Kijken! Voetbal Inside-helden laten geen spaan heel van Anousha Nzume’s verbod op cowboys en indiaantjes

De heren van Voetbal Inside laten geen spaan heel van Anousha Nzume, die voor elkaar kreeg dat Tivoli geen cowboys- en indianenfeesten meer organiseert. Politieke correctheid viert hoogtijd, en iedereen is een racist. Tijd voor Johan Derksen en Wilfred Genee om eens voorgoed af te rekenen met al deze dommige ellende.

Voetbal Inside begon gisteravond met een schokkende bekentenis van Johan Derksen. De man was er achtergekomen dat hij eigenlijk een racist was. Hij had namelijk vroeger wel eens cowboytje gespeeld, met hemzelf als de sheriff. Wilfred Genee is wel eens indiaantje geweest. “Nou,” verkondigt Derksen vervolgens, “dan ben je ook aan de beurt.”

En zo begint het, want Anousha Nzume heeft gesproken. Cowboytje en indiaantje spelen is tegenwoordig kennelijk enorm racistisch, en niemand mag meer feesten met dit thema organiseren. degenen die dat wel doen maken zich schuldig aan “cultural appropiation“, het ongeoorloofd toeëigenen van andermans cultuur. Ondanks dat de wetmatigheid ‘beter goed gejat dan slecht zelf verzonnen’ al eeuwen navolging vindt – de Romeinen stalen al hun goden van de Grieken, de Russen bouwden de Nederlandse vloot na en Shakespeare is over de hele wereld populair – mag het ineens niet als het om bepaalde door mevrouw Nzume uitgekozen groepen gaat. Zij zijn heilig en mogen niet geïmiteerd worden, want dan ben je slachtoffers aan het uitbuiten.

Aan tafel van Voetbal Inside kwam het gehele onwerkelijke schouwspel nog een keer voorbij:

Ik ben lang niet altijd fan van de heren (die soms gewoon te ver gaan), maar hier sloegen ze de spijker op de kop. Sodemieter toch gewoon een keer op met deze social justice-idioterie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Het zegt veel, zo niet alles, dat de apathische inwoners van het 1984-Reservaat
  genaamd NL hedentendage afhankelijk zijn van 3 seconde Voetbal Inside om per ongeluk tegen dat ongrijpbare fenomeen genaamd gezond boerenkool verstand op te lopen.
  Op de EUSSR Staatsmedia van mevrouw Ollongren zul je het niet aantreffen.
  Universiteiten zijn virulente incubatieruimtes van het cultuur-marxisme
  Dissidenten worden in uiterste nood gelynched (of in ’t geval van Volkert van der Graaf beloond) in politieke rechtbanken.
  En gezond verstand
  Dat levensgevaarlijke ingrediënt wat de mensheid sinds mamoetheugenis overeind heeft gehouden is nu officieel door de vederlichte Kartel-viezeriken die zichzelf journalist, proffie, rechter en politicus noemen tot taboe verklaard.

  Het kan allemaal in corrupt en verrot bananenland NL, veruit het minst democratische land van Europa, met dank aan de Fascistische EUSSR Divirsity Politics (jouw leven is eigendom van de Staat) Stoottroepen van Discrimineren&MondDichtofWeSlepenJeVoorDeInquisitie’66.

  Maar D’66 heeft vrij spel in een zieltogend land bevolkt door eunichs, slachtlemmingen, rugkruipers en ander stemvee.

 2. Adriaan

  Dit wijf is volkomen gestoord om dit onderwerp ter discussie te stellen. De frustratie van wat dan ook komt nu pas goed naar boven. Dit mens is toe aan een grondige psychiatrische beurt. Nederland stroomt vol met psychopaten.

  1. Mart

   Niet alleen een psychiatrische…laat die ruige cowboys en indianen Winnetou voorop ,maar ff langs komen…..daar hunkert ze waarschijnlijk naar.

