Er komen weer verkiezingen aan, dus VVD praat weer ‘stoer’ over immigratie: ‘Vervolg asielshoppers!’

Ha, kijk eens wat aandoenlijk: de VVD slaat weer eens met de vuist op tafel en wil dat slinkse asielzoekers die de krenten uit de asielpap pikken worden vervolgd.

Eens even kijken… zijn er soms weer verkiezingen in aantocht. Zeg, minder dan een maandje weg? Yep. Dan weet je wat dat betekent: de VVD gaat weer net doen alsof ze een heuse law and order-partij zijn die op het punt staan af te rekenen met allerlei vormen van kansloze immigratie. Zoals bijvoorbeeld het fenomeen van ‘asielshoppen’. Dat wil zeggen: dat asielzoekers eerst door allerlei veilige landen trekken voordat ze aan de bel trekken in Nederland, omdat hier de omstandigheden kennelijk het meest prettig zijn voor die lui.

Daar moet de rechter binnenkort mee afrekenen, als we de VVD mogen geloven:

“De VVD wil dat asielzoekers die door de EU trekken naar het land van hun keuze, strafbaar worden gesteld. Nederland zou het voorbeeld van Frankrijk daarin moeten volgen.

De VVD wil dat asielzoekers gewoon asiel aanvragen in het land waar zij het eerste aankomen en niet door allerlei landen trekken.”

Ik herhaal de laatste bijzin van voor het citaat nog maar een keer: als we de VVD mogen geloven. En dat is nogal een ‘als’, want stoere praatjes zijn voor de vaak en dan zeker bij de VVD die we kennen als een partij die altijd mooie ‘rechtse’ campagnebeloftes doet om vervolgens op de dag na de stembusgang met linkse partijen in bed te kruipen. Weet u de €1000 voor iedere werkende Nederlander nog? Of “geen cent meer naar de Grieken”? Of wellicht zelfs nog een pleidooi van Mark Rutte zelf om naar Syrië afgereisde jihadisten gewoon daar te laten sneuvelen?

Allemaal hele mooie (en haalbare!) beloften, maar geen van allen werden ze gerealiseerd. En toch blijft de VVD ze doodleuk gebruiken in verkiezingscampagnes, want u trapt er toch weer in en maakt de VVD toch weer de grootste partij van Nederland. En dus zal u ook wel weer als een blok vallen voor de toezegging dat verwende asielshoppers zich straks voor de rechter mogen verantwoorden.

Al die prachtige woorden zullen de VVD alweer de grootste partij van het land maken, op 21 maart aanstaande! Mede dankzij u! Toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Archetype01

  mja ze zijn iig wel voorspelbaar.

 2. Uiterst Links

  Mensen die in deze verkiezingspraatjes van uitgerekend de VVD nogsteeds intrappen halen de IQ 50 niet eens

  1. Rechtsaf

   @uiterst en dat zijn er nogal wat..

  2. Peter Selie

   Je neemt het anders wel op voor dat zwakbegaafde moslimtuig, wat besodemieterd is om zich te integreren en zich bijna of niet economisch nuttig maakt en wel telkenmale over acceptatie jankt.

 3. Bloem

  Over het algemeen zou je denken dat burgers die op de VVD stemmen, gezien hun keuze een bepaalde welstand hebben en daarmee een redelijk intelligentieniveau. Helaas moet ik constateren dat ze desondanks blijven denken dat de VVD een oprechte partij is die er in de praktijk alles aan doet om de belangen van deze kiezersgroep te behartigen. Tot nu toe heeft de VVD zo’n beetje iedere verkiezingsbelofte gebroken, voert ze een linkse strategie, verhoogt de lasten en liegt alles aan elkaar. Of deze burgers zijn oetel dom of deze burgers hebben aanleg tot masochistische neigingen, In beide gevallen zouden ze onder curatele moeten komen te staan.

  1. Abri079

   @ Bloem.
   Beste Bloem, in je openingszin begin je met de aanname dat de VVD kiezer een zekere mate van welstand hebben en daarmee een redelijk intelligentieniveau.

