FvD-kandidaat Yernaz Ramautarsing verdedigt zijn podiumoptreden in het landelijk tv-debat

snapshot
Foto: Yernaz Ramataursing van het Forum voor Democratie. Bron: FVD / YouTube.

Het was voor mij ook even schrikken. Lodewijk Asscher kwam met de zoveelste aanval op Yernaz Ramautarsing omtrent zijn zogenaamde IQ-Ras uitspraken. Op dat moment riep Baudet ‘leugens en bedrog’ en nodigde Yernaz het podium. Het resultaat was een cabaretvoorstelling op het podium van het debat. Alle fractievoorzitters hadden de aanval op Baudet ingezet, maar konden deze vertoning ook niet bedenken.

Het staat buiten kijf dat Forum voor Democratie oneerlijk behandeld wordt. Met zijn allen op één is geen manier van debat voeren en politiek bedrijven. Toch werd het naar mijn idee gisteren toch een politiek debacle. Een beschamende vertoning waarbij alle fractievoorzitters hun slechte kant lieten zien, met uitzondering van Buma. Hij leek de rust zelve en het kalme midden. Precies wat hij ook wil uitstralen. Toch heeft Yernaz de show gestolen door het podium op te gaan toen hij de kern werd van de discussie.

De emotie valt te begrijpen, want als je continu onterecht voor racist wordt uitgemaakt en onderdeel bent van een landelijke politieke discussie, dan wordt je het op een gegeven moment gewoon zat. Toch is dit een slechte actie geweest, aangezien het juist laat zien wat Forum niet wil uitstralen. Een degelijke intellectuele partij die kan meespelen in de landelijke politiek. Yernaz zegt zelf dit over zijn actie:

”Het is een keertje klaar. Als je door alle media verkeerd wordt geciteerd, als vice-premiers over je liegen, dan is het een keertje klaar. Dan heb ik de behoefte om mezelf in mijn eigen stad te verdedigen. Als iedereen over je liegt, dan trek je een keer aan de bel.”

Een begrijpelijke reactie en het verklaart zijn actie heel goed. De vraag is of het persoonlijke aspect geen negatieve invloed heeft op het politieke aspect. Laten we hopen van niet, want Amsterdam heeft naast het CDA een andere rechts-conservatieve partij hard nodig.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

54 reacties

 1.   

  Ja, in dit debat was Buma absoluut de winnaar, de kalme indruk die hij maakte was een verademing tussen al het geschreeuw.

  1.   

   @Guus: We gaan het op en na 21 maart ontdekken.

  2.   

   Hij kon zich dat ook veroorloven want hij werd zelf niet aangevallen. Dan blijf je tactisch achter de zijlijn.

   1.   

    @Ni28: Zoals het een risicoloze middenmoter van de oude politiek betaamd.

    1.   

     Die met alle winden waait….

  3.   

   Guus, ouwe r*kk*r, mooi zo, daar zijn wij het eens! Maar dat zei ik gister ook al.

 2.   

  Yernaz Ramautarsing hoeft zich helemaal niet te verdedigen. Hij heeft gewoon gelijk.
  U Yernaz Ramautarsing zal veel stemmen ontvangen , die u zullen worden toevertrouwd. Ga er goed mee om.
  Een briljante politieke toekomst ligt voor u in het verschiet! Gewoon doorzetten , tegen de stroom inroeien. Het is eten of gegeten worden!

  1.   

   @Dollaert. “Een briljante politieke toekomst”? Laat me niet lachen! Wat weet Yernaz
   over politiek, en met wie zou hij kunnen samenwerken binnen zijn FvD partij, en ook met een andere partij in een coalitie? Stel je voor dat deze gekleurde man zou moeten gaan samen werken met een kleurling lid van een andere partij, die een veel hogere IQ en studie heeft dan hij?

 3.   

  Heel Nederland heeft kunnen zien hoe vuig het Kartel en HUN Media te werk ging. Met zijn allen tegen één. De hyena’s, jakhalzen, bloedhonden. Fortuyniaanse toestanden.
  Daar stonden ze allemaal poedelnaakt naar Thierry te wijzen.
  Het demasque was compleet, de maskers glipten van hun van haat verwrongen tronies en het perfide theaterspel van de gelijkgeschakelden was voor iedereen te aanschouwen.
  De leugenachtige Fake NewsMSM constateerde dat Thierry het moeilijk had maar het Vrije Net staat voor driekwart achter de dappere eenzame robbedoes van de Fvd. De reacties van de ‘gewone’ man en vrouw inzake deze karaktermoord logen en liegen er niet om.
  Daar hielp geen ideologisch gestuurde presentator meer tegen.
  Ook de reactie van Yernaz getuigde van klasse. De tijd dat echt rechts alle klappen, haat en verwensingen gelaten over zich heen laat komen is voorbij. De FvD is geen kruippartij zoals de eurofiele lafbekken van de VVD.
  Ik vermoed dat het ‘debat/lynchpartij’ deze jonge partij geen windeieren zal leggen.
  Want laten we eerlijk zijn; je kan met goed fatsoen toch niet op een haatdragende kwezel als Peggol stemmen. Die viezerik heeft maar 1 truucje je in zijn repertoire; het zwartmaken van andersdenkenden. Hij is de perfecte opvolger van Thom de Graaf die Anne Frank verkrachtte om Fortuyn in verband te brengen met de concentratiekampen.
  Volkert luisterde naar Thom
  Laten we hopen dat Thierry dit lot bespaard blijft maar ben daar niet hoopvol over met zoveel haat vanuit de politiek en HUN FakeNews’Kwaliteits’media

 4.   

  De hoogte van het IQ is ook bepalend voor de manier waarop de schoolgaamde kinderen onderwezen worden , dus logisch dat volkeren waarbij wetenschappelijk bewezen is dat zij over een hoger IQ beschikken ook betere leraren voor de klas hebben staan , lijkt mij vrij logisch en zij die boven-gemiddeld zijn weten de weg naar onderwijs op hun niveau wel te vinden

  1.   

   En waarop acht Knopper deze ‘wetenschappelijke’ bevindingen politiek relevant?

   1.   

    Dat herkomst van immigranten bepalend kan zijn of deze immigranten van meerwaarde kunnen zijn of hier hun shit hole komen brengen. Je hebt toch ook wel eens van failed states of shit hole countries gehoord? Sommigen noemen kolonisten uit shit hole landen zelfs vluchtelingen, omdat ze naar hun eigen zeggen hun omstandigheden willen ontvluchten. De bittere ervaring leert ons dat ze niet hun shit hole ontvluchten, maar hierheen brengen. Als je shit hole importeert, dan zal je shit hole krijgen. Weldenkende landen zoals Australië scheiden in hun immigratiepolitiek het kaf van het koren. Wie van meerwaarde is, is van harte welkom; Wie alleen maar shit hole komt brengen komt het land niet eens in. En zo zorg je ervoor dat immigranten geen verdomming, verarming en een toename van de onveiligheid met zich meebrengen.

  2.   

   @Knopper: Ik neem aan dat je weet wie Wim is?

   1.   

    @Pit
    Eigenlijk zou er weer een trölalürt uit moeten gaan he?
    Een algemene ontwimming, zeg maar

    1.   

     @Erik: Jij bent dan ook een rasechte ontwimmer.

  3.   

   Hier volgt een waarschuwing: Als u reageert op @Ernströl, ook bekend als Cöde, Frits en Wank-Wim, Dopper en vele anderen, dan zal hij zich als een blöedşçygür aan u vastzuigen, en zuigen, en zuigen en zuigen. en zuigen.

   1.   

    Erik: 1-0

   2.   

    De prikken, lampreien of negenogen (Petromyzonidae) zijn een familie van kaakloze vissen (Agnatha). Er zijn ongeveer 40 soorten, waarvan de meeste in zoet water leven. De mond is rond (zie afbeelding) en volwassen dieren hebben een rasptong met tandjes. Sommige soorten zuigen bloed bij andere vissen.

    1.   

     @Buitenbeentje: Dat wel natuurlijk… ;)

 5.   

  Dus dat westerse landen welvarender zijn en de situaties bij laag denkvermogen is niet omdat ze de middelen niet hebben de oorzaak dat ze de middelen niet hebben en vaak in armoede leven is te wijten aan hun beperkt niveau van intellect vermogen

 6.   

  Ik weet bijna zeker dat toen knops terug kwam van Sint Eustatius thuis in huiselijke kring als eerste gezegd mijn god wat zijn die mensen dom daar !

 7.   

  In ieder geval is de vieze spel van de regenten ontbloot. Je kunt beledigingen niet blijven negeren anders gaan zij een te grote rol spelen. Het bestrijden van laag aanvallende regenten lijkt op de bestrijding van meerkoppige trollen. Een bijna hopeloze strijd die toch gevoerd moet worden net als de strijd tegen niet uitroeibare domheid.

  1.   

   Ni28: Ik weet zeker dat deze laagheid zich zal vertalen in stemmen voor FVD.

   1.   

    @pit
    Hoe denk jij over een algehele ontwimming?

    1.   

     @Erik: De algehele onwimming van DDS, inderdaad. Het ontwimmen heeft momenteel hoge prioriteit. ;)

     1.   

      Wij zullen niet rusten voordat DDS ontwimd is! ;)

     2.   

      @Erik: Een toast op de ontwimming van DDS.

     3.   

