Washington steunt Iraanse helden, de EU laat weten de demonstraties "in de gaten te houden"

Geen categoriejan 03 2018, 9:00
Zielig gewoon.
Zoals wel vaker blijkt dat de zogenaamde principes van de Europese Unie niets meer of minder dan één groot hypocriet verhaal zijn. De EU doet net alsof ze bepaalde idealen hoog in het vaandel heeft, maar als het dan tijd is om die idealen in de praktijk te brengen rennen de Brusselse bureaucraten doodsbang met de staart tussen de poten weg.
Want stel je voor dat iemand boos op je wordt.
Deze ontzettende hypocriete houding van de EU is nu zo erg dat het zelfs de woordvoerder van de SGP, Menno de Bruyne, is opgevallen:
https://twitter.com/mennodebruyne/status/948308014615945216
Deze demonstranten lijken voor alle idealen te staan die de EU continu propageert. Vrijheid. Gelijkheid van man en vrouw. Tegen radicalisering. Voor democratie. Tegen corruptie. Voor een eerlijk economisch model. Je zou bijna denken dat ze op het Internet gezocht hebben naar de 'principes' van de EU en die vervolgens één voor één hebben overgenomen.
Maar wat doet de EU? Juist: helemaal niets. Brussel houdt de boel "in de gaten," en dat is het dan. De moedige demonstranten, die in vrijheid willen leven en hun radicale regime omver willen werpen, worden voor de rest aan hun lot overgelaten.
En wie staat er wél pal achter ze? Trump. De man die er door de EU continu van beschuldigd wordt een vreselijke nep-president te zijn, een racist, en een principeloze kapitalist.
Je zou erom lachen als het niet zo ontzettend triest was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten