Burgemeester Amsterdam en kartelpeetvader Jozias van Aartsen (VVD): ‘Accepteer salafisten en reik hen de hand!’

Of je even mensen de hand schudt die menen dat het normaal is om te leven alsof het nog steeds de zesde eeuw na Christus is. Inclusief brute lijfstraffen, geen enkele vrijheid voor de vrouw en afschaffing van de scheiding tussen kerk en staat. Was getekend, de burgemeester van Amterdam genaamd Jozias van Aartsen.

Oppertheedrinker Job Cohen is helemaal niet afgetreden als burgemeester van Amsterdam. Nee, hij heeft slechts een gezichtstransplantatie ondergaan en zijn PvdA-lidmaatschap ingeruild voor dat van de VVD. Althans: dat is het beeld dat je krijgt wanneer je leest wat Jozias van Aartsen, de huidige burgervader van de hoofdstad, allemaal uitkraamt tijdens raadsvergaderingen. Zo meent Van Aartsen dat je de meest extremistische lui binnen de islam gewoon moet knuffelen en hen zelfs dient te ‘accepteren’. Aldus de bij de raadsvergadering aanwezige Parool-journalist Ruben Knoops:

Accepteren dus, die salafisten. Never mind dat die gasten zelf een hoop zaken niet accepteren die onlosmakelijk met Nederland verbonden zijn: de gelijkheid van man en vrouw, seculier bestuur en bovendien het feit dat “dhimmi’s” als christenen en joden hier precies dezelfde rechten genieten als ieder ander. Sterker nog: dat ons land een judeo-christelijke grondslag kent met een romeinsrechtelijke civiele code, en dus geen shariapraktijken met bijbehorend kalifaat.

Ik zal het even hard en helder zeggen: de mensen die al die verworvenheden van de vrije samenleving allemaal op de vuilnishoop willen gooien omdat zij hier woestijntje willen spelen zijn een kwaadaardig gezwel. Het zijn helemaal geen lieden die je dient te ‘accepteren’ of de hand moet reiken. Het zijn extremisten die in duidelijke taal te verstaan moeten krijgen: jullie passen je aan, of jullie sodemieteren maar op naar een land dat jullie idealen, die door 1500 jaar geschiedenis zijn achterhaald, wél omhelst.

Als Van Aartsen dát had gezegd had hij mijn respect gekregen. Maar nee. Hij steekt liever z’n kop in het zand en blijkt de zoveelste appeaser van de extremisten binnen de islam. Eigenlijk wisten we dat al van deze VVD-extremistenknuffelaar, maar hè, mensen kunnen veranderen. Van Aartsen echter niet, en gaat stug door op de ingezette weg van de zelfislamisering.

Arm Amsterdam. Arm Nederland.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

144 reacties

 1. Henk-Jansen

  Islamitische jongeren radicaliseren vooral doordat ze zien hoe een aantal Nederlanders hun religie belachelijk maken. We moeten juist moslims meer accepteren binnen onze samenleving!

  1. Holland

   Wim Kutten, je hebt toch lunchpauze tussen 12.30 en 13.30 uur? Laat ons dan even met rust met je trollensgestook.

   1. Pit

    Net als Wim verkeert Wim in de veronderstelling dat islam een religie is. Trollenbloed kruipt weer…

  2. penis aqua di rosa

   Hoe werden landverraders vroeger ook al weer benoemd?

   1. Supernoodle

    Henk?

  3. Archetype01

   ja maar het respect gaat twee kanten op, waneer je als nederland al vaker moeite hebt gedaan om de intergratie te bervorderen en daar altijd overheen gescheten word door “dat volk” en hun kamelen.. moet je niet vreemd op gaan kijken als nederlanders op een gegeven moment genoeg hebben van dit soort “uitgestoken” handjes

   1. Kodi

    Wat bijeen hoort, dient zich te verenigen.
    Wat niet bijeen hoort, dient uit elkaar te gaan.
    (Abraham Kuyper)

    De Islam is niet met Nederland en Europa te verenigen.

    Dan dient die achterlijke Islam ons continent te verlaten.

   2. Henk-Jansen

    Dit soort reacties laat maar weer eens zien waarom een aantal jongeren met een islamitische achtergrond radicaliseert. Ze worden uitgescholden voor kamelenneukers en weet ik veel wat. Het gaat erom dat als je wil dat ze goed integreren je ze ook moet accepteren. Als islamitische jongeren bijvoorbeeld opgenomen worden in autochtone vriendengroepen en ze net zoveel kans op een baan hebben als blanke nederlanders dan integreren ze veel beter. Maar nee, ze worden door politici van jongs af aan verteld dat ze niets waard zijn en dat ze maar beter Nederland kunnen verlaten… Dan verpest je zo’n kind al voor dat hij überhaupt de kans heeft gekregen om zich te ontwikkelen!

    1. Supernoodle

     Dit soort reacties laat maar weer eens zien waarom een aantal jongeren met een Nederlandse achtergrond radicaliseert. Ze worden uitgescholden voor Tokkies en weet ik veel wat. Het gaat erom dat als je wil dat ze goed integreren je ze ook moet accepteren. Als Nederlandse jongeren die PVV stemmen bijvoorbeeld opgenomen worden in allochtone vriendengroepen en ze net zoveel kans op een baan hebben als Islamitische nederlanders dan integreren ze veel beter. Maar nee, ze worden door politici van jongs af aan verteld dat ze niets waard zijn en dat ze maar beter Nederland kunnen verlaten… Dan verpest je zo’n kind al voor dat hij überhaupt de kans heeft gekregen om zich te ontwikkelen!

     1. Feit

      Aan Nederlanders heeft onze Henk maling. Die kunnen doodvallen. Is niet zijn volk.

     2. rosmalen53

      Goed zo.klopt helemaal

    2. Feit

     We accepteren geen nazisme en islamisme in Nederland, Henk.

     Het zou gezond zijn ook een keer zo te gaan denken.

     1. denk eens na

      Wat henk vergeet is dat er bestaan verschillen in bevolkings groepen , in de jaren 70 bestond het kruitvat genaamd het midden oosten al , arabieren zijn gewoon een explosief volkje letterlijk en figuurlijk, en ja het ÌQ is ook van minder van deze bevolkings groep .

    3. Abri079

     Beste Henk,

     Bedankt voor je mening. Zonder onderbouwing is het niet meer dan dat.

     Het zegt wel iets over de jongeren waar je mee omgaat.

    4. Original NL

     ….Henk..de Troll….
     ….Ze worden uitgescholden voor kamelenneukers …..
     …Je bedoelt geitenneukers..
     En ze krijgen geen werk omdat ze zichzelf zo geweldig vinden dat een opleiding afmaken beneden hun stand is.
     Hierdoor zijn ze voor de maatschappij idd niets waard.
     Maar leg gerust de schuld maar weer bij anderen neer, dat is de beproefde moslim methode.

    5. Kodi

     Het is bij Marokkanen geen kwestie van gediscrimineerd worden op de arbeidsmarkt, maar een kwestie van zichzelf diskwalificeren op de arbeidsmarkt.

     Hier het verslag van een eens o zo politiek correct deugdmensje dat o zo wilde deugen en Marokkanen in dienst nam. Vele schades en schandes wijzer door bittere ervaring op bittere ervaring kwam zij tot dit verslag waarin zij de juiste conclusie trok.

     https://pbs.twimg.com/media/CeDxfEuW4AA5Oro.jpg

     1. Ernst Quispel

     2. Kodi

      Moslims vormen een risicogroep. Omdat hun achterban significant oververtegenwoordigd parasitair, crimineel en terroristisch is, loop je als overheid of als bedrijf een groter risico een infiltrant, dus een Paard van Troje, binnengehaald te hebben. Risico’s kan en moet je mijden door risicogroepen te onderwerpen aan een nog strengere screening of in het kader van better safe than sorry geheel te mijden. Het land uit met deze risicogroepen is natuurlijk het allerbeste. Minder is goed; Geen is beter.

      Zie hier weer eens mijn gelijk bevestigd:

      Broer terreurverdachte Abdeslam opgepakt na gewapende overval
      https://nos.nl/artikel/2219183-broer-terreurverdachte-abdeslam-opgepakt-na-gewapende-overval.html

      De broer van terreurverdachte Salah Abdeslam, Mohamed, is opgepakt in verband met een gewapende overval op ambtenaren in de Brusselse gemeente Molenbeek. Bij die overval in januari zou 70.000 euro zijn buitgemaakt.

      Volgens twee Belgische kranten is Mohamed Abdeslam gisteren met een andere verdachte opgepakt. Bij de overval vorige maand werden drie ambtenaren met een mes bedreigd. De drie waren op weg naar een bank om 70.000 euro aan gemeentegeld te storten.

      Abdeslam was werknemer van de gemeente Molenbeek. Hij zou onlangs zijn ontslagen.

      Eis Salah Abdesla

     3. Siemien

      @kodi, Ernstig, Guus ,Henk e.c. zijn zéér, zéér, zéér ZEER warme pleitbezorgers van de islam daar kan je geen speld tussen krijgen hoor, ze verdedigen het hand en tand.
      Sterker nog, zij vinden dat de Nederlander niet moet zeuren en haar ervaringen niet moet delen.

    6. Ernst Quispel

     Ja precies, de radicalisering en segregatie van moslims in Nederland wordt veroorzaakt door Fortuyn en zijn epigonen. Ze maakten bovendien de islamofobie salonfähig en dat ervaren islamitische Nederlanders dagelijks.

     1. Feit

      Nee, Ernst, de radicalisering komt door radicaal de grenzen open te houden. Mensjes zoals jij voeden de radicalisering.

     2. Original NL

      Lulkoek quispel..het moslimtuig heeft zichzelf door o.a. bovenmatig aanwezig te zijn in allerlei misdaad statistieken.(zie opsporing verzocht) buitenspel gezet.
      Fortuyn heeft dit alleen bespreekbaar willen maken.
      Om Fortuyn als zondebok aan te wijzen is op zijn zachts gezegt belachelijk.

    7. 75

     In 1978 kwam Khomeini weer in Iran terug, de volgende morgen kwam een
     moslim collega mij vertellen dat het nu tijd werd dat alle ongelovige en christen honden de zee ingejaagd moeten worden.
     Het was niet wat hij zij maar de haat die plotseling uit zijn ogen sprak was wat mij heeft doen besluiten dat niets met moslims te maken wil hebben.
     Want deze man radicaliseerde van de een op andere dag, van een gewaardeerde collega tot een volslagen idioot.

  4. Supernoodle

   Tuurlijk Henkie.
   Je hoeft de Islamitische religie niet belachelijk te maken. Dat kunnen ze namelijk perfect zelf.

   Hoe zit met u als de PVV of FvD radicaliseert?
   Is het dan ook dat bepaalde mensen ( zoals u) die, die partijen belachelijk maakt?
   Of is dat weer anders?

   1. Feit

    Ik denk dat Henkie dan weer zijn dubbele maatje erbij pakt.

    Die blijkt hij altijd bij zich te hebben.

    1. Supernoodle

     Dat Henkie niet helemaal 100% is wel duidelijk.

     Dissociatieve identiteitsstoornis (DIS) (in de ICD-terminologie: meervoudigepersoonlijkheidsstoornis) of multipele persoonlijkheidsstoornis (MPS) is een psychische aandoening waarbij iemand afwisselend twee (of meer) van elkaar te onderscheiden persoonlijkheidstoestanden kan aannemen. Ten minste twee van deze persoonlijkheden nemen regelmatig het gedrag volledig over.

     Bron Wikipedia.

    2. Kodi

     Een schizofreen is nooit alleen. Je herkent al die trol accounts van El Trollo Pinochhio direct aan hun virtuele paringsdansen die ze met elkaar aan het uitvoeren zijn.

   2. Henk-Jansen

    Een religie is wat anders dan een politieke voorkeur.

    1. Feit

     Leg uit!

    2. eRik2017

     bij DENK niet wank-wim

     1. Pit

      @Erik: Grappig dat Wim een paar zinnetjes plaatst en dat de rest eroverheen valt.

