Vredelievende Palestijnen weer vrede aan het stichten: steken poppen van Trump en Pence in de brand

Kijk, het zijn altijd weer die duivelse gewelddadige Israëli’s die de boel verzieken in Palestina. De arme Palestijnen? Die willen alleen maar een beetje vreedzaam begrip en respect… oh wacht.

Voor Palestijnen is het inmiddels de normaalste zaak van de wereld, maar gelukkig geldt dit in de rest van de wereld nog altijd als een daad van haat en geweld. Dit speelde zich namelijk gisteren af in de stad Bethlehem op de Westerlijke Jordaanoever. Want omdat Palestijnen het niet eens zijn met het beleid van Donald Trump, hebben ze besloten om de fik erin te gooien bij een pop van de Amerikaanse president – en ook meteen zijn vice-president Mike Pence, for good measure. Branden zullen ze, die gemene mensen die Palestijnen niet altijd onverkort hun zin geven.

Uit de Times of Israel:

“Palestinian television on Saturday aired a video of Palestinians carrying out a mock-execution of US President Donald Trump and Vice President Mike Pence.

Effigies of the US leaders were hanged and then burned in a street in the Aida refugee camp north of Bethlehem.

Before the “execution” protesters held up Palestinian flags and various placards, including one with pictures of Trump, Pence and Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu, all with ‘X’ marks on them. Above them was written: “Zionism = Nazism = fascism. USA = ISIS = terror.””

En wat nu zo fijn is? Nederland financiert met de gulle en vlotte giften van minister Kaag deze zottigheid dus met ons belastinggeld. Altijd hartverwarmend om te zien, hoe beschaafd, bescheiden en dankbaar de ontvangers van Nederlands belastinggeld omgaan met de middelen die ons land zo ruimhartig en om niet aan de Palestijnen ter beschikking stelt…

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Stanly2000

  @Quispel,
  De bron is uiteraard onbetrouwbaar?

 2. denk eens na

  Regering heeft verleden week geld naar deze extremisten overgamaakt

 3. swetsnek

  absoluut een leugen daar klopt helemaal niks van haha

 4. Ritter

  De Palestijnen zijn niet uit op duurzame vrede met Israël. Het uiteindelijk doel is en blijft vernietiging van de staat Israël.

  Ze weigeren mee te doen aan vredesonderhandelingen omdat de Palestijnen denken dat de tijd in hun voordeel werkt. Daarbij krijgen ze steun van de Europese leiders die de Palestijnen van geld en steun blijven voorzien.

  Overigens ook al zouden de Palestijnen een eigen staat krijgen………..die zou ten onder gaan aan onderling geweld.
  ———–

  PA-functionarissen beweren dat de Palestijnse grenzen heel Israël omvatten
  https://brabosh.com/2018/01/28/pqpct-gnb-2/

  1. Abri079

   Daar zit meer nuance in.
   De leiding is niet geïnteresseerd in vrede.
   De bevolking, gegijzeld door haar eigen leiding, snakt ongetwijfeld naar vrede.
   Maar ja dan wordt het vliegtuig niet meer betaald door het volk/groep.

   http://www.middenoostenandersbekeken.nl/nieuws/de-palelestijnen-kopen-voor-abbas-een-privjet-van–50-miljoen-terwijl-de-inkomsten-sterk-terug-lopen.html

 5. Ritter

  De Joden hebben op een stuk dor woestijn een goed functionerende staat opgebouwd. Iets wat tot afgunst leid in de islamitische wereld.
  ———–

  Israël gerangschikt als een van ’s werelds krachtigste en meest innovatieve landen
  https://brabosh.com/2018/01/28/pqpct-gmy-2/

 6. Ni28

  Ik denk dat mevrouw Simons nu juicht als zij dit plaatje ziet. Het was niet zo lang geleden anders toen zij aangifte deed.

 7. Nasrani

  De Nederlanse regering springt in het financiële gat dat de VS achterlaat! Ik ben steeds minder Blij om Nederlander te zijn. En dat mede dankzij de CU! De CU nota bene. Beschamend.

  1. Stanly2000

   Helaas Nasrani, het is zondag en de CU mag Internet niet gebruiken. Zie het ontbreken van de heer Guus G.

 8. denk eens na

  Israel land van 6 milj joden tussen 100 milj moslims en weet zich makkelijk staande te houden , wij Nederlanders 17 milj tussen 2milj moslims , en we weten ons niet raad met deze groepering . Hulde aan Israel!

  1. rafi

   +++++

  2. Vit

   +++++

   De volgorde van aanpak is dan ook veel doeltreffender.

 9. Rosasolis

  Dit is agressie van de Salafistisch moslims. Maar er zijn ook Christelijke Palestijnen. Die het nu steeds moeilijker krijgen, omdat zij mogen geen woningen kopen of huren binnen de Joodse nederzettingen. Zij leven in vrede in steden zoals Tel Aviv en Haifa, of als kleine Christelijke groepen in enkele dorpen. De Christelijke Palestijnen zijn vertegenwoordigd in het parlement van Israel, maar hebben maar enkele beperkte rechten…hoewel velen wonen daar sinds te tijd van Jeshua (Jesus). Velen trouwen
  met Joden en zijn of trouw aan de kerk of de synagoge. Ik kan met niet voorstellen
  dat deze onderdrukte Christenen, die door zowel door de moslims als de zeer orthodoxe joden niet altijd worden accepteert, zouden deelnemen aan zulke belachelijk
  acties. Wij moeten deze Christenen niet in de steek laten. Wellicht in de toekomst zouden deze Chr. Palestijnen kunnen functioneren als belangrijk groep voor vrede
  tussen de Joodse en de moslim gemeentes.

  1. rafi

   Het zijn geen onderdrukte christenen. En ‘zeer orthodoxe joden’ (misschien maar 10% van de bevolking?) accepteren wel meer groeperingen niet, bv. de seculiere meerderheid. Die palestijnse christenen staan vaak net zo vijandig tegenover joden als islamitische arabieren. Laat je niet bedotten.

   1. Rosasolis

    @rafi. Ik heb met een paar zeer vreedzaam, intelligent Christelijke Palestijnen gecorrespondeerd. Een aantal jonge musici speelen in het Israeli Jeugd Orkest o.l.v. dirigent
    Daniel Barenboim.

    1. denk eens na

     En??

 10. Babaji538

  “Van Dale”, die overigens de naam al verkocht
  heeft, kan niet uitleggen wat “Jodenvernachelaar”
  betekent. Ik wel.

  Lekker puh.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.