Bam! Tweede Kamer stelt nepnieuwsminister Zijlstra 109 vragen. Of hij die even voor vandaag 12:00 uur kan beantwoorden

Halbe Zijlstra bij het VVD-congres waar hij keihard loog over een ontmoeting met Poetin. Die heeft nooit plaatsgevonden. Screenshot: Twitter-video.
Foto: Halbe Zijlstra bij het VVD-congres waar hij keihard loog over een ontmoeting met Poetin. Die heeft nooit plaatsgevonden. Screenshot: VVD.

Het is een duidelijk teken dat de politieke toekomst van meneer aan een zijden draadje hangt.

In wat je gerust het ultieme bewijs kan noemen dat Halbe Zijlstra’s politieke carriere er zo goed als op zit heeft de Tweede Kamer hem maar liefst 109 vragen gesteld, die hij voor 12:00 uur vandaag dient te beantwoorden. De vragen maken stuk voor stuk duidelijk dat een groot deel van de parlementariërs geen vertrouwen meer in hem hebben. Ze eisen tekst en uitleg over alle details gerelateerd aan deze affaire en, oh ja, merken ook nog even op dat Zijlstra beweert ooggetuige te zijn van een bomaanslag in Bogotha. Zijn verslag van die aanslag wordt nu niet meer geloofd. Heeft hij het echt meegemaakt of heeft hij dat verhaal óók “geleend”?

Forum voor Democratie nam gisteren de leiding in het stellen van Kamervragen, maar veel andere partijen doen ook mee. Het resultaat is dus een enorme wachtlijst aan vragen die stuk voor stuk duidelijk maken dat het parlement klaar is met deze fopminister.

Als Nederland nog enigszins normaal functioneert, en niet helemaal afgedaald is naar het niveau bananenrepubliek, houdt Zijlstra de eer vandaag aan zichzelf. Zo niet, dan zal de Tweede Kamer hem moeten dwingen om vervroegd met pensioen te gaan.

Reactie op verzoek commissie inzake berichtgeving over aanwezigheid bij een gesprek met president Poetin by Michael Van Der Galien on Scribd

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

56 reacties

 1.   

  Ja die beantwoord hij wel… in tweede termijn.

 2.   

  Die Zijlstra moet gewoon opzouten, en wel direct. Ordinaire leugenaar.

 3.   

  Het geheel doet mij erg denken aan de massavernietigingswapens van Irak, met een aan zekerheid grenzende waarheid werd dit voor waar aangenomen. Toen was de vijand Irak, nu Rusland. Nadien bleek het gewoon lulkoek.

  Ondertussen wordt nu de corruptie weggemoffeld in Ukraine, hebben we een nietszeggend inlegvelletje en zijn ze gewoon op weg naar EU lidmaatschap.

  Wat moet je ermee?
  Echt, de geloofwaardigheid is nul komma nul.
  Dat de rest vh kabinet achter hem gaat staan, zegt genoeg.

  Of het waar is of niet, maar
  Rusland is de vijand,
  Ukraine is geweldig,
  Trump is een groot gevaar,
  de criminaliteit in Nederland is afgenomen,
  de gepensioneerden hebben het hartstikke goed,
  iedereen gaat er op vooruit

  en U MOET GOED GELOVIG ZIJN !

 4.   

  Het lijkt wel soms of alle heilige huisjes omgeschopt moet worden in dit kleine landje zeker figuren die authoriteit uitstralen. Niet dat Halbe Zijlstra nou direct authoriteit uitstraalt maar voor de bloedhonden van extreem links als de enigzins verdwaalde rechtse geesten als Baudet is het ideale gelegenheid een parlementariër neer te sabelen. Hij maakt een foutje en geeft het ook ruimschoots toe. Hebben wij nooit gelogen? Liegen is toch de tweede natuur van alle extremen?

  1.   

   @Tom: Maar zeg nou zelf, vind jij dat de huidige politieke praktijk, die haar wortels heeft in 1848, voldoet aan de wensen anno 2018? Eenmaal in de vier jaar een vakje rood maken en verder je mond houden? Een democratische invloed van 0,000005%?