      #kansloos

    3. Supernoodle

     Onzin Henk!
     Men mag niet discrimineren op basis van geloof, huidskleur of politieke mening.

     Alleen het laatste is bij u het kwartje nog niet gevallen, en bent u net zo’n

     1. Supernoodle

      Sorry te vroeg geplaatst!

      Alleen het laatste is bij u het kwartje nog niet gevallen, en bent u net zo’n haatdragend iemand die je anderen van bericht.
      U bent niks beter of hoogdravend dan anderen.

     2. Feit

      Spijker op de kop, Super!

    4. Kodi

     Allebei een keuze, net als criminaliteit.

    5. sjun

     Islam is een politiekreligieus systeem Henk. In die volgorde. Dat begint al met de mohammedaanse geloofsbelijdenis waarin de eigen deïteit als de grootste wordt voorgesteld. Vervolgens zijn er nog allerlei bepalingen over ongelovigen. Islam gaat grotendeels over ongelovigen en over handelingsvoorschriften waar de Mohammedaan iets mee moet Henk. Lees maar eens mee welke samenlevingsopbouw ons vanuit islam te wachten staat: https://ieslaam.blogspot.nl/2009/08/omgang-met-ongelovigen.html

  5. eRik2017

   Wim komt weer even langs om mensen de gordijnen in te jagen. Moslims hebben het meeste te vrezen van mensen zoals jij Wim. Je stookt mensen tegen moslims op!
   #ontwimmen

  6. Nederlandse_Patriot

   Gratis helikoptervlucht voor jou, achterlijke linkse trol.

  7. Bloem

   U bent geneigd om iedere Joden hater te accepteren binnen onze samenleving

  8. NoDoubt

   https://www.youtube.com/watch?v=I_To-cV94Bo
   Mohammed laatste hoofdstuk is hoofdstuk 9 Islam (laatst geschreven is rechtsgeldig). Vernietig alle niet-moslims zo gauw je de meerderheid hebt. Hou ze te vriend als je in de minderheid bent (taqqiya). Er is maar één Quran. Je mag allah en zijn messenger niet bekritiseren. 50 no-go aerea’s zweden. Sharia law. Landen waar islam aan de macht komt is de wet gelijk aan de quran. dus geen democratie. dhimmi’s (niet-islamieten) betalen de helft van hun inkomsten en worden nimmer gezien als gelijke. Je hebt erdogan ook gehoord, dat we naziś zijn en de moskee is de helm en de minaret is het zwaard. veel geluk onder de juk van de islam. soms moet je vechten voor je vrijheid. Trappes Frankrijk. No go earea’s Engeland. Denemarken gooit zijn grenzen dicht.

  9. Siemien

   @Henk natuurlijk zal jij, net als deze groepering, de slachtofferrol gelijk omarmen en het verdedigen, jij bent daarom ook een zéér zéér, zéér, zéér warme pleitbezorger van de islam, liever nog dan dat je echt Nederlander bent..

  10. Vit

   Ik heb zo’n kansenparel een draai om zijn oren gegeven die k*nk*rh**r tegen een meisje zei, mag dat?

   1. Ernst Quispel

    Je bent een stoere vent, vit.

    🙂

  11. Rechtsaf

   @henk jij als zéér, zéér, zéér warme islamitische pleitbezorger vindt dat natuurlijk, waar ik vind dat we als Nederlanders genoeg doen om de islamitische jongeren het naar de zin te maken.
   Sterker nog, Nederland betaald zich scheel aan inburgeringscursussen, want de meeste hebben een bijstand, door de belastingbetaler opgehoest.
   Feit blijft dat er heel veel gebeurd op het gebiedt van integratie/re-integratie voor met name allochtonen jongeren waarbij ik van mening ben dat de hard werkende Nederlandse jongeren achtergesteld wordt.
   De islamitische jongeren die radicaliseren hebben niet het beste met Nederland voor, sterker nog, “ze” willen sterven voor eigen land inclusief vlag..

   Nog veel erger is te lezen dat jij “twijfelt” aan de integriteit van de Nederlander omtrent islamitische jongeren..

  12. Kodi

   Het is de Islamitische opvoeding welke gericht is op het niet (willen) integreren in onze samenleving welke hen van ons doet vervreemden. Zij wijzen onze cultuur af en willen onze waarden niet delen. Dan horen zij gewoon niet thuis hier in ons land.

   Reeds in het kleuteronderwijs ondervinden de onderwijzers de rotte vruchten van de rotte boom de Islam. Islamitische kleuters uiten gescheld, verwensingen en zelfs snijbewegingen langs de hals naar hun niet-Islamitische leeftijdsgenootjes. En dit is nou het resultaat van het Islamitische gif van de haat welke hen met de paplepel wordt meegegoten. Die kleuters verwoorden slechts wat zij dagelijks van huis uit aan gif van de haat krijgen toegediend.

   1. Ernst Quispel

    “Islamitische kleuters uiten gescheld, verwensingen en zelfs snijbewegingen langs de hals naar hun niet-Islamitische leeftijdsgenootjes. ”

    En dan te bedenken dat Kodi op het internet bepleite moslims de keel af te snijden.

    Hypocriet lijkt me hier wel een understatement.

 2. Kodi

  Van Aartsen is volkomen ziek in zijn hoofd en staatsgevaarlijk.

  1. Abri079

   @ Kofi.
   Reik salafisten de hand, zegt van Aartsen.
   Dat hoeft niet. Zodra zij de kans krijgen gaat die er vanzelf vanaf volgens hun recht. Of je hoofd. Wat uitkomt.

 3. Supernoodle

  VVD’ers zijn al niet te vertrouwen.
  IS/salafistische burgervader van Aartsen al helemaal niet.
  Wat een debiel.

 4. Kodi

  Kindhuwelijken en kindconsumptie ook maar accepteren, want Salafisme?

  1. Feit

   Yes, we moeten het omarmen, Kodi.

   Sharia, homohaat, vrouwen onderdrukking, pedofilie enz.

   Probleem opgelost en iedereen is lief.

   Geniaal!

   1. Kodi

    Ik kan eigenlijk wel prima zonder al die Middeleeuwse achterlijkheid welke de Islam voortdurend etaleert. En ik weet zeker dat ik daar niet alleen in sta.

    1. Feit

     De ruime meerderheid deelt je mening hierover, Kodi.

  2. Bloem

   Wat dhr. Jansen betreft wel, samen met het afschaffen van vrouwenrechten.

  3. Ernst Quispel

   Nee, die zijn strafbaar.

   Je begrijpt het echt niet hè?

   Trouwens, Kodi, moslims de keel afsnijden is ook strafbaar. Ik zou maar niet uitvoeren waar je toe opriep want je NAW-gegevens zijn op het internet ook bekend.

   1. Siemien

    @ernstig voor jou, als zéér zéér, zéér, zéér warme pleitbezorger van de islam, is dit koren op je molentje want ja

    1. Ernst Quispel

     Nee hoor, Siemien, ik zie niets in de islam. Je zult ook geen citaat van me kunnen geven waaruit liefde of waardering voor de islam blijkt.
     Je liegt dus bewust. Niet fraai.

 5. poison

  Is in Amsterdam geen gesticht waar deze zware gek kan worden opgenomen?

  1. Pedrito

   Ja zeker is er crisisopvang in Amsterdam voor geestelijk gestoorde en verwarde lieden, zoals mafklapper Jozias van Aartsen. Er is echter één levensgroot probleem in dit kader: dé burgemeester moet zo’n crisisopname gelasten !!!

  2. Supernoodle

   Het probleem is dat Amsterdam al èèn grote open inrichting is.

  3. Original NL

   Ja poison…dat heet de gemeenteraad in 020.

 6. meanstreak2099

  verbaasd me niks gezien het feit dat het uit amsterdam komt, waar rechts ook links word

 7. DutchDropveter

  Maak geloof nou gewoon eens 18+ iedereen de werkelijke vrijheid zichzelf te ontplooien in plaats van de ouders die geloofsdingen opleggen / indoctrineren /verminken.

  Lost werkelijk heel erg veel op!

 8. eRik2017

  Het lijkt wel alsof hij een belang heeft. Van de week bespreekbaar maken dat de Westermoskee een gebedsoproep gaat laten loeien, en nu dit!
  Is hij bang straks de Politie iftar te missen?

  In elk geval ben ik sinds 10 minuten geleden geen zwevende kiezer meer!

  1. Kodi

   Je zal de eerste niet zijn die ooit (wellicht heel lang geleden) eens wel eens op de VVD stemde, maar nu (al lange tijd) niet meer.

 9. Frits Jansen

  Van Aartsen heeft naar Baudet geluisterd en probeert de Nederlandse cultuur overeind te houden, een oorspronkelijk christelijke cultuur waarin wij onze vijanden de andere wang toekeren.
  Natuurlijk, de salafisten zijn de Staphorsters van de islam, en Van Aartsen heeft ook niet gezegd dat hij dikke vrienden met ze gaat worden, maar je kop voor hen in het zand steken is laf en ineffectief.

  1. sjun

   Nog geen Staphorster een bloedige aanslag zien plegen met als doel zoveel mogelijk ongelovigen mee te nemen om de eigen paradijselijke entrée te verdienen. Dus die witwassende riedel kan weer terug naar waar hij vandaan kwam.

 10. Kodi

  Jodenhaat is inherent aan de Islam. Dat weten we allemaal.

  Palestinian Imam Says Stab the Jews
  https://www.youtube.com/watch?v=euDSxoGPtpM&ab_channel=JehosaphatJones

 11. Ni28

  Zegt Kuzu ook niet iets dergelijks? Geen integratie maar wel acceptatie? Van Aartsen heeft te lang vlakbij de Schilders wijk geleefd en is helemaal om. Ik bespeur geen baardgroei bij hem. Is de foto soms oud?

 12. Florissa

  Er zijn inmiddels heel wat partijen waar we zo snel mogelijk van af moeten , het lijkt wel als je vol debiel bent je in aanmerking komt voor een baan als bestuurder .

 13. Ernst Quispel

  De algemene levenswijsheid dat je integratie van minderheden bevordert door ze te respecteren en slechts te houden aan naleving van de wet is sedert Fortuyn uit de mode en heerst het algemene waandenkbeeld dat je integratie kunt afdwingen door minderheden te stigmatiseren, uit te kafferen en te discrimineren.
  Van Aartsen bezit nog gezonde levenswijsheid en wordt hier dus uiteraard verketterd.

  1. Abri079

   @ ernst, Wim, code134, topper cs.
   Mooi geschreven, Vraag me af wie jou nog geloofd?
   Mooi trainingscentrum voor de dromuitleg hebben jullie aan de Ruseschans te Zoetermeer.
   Staat jouw caravan voor de deur?

   1. Ernst Quispel

    Ben je helemaal naar Zoetermeer gereden, tragische sukkel?

    1. Abri079

     Ik kwam er zakelijk voorbij, echt omrijden was dus niet aan de orde.
     Tragische sukkel? Die staan op de trouwfoto van je ouders.
     Dag Wim, prettige avond.

 14. Uiterst Links

  Door de islam niet te omarmen broed je een hele generatie potentiele Osamaatjes

  1. Holland

   Kijk, dit is nu pure islamofobie van Uiterst Links!

   De diepgewortelde angst dat als je niet lief genoeg bent voor die haatideologie, ze je kop komen afsnijden. Of erger: als een horde Osamaatjes de boel links en rechts gaan opblazen.

   Zelf ziet hij dat natuurlijk niet zo. Hij is alleen voorzichtig, aldus de useful idiot met een gebrainwasht brein.

   1. Feit

    Spijker op de kop, Holland.

    Hear, hear!

   2. eRik2017

    Goed opgemerkt @Holland! Scherp!

   3. Pit

    Super Holland, in de roos!

    1. eRik2017

     @Pit
     Wij moeten een einde maken aan het treiterfappen van Wim!

     #ontwimmen #treiterfappen

  2. Ernst Quispel

   Je hoeft ze niet te omarmen, je hoeft ze alleen te tolereren, te respecteren en ze welkom te heten.

