Bam! Politie arresteert ‘Geen 4 voor mij’-meisje vanwege oproep tot moord op Sinterklaas

De dood lijkt een relatief begrip te zijn voor Christa Noëlla, die niet wil dat we op 4 mei aan Dodenherdenking doen, want er is zoveel ander leed in de wereld. Tegelijkertijd lijkt de politie te vermoeden dat ze het één en ander te maken heeft met een oproep om Sinterklaas te vermoorden en kinderen onder zijn “hersenen en botsplinters” te besmeuren.

Hoe graag de links-extremistische kliek rondom Grauwe Eeuw-mafklapper Michael van Zeijl ook z’n best doet om te beweren dat Nederland een soort holocaust-staat is, leven we gelukkig nog altijd in een maatschappij waar misdaad – als het even kan – wordt aangepakt.

Van Zeijl krijgt wat dat betreft nu zelf een aardig kijkje in de keuken. De gast die een dagtaak heeft aan het bedreigen van gemeenten die hun “kolonialistische” straatnamen niet aanpassen blijkt het zelf ook niet zo nauw te nemen met geweld en onderdrukking, blijkens een citaat van de radicalo over Sinterklaas. De beste man diende wat hem betreft namelijk vermoord te worden, aldus Van Zeijl. En zijn ingewanden als vingerverf uitgesmeerd over een stel kleuters. Zijn tekst:

“‘Zit niks anders op.. we moeten een prijs op het hoofd van Sinterklaas zetten.’, schreef Z. volgens het dagblad [De Telegraaf, red.] op 29 oktober op Facebook. ‘Dubbele prijs als het tijdens de Nationale intocht is zodat alle kinderen getuigen ervan zijn, zelfs massaal onder zijn hersenen en botsplinters bedekt zitten. Maw zonder twijfel morsdood. Zo kan de NPO geen onzin verhaaltje ophangen met een nieuwe Sinterklaas en zijn we voorgoed van dat feest af. (En van die irritante Flodder acteur die Sinterklaas speelt.)'”

Voor die bloeddorstige rommel heeft Van Zeijl mooi op water en brood gezeten, en is het Openbaar Ministerie zelfs een onderzoek naar hem gestart. Dat bewuste onderzoek lijkt aardig te vorderen, want inmiddels is een tweede arrestatie uitgevoerd. Het betreft zijn metgezel Christa Noëlla, die eerder bekendheid verwierf met haar misselijke actie “geen 4 mei voor mij” en een oproep tot het vermoorden van politie-agenten.

Kennelijk heeft ze nu dus ook het één en ander te maken met het bedekken van kinderen met botsplinters en stukjes hersenen:

“De politie heeft een nieuwe verdachte verhoord in een strafrechtelijk onderzoek naar Michael van Zeijls oproep tot een moordaanslag op Sinterklaas.

Het gaat om de 24-jarige Christa N., die twee jaar geleden een storm van kritiek aanwakkerde met haar actie #geen4meivoormij. Daarmee protesteerde ze tegen de Nationale Dodenherdenking. Ze bevestigt tegenover De Telegraaf dat ze is gearresteerd en een nacht op het politiebureau heeft doorgebracht voor verhoor.”

Zelf ontkent ze natuurlijk in alle toonaarden er iets mee te maken te hebben, maar gezien haar verleden zou het wel héél toevallig zijn als ze precies deze ene keer zich wél verre heeft weten te houden van haat, opruiing, respectloos gedrag en het doodwensen van andersdenkenden. Ze is namelijk de vaste sidekick van Michael van Zeijl en komt vaak samen met hem demonstreren tegen vermeend racisme en onrecht, al dan niet met de gebruikelijke gewelddadige teksten.

Ik ben heel benieuwd hoeveel leden van de extreem-linkse haatmaffia er ook nog in een celletje belanden vanwege deze ophef. Wat mij betreft: laat de politie echt iedere gek oppakken die heeft meegeholpen met het opstellen en verspreiden van berichten over het besmeuren van kinderen met botsplinters van Sinterklaas. Al hebben ze maar één komma geplaatst: het is een keer klaar met die sfeer van haat en geweld.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Siemien

  Kinderen dienen het respect op te brengen voor deze herdenking en meisjes zoals deze de mond gesnoerd uit respect voor diegene die hun leven voor NEDERLAND hebben gegeven..
  Verwend bijdehand kind is het..

  1. Ernst Quispel

   De mond snoeren lijkt me niet zo slim in een rechtsstaat met vrijheid van meningsuiting.

   Waarom willen sommige mensen hier toch zo graag andersdenkenenden de mond snoeren?

   1. Ernst Quispel

    andersdenkenenden = andersdenkenden

   2. Ego non solus

    EQ, U bent dan ook voor het intrekken van de aanklacht tegen Wilders?

    1. Bloem

     Niet op reageren, je krijgt toch geen normale discussie met deze persoon. Wilders is Pro Israël en neemt de Joodse bevolking in bescherming. Antisemieten zullen hier dus geen normale discussie over voeren

     1. eRik2017

      Heerlijk is het om gewoon #ontwimd te zijn!

      Toch zou ik best eens van hem willen horen hoe men in zijn land omgaat met mensen die anders denken.

   3. Siemien

    @Ernstig scheppie sjus; maar jij begrijpt de woorden “uit respect” natuurlijk ook helemaal niet

 2. Babaji538

  Ik zeg u, Gordon.
  Met respect voor openhartig transformerend
  Nederland.

  Joden hebben immers mooie krullen.

  Petra Hermans

 3. zeester

  Het lijkt wel een boosaardig Kerstverhaal ……

 4. Carolina

  mafketels ( en dat is nog zachtjes uitgedrukt )

 5. Het rechte schaap

  Indien je anders denkt staat dat vrij voor voor- en tegenstanders.
  Om je mening met bruut geweld af te dwingen is onacceptabel.

 6. Duke

  Wat krom gedacht van haar. Omdat er elders leed is, doe je niet mee aan de herdenking van 4 mei (ander leed). Het sluit elkaar niet uit. Ze maakt er een soort wedstrijdje van: ‘mijn leed dat ik wil herdenken is erger dan het leed dat wordt herdacht, en omdat mijn leed niet wordt herdacht doe ik niet mee aan de herdenking’.
  Na de aanval op Zwarte Piet en het woord ‘blank’, is de 4 mei herdenking het volgende op het lijstje dat moet verdwijnen door deze multiculti-nazi’s. Ziekelijk.

 7. Michael M

  Michael van Zeijl wil Sinterklaas vermoorden? En wil hij wellicht graag ook de Kerstman en de Paashaas doden? En misschien wel anders denkenden? Nederland is een prachtig landje in Europa. De Nederlandse cultuur, de molens, onze geweldige kaas en al het moois wat Nederland te bieden heeft. Jazeker, we hebben in Nederland ook de allerbeste psychiaters zitten en geweldige inrichtingen waar we zulke zieke geesten als meneertje van Zeijl in kunnen prakken.

 8. Michael M

  Links gaat ten onder in hun eigen zieke zelfhaat en graag meedoet met anti-democratische anti-westerse ziekelingen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.