   Gelet op het gedrag van de VVD kiezers, ze blijven grotendeels VVD kiezen, denk ik dat dat laatste te bezien valt. Ik geloof nl. dat de VVD kiezers ook horen en zien dat er bij voortduring misdrijven worden gepleegd door VVD bestuurders, er wordt gelogen door VVD ministers en staatssecretarissen en hun leider Rutte. Dat de VVD kiezers dan toch VVD blijven stemmen zegt m.i. iets over het ontbreken van een redelijk intelligentieniveau.

   Maar datzelfde geldt voor Doodseskaders 66. Waar de politiek leider een gebrek aan politiek invoelingsvermogen heeft bij de ontvangst van een gift van meer dan € 130.000,00 in de vorm van een flatje in Scheveningen. Ik noem het bewust geen penthouse. Daarmee krijgt de man teveel eer. Ook een mini ster van BZK die staatsrechtelijk geen idee heeft waar zij het over heeft tijdens het Wrr debat is schrijnend.

   Ik hoop van harte dat de Nederlander bij de komende verkiezingen zijn gezonde verstand gebruikt en afstand neemt van dit soort bestuurders.

   1. Pit

    @Abri: Volgens mij lijden de VVD-kiezers in het algemeen aan politieke blindheid en zijn ze sadomasochistisch omdat ze het kennelijk lekker vinden om door hun partijleider Rutte genaaid en besodemieterd te worden.

   2. Bloem

    Beste Abri079,
    Uiteraard heeft u volkomen gelijk. Waar ik echter op doelde is dat iemand met een laag inkomen weinig redenen heeft om op de VVD te stemmen (op basis van het partijprogramma dan). Om in een redelijk inkomen te kunnen voorzien, zou je denken dat het in de bovenkamer allemaal wel snor zou moeten zitten. Gezien wat er de afgelopen kabinetsperiodes (incl. paars) allemaal door de VVD is doorgevoerd, zou je denken dat iemand met gezond verstand wel een keer na zou denken alvorens hij/zij een stem op de meest corrupte partij van Nederland uitbrengt.

    Overigens hetzelfde geldt voor de gemiddelde GroenLinks kiezer. Meestal goed geschoold, echter regelmatig straatarm (denk aan leerkrachten, studenten, kunstenaars etc.). Klagen vaak dat anderen een dikke auto rijden en biefstuk eten, want slecht voor het milieu. Wanneer GroenLinks haar zin krijgt worden auto en biefstuk voor deze bevolkingsgroepen onbetaalbaar.

 4. poldi

  Mark Rutte onze leugenachtige EU-slaaf en EU-pinautomaat.

 5. Duckday

  Leugens Hoogmoed Waanzin en Corrupt Wie stemt er op deze partij
  Wat heeft deze partij bijgedragen voor de NORMALE man vrouw in Nederland De president verschuild zich steeds achter een betonnen muur en laat andere het vuile werk opknappen

 6. HW

  De arrogantie ten voeten uit. Ze denken met idioten te maken te hebben.
  Even ter herinnering: Vorig kabinet met PvdA, nu met D66 en CU.
  Geen kloten terecht gekomen van alle beloftes.

  Stem lokaal of echt rechts.

 7. Rechtsaf

  Nederland is een soort randdebiel aan het worden, heel het land zeurt over de te lopen koers en vervolgens maakt Nederland de vvd de “grootste” let wel ik stel, als ik het over de vvd heb, dat ik dit land vol vind zitten met mensen die het heerlijk vinden om voorgelogen te worden.
  Saampjes met satanspartij d666