   We zijn in 2018, de tijd dat mensen niet konden lezen of hooguit twee keer in de week een courant lazen is al meer dan 170 jaar voorbij. Het is tijd voor meer directe democratie, het is tijd voor referendums op hoofdzaken.

   En wat doet deze regering? Juist! Het referendum de nek omdraaien.

   Stem FVD!

   1.   

    Ik denk dat je te hoge verwachtingen hebt van een democratisch systeem. Een politiek (systeem) dat 100% de belangen van al haar burgers behartigd moet ik nog tegenkomen. Een dictatoriaal systeem zoals nazi Duitsland leek aardig in de richting te komen echter daar werd ook geprobeert de van oudsher aanwezige grote groepen minderheden (zoals Joden, Zigeuners, Communisten, andersdenkenden) systematisch uit te bannen uit de samenleving wat niet geslaagd is. Een samenleving bestaat uit verschillende mensen en denkbeelden en ervan uitgaande dat iedereen hetzelfde denkt dan jij is een illusie laat staan dat er een politiek democratie is die alle belangen van alle diverse groepen volkomen en altijd behartigd.

    1.   

     @Tom: Directe democratie, volgens Zwitsers voorbeeld. Dat is de oplossing in 2018. Dat andere stamt uit 1848.

  2.   

   Een leugentje om bestwil is niet erg, maar wat Zijlstra heeft geventileerd kun je geen leugentje meer noemen.

   “Spreek de waarheid dan hoef je niet zoveel te onthouden”

   1.   

    De ”waarheid” spreken in de Tweede Kamer is soms lastig dat is bekend. Niet dat we alle leugens moeten accepteren maar enige integriteit en begrip ontbreekt bij partijen die bloed ruiken en laat dat nou vaak de (extreem) linkse of rechtse partijen zijn die massaal losgaan alsof het een gewond dier betreft. Menselijkheid ontbreekt alsof ze gameboy spelen. Is het nou echt zo ‘ernstig’ of wordt het gebruikt om iemand af te branden. Zo blijft er geen normaal denkend genuanceerd persoon meer over.

    1.   

     @Tom: Politiek is te belangrijk om geen vragen en conclusies te stellen.

    2.   

     Het is wel zo ernstig dat hij zijn gezicht niet meer kan vertonen in Rusland wat op de agenda staat.

     1.   

      @ Vit.
      Deze leugenaar zou z’n gezicht nérgens meer moeten kunnen vertonen !
      Een jongetje dat een beetje “stoer” probeert over te komen in een zaaltje, gevuld met lui van hetzelfde soort : kwijlend omhoog kijkend naar hun “gróte leider”!
      Wát een kinderlijke vertoning ! En zo’n vent noemt zich “minister”.
      Als échte Nederlander schaam je je toch rot ?

   2.   

    @vit jawel elke leugen is erg, want een halve leugen is ook een leugen en geen waarheid, sterker nog, die gasten in Den-Haag komen er allemaal mee weg.

    1.   

     Ik bedoelde eigenlijk in het dagelijkse leven, in de politiek natuurlijk niet, de kans dat het boven water komt is tamelijk reëel.

     1.   

      Bijna iedere politicus liegt weleens.

      Alleen – zij houden het goed verborgen.

    2.   

     @Rechtsaf elke leugen is een leugen volgens jouw. Jij bent zeker zo’n extremist die iemand de hand afhakt omdat deze een appel gestolen heeft om de ergste honger te stillen. Hopelijk word jij nooit betrapt op rijden door rood licht is namelijk ook tegen de perfecte regels want dan krijg je gelijk de doodstraf.

  3.   

   Dit is geen liegen maar puberaal stoer doen, wat een minister onwaardig is.

  4.   

   Een foutje?

   Een gesprek bij elkaar liegen om stemming te maken is geen foutje. Foutjes zijn per ongeluk, en dit is niet per ongeluk gebeurd.

   En nee, ik heb nooit gelogen om een.land in oorlogstemming te brengen.

 5.   

  Hoe durven ze dit nog langer zo te ontkennen?
  Weer krijgt mijnheer nog een kans.

  Pappen en nathouden
  zetten geen zoden aan de dijk.

  Ieder mens die zich nog omgeeft, met dit smerig
  verraad, ook naar de betrokkenen rondom MH17, kijk
  ik nooit, meer in de ogen.

