Censurerende GroenLinks-pief Sybren Kooistra tikt Anne Fleur Dekker op de vingers: ‘Je retweet Wierd Duk!’

Het is hartverwarmend om te zien hoe Sybren Kooistra nog tijd over heeft om mede-linksmensen te censureren naast zijn werk voor de GroenLinks-verkiezingscampagnes.

Sybren Kooistra, chef propaganda bij GroenLinks, heeft gisteren zijn werkterrein naar Twitter verlegd. Terwijl hij ongetwijfeld tot aan zijn nek in het werk zit nu bij de gemeenteraadsverkiezingen zijn partij weer naar grote hoogten moet worden ge-influence‘d en ge-metric‘d, had Kooistra ook even tijd om de Twitter-accounts van bekende linkse mensen te censureren. En zo kwam hij uit bij Anne Fleur Dekker, want één specifieke retweet van haar kon de neomarxist kennelijk niet zo bekoren

wierdduk-retweetEn ja, dat zijn dus minpunten. Want Wij Fatsoenlijke Linkse Aksiemensen retweeten geen mensen die gelden als rechts of schrijven voor De Telegraaf. Ongeacht het punt dat ze maken, zwijgen we die dood en maken we daar geen enkel woord aan vuil. Sybren Kooistra was er dan ook als de kippen bij om mejuffrouw Dekker even te mansplainen dat zij Wierd Duk geen retweetjes mag geven.

Wat Kooistra natuurlijk verwachtte was een soort ‘sorry meneer Kooistra, u heeft gelijk meneer Kooistra, ik zal het nooit meer doen meneer Kooistra’. Maar wat hij in plaats daarvan kreeg was een ongenadig pak rammel.

Van zowel Anne Fleur Dekker

afd-dukretweet

als Wierd Duk:

duk-dukretweet

Precies. Dat is dan 2-0 voor het Duk/Dekker-combinatieteam tegenover het censuur-eenmanselftal Kooistra. Wereldgoals!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Roughwood

  Stasi revisited. wat een engnek!

  1. buitenbeentje

   14 zetels in peilingen dat zijn pakweg 980.000 engnekken.

 2. DennisEijs

  Niet alleen kooistra, een ‘vriend’ van mij (nu woonachtig in Canada) wees mij erop dat ik een bericht had gedeeld (op facebook) van iemand die een Geert Wilders aanhanger was. Ik antwoorde dat het filmpje niet van Geert was en ik het een interresant filmpje vond. Nou hij zei nooit een filmpje van een Geert aanhanger delen. Ik antwoorde, het gaat over de inhoud van het filmpje en niet woe het gedeeld had, ik had het net zo goed bij iemamd anders tegen kunnen komen, en dan had ik het ook gedeeld. Maar nee hoir kon niet, ik dacht, met zulke types wil ik geen vrienden zijn, en zo geschiedde.

  1. buitenbeentje

   Mijn (Oostenrijkse) buurman vertelde mij dat het maar goed was dat Wilders niet de grootste partij was geworden. Ik vroeg hem waarom niet. Hij had gelezen dat Wilders fout was, waarop ik hem zei dat ik niet wist dat hij Nederlands kon lezen. Kon hij niet, maar zijn partij, de Groenen, hadden dat uitgebreid verteld. Hij is nog steeds mijn buurman, waarom zou ik er op ingaan. Sommige onderwerpen kun je met mensen waar je veel mee omgaat beter mijden. Politiek is er daar 1 van.

   1. WWW

    Godsdienst is het andere onderwerp waar je niet normaal over kunt praten.

 3. Abri079

  “prof. Duyvendak” nog wel. De man van de aanslagen? Hoogleraar explosievenleer vast.
  Hoe serieus neem je je eigen tweets Kooistra?

   1. Abri079

    Dank voor je linkje.
    Een hoogleraar toont iets aan en daarmee is de kous af?
    Zwakte bod Kooistra.

 4. Babaji538

  Ik moet toegeven, het ziet er goed uit
  zo ’s nachts op de foto.
  Gezellig.
  Een luiwammes die niks heeft gedaan
  met het leven en nergens toe heeft gebracht.
  Daar hebben we dus helemaal niets aan.

  Petra Hermans

  1. Pit

   #vaginamonoloog

 5. Kodi

  De linkse sekte reageert nagenoeg hetzelfde richting afvalligen als de Islam.

  1. sjun

   Het is ook niet voor niets dat in Rotterdam een shariasocialistisch verbond gevormd wordt bij de gemeenteraadsverkiezingen. ik ben echter zeer benieuwd wie Siebren K. als Groot-Inquisiteur bij de Linkse Kerk aangesteld heeft. Of zou hij zomaar op eigen initiatief die veel te grote broek aangetrokken hebben en kan hij daarvan slechts verlost worden door hem bij elke gelegenheid keihard uit te lachen over de vertoonde digitale grootheidswaan?

 6. mening66

  Deze Gübbels kooistra zijn erger dan alle SSers samen.
  Hij refereert aan Duyvendak de brandstichter en linkSSe crimineel die zijn handen ook vuil maakte aan seksuele intimidatie en aanranding.
  Dat zijn de Gr LinkSSers de hatende belerende bruikbare idioten die als dienaren van de islam eigen volk cultuur en geschiedenis verloochenen om zich maar een beetje beter te voelen, alleen coke helpt niet meer is teveel kapot gesnoven en dus blijft er over de islam.

  1. Original NL

   Goebbels.

 7. henk vintage

  Het linkse fanatisme puilt z’n ogen uit.

 8. Gerlos

  Enorm zielig figuur deze Sybren Kooistra.

 9. Original NL

  ..Weer zo’n genderloze rotkop…bah.

 10. sjun

  Fifagoals. Maar wie mag *professor* Duyvendak toch wel wezen waar Siebren K. mee koketteert? Hij zal het toch niet over Jan Willem Duyvendak van de UvA hebben die vindt dat we in het Westen geen recht hebben op thuisgevoel en die probeert via herbetekenisgeving van woorden en noodzakelijke nativistische herwaardering al van een “bijzonder fout na de oorlog”-etiketje te voorzien?

 11. Frits Jansen

  Wel eens gehoord van “het hoefijzermodel van de politiek”? Dat houdt in dat (extreem) links en (extreem) rechts geen uitersten zijn op een rechtlijnige schaal, maar elkaar raken als de uiteinden van een hoefijzer.

 12. sjun

  Er zijn al wat meer mensen met bedenkingen bij de zelfbenoemde gootinquisiteur der Linkse Kerk Sybren Kooistra: https://www.parool.nl/opinie/uiteraard-sta-ik-op-de-zwarte-lijst-van-groenlinks~a4545695/ Opmerkelijk dar de man er getrimd als een modelmoslim bijloopt (Zou hij ook zijn broekspijpen tot net boven de enkels hebben?), maar dat zal wel vooruitlopend op het shariasocialistische verbond in Rotterdam zijn geweest en kan meteen als een solidariteitsverklaring met Tariq Ramadan worden opgevat. Je bent tenslotte niet zomaar communicatiestrateeg.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.