   1. Feit

    Er worden geen nazi’s en salafisten en pedo’s getolereerd, gekke Ernst.

    Dat is een oorlog waard.

    1. Ernst Quispel

     @Feit, als salafisten, nazi’s en pedo’s geen strafbare feiten plegen gaan we ze niet vervolgen.

     Of denk je daar anders over?

     1. Holland

      Als salafisten, nazi’s en pedo’s strafbare feiten plegen is het te laat. En dat ze strafbare feiten gaan plegen staat vast, het is alleen een kwestie van tijd.

     2. eRik2017

      @Ernst-Wim
      Zoals mogelijk bij de meesten van Vereniging Martijn, vinden de strafbare feiten plaats buiten het oog van justitie plaats.
      Heb je je eigen schijfje al goed gewist?

     3. Ernst Quispel

      Holland meent dat we salafisten, pedofielen en mensen met nazi-sympathieën moeten opsluiten, ook als ze geen strafbare feiten plegen.

      Holland kennen we niet als iemand die lang over zaken nadenkt maar dit soort domheid is toch wel weer opmerkelijk.

     4. eRik2017

      De naam Vereniging Martijn is voor Ernst-Wim een soort van lichtflits waardoor hij alle soorten van licht wil ontwijken en een plek zoekt om te schuilen.

    2. Uiterst Links

     De islam hoort bij nederland in de zelfde mate als het christendom. Mensen hebben de vrijheid om te geloven in wat ze willen en of het nu de bijbel of de koran is zou dat mij een worst wezen

     1. Holland

      Dat jij dit denkt domme Linkse Hansworst, komt alleen omdat je je nog nooit in de islam verdiept hebt. Begin eens met de Koran, daarna de Hadith en Zira, dan praten we verder. Het toetje, de sharia, bewaren we voor het laatst.

     2. Rechtsaf

      @ jij als zéér zéér zéér warme pleitbezorger van de islam vindt dat natuurlijk.

      Dé islam bestaat niet.

      De islam is een systeem, een ideologie met componenten, te weten:
      – militair (jihad)
      – economisch (uitlenen zonder rente)
      – justitieel (sharia)
      – religieus (koran)
      De religieuze component is niet los verkrijgbaar, …maar jullie zijn zo verblind en accepteren dat er bv in Parijs, Londen, Berlijn aanslagen worden gepleegd..

   2. Vit

    Dat is dan weer E 2.50 om te declareren.

   3. eRik2017

    Doen we dat niet dan?

   4. Uiterst Links

    Ik bedoelde ook dat je de persoon omarmt, niet de religie

    1. eRik2017

     Ja Bahgwan @Uiterst Links. Club van lelijkerds met een tekort aan vitaminen uit normaal voedsel dat werd opgericht met verplichting om allemaal elkaar te knuffelen.

  3. Kodi

   Door de Islam te weren weer je een hele generatie potentiële Osamaatjes.

  4. Original NL

   …..Door de islam niet te omarmen broed je een hele generatie potentiele Osamaatjes…..

   Een reden te meer om ze het land uit te schoppen…lafaard!!

 15. denk eens na

  De burgervader heeft een voltooid leven en laten we hem daar snel bij helpen om dat te realiseren .

  1. swetsnek

   Neem je uiterst links daarbij mee want die is nog iets debieler

 16. A3aan

  Als je dit leest kun je alleen maar denken dat Jozias van Aartsen een beetje boel dement aan het worden is, dat hij met een luier rond loopt. Mag hij wel uitkijken voor de salafisten, in India verbranden zij de luiers want boos, foute tekst op pampers.

  https://www.telegraaf.nl/video/1705377/moslims-verbranden-luiers-om-bizarre-reden

 17. henk vintage

  Achterlijkheid en geloofswaanzin reik ik niet de hand en omarm ik al helemaal niet.

  1. Kodi

   +++++

 18. DolleDries

  Facebook
  Twitter
  Google+
  StumbleUpon
  LinkedIn
  WhatsApp
  Tumblr
  Pinterest
  Reddit
  Digg
  Deel
  ‘Verlaat gekkenhuis Nederland voor het te laat is’
  Wie zoals ik op veilige afstand en met een drankje op het strand de open inrichting Nederland observeerde afgelopen week, kan maar één ding gedacht hebben: hoe kan een fatsoenlijk mens daar nog wonen? Ik weet van gekkigheid niet waar ik moet beginnen.
  Symptomatisch voor de teloorgang vind ik het wangedrag van Selçuk Öztürk. In de Tweede Kamer vond gisteren (donderdag, red.) het debat over de Armeense genocide plaats. De boel was flink beveiligd want voor je het weet staat het Binnenhof vol met toeterende, gekwetste snorremannen die onschuldige bejaarde passanten met vlaggen kietelen.
  De beveiliging bleek zinloos want Öztürk, de Cro-Magnon van DENK, was met een paar trawanten op de publieke tribune geklauterd. Daar maakten zij zoveel kabaal dat ze uit de Tweede Kamer werden gesmeten door een alfamannetje dat iets hoger in de pikorde stond.
  Volgens mij is dat een unicum in de parlementaire geschiedenis. Wat een decorumverlies. Je zou bijna heimwee krijgen naar de keurige burgermannen Boer Koekoek en Hans Janmaat.
  Wat de Cro-Magnons brulden, weet ik niet, maar het zal wel iets in de geest zijn geweest van: die stomme Armeniërs zijn gewoon verdwaald in de woestijn en waren hun waterkruiken vergeten. En eentje is van de trap gevallen in een Ottomaans politiebureau.
  Nog stuitender is dat de sokpoppen van Erdoğan moord en brand schreeuwen over de Rohingya in Birma (want mohammedaans broedervolk), de uitroeiing van de Gazanezen (proest) en ronduit lacherig doen over de Joodse genocide, de Koerdische genocide, de Griekse genocide, de Assyrische genocide en de Armeense genocide, alle ontsproten uit de Groot-Ottomaanse Gedachte van Lebensraum en Blut und Boden en eigen volk eerst. DENK: het lachende smoelwerk van het islamfascisme in Nederland.

