Zaanse DENK-kandidaten: de één wil Israël van de kaart vegen, de ander is fan van Marokkaanse massaslachter

26229356_1461992173899406_1092934575889565645_n
Foto: De beoogde DENK-fractie in Zaandam, zoals bekendgemaakt door de landelijke partijtop. Bron: DENK.

DENK heeft de kandidaten voorgesteld die de partij aandraagt voor de Gemeenteraadsverkiezingen van maart aanstaande. En zoals we dat inmiddels van lui op DENK-lijsten gewend zijn: er staat daar een hoop schorriemorrie op.

We kunnen met z’n allen lachen om de strapatsen van BIJ1 van Sylvana Simons, maar de voormalige TMF-vj is zeker niet de enige partijleider die een zooitje twijfelachtige mensen op een kieslijst heeft geplaatst. Bij DENK kunnen ze er ook wat van. Bleek bij de Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen jaar al dat ze een kieslijst vol borderline antisemieten hadden opgesteld, zo is dat allemaal nog niet veel beter in 2018. Case in point? De Gemeenteraadsverkiezingen die ook pittoresk Zaanstad niet zullen overslaan.

Daar zal DENK ook voor het eerst meedoen, en de kandidaten die de migrantenpartij naar voren schuift zijn op z’n minst aanleiding om je zorgen te maken. Een onderzoek op social media schetst voor twee van hen in ieder geval een problematisch beeld.

Allereerst gaat het om de nummer 3, Youssef Chraqi. Hij plaatste op 27 maart op zijn Facebookprofiel een foto van de kennelijk door hem bewonderde Marokkaanse koning Hassan II:

chraqi

Hassan II, die regeerde van 1961 tot 1999, was een man die niet bekendstond om zijn zachtzinnige stijl. Zijn periode aan de macht wordt doorgaans getypeerd als de “Jaren van Lood.” In de tijd liet Hassan de Marokkaanse staat ongemeen hard optreden tegen demonstranten en politieke dissidenten. Talloze opponenten van de koning werden gekidnapt en ontvoerd, terwijl talloze anderen werden gevangengezet. Hassan hanteerde de ijzeren vuist en liet de Marokkaanse bevolking nauwelijks ruimte over voor oppositie. Zijn schrikbewind duurde zo’n dertig jaar.

Youssef Chraqi vindt dat kennelijk maar wát leuk. En dat is baart zorgen, zeker aangezien de rest van zijn (openbare) Facebook-profiel veel Marokkaanse vlaggen en Arabische teksten bevat, maar nergens een foto van Willem-Alexander of de Nederlandse driekleur.

Chraqi is echter niet het enige probleemgeval van DENK Zaanstad. Ook de nummer 4, Elif Hotaman, heeft zo haar lastige kanten. Zo vond ze twee maanden geleden nog dat Google Maps de aanduiding “Israël” moest weghalen van hun kaarten. Sterker nog, we moesten allemaal ook nog even in een polletje stemmen om te zorgen dat dit ook echt ging gebeuren:

hotaman

De oproep heeft chronisch gefaald (Google Maps zegt nog altijd Israël), maar dat wil niet zeggen dat de oproep van DENK-kandidate Hotaman minder zorgelijk was: de enige Joodse staat ter wereld heeft gewoon bestaansrecht, en geen techreus uit Silicon Valley die daar – geholpen door een kneuterige Palestijnse lobby uit Zaanstad – iets aan zal veranderen.

Triest dat deze mensen ondanks hun zorgelijke sympathieën toch gewoon een plaatsje konden krijgen op de kieslijst van DENK in de Noord-Hollandse gemeente. Je vraagt je toch af: schaamt landelijk DENK-leider Tunahan Kuzu zich soms niet?

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

35 reacties

 1.   

  @Tim
  u vraagt of Kuzu zich niet moet schamen. Het islamtuig is door de houding en appeasement van de Nederlandse overheden, alle schaamte voorbij. Het resultaat zal er naar zijn.

  1.   

   Seneca

   Het is helaas niet alleen de overheid maar vooral de media die een groot platvorm verschaft voor dit soort groepen.

   Er is bij veel omroepen zoals NOS; RTL en BNR veel sympathie voor dit soort partijen. Journalisten hebben vaak een sympathieke houding naar DENK en Simons en zijn soms de grootste verdedigers geworden van de islam.