  Petra Hermans

 6.   

  Ik ga er van uit dat Zijlstra vooruitlopend op het Kamerdebat zijn lier aan de wilgen hangt. Als hij niet zo verstandig is zal hij door de Kamer worden gefileerd. De informatie van gisteravond maakt het voor hem totaal onmogelijk nog langer te functioneren en dat zullen de coalitiepartijen hem op dit moment wel aan het uitleggen zijn.

 7.   

  Het gaat om betrouwbaarheid en integriteit. Zijlstra blijkt over geen van beiden te beschikken, en kan dus niet langer functioneren als minister van BuZa.

  1.   

   @Benzine: Sterker nog, hij had er nooit moeten zetelen!

    1.   

     En dan de 27 vragen van mijn partij:

     Vraag 1:
     Wanneer werd de Minister zich er bewust van dat zijn verhaal over zijn aanwezigheid bij de bijeenkomst met Vladimir Poetin in 2006, een leugen was?

     Vraag 2:
     Gezien het feit dat de Minister heeft aangegeven dat het niet zijn eigen ervaring betreft, maar die van een beschermde bron: van wie heeft de Minister het verhaal gehoord?

     Vraag 3:
     Indien de Minister niet kan aangeven van wie hij het verhaal heeft ‘geleend’, hoe kunnen we zijn verhaal van een fabricatie onderscheiden?

     Vraag 4:
     Inderdaad, hoe is het verhaal van de Minister te verifiëren?

     Vraag 5:
     En indien dat niet kan, hoe kan de Minister dan verwachten dat we hem geloven?

     Vraag 6:
     Wanneer heeft de Volkskrant de Minister benaderd met het verhaal over zijn gefabriceerde ontmoeting met Poetin?

     Vraag 7:
     Kan de Minister een overzicht geven van wie, naast de Volkskrant, de afgelopen jaren nog meer hebben gevraagd naar de feitelijke juistheid van het verhaal van de Minister over zijn ontmoeting met Poetin in 2006? Zo nee, waarom niet?

     Vraag 8:
     Klopt het dat de Minister zijn bron in contact heeft gebracht met de Volkskrant, zoals de Minister aangaf in zijn interview met Nu.nl? Zo nee, is hier tevens sprake van een ‘geleend’ verhaal?

     Vraag 9:
     Indien de bron van het ‘geleende’ verhaal daadwerkelijk bestaat, zou de Minister zijn bron dan kunnen aansporen om naar een besloten hoorzitting te komen om ten overstaan van de Commissie van Buitenlandse Zaken het verhaal nogmaals te vertellen? Zo nee, waarom niet?

     Vraag 10:
     Wanneer heeft de Minister het verhaal gehoord over de ontmoeting met Poetin en diens uitspraken bij de betreffende bijeenkomst in 2006?

     Vraag 11:
     Wanneer besloot de Minister dit verhaal te ‘lenen’ en te presenteren als eigen ervaring?

     Vraag 12:
     Hoe heeft Minister gepoogd het verhaal van zijn bron te verifiëren?

     Vraag 13:
     Wanneer heeft de Minister de Minister-President op de hoogte gesteld van zijn gefabriceerde verhaal?

     Vraag 14:
     Is het ‘geleende’ verhaal van de Minister aan de orde gekomen in zijn gesprek met de formateur? Zo nee, waarom niet? Zo ja, wat heeft de Minister de formateur hierover medegedeeld?

     Vraag 15:
     Wanneer vond de bijeenkomst in het buitenhuis van de Russische President plaats?

     Vraag 16:
     Kan de Minister aangeven in welk buitenhuis van Poetin de bijeenkomst precies plaatsvond?

     Vraag 17:
     Wie waren er wél aanwezig bij de bijeenkomst?

     Vraag 18:
     Hoeveel andere verhalen heeft de Minister ‘geleend’ en van wie? Graag toelichten met voorbeelden.

     Vraag 19:
     Was de Minister echt aanwezig bij de bomaanslag in Bogota zoals hij in 2015 bij Pauw beweerde? Zo ja, kan de Minister dit bewijzen? Zo nee, kan hij aangeven van wie hij dit verhaal heeft ‘geleend’? (https://nos.nl/artikel/2070202-zijlstra-getuige-van-bomaanslag-in-2003.html)

     Vraag 20:
     In hoeverre is het buitenlands beleid van de Minister gebaseerd op ‘geleende’ verhalen?