  De lethargie in politiek Nederland is vandaag de dag zo stuitend dat men DENK en NIDA als leuke frisse clubjes dreigt te beschouwen, en een welkome aanwinst voor ‘het debat.’
  Over lethargie gesproken: ik keek gisteren naar het debat in de gemeenteraad van Amsterdam. Dat ging onder meer over de tonnetjes belastinggeld die de radicaliseringsambtenares Saadia Ait-Taleb aan haar minnaar had geschonken en waarmee ze hun leuke uitjes naar zonnige oorden betaalden. Toyboy Saïd wordt acteur genoemd maar ik heb werkelijk niets op Google gevonden over zijn carrière. Ja, één verwijzing naar een buurtclubpromoclipje in het Brusselse Schaarbeek.
  Ik zou bijna gaan denken (stoute ik!) dat ons aller Saadia het acteurschap van Saíd verzonnen heeft om zo die Amsterdamse belastingcentjes op verantwoorde wijze te kunnen verkwanselen tijdens hun al dan niet halale wittebroodsweken. Het is niet voor niets dat Van der Laan die paar filmpjes van Saïd en Saadia eigenhandig in de shredder heeft geflikkerd, zo erbarmelijk slecht moet het zijn geweest. Peppie en Kokkie (maar dan vilein) hadden nog beter hun vakantiefilmpjes uit Dubai aan de burgemeester kunnen geven.
  Om terug te komen op die lethargie: Fopburgemeester Van Aartsen zat erbij als een zak zout, zeg maar zoals Melkert destijds naast Pim Fortuyn. Melkert dook van de week ineens op – als een diabolus ex machina – in de raad van commissarissen van ADO Den Haag. Die man heeft werkelijk geen enkele schaamte en is net zo’n windvaan als Van Aartsen.
  Van Aartsen zwaaide nog net niet met een korannetje in de Mokumse gemeenteraad maar hij reutelde wel zijn vertrouwde riedel dat het salafisme helemaal geen stroming binnen de islam is, dat we lief moeten zijn voor die gedeserteerde padvinders van Islamitische Staat etc. etc.
  De tekst gaat hieronder verder.

  Enfin, iedere stad krijgt wat het verdient. Had de gemeenteraad van 020 de stedenband met Tel Aviv maar niet moeten vernachelen.
  Ik vraag me af wat prinses Ollongren wist van de beerput van Saadia Ait-Taleb. Als rechterhand van Van der Laan en als controlfreak moet ze van de hoed en de rand hebben geweten dus ik ben razend benieuwd wat voor leuke info er nog vrijkomt tijdens het baggeren. Vis begint aan de kop te stinken en dat geldt ook voor deze ‘kwestie’.

  Aan D’66 wil ik geen woorden meer vuil maken. De enige hoop is dat de kiezer afrekent met Pechtold en zijn pluchefetisjisme, tijdens de verkiezingen op 21 maart. Ik hou mijn hart vast voor de volgende stap van de heksenkring van Kaag en Ollongren, die systematisch zijn eigen agenda afwerkt. Ik kan de vinger er niet op leggen, maar ik voel aan mijn water dat dit slechts het voorspel is van grotere beslissingen.
  En toen zag ik Sylvana – goed voor een paar duizend Bijlmerstemmen – weer zitten kakelen bij Jinek en dacht: wat zit hier voor masterplan achter, dat de lijsttrekker van de Partij voor Sylvana iedere dag weer op de treurbuis moet. Het is toch buitenproportioneel dat de freakshow Bij1 zoveel aandacht krijgt op de nationale televisie.
  Mijn oude buurman van de Ten Katemarkt in 020, Henk Bakker sr. van Leefbaar Amsterdam, was toch ook niet elke avond op de televisie en in vergelijking met Sylvana was ome Henk tenminste nog een serieus en erudiet politicus.
  De tekst loopt hieronder door.

  Ik werd wel heel vrolijk van het Holleeder-proces en kreeg enorme heimwee naar mijn ouwe Jordaan. Heerlijk, al dat gescheld en gevloek, dat kunnen ze daar als de beste. Wimpie is, tierend en schuimbekkend met die verfijnde Jordanese humor, puur goud. Nu pas begrijp ik waarom Twannie Huys (die eigenlijk Martinus Huijs heet) de Neus adoreert. Wat was Mokum toch leuk vroeger! Ik moest snotteren van nostalgie en draaide deze fijne plaat van Johnny Jordaan en toen kwam ik Kleenex tekort hoor!

  Mijn humeur werd nog beter toen ik het beteuterde gezicht zag van meester Ficq, en die ziet er toch al uit alsof ze drie uur door een winterstorm op de Shetland-eilanden heeft geploeterd. De machtige tabaksindustrie is een maatje te groot voor haar. Beter richt ze zich weer op haar ondeugende boefjes, die net als sigaretten ook niet echt bevorderlijk zijn voor de volksgezondheid.
  Ik dreigde af te sluiten met een vrolijke noot, maar ik blijf bij mijn waarschuwing: verlaat Nederland voor het te laat is, tenzij u kutweer heerlijk vindt en bovenstaande zaken die ik subtiel aanstipte natuurlijk volstrekt normaal vindt en als voldongen feiten beschouwt.
  Facebook Commentaar

  1. Original NL

   Lekker op dreef dries!!

  2. Farn

   Bedankt DD. Ik geniet zoals altijd van jou recht voor de raap bijdrage aan deze site.

 19. Kodi

  Eens in andere tijden:

  Dit zei Jozias van Aartsen in 2004: ‘Er is nou eenmaal islamo-fascisme (…) Hun doel is duidelijk: ze geven volstrekt fundamentalistische uitleg aan de Koran (…) die tot doel heeft onze westerse samenleving te ontwrichten. Onze democratie moet zich daartegen teweerstellen.’

  Inmiddels is hij rijp voor de geriatrie.

 20. Vit

  Als onze Haagse BM hadden we al dit soort achterlijke uitspraken van hem, nog niets geleerd dus.

 21. Ritter

  Salafisten verwerpen de westerse samenleving. Salafisten willen terug naar de tijd van de stichter Mohammed. Zoals b.v. ISIS. Dat zijn ook salafisten. Als Salafisten de totale macht hebben maken ze iedereen af die niets van hun islamitische levensstijl moet hebben.