 8. Tinneke

  Daar trappen wij niet meer in meneer van Stoffelen……

 9. Ben Zine

  Met mensen die hier nu nog intrappen kun je slechts medelijden hebben. Helaas is het overgrote deel van het stemvee niet al te slim en dus wordt de partij van de man met de ziekelijk manische grijns waarschijnlijk toch weer de grootste… Misschien kijken we later terug op deze tijd als het tijdperk van de onverschilligheid. Mensen komen gewoon niet meer in beweging, laten het allemaal maar over zich heenkomen, lijden schijnbaar aan een collectieve vorm van lethargie. Waar dat vandaan komt ? Misschien teveel prikkels, teveel informatie ? Het lijkt de mensen gewoon niet meer zoveel te boeien allemaal, en laten zich willoos en zonder enig verzet door het kartel in Den Haag en de EU-mob in Brussel manipuleren. Belastingen worden alsmaar hoger om de tientallen, nee honderden miljarden aan euro’s richting Brussel te financieren, pensioenen staan op de tocht, hyperinflatie ligt op de loer wanneer het pyramidespel van de ECB implodeert, banken zijn nog altijd een tijdbom (want groter dan ooit tevoren), sociale onrust is een kwestie van tijd door de onverantwoord grote migratiestromen, en ga zo nog maar even door. Maar het lijkt de gemiddelde burger allemaal niet zo bezig te houden. Misschien is het wel gewoon decadentie. We beschouwen zaken als welvaart, vrijheid en vrede als vanzelfsprekend, als een grondrecht, maar voor je het weet belanden we in een neerwaartse spiraal van armoede, oorlog en dictatuur. Dingen kunnen altijd in een stroomversnelling komen.

 10. Ruud562

  De VVD staat voor pure domheid, kortzichtigheid, onbetrouwbaarheid.
  Dat blijkt uit zovéél feiten en gebeurtenissen waar de VVD ‘een vinger in de pap had’.
  Bezie alleen al het regeerbeleid, nu bijna acht jaar Rutte!
  Daarom, als je nu nog op de VVD stemt, ben je toch wel heel ver heen.

 11. EllyD18

  De macht en kracht van de VVD.
  Ze beloven de werkenden en dat is nog steeds het grootste deel van de bevolking, inkomensgroei en wie wil dat nou niet ?

  1. HW

   Ja, goedkoop beloven, maar waarmaken!!

 12. Ni28

  Geloof er niets van, trap niet in beloftes van de VVD. Hoe vaak moet je je neus stuiten voordat je het begrijpt? Merkel is bezig met een nieuwe plan omtrent het opname van asielzoekers en dat wordt braaf gevolgd door de VVD en D66. De extra afdracht voor de EU is volgens D66 ook al in wezen rond, liet deze partij al doorschemeren dus is de huidige standpunt van Rutte een farce.

 13. Farn

  Haha dit is om de vijand te misleiden. VVD burgemeester Van Aartsen van Amsterdam geeft de salafisten in Amsterdam de vrije hand.

  1. corfo

   @ Farn.
   Ik geef die parasieten géén hand, voor je ’t weet ben je ‘m kwijt.

 14. Saar

  Mark Rutte is in 2007 in hoger beroep veroordeeld wegens aanzetten tot discriminatie. ..dus hij zal op zijn woorden moeten passen!

  roetinheteten:top 3 racistische uitglijders van Mark Rutte!

 15. boodhaa

  de VVD in de gemeente bepaald het asielzoekers beleid niet, het voert uit wat Den Haag beslist.

 16. corfo

  Volkomen onbetrouwbare mensen in een totaal onbetrouwbaar clubverband !
  Wat Pinoccio al niet beloofd heeft ! En nú weer dit bericht. Ik moet er bijna van huilen !
  Als iemand nog geloof hecht aan dit maffia-clubje heeft hij/zij niet alles op een rijtje.

 17. Babaji538

  De heren & vrouwen arrogantie
  met lakschoenen van de Bata, of Mevio.
  Alle andere landen in de wereld
  denken inmiddels, anders over geheimen.
  Ik vind dat getuigen van respect.

  Petra Hermans

 18. Gerlos

  Er zal toch wat moeten gebeuren aan al die illegalen en de instroom van geluks/asiel zoekers., want anders gaat het niet goed komen in Europa als het al niet te laat is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.