     Vraag 21:
     Heeft de Minister kennis genomen van de grote verontwaardiging die vandaag in de internationale pers ontstond over zijn leugens? Zo nee, hoe blijft de Minister op de hoogte van het internationale nieuws?

     Vraag 22:
     Wat denkt de Minister dat de impact is van deze nieuwsberichten op het imago van Nederland in het buitenland?

     Vraag 23:
     Deelt de Minister de opvatting dat hij hiermee het internationale imago van Nederland schaadt? Zo nee, waarom niet?

     Vraag 24:
     Wat denkt de Minister dat de impact is van deze nieuwsberichten op de onderhandelingspositie van de Minister, in het vertegenwoordigen van de Nederlandse belangen, ten opzichte van het buitenland?

     Vraag 25:
     Gezien de gespannen diplomatieke verhoudingen tussen Nederland en Rusland, in hoeverre denkt de Minister deze verhoudingen te verbeteren met het fabriceren van verhalen over een ontmoeting met de Russische President?

     Vraag 26:
     Gezien de ambities van de Minister om voorzitter te worden van de VN Veiligheidsraad, hoe denkt de Minister dit nog geloofwaardig te kunnen doen?

     Vraag 27:
     Hoe denkt de Minister nu nog op een geloofwaardige wijze Nederland te kunnen vertegenwoordigen in het buitenland en in internationale organisaties?

     1.   

      @ Pit.
      Je bent inderdaad niet de enige die dat vindt : weg met die man, volkomen onbetrouwbaar gebleken en zéér arrogant, bovendien een geheugen als een vergiet. Dus totaal ongeschikt !

  2.   

   Zijlstra kan samen met Mark Pineukio Rutte zo door de achterdeur.

   Als Nederland nu nog steeds niet de buik vol heeft van die corrupte en leugenachtige VVD-ers, de partij van list, bedrog, leugens, nepnieuws en niet gemeende sorry’s, dan breekt mij de klomp of er leven alleen nog idioten in Nederland.

   Hopelijk komt de eerste afstraffing met de komende verkiezingen en laat kiezend Nederland eindelijk zijn tanden zien.

   1.   

    Wim heeft een nieuwe strategie, pas op lui.

    1.   

     HW is iemand anders.

     1.   

      Een stukje terug had WH een geheel andere tekst Guus zoals we van hem gewend zijn.

    2.   

     @Vit: Da raderen draaien…

    3.   

     @Vit: Als je de initialen omdraait… En let op rugdekker Guus, hij is er als de wimkippen bij om de boel af te dekken.

 8.   

  “Ik moet de eerste Marokkaan nog tegenkomen die zijn fout toegeeft”

  Voorgedrukte aangifteformulieren, Universiteitsbesturen die oproepen om aangifte te doen tegen de vrijheid van meningsuiting en met studenten naar politiebureau’s trekken, 24/6 haat vanuit de Staatsmedia, columns vol, colums vol, colums vol

  “Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fout toegeeft”
  -Alexander Pechtold van de dissidenten-jager partij-

  Geen voorgedrukte aangifteformulieren, universiteitsbesturen die allemaal D’66 stemmen, windstilte bij de bevriende Staatsmedia, columns vol Alexasnder Pechtold kontveren

  Immers racisme en fascisme mag zolang je maar deugt.

   1.   

    @cmsuijkerbuijk: Perte Penthouse Pechtold (Dood66) schreeuwt discriminatie maar mag het zelf wel?

    #terechteaangifte

   2.   

    Rolt de kop van Zijlstra dan dienen ook de koppen te rollen van penthouse Pechtold en Rutte.
    Zijlstra sprak volgens Rutte namens het kabinet.

    Dus laten we binnenkort niet alleen voor de gemeente maar meteen ook landelijke verkiezingen houden zodat we eindelijk eens dat corrupte kartel kunnen wegstemmen en de agitprop. Staatsmedia teruggebracht wordt naar 0 zenders en 0 radiokanalen.

    1.   

     @TRBK: (…) dan dienen ook de koppen te rollen van penthouse Pechtold en Rutte.