   Aan de andere kant demoniseren deze omroepen (deze journalisten) partijen als de PVV en FvD die opkomen voor het land en hun burgers.

   En het zijn deze gevestigde media die nog altijd een grote invloed hebben op de publieke opinie.

 2.   

  We zien hier een van de gevolgen van de (vaak illegale) massa immigratie uit de islamitische landen.

  Moslims reizen (immigreren) naar het Westen en nemen hun islam en bijbehorend gedrag (islamitische waarden/normen/levenswijze) met zich mee; vooral hun Jodenhaat die met de paplepel word ingegeven.

  Maar niet alleen Jodenhaat. Ook dingen zoals homohaat, vrouwenbesnijdenis; kinderhuwelijken en zelfs Sharia recht worden langzamerhand salonfähig en men durft steeds meer openlijk met deze ideeën naar voren te treden.

  Aangezien de “instroom” vanuit die landen gewoon doorgaat (omdat onze politieke leiders weigeren effectieve maatregelen te nemen om de instroom te stoppen) zal het in de toekomst alleen maar erger worden en zullen partijen als DENK meer support krijgen.

  Nu zijn het nog de wijken in vooral de grote steden waarin de autochtone bevolking word “vervangen” door deze immigranten maar in de toekomst zullen complete steden zijn “overgenomen” door immigranten en heeft de autochtone bevolking het nakijken.

  1.   

   Mooi gezegd Ritter, wrijf het er maar eens goed in, het mag niet op de achtergrond verdwijnen.

 3.   

  Ik zou de Zaanse DENK-kandidaat adviseren te beginnen in Israël!

  Gelukkig hebben wij PVV en FvD die opkomen voor Nederland en haar burgers.

 4.   

  Wat had je dan verwacht van mensen die een massamoordenaar, woestijnrover en kinderverkrachter Mohammed als voorbeeld nemen?

 5.   

  Ik hoop dat Geert Wilders het komende verkiezingen goed zal doen. Vooralsnog vind ik dat hij sterk is en blijft bij zijn standpunten.
  Hij verdient het de grootste partij te worden.
  Thierry Baudet moet nog bewijzen dat hij eenzelfde kracht heeft.
  Samen staan zij sterk.
  Kiezers in NL laat je geen rad voor ogen draaien door pulp partijen als denk en simons.
  Islamitische partijen zijn het grootste gevaar voor ons.

 6.   

  Eigenlijk zouden wij deze onrust stokers moeten negeren en geen podium moeten geven in de media, deze achterlijke islam partij en ook dat mallotige zootje van Sylvana Simons brengt ONS Nederlanders alleen naar meer DISCRIMINATIE vanwege hun uitspraken en doen en laten. Maar dat hebben zij helaas niet in de gaten met hun verwerpelijke ideeën.

  1.   

   Ja, en dat de stad van iedereen is, zouden ze beter tegen hun eigen achterban scanderen, maar ja, daar win je de stemmen van die mensen met de hersengrootte van een eicel niet mee.

 7.   

  En Zaandam is niet van ons allemaal, Zaandam is van de Nederlanders.

  1.   

   @Corfo: Whoehahaha… :P

 8.   

  Ook DENK moet oprotten uit Nederland vandaan

  1.   

   Wat denk je, Siemien, zou de Heere Jezus zoiets ook kunnen zeggen?

   1.   

    Misschien moet je dat eens vragen aan de Heere Jezus zelf..oh ja vergeet niet je snot..

    1.   

     @ Siemien.
     De snotslikker @Cootje, raakte geheel buiten zinnen toen hij jouw reactie las, of beter gezegd : toen jouw reactie aan hem werd voorgelezen : Cootje zélf is niet al te best in lezen en schrijven.
     ‘t Betreft een personage van het allerlaagste allooi, hiervan zijn er paar “actief” op dit forum. Ze zijn direct te herkennen aan de door hen geuite beledigingen en de roep om “bronnen”. Ze zijn verder niet écht gevaarlijk Siemien, dat is het gevolg van een fout tijdens hun geboorte : de nageboorte is aangekleed en het kind werd weg gegooid.

     1.   

      @corfo (*_-)

  2.   

   @Siemien: Islam… het begint met drie Mohammedanen in de Tweede Kamer, daarna gaat de vervloekte islamitische olievlek verder. Des te belangrijker om blijvend te waarschuwen tegen deze demonische ideologie van de dood.