 3. Roughwood

  Anna Steijn. Zo heet deze haatheks. Da’s natuurlijk geen naam die lekker bekt voor een zelfbenoemd policor deugslachtoffer van slavernij, kolonisatie, racisme, discriminatie etc. etc. Kan echt niet. Net als de namen Karin (Kajsa! DDR66!) en Petra (Laurentien! DDR66 papa!) natuurlijk ook geen namen zijn voor (pseudo)adel. Over arrogant deug- en dramvolk gesproken. Maar goed, om even op Anna terug te komen, een grotere raciste loopt er in NL natuurlijk niet rond. Samen met die janklosers van ‘whiners play the victim’ clubjes als KOZP en Bij1 dan (nooit op stemmen, wordt het Geen1 en daarna hopelijk Uit1). Wat een stuitend en links fascistisch stelletje maatschappijverziekend en polariserend rapalje!

 4. 75

  Is het niet zo dat eigenlijk de directeur van Tivoli zou moeten vertrekken i.v/m. bijzonder slappe knieën.

  1. denk eens na

   Klopt !

  2. lanex

   Eens.

  3. Marija

   +++

 5. Siemien

  Ja dan zie je maar weer het platform VI goed voor is, ik heb echt genoten hoe zij de irritatie van de Nederlander lieten zien, wat een compleet achterlijk gebeuren, door een naar dé Nederlander toe serieus racistisch haatdragend en feministische truus, die alles aan doet om het plezier van de Nederlander te verpesten.
  Wanneer staat Nederland nou eens op!!!!!!

 6. Ni28

  Er heerst hier zoveel onzin dat het verwonderlijk is dat de heren van Voetbal Inside nog tijd voor voetbal overhouden.

 7. poison

  Idioterie en van de zotte. Culturele diefstal, breng dat je (klein)kinderen maar eens aan het verstand als zij cowboytje en indiaantje spelen. Daar begin ik niet aan. Stelletje malloten.

 8. Pit

  Grappig dat ze naast voetbal kennelijk ook politieke zaken bespreken en daarbij geen blad voor de mond nemen. Ben benieuwd wanneer Karin in gaat grijpen.

 9. Kodi

  Democratie, vrijheden, onze cultuur en tradities, kinderfeesten; Alles moet kapot. Ironie: Vluchtelingen (de echte dan wel te verstaan, niet de ons vijandig gezinde invasiestroom) waarschuwen Nederland niet toe te geven aan intolerantie.

  https://pbs.twimg.com/media/DWyYty9W4AA5HXC.jpg:large

 10. Ni28

  Voetbal Inside begint de enige nog normale programma te zijn op de televisie. Dat is toch treurig als je naar het brede geheel kijkt. Nederland wordt geregeerd een handjevol door doorgedraaide activisten en er wordt nog naar geluisterd ook. Wat een slappe hap je krijgt een gevoel van plaatsvervangende schaamte.

  1. Pit

   @Ni28: De NL-televisie is voor een groot deel afhankelijk van Staatsgeld en goedkeuring. Dan moet je natuurlijk wel politiekcorrect doen.

   1. Fortiori

    Vreemde reactie , afhankelijk van staatsgeld…. Niemand die er over klaagt dat met staatsgeld o.a. snelwegen worden aangelegd.

    1. eRik2017

     #ontwimmen #diforfti

    2. Top

     En jij jouw uitkering nietwaar?

     1. Ernst Quispel

      DFTT.

    3. Rechtsaf

     @Foriori “Staatsgeld” betaal jij geen wegenbelasting, dit geld steelt de regering van jou en mij en een mooi voorbeeld is het fl 0.25 van Kok, dat noem ik stelen, een nog mooier voorbeeld zijn de trajectcontroles/snelheidscontroles op onmogelijke plaatsen, mensen onnodig opzadelen met hoge boetes en daar worden de snelwegen van aangelegd..

     Overigens, de Nederlandse omroepen worden gefinancierd door de staat.

 11. Ni28

  De trollen zijn bij Anouscha op de thee.

  1. Pit

   @Ni28: En laat ze daar maar lekker blijven. 🙂

   1. eRik2017

    #ontwimmen

    1. Pit

     #doodzwijgen

     1. Top

      Blablabla Blaaskaak! Dat is genoeg. Al die malloten die in het voertje bijten, zijn in mijn optiek nog dommer dan onze huistrollen.