     Liever gister dan vandaag.

   3.   

    zal wel onder in de la verdwijnen.

   4.   

    Net zoals de heer Suikerbuik is deze aangifte niet serieus te nemen.

    Wat wordt er toch veel onzin verkocht hier.

    1.   

     @ Ernst Quispel

     Los van de vraag of de opmerking strafbaar is, erg netjes of genuanceerd is ze zeker niet. Voor Pechtold is dat extra dom, aangezien hij anderen nog wel eens wil betichten van populisme en onbeschaafdheid.

     Dat kan hij nu niet meer met droge ogen doen.

     1.   

      Ik vind de algemene constatering dat Russische politici nog nimmer terugkwamen op hun fouten eerder feit dan belediging.

 9.   

  Er zal toch niet wéér een “zéér bekwaam bestuurder” van VVD-zijde moeten opstappen wegens leugens/bedrog/onbetrouwbaarheid ? Dat zou dan de -tigste zijn !
  En dan probeert de Nationale Pinoccio óók nog om die leugenaar te “redden” !
  Wát een maffia-bende !
  Wat moet je met een vent wiens brein zó beneveld is dat hij niet meer weet dat hij ergens NIET geweest is !
  Een omhoog gevallen niksnut, maar dát weten de meeste weldenkenden al langere tijd.

 10.   

  Zijlstra sprak namens het kabinet !
  Rolt die kop dan dient het kabinet te vallen.
  De Orwelliaanse Staatsmedia zal alles in het werk stellen om de woorden van Rutte en hun beschermheer en de vunzige Russenhater Alexander ‘Armeense genocide ontkenners zijn bij ons welkom’ P. te verdraaien en/of onder de mantel der liefde en /of metersdik in de overvolle doofpotten te proppen.
  En vergeet ook niet de woorden van de Russenjager en Censuur spook Eikeltak.

  Ik lees zojuist dat er aangifte gedaan door een Russische Nederlander tegen de fascist Alex P. Heel goed.

  Ik hoor op de Orwelliaanse Staatsradio nu weer Alexander P. (citaat)

  “Zijlstra had zijn eigen rol niet groter moeten maken”

  Niet

  “Alle Russen liegen”
  Waar heel het internet van zindert

  Maar het fragment wat ze kozen was

  “Zijlstra had zijn eigen rol niet groter moeten maken”

  Waarna ze snel
  “Alle Russen liegen” eraf hebben gekapt.

  Goebbels in optima forma.

  En we blijven deze Gedanken gestapo maar vet spekken met belastinggeld.

  1.   

   @ TRBK.
   Helemaal met je eens !
   De grootste verspreiders van nep-nieuws zijn hiermede wel zo ongeveer ontmaskerd t.w. : Halve Zijkstra, de Nationale Pinoccio Rutje, Penthousje P., Ollonkreng en nog een aantal !
   ‘t Is ongehoord wat die zooi zich denkt te mogen aanmeten !
   De gehele club, die zich “regering” durft te noemen, deugt van geen kant !!!!
   Wij worden doorlopend bedonderd door de z.g. “zéér bekwame bestuurders”.
   (ik lees daar trouwens helemaal niks meer over; doorgaans was er wel de één of andere trol die dát durfde beweren !!)

   1.   

    George Orwell noemde dat Newspeak.

    Zo wordt echt nieuws bestempeld als Fake News
    En Fake News gepresenteerd als ‘hard’ nieuws.
    Vandaar de Ollongren Inquisitie en het cultuur marxistisch censuur spook dat momenteel facebook, google en Youtube dan teistert.

    En vanavond gaan de leugenfabrikanten van de Staats-KRO/NCRV een (met belastinggeld gefinancierd) uitzendinkje doen over Fake News.
    De stuitende brutaliteit en schijnheiligheid is bijna tastbaar.

    Dus laten we hopen dat Thierry en ome Geert genoeg stemmen halen (waar ik niet hoopvol over ben gezien mijn bijzonder lage dunk inzake het Kaaskopstemvee) om de Ministry of Truth eindelijk eens volledig te ontmantelen.
    Terug naar nul zenders !
    Propaganda oké maar dan uit eigen (Soros)zak

 11.   

