soort moslimtuig gewoon neerknallen. Ik kan niet wachten.

 6. Adriaan

  https://www.youtube.com/watch?v=mrCfcLXpM0U
  Hij wordt door velen op handen gedragen. Veel Nederlanders zijn de weg volkomen kwijt. Inclusief Ali B.

  1. George van de linden

   Adriaan,

   Het zogenaamd lief voorkomend Marokkaantje Ali B is geen haar beter ,geloof me maar .

 7. Vit

  School is nooit aan hem besteed geweest dat is duidelijk.

 8. meanstreak2099

  dat rapper boef tuig is, is iedereen het hier wel over eens, maar nu ben ik benieuwd of ze met hem ook eens 5 jaar later willen doen.
  ben wel benieuwd of hij echt in de goot beland of hij zichzelf heeft kunnen redden in 5 jaar tijd

 9. George van de linden

  Ik maak mij al heel lang ernstige zorgen over de vermeende mannelijkheid van naffers. Welke gezonde, frisse heteroseksueel loopt er nou met bont en nektasjes van Gucci te pronken? Alleen de naaldhakken en de pruik ontbreken nog.

 10. George van de linden

  Wat me ook vaak opvalt bij Noord-Afrikaanse kickboksers, free fighters en kooivechters, is dat ze hun tegenstanders vaak krabben, in het oor bijten en in het gezicht spuwen. In de regel zie je dat soort onsportieve onverkwikkelijkheden tijdens het speelkwartier op het schoolplein van een ROC, wanneer exotische chicks elkaar slopen terwijl de rest de boel filmt en krijst: Jerry, Jerry, Jerry. Jerry verwijst naar Jerry Springer, een freakshow uit vervlogen tijden.
  Wellicht is die moordende onzekerheid bij naffers over hun gender wel de verklaring voor dat laffe meisjesgedrag. Tegenwoordig komt het niet eens meer in de krant als een roedel kansenparels potenramt in het hart van Amsterdam, 8-jarige meisjes van fietsen beukt, peuters van 3 van hun snoep berooft, blinde joodse omaatjes in rolstoelen bij pinautomaten overvalt, stokoude rabbijnen een bukkake-douche van speeksel geeft en joodse restaurants vernielt. De nieuwste trend is publiekelijk onaneren in het raam van een restaurant.
  Hierboven beschrijf ik de doorsnee aanhang van Rapper Boef. Ik zag gisterenavond op de Belgische treurbuis een reportage over het kech-incident en in Vlaanderen blijken zijn fans vooral white trash te zijn: pokdalige melkmuilen met dun vlassig haar en de ogen veel te dicht bij elkaar. Zo lelijk en afstotelijk en kansloos dat zelfs Boef ze niet achter het raam zou zetten. Enfin, ze begrijpen vermoedelijk nog net de ‘teksten’ van hun idool en daar is alles mee gezegd.
  Ik heb meneer Boef een beetje lopen googelen en daar ging me toch een beerput open! Ik bedoel, het is een wonder dat deze held nog niet in College Tour heeft gezeten. Ik word niet snel kwaad maar toen ik las dat ‘ie een kat zou hebben vermoord, brak mijn klomp.

  1. Code134

   ‘blinde joodse omaatjes in rolstoelen’

   🙂

 11. Ni28

  Rappende hersentjes verzinnen niet veel goeds. Die juf zou moeten aangifte doen bij de politie. Als het andersom was zouden zij zeker iets mee doen nu is het afwachten.

 12. Ni28

  Van Code geen afwijzende reactie. Hij denkt ook niet graag aan zijn juf.

 13. Pedrito

  Ik krijg sterk de indruk dat Code 134 een innige relatie heeft met de verwijfde grote muil-rapper Sofiane Boussaadia.

  1. Code134

   Ik krijg de indruk dat jij niet tot veel meer in staat bent dan het debiteren van dit ad hominem-argument.

   Is figuurzagen niet wat voor je?

   1. Ni28

    Fijn dat je niemand kleineert zoals je altijd beweert.

  2. Feit

   Het is wel een pijpertje idd.

   1. Pedrito

    Mijn reactie was schijnbaar een verbale trap tegen de tere delen van Code 134. Onmiddellijk een briesende reactie en wat jouw voorstel m.b.t. zagen betreft kan ik slechts vaststellen dan dat code 134 maar één hobby heeft en dat is “hoe maak ik mij zo ongeliefd mogelijk door lekker te zagen, te zeuren en te zeiken”. Een echte ouwe wijven hobby !

 14. Ni28

  Dit is precies wat Code zo walgelijk en ziek maakt. De aandacht moet gelijk verlegd worden van de rappende boef naar v.d. Linden. Wat ie ook zegt het verhaal gaat over de ziekelijke opmerkingen van boef, de rapper en niet over v.d. Linden. Met ander worden is hij het eens met de boef. Bij Pauw of Jinek zou hij applaus scoren.

  1. George van de linden

   Ni28,

   Had ik dat nog niet vermeld ,dat ik onder geen beding “en al zou zijn jonge echtgenote mij elke dag een pijpbeurt aanbieden” een reactie zou geven aan code ?
   Of is code soms homo/gender en heeft ie geen jonge vrouwen sla ik dus de plank mis ? lol

   1. Ni28

    Ik had een reactie van Code verwacht maar omdat ik hem weer de feiten op het gezicht heb gedrukt blijft ie stil. Ik heb de plank dus niet gemist.

   2. Code134

    Zieke jongen.

 15. trampoline

  Het verbaast me dat er nog geen voorgedrukte aangifteformulieren liggen tegen rapper Boef; vanwege groepsbelediging van vrouwen en aanzetten tot vrouwenhaat.
  In het geval van Wilders waren Den Haag en Justitie er razendsnel bij en werden mensen zelfs gepushed om aangifte te doen.
  Maar niet tegen Boef en dat wijst op partijdigheid en bevooroordeeldheid van Justitie en politiek.
  Onze overheid is helemaal niet onpartijdig maar beschermt sommige bevolkingsgroepen en andere niet.

 16. Babaji538

  Eretitel. Compliment.

  Sorry.

  Petra Hermans

  1. Zout

   Partir retard mental

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.