      @Pit
      Wim heeft zich inmiddels met de meeste van zijn vriendjes verzameld in het topic van SA om iets naars en tröls te zeggen en te kakken op alles dat goed is.

      Wim gaat op in zijn eigen ontwimming

   2.   

    @Pit, klopt, ik heb mij net aangemeld als lid bij FVD.

    1.   

     @Marija: Van harte welkom! Superdeluxe ;)

    2.   

     van harte welkom @marija
     Pas op voor Wim! Mogelijk wil hij met je privé!

 8.   

  Ja maar in de tussentijd worden we wel overspoeld met doctoren en hoog opgeleide kansenparels welke ons wereldwijd gerespecteerde manier van onderwijs komen ondermijnen met hun zogenaamde ” straattaal” je weet toch , daar word ons Niveau van onderwijs echt wel door omlaag gehaald , staan tegenwoordig leraren voor een ” Nederlandse klas ” en ze begrijpen het niet meer doku doezo weet ik wat voor straattaal tegenwoordig regeert op wat wij nederlanders vroeger speelplaats noemden en tegenwoordig steeds vaker als slagveld in het nieuws terechtkomt ,lekker beveiligrrs detectie poortjes ,ja mam ik ga naar school tot straks hopelijk !

 9.   

  Ik weet nog dat wanneer ik straf kreeg en de leraar naar huis belde , ja dan ging ik met knikkende knieën naar huis wetende dat mijn ouders dan ook nog een appeltje met me te schillen hadden , tegenwoordig moet je bang zijn als leraar om op wat voor manier dan ook een corrigerende maatregel toe te te passen agressieve ouders staan zo op je stoep en ja dat zijn vaak mensen waarvan wetenschappelijk bewezen lager op de IQ ladder staan !

  1.   

   @Knopper: Uit ervaring weet ik dat het Nederlandse onderwijs de afgelopen 40 jaar hardhollend achteruit is gegaan. De Mulo (<1968) van vroeger is de Havo van nu.

 10.   

  En ja daar zitten ook van geboorte Nederlandse ouders bij welke zich vaak ” zoals de regering wil ” hebben verbroederd ” omdat ze uit wijken komen waar ze omwille van acceptatie maar meegaan in hun wijk , daarmee voorkomend dat hun huizen niet beklad worden en de wijk waar ze opgegroeid zijn moeten ontvluchten

 11.   

  Feit is gewoon dat de kwaliteit van het onderwijs daalt , feit is ook dat de oorzaak daarvan is te wijten aan de ongebreidelde migratie welke in de loop der jaren niet afneemt maar toeneemt , een school is tegenwoordig een broedplaats van door ouders ingegeven instantie waar je je gelijk kunt halen en buigt voor agressie dmv knuffelpolitiek ,je weet toch !

 12.   

  Het gaat ook niet om de feiten maar om framing. De gevestigde partijen gebruiken deze framing, met hulp van hun vriendjes in de media, om het FvD neer te zetten als “racistisch”. Het politiek establishment kan dit doen omdat de media hierbij helpen en niet worden gecorrigeerd door de media.

  Je ziet precies hetzelfde in de VS waar de media hetzelfde spel spelen. Daarom gebruikt Trump ook Twitter. Om deze leugens die door de media worden verspreid over hem te corrigeren.

  Ook Trump word door de media weggezet als racistisch terwijl daar geen greintje bewijs voor is.

  Na de rellen in Charlottesville heeft Trump verschillende malen het geweld veroordeeld…………maar de media deden net alsof Trump dat niet heeft gedaan. Als Trump 1000X het geweld had veroordeeld hadden de media nog steeds volgehouden dat Trump het niet genoeg had gedaan.

  In onderstaande video word een compilatie gegeven van de vele keren dat Trump het geweld heeft veroordeeld…………maar de gevestigde media doen net alsof Trump het niet heeft gedaan en proberen Trump zo neer te zetten als iemand die rechts geweld ondersteunt.

  (Zie de video vanaf 4:35) Je ziet dan hoeveel malen Trump het geweld heeft veroordeeld.
  https://youtu.be/zSeH7Xk71xk

  Kortom, Charlottesville word door de media gebruikt om Trump te framen net zoals de uitspraken van Yernaz en Theo worden gebruikt om het FvD te framen.

 13.   

  Sowieso een held Yernaz. Volg hem al een tijdje.

 14.   

  Wie het darwinisme ontkent is een idioot, andere omstandig heden evalueren naar verschillende , gedragingen , lichaams lengte , IQ, en alles meer, stop je kop niet in een gutmensh en haar kont, je zult smeren.

  1.   

   Links en de feiten; Het schijnt een combinatie te zijn welke elkaar maar moeilijk kunnen verdragen.

   1.   

