Vrouwenhatende narcist Boef na ‘kech’-ophef: ‘Ik hoop dat mijn fans na mijn excuses nog meer van me houden!’

Rapper Boef, behalve een kech ook nog een arrogant stuk vreten. Want Boef lijkt in 2018 een nieuwe trend te willen starten: 2017 was immer het jaar van het nep-nieuws, en in 2018 komen er vooral nep-excuses. Dat bleek vanavond bij RTL Boulevard.

Als je in het woordenboek de definitie van ‘schaamteloos’ opzoekt, moet je er niet vreemd van opkijken om vervolgens een foto te zien van rapper Boef. Want wat deze mafketel vandaag heeft laten zien, is zo’n beetje het schoolvoorbeeld van schaamteloosheid.

Niet alleen heeft Boef het gepresteerd om vrouwen die hem een lift gaven omdat zijn band lek was uit te schelden voor ‘kechs’ (hoeren), maar ook heeft hij zijn opmerkingen daarna verdedigd door te melden dat vrouwen die nu eenmaal met korte rokjes uitgaan in plaats van te studeren op Oudjaarsavond, allemaal kechs – hoertjes – zijn.

En pas in derde instantie leek het Boef toch wel handig om afstand te nemen van zijn taal nadat zijn tweede video de rel alleen maar groter maakte. Dat deed hij in RTL Boulevard, waarin de criminele Marokkaan de hoop uitsprak dat na vandaag de liefde van zijn fans voor hem alleen nog maar was gegroeid. Ja, dat zei Rapper Kech echt:

“Luister, ik ben geen vrouwenhater, ik hou van vrouwen en ze zijn voor mij gelijkwaardig aan mannen. Maar begrijp me goed, toen ik veel kritiek kreeg na het eerste filmpje voelde ik me aangevallen, een gebeten hond. […] Maar soms zeg je dingen in een bepaalde emotionele toestand. Dan roep je iets wat je niet had moeten zeggen. Dat is hier ook gebeurd. Ik had dat echt niet moeten doen, sorry. Ik heb een voorbeeldfunctie, fans houden van me en ik hoop dat ze na mijn excuses nog meer van me houden. Ik snap dat ik mensen heb beledigd, dus mijn excuses. Daarvoor ben ik hier”, aldus de rapper in de studio van Boulevard.”

Sorry? Nog meer van je houden nadat je zo’n beetje alle vrouwen in Nederland hebt uitgescholden voor hoer? Ben je niet helemaal goed in je achterlijke pannenkoek? Je mag blij zijn als alle vrouwen in dit land jouw slijmerige excuses überhaupt al accepteren.

Maar meer van je houden vlak nadat je virulente vrouwenhaat ter berde hebt gebracht? Ga toch fietsen jongen. Op je eigen fiets, welteverstaan, en als je een lekke band hebt krijg je lekker geen lift. Rijd je eigen velgen maar aan gort.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Floris

  “Luister, ik ben geen vrouwenhater, ik hou van vrouwen en ze zijn voor mij gelijkwaardig aan mannen.”
  ——————————————————————————–
  Maar ze mogen niet gaan stappen.

  Vieze hypocriet.

 2. trampoline

  Nee Boef, je bent zoals je jezelf noemt.
  Ik moest je niet, ik moet je niet en ik zal je nooit moeten!

 3. A3aan

  Een amoebe, bij RTL, biedt excuses aan? Daar geloof ik geen barst van. Als hij nu naar de dames die hem een lift hebben gegeven was gegaan had dat anders geklonken maar dít. Komt bij dat een moslim niet moslims mag belazeren dus wat zegt zo’n excuus, noppes.

  Veeleer denk ik dat eens boef altijd boef bang is zijn inkomsten, ja mijnheer heeft al een miljoen, kwijt raakt. Dat hoop ik van ganser harte en vlug terug naar de zandbak triest hoopje…

 4. Kees

  Elke seconde aandacht voor dit stukje vunzigheid, is er 1 te veel.

 5. eRik2017

  Excuses heeft geen enkele zin.

  Want verdraaid, deze gast heeft eigenlijk uitgesproken hoe hij en zijn alcoholdrinkende maatjes met dezelfde achtergrond denken over hollandse meiden die gewoon hun ding doen en geen hoofddoekje dragen.

  En dan zeggen dat “bitches en kech” woorden zijn die in hun rap gebruikt worden en niet beledigend zijn. Eigenlijk maakt hij het nu nog erger.

  Bevestigd exact de beweringen van Tofik Dibi t.a.v. DENK stemmers.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/12/tofik-dibi-maakt-brandhout-van-denk-stemmers-hypocriete-racisten-die-er-op-los-naaien/

  Ik hoop dat meiden ook echt begrijpen wat deze man heeft gezegd.

  Elk radiostation, club of kroeg de muziek van deze man ten gehore wordt gebracht, zl ik verder voor altijd bannen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.