  Hoe kan je met een groep samenwerken die het tegenovergestelde wil als wat de westerse samenleving wil?

  Ik ben niet verbaasd dat Jozias van Aartsen vind dat we salafisten moeten accepteren……….immers hij was ook voorstander van de Sharia politie in de Schilderswijk.

  Maar nu slaat hij steeds verder door. Dit ligt in de lijn die ook de burgemeester van Rotterdam (Aboutaleb volgt…………………het salonfähig maken van de (radicale) islam.

  1. Ernst Quispel

   Ik tref hier nogal wat reaguurders die de westerse rechtsstaat verwerpen. Net als salafisten mogen dat soort mensen hun abjecte meningen uiten maar niet overgaan tot strafbare handelingen.
   Zo is dat hier geregeld en dat wou ik graag zo houden.

   1. swetsnek

    Wat jij wilt zal ons een zorg zijn

    1. Pit

     @Swetsnek: Inderdaad, dat is juist. Sterker nog, ophoepelen met die gast. Wie islam bevordert verklaart de oorlog.

 22. sonar

  Onbegrijpelijk dat wij bestuurders hebben ,die een afschuw van Nederlanders hebben.
  Jozias v Aartsen was in den Haag als Burgerl.l nr1 al niets maar je kan van een VVDer niets redelijks en eerlijks verlangen ,want liegen en bedriegen staat in de regels van de partij.

 23. Vit

  En dan te bedenken dat er geen god, geen allah, boeddha of wat dan ook is waardoor mensen elkaar naar het leven staan, op onze “Pale Blue Dot”.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Pale_Blue_Dot

  Die bedachte god heeft een naam “natuur” en die is stokdoof voor gebeden.

  1. B. Pascal

   ik snap niet waarom 80% van de mensen spiritueel zijn. godheden zijn nimmer zichtbaar geweest. dat er onzichtbare krachten zijn kan ik u laten zien met ”glaasje draaien”

   zelf de popscene erkend onzichtbare krachten. ze leeft eruit!

   1. Vit

    Wetenschap gaat uit van empirische bewijzen, daar is voor een godheid geen greintje van.

 24. B. Pascal

  Respect betekend eerbiedigen, aannemen en waarderen.
  Wanneer dit doen nemen we het salafisme aan.

  We weten wat dit betekend, we hebben het gezien waar het salafisme geaccepteerd wordt.
  In Syrië, Irak en Egypte wordt het met harde hand gestuurd, niet voor niets.
  Het salafisme wil geen hand geven! Die ben in je acceptatie al voorgoed kwijt.
  De islam en het salafisme zal nimmer waardering geven voor onze westerse-cultuur.
  Ze haten onze cultuur daarom zijn ze juist salafistisch. Er wordt door links almaar door gehoopt dat het salafisme met acceptatie minder fundamenteel wordt.
  Ik snap niet waar die hoop vandaan komt, links is immers niet minder links geworden ondanks dat ze overal in geaccepteerd is.
  Je kunt tegen een blinde niet zeggen: kijk daar! Zo kun je van Aarsten niets verwijten.
  De linkse-kliek zijn zo verlicht dat men het pluralisme als staatsgodsdienst willen.

  Men is de ellende van WWI en WWII domweg vergeten!
  8 jaar IS heeft op de linkse kliek niet genoeg indruk gemaakt.
  Men gelooft in de plurale samenleving, het is niets minder dan puur religie.
  Een samenleving met alle religies in één! Dat is de toekomst volgens hun!
  De overheid als god boven alle religies. Ze willen daarmee bewijzen dat religie overbodig is!
  Maar ze zullen de zure vruchten er van eten.
  De Islam zal uiteindelijk de economie ondermijnen daarna breek de ellende uit.

  De linkse-bestuurder leeft als Bruce Ismay deze gaf de leiding van de Titanic opdracht om snelle vaart te houden ondanks alle schotsen.
  Toen het schip zonk, stapt hij snel in de reddingsboot, ondanks dat er genoeg kinderen waren om te redden.
  Wanneer de ellende uitbreekt, zijn de hoge heren gevlogen.

 25. EllyD18

  Arme man, hij weet niet wat hij zegt.
  Moet opgesloten worden vanwege een gevaar voor Nederland.

 26. eRik2017

  Het is een heel serieus onderwerp.

  Een documentaire rond Mohammed B. geeft een vrij goede kijk op waar radicalisering vandaan komt en hoe te herkennen.
  https://www.youtube.com/watch?v=SdgdMSYWufk

  Mensen als Ernst en Henk, kortom Wim zijn de gevaarlijksten voor onze hele samenleving. Zij ruien op door nederlanders de schuld van alles te geven en islam en moslims moet hoe dan ook geaccepteerd worden. Ze jagen Nederlanders tegen moslims op. Ik denk dat een moslim ook niemand vertrouwt die een beetje tegenstand biedt.
  Maar goed, Wim bagataliseert het hele debat.

  Ik merk aan Ernst en Henk, kortom Wim, dat zij niet in de stad wonen, en ook geen dochters hebben. Gezinnen met dochters vluchten de stad uit. Je dochter wordt op straat dagelijks voor h*er uitgescholden. En waarom? Op websites van moskeeen wordt het gewoon uitgelegd.

  We moeten wel samenwerken om problemen op te lossen. Maar…. om nou salafisme zomaar te accepteren…… man man man. De kaartjes voor politie-iftar worden volgende week verdeeld?

  #ontwimmen

 27. Siemien

  Laat die salafistische randdebielen Nederland maar eens gaan accepteren, Aartsen is natuurlijk VVD-er dus onbetrouwbaar

 28. Duckday

  Is volledig ongeschikt we hebben het gezien en merken het nog steeds in Den Haag
  Het steeds maar ontkennen van de problemen angst voor de waarheid leugens en bedrog en het steeds maar in een slachtoffer rol kruipen

 29. Kees

  Jozias had wat eerder geboren moeten worden, had hij zich uit kunnen leven eind jaren dertig.