   1.   

    @Siemien: Wim poneert een oneliner, hij harkt zijn snot bij elkaar en slikt het door.

    1.   

     @Siemien: Code Error is een t a a l n e u q e r t j e…

     Zelf kan hij niet foutloos schrijven en heeft de nodige problemen met stijl- en spelfouten. Errorcode Wim maskeert dat anderen er op aan te spreken… :P

     Zijn andere nick heet Guus en ze heten allebei Wim.

     Trollen poneren oneliners, harken hun snot bij elkaar en slikken het door.

     1.   

      Kijk, kijk. Zout zegt tegen zichzelf dat ik een alias heb.

      Haha.

   2.   

    De gelovige Siemien valt bij de eerste vraag al door de mand.

    1.   

     Je reactie is iig niets zeggend en vooral leeg, daar gelaten dat jij denkt te bepalen dat er een mand is waardoor gevallen kan worden zonder in te gaan op inhoud waarbij het mij opvalt dat je vooral de islam verdedigd en af en toe eens voor de vorm een kaarsje aansteekt..

     1.   

      Ik stel gewoon vast dat je geen christen bent en bovendien veel taalfouten maakt.

      Ik ga verder niet veel aandacht meer aan je besteden,

     2.   

      @ERROR “Ik stel gewoon vast dat je geen christen bent en bovendien veel taalfouten maakt.

      Ik ga verder niet veel aandacht meer aan je besteden,”

      Je spreekt jezelf tegen.

      Het is mij inmiddels wel duidelijk dat je inschattingsvermogen van een beduidend laag niveau is, sterker nog, je bevestigd het x op x want begrijpend lezen is jou niet geleerd..
      En daar waar je vocabulaire niet voldoende is, gaat uiteraard het blikje “taalfouten” open..
      En ik heb begrepen door te lezen dat je vooral one-liners gebruikt en dan je snot opharkt en doorslikt..

     3.   

      Bevestigt schrijf je met een t, domme jongen.

     4.   

      Trol134 weet vast wel dat het een doodzonde is om een zin met ‘ik’ te beginnen. Als megalomane narcist ziet hij er niet tegen op om dit kunstje twee keer achter elkaar te flikken.

      Bovendien eindigt hij zijn laatste zin met een komma in plaats van een punt. Om over de onverholen arrogantie van die laatste zin maar niet te spreken…..

     5.   

      Zout heeft zijn alias, Siemen, de evangelist weer uit de kast gehaald.

     6.   

      @code ik stel vast dat je graag wilt denigreren en declineren, dat is om jezelf te verhogen, te verheffen, meer en beter te voelen dan anderen..

     7.   

      @code nog gefeliciteerd, je hebt een broodrooster gewonnen, je hebt de vout ontdekt, jij bent echt goed Code, je bent écht een geweldenaar, ik ga je opgeven voor het programma “de slimste mens”, echt hoor, wat-ben-jij goed, ik sta echt verbaasd hoe goed jij bent, perfectie bestaat niet maar jij zit er wel héél dichtbij hoor..en er zijn eigenlijk veel te weinig woorden om te vertellen hoe goed jij werkelijk bent, en dat is een understatement.

     8.   

      Dankjewel wel, Siemien.

      En wil je zo vriendelijk zijn de naam van Christus niet meer op deze leugenachtige manier te gebruiken?

     9.   

      @code ik stel vast dat je graag wilt denigreren en declineren, dat is om jezelf te verhogen, te verheffen, meer en beter te voelen dan anderen.

 9.   

  Een grote vuile fasiscten club. Het zal alleen nog maar erger worden… Nederland is de weg totaal kwijt en krijgt uiteindelijk wat het verdiend. Raar maar waar. Treurig!!

  1.   

   @Danseres: Tegen de islam en haar uitwassen in de vorm van politieke partijen kan, net als tegen het fascisme en het nazisme uit de Tweede Wereldoorlog, niet vaak, hard en streng genoeg gewaarschuwd worden. Islam is een fascistoïde ideologie welke wij in Nederland moeten bestrijden.

 10.   

  Bedenkelijk!

 11.   

  Turken en Marokkanen op één kussen. Daar slaapt den duvel tussen. :)

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!