    @Kodi: Links en het eenheidsdenken maakt dat er geen verschillen mogen bestaan tussen mensen. Wie daaraan tornt moet gaan denken aan persoonsbeveiliging.

 15.   

  Babahbah en dan die omhooggevallen reaguurders welke zich verschuilen achter hun omhooggevallen taalmisbruik profileren als zijnde de alwetende in de samenleving , word wakker qwispek en ettenek dit is geen hooggeleerd taalspelletje dit is de werkelijkheid welke jullie bij lange na blijkbaar vanachter je computertje nog niet ervaren nou bereid je maar voor dit duurt niet lang meer , onnozele taalneuqertjes , en dan niet gaan huilen maar ze lekker correct in huis nemen , zullen we vanzelf zien hoe jij in je eigen huis met je computertje naast de kelder verbannen word , sukkels

  1.   

   @Knopper: Wind je maar niet op. Je hebt zojuist kennis gemaakt met Wim, hij is een trol.

  2.   

   Sterk verhaal, Knopper.

   :)

  3.   

   @Knopper
   Dit is Wim Knopper, hij is hier enkel om woede bij mensen op te wekken. Zodra hij argumenten tekort komt gaat hij over tot het zoeken van een typfoutje dat hij opblaast tot taalfouten. Hij is een tröl.

 16.   

  Oké duidelijk

  1.   

   @Knopper: Graag gedaan. ;)

 17.   

  Ja tegenwoordig weet iedereen wat een kech is nou dankzij onze eigen boef , ja dat is wel een verrijking in de dikke , en word ongetwijfeld het woord van het jaar , maar dit is geen Nederlands , liedjes door zogenaamde Tuigrappers , een of andere crimineel die zich bekeert ” Kempi” tot islam ,veroordeeld voor mishandeling iemand die je liever niet kent word verheven tot het godendom van de Nederlandse rap , kan me zijn banden in de samenleving van ons Nederland wel voorstellen , welke kant nog wal raken met onze waarden en normen , maar ja knuffelen gaat goed , en dit dringt steeds verder in de samenleving , criminele activiteiten worden overgoten met romantiek , wie wil dit en wanneer komt hier een halt aan , meer meer meer zal ons alleen maar onderdompelen in nog meer verderf van cultuur en waarden en normen nog meer vervagen , en ons Nederland alleen nog bestaan in geschiedboeken welke door links in de verdoemenis verbannen zullen worden , want die nederlanders zijn zo slecht

 18.   

  Wat Ramautarsing heeft beweerd over IQ verschillen tussen volkeren conflicteert volkomen met het linkse heilig dogma van absolute gelijkheid.
  Feiten tellen hierbij in het geheel niet mee, het hoofddoel is om de bevolking monddood te maken zodat niemand nog kritiek kan leveren op het ongebreidelde immigratiebeleid.
  Er is geen verschil tussen blank en zwart, man en vrouw, homo, hetero of travestiet, islam of christendom, zelfs het onderscheid tussen mens en dier bestaat volgens een zekere linkse beestenpartij niet.
  En wie dit dogma weigert als waarheid te belijden komt op de linkse brandstapel.
  En zo is de middeleeuwse Inquisitie weer helemaal terug van weg geweest, het hout ligt alweer klaar. Sterkte FvD helden!

  1.   

   @GR: Zo… die zit!

 19.   

  Het grappigst vond ik nog Pinokkio Pechtold die met opgeheven vingertje tegen Baudet riep: En nou een man wezen, en niet huilie-huilie doen, terwijl er geen enkele reden tot huilen was -of het moest mee met de wolven in het bos zijn!
  Wetenschap en politiek zijn 2 heel verschillende zaken, en Baudet houdt terecht vast -als wetenschapper!- dat hij geen absolute uitspraak kan doen over de wel of niet bestaande samenhang tussen ras en IQ. Dit heeft verder ook geen enkele reflectie op de politiek-maatschappelijke positie die je vervolgens in neemt.
  Overigens:
  Als Pechtold zelf een man was ipv een liegende dwerg gaf hij gewoon toe dat hij de belasting oplicht en omkoopgeschenken in de vorm van een Penthouse acepteert.

 20.   

  Wat een wan vertoning vrijdag wat meer lijkt op een aantal ruziënde pubers waarvan het IQ ver beneden het landelijk gemiddeld ligt. En als dat ons land besturen moet besturen zie ik het somber in.

 21.   

  19@ de wegen van de kiezer zijn ondoorgrondelijk.

 22.   

  We worden geregeerd door een stelletje idioten waarvan Pechtold de grootste is ….gevolgd door Klaver en Asscher.
  Ze zien geen andere manier FvD te stoppen…hebben geen inhoudelijke argumenten….dus dan komt demonisering ze weer goed van pas. We weten waartoe dat kan leiden….nl….het hersenspoelen van idioten die tot daden over gaan.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!