  1. corfo

   @ Kees.
   Nóg beter ware het geweest indien deze kwakzalver helemaal niet geboren was.
   Ik heb de man nog nóóit iets nuttigs zien doen.

 30. Tinneke

  Dit bestaat niet!

 31. poldi

  Tijdens een demonstratie in de Schilderswijk toen van Aartsen nog burgemeester was liet hij zien dat hij laf en hypocriet was.
  Er waren veel nazivlaggen en ISIS vlaggen onder de demonstranten. Daarnaast werd continue de Hitler-groet uitgebracht, antisemitische leuzen geslaakt en fotografen belaagd maar van Aartsen besloot net te doen alsof zijn neus bloed. Hij kreeg hierbij hulp van de staatsjournalisten van het Journaal die met het nodige knutsel-en plakwerk alle vlaggen verwijderden en de spreekkoren vol virulente jodenhaat -die continue geslaakt werden- te verdoezelen. Schandelijk, een journalist onwaardig !

  En van Aartsen is een walgelijk politiek correct sujet

 32. van Urk

  Kun je net zo goed ook neo-nazi,s of Ku klux klan leden gaan knuffelen. Zijn in principe ook gewoon mensen.

 33. Floris

  Van Aartsen is gewoon een landverrader.

 34. Ben Zine

  Van Aartsen staat symbool voor de morele en principiële uitverkoop van de VVD. Eens een rechtse partij met een fris geluid onder Hans Wiegel, nu zou ze evengoed kunnen fuseren met D66. De partij is gedegenereerd en kapotgemaakt door laffe collaborateurs met links zoals wijlen Hans Dijkstal en het “liberale” braakmiddel op bovenstaande foto. D66, VVD, Groenlinks, PvdA, SP, CDA, wat een Godvergeten zootje ellende bij mekaar toch allemaal… En de enige partijen die nog wel staan voor een gezonde portie boerenverstand, nog niet besmet door de wijdverspreide Cultuur Marxistische hersenkanker, die worden uitgesloten door het Kartel, dmv een Cordon Sanitaire… Het wordt niks met dit land mensen. Niet met de Ollongrens, de Ruttes, de Pechtolds… Met dat soort lieden wordt het gewoon NIKS.

 35. Ruud562

  Ach, die onbenul van die Van Aartsen heeft in Den Haag al laten zien wat zijn capaciteiten waren: zo is de Schilderswijk bijna een no-go zone voor niet-westerlingen.
  Prima opvolger voor die Cohen en die oh zo ‘geweldige’, ‘overtroffen’ Van der Laan, helaas voor de normale Amsterdammer!

  1. Rechtsaf

   @Ruud uh bijna, je zou daar eens met een keppeltje of een t-shirt waar op staat dat Jezus de zoon van God is, moeten lopen, ik denk dat je het eind van de straat niet haalt..
   Het zijn enclaves die er gebouwd worden..

   1. Ernst Quispel

    Rechtsaf denkt dat je met keppel of t-shirt met de Heere Jezus in de Schilderswijk het eind van de straat niet haalt.
    Mij zijn geen gevallen bekend waar dit het geval was, dus de vraag rinst waar Rechtsaf deze onzin vandaan haalt.

    1. eRik2017

     @Ernst-Wim woont niet in een stad, laat staan dat hij de afgelopen decennia door de Schilderswijk den Haag of Osdorp Amsterdam of soortgelijke buurten in grote steden heeft gelopen. En zeker niet in Molenbeek Brussel.
     Ernst-Wim denkt van alles af te weten maar is al op een leeftijd en woonomgeving van #namijkomtdezondvloed.

     Echt Wim!, de Wallen waar je was is niet vergelijkbaar. De Wallen is zo’n beetje zowel overdag als ’s nachts de veiligste plek in Amsterdam om over straat te lopen.

     1. Pit

      @Erik: Heb je gelezen wat taalneuqertje Wim heeft geschreven?

      (…) dus de vraag rinst…

    2. eRik2017

     @Pit
     Neeeeeeeeeeeeeeeeeehhhh
     de vraag rinst, op Sciphol
     Je begint taalfouten te namen, steeds vaker Wim……
     Zal ik je gewoon linkje sturen met een filmpje van Vereniging Martijn? want je wordt zo zenuwachtig!

     1. eRik2017

      #ontwimmen #taalneuqen #vanaartsennaarhuis

    3. Ernst Quispel

     rinst = rijst, maar dat begrepen jullie waarschijnlijk wel.

 36. Gerlos

  Wat een mafkees deze gesjeesde burgemeester. Je zal er maar mee te maken hebben. VERSCHRIKKELIJK

 37. nienke

  Van Aartsen is waarschijnlijk aan het dementeren en mocht dit niet het geval zijn is hij een LANDVERRADER wat een achterlijke denkwijze, levens gevaarlijk deze engerd.
  Dit soort mensen die deze waanzin uitkramen moeten zo snel mogelijk opdonderen en zich nooit meer laten zien.
  Hij heeft geen enkel idee waarover hij praat, walgelijk laf mannetje.

 38. Babaji538

  De man heeft ons nog veel te bieden.
  Het is mij in het geheel duidelijk.
  Petra Hermans

 39. Pit

  Naar aanleiding van de aangekondigde komst van de veroordeelde Palestijnse terroriste Rasmeah Odeh naar Amsterdam, hebben PVV-Kamerleden Machiel de Graaf en Gidi Markuszower donderdag schriftelijke vragen ingediend.

  https://www.cidi.nl/kamervragen-komst-veroordeelde-palestijnse-terroriste-naar-nederland/

 40. Carolina

  Dacht het ff niet.

 41. P.Sisterons

  Het lijkt me beter dat misbaksels met dergelijke opvattingen snel opgeborgen worden in een psychiatrische kliniek vanwege staatsgevaarlijke activiteiten.

 42. Pindas

  Dat dergelijke figuren nog steeds vooraanstaande functies krijgen toegeschoven bevestigd alleen maar de conclusie dat ONS Nederland ECHT gek is geworden en zieker dan een hond in een kattenkennel!OMG Beste jonge gezinnen,vlucht nu het nog kan!Canada N.Zeeland Australie ze zullen jullie met open armen ontvangen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.