  Vanavond moet hij op het vliegtuig richting Rusland. Als Zijkstra na het debat nog aftreedt, moet een andere ministerdeze rotklus klaren.

  1.   

   Dat wordt dan de Hamas vriendin Sigrid Kaag.
   Kan zij aan Poetin uitleggen dat hij een terrorist is.
   Sigrid Kaag van de ont.zet.tend Deugende partij die van mening is dat alle Russen leugenaars zijn (Wilders werd voor een politieke rechtbank gesleept, de Haatbrigade van (antiDemocraten)’66 zullen er mee weg komen.
   Vandaag op de Staatsmedia wordt het vunzig Russenhatend Kereltje al netjes uit de wind gehouden.

   Ons land is een volstrekt lachertje. Een tranentrekkende operette.

   En Let Wel ! alle regeringspartijen hebben zich achter Zijlstra geschaard.
   Van Dissidenten en -Russenjager Ollongren en en Dissidenten- en Russenhater Ollongren Peggol tot Rutte (Zijlstra spreekt in naam van de regering) en die archaïsche knaap van het CDA waarvan ik de naam maar niet kan onthouden o ja Buma heet die Kartelprins volgens mij)

   1.   

    Er zijn altijd naties die zich erger voor schut hebben gezet, zoals toen de roodharige clown de positie van een Mossad-agent per ongeluk aan de Russen verklapte.

    Maar dat zal inderdaad Sigrid Kaag worden. Gok en schat in dat Ten Broeke de nieuwe minister van BuZa wordt, maar die kan voor vanmiddag niet zo snel zijn beëdigd.

    1.   

     Is de russofobie van Ollongren en de racist Pechtold de schuld van Trump ?
     Of
     En deze verklaring acht ik kansrijker
     Is Peggol intrinsiek een racist en zou hij deze uitspraak ook hebben gedaan wanneer Killary het Witte Huis had gewonnen.

     Wat dunkt U

     Enfin
     Positie van Zijlstra is onhoudbaar geworden.
     net als de posities van Rutte (die er al tijden van wist en zich volledig achter de medeleugenaar schaarden) en de racist Pechtold.

     1.   

      Nee, wat ik benadruk is dat er naties zijn die zich erger voor schut hebben gezet dan Nederland.

      Inderdaad, de positie van Zijlstra lijkt onhoudbaar geworden. Zelfs als hij dit ternauwernood (politiek) overleeft, is zijn geloofwaardigheid internationaal klein.

   2.   

    @TRBK: Sigrid Kaag is getrouwd met een Palestijn en haar man was politiek vertegenwoordiger van Hamas.

 12.   

  Op Staatsradio 1 schaart de Telegraaf zich achter Zijlstra (prima minister)
  Wat een ongelofelijke VVD *ut-parochiekrant is het toch ook.
  En zich maar over het VVD hoofd krassen waarom hun ledenbestand ineenstort.

 13.   

  Vergeet niet dat dit leugen kabinet is stand wordt gehouden door twee christelijke partijen CDA en CU.
  Die hebben al hun christelijke waarden in de vuilnisbak gegooid, of misschien ook niet en hebben ze deze nooit gehad.

  1.   

   @DD: Daar heb je gelijk in!

 14.   

  Pechtold impliceert trouwens, dat hij Russen is tegengekomen. Wanneer en waar bent u, meneer Pechtold in contact geweest met de Russen? En wat heeft u toen met de Russen besproken? Met hoeveel Russen heeft u samengewerkt? Welke toezeggingen zijn door hen gedaan, en wat heeft u in ruil voor deze Russische toezeggingen toegezegd?

  1.   

   @ DolleDries.
   In bepaalde delen van dit landje worden politieagenten “Russen” genoemd.
   Ik denk dat Penthousje P. die “Russen” bedoelt.
   Weet die man veel ??

 15.   

  Ik heb van de 4 partijen die regering vormen nog nooit iemand de waarheid horen zeggen ,alleen maar leugens.
  Daarom zijn ze door opper leugenaar uitgekozen.
  Deze leugenachtige regering moet met spoed vallen,en moeten er nieuwe verkiezingen komen,en dan met capabele bestuurders en mensen die voor de bevolking zijn en niet voor het instituut E U laat die ook maar ontploffen.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!