     2. Ernst Quispel

      DFTT.

     3. DutchDropveter

      En dat is nummer twee die op Hongerstaking gaat succes Ernst(tig)!

   2. eRik2017

    Ik ben helemaal vrij en #ontwimd.
    Niet meer je laten verleiden de hele dag Ernst-Wim zien zuigen en zeiken, maar lekker naar buiten de zon in.
    Ernst-Wim blijft op zijn eenzame kamertje, met of zonder vieze websites op zijn beeldscherm van bikinis, in zijn eentje in de Krugerkliniek.

    Wim belt nog eens zijn faplijn: het meldpunt voor discriminatie.
    Al fappend en op DDS treiterend komt hij de dag wel door, voor de zoveelste keer…

    Fap ze Wim!
    Dag Wim!

    1. Abri079

     @ eRik2017 ik denk dat ze gemeenschappelijk naar Psyon zijn gegaan. Een besluit dat te huldigen valt.
     Sterkte wijvies.

  2. Marija

   annie

 12. Ruud562

  @Siemen, in maart a.s. krijgt het volk de kans te stemmen op andere partijen die wél voor het behoud van Nederlandse cultuur, normen en waarden zijn! Op lokaal niveau dat wel, maar het zal zeker een signaal zijn naar de landelijke politiek! Daarom, laten we hopen dat het volk in maart wakker is!

  1. Rechtsaf

   @Ruud laten we het zeker hopen, ik ben voor..

 13. Feit

  Ernst komt zo uitleggen wat voor een fantastische intellectuele powervrouw Anoucha wel niet is. En hij komt ons vertellen hoe nodig ze is voor dit landje adhv de reacties op DDS.

  Wordt weer lachen.

 14. Duke

  Van wikipedia: “Nzume is de dochter van een Russische moeder en een Kameroense vader”. Ze maakt zich zelf schuldig aan cultural appropiation door de Nederlandse taal te spreken, want taal is cultuur. Laat haar teruggaan naar Kameroen of Rusland, of de inburgeringscursus opnieuw doen.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Ik zie deze vleesgeworden klaagbalg al in Rusland.
   De Russen zouden hun reet afvegen aan deze aanhanger van de zelfmedelijdencultus.
   (en iets zegt me dat deze censuur fascist in de Kameroense samenleving ook bijzonder lage ogen zou gooien)
   Een verwend nest dat louter ‘macht’ heeft dankzij de moreel verrotte NPO.
   Net als al die andere racisten die onschuldige mensen beschuldigen van racisme en daarvoor platforms krijgen bij de DeugMedia.

 15. meijer61200

  Je moet toch wat voor een beetje aandacht? Nzume is wel lichtelijk hypocriet. Wél werken voor VARA/BNN dat extreem linkse gepeupel, waar op de hoofdredactie van JOOP Francisco van Jole werkt, de verkrachter in zijn witte onderbroek. Als je toen direct ontslag genomen had bij dit kankergezwel in het Mediapark had je mijn respect gehad.

 16. peterkestassen

  Geen Zwarte Piet meer,Sinterklaas een bom op zijn lijf gooien,Negerzoenen zijn verboden,Roken mag straks nergens meer,Nu geen Indiaantje en Cowboytje meer spelen,.Wanneer worden de Nonnevotten en Jodenkoeken verboden.
  Dat wijf moet een antiegelijke schop onder haar kont krijgen,met pek en veren het land uit jagen.En iedereen die met haar is.

 17. Ernst Quispel

  Als de malloten van Voetbal inside een mening uitbraken geldt als vuistregel dat het omgekeerde waar is.

  1. DutchDropveter

   Als zelfs een programma over voetbal zich hier druk over gaat maken en een nieuwsorgaan als de NOS niet dan *denk ik* dat er een heel klein groepje wordt gepleased.

   Dus Ernst ipv praten in dat IS in ik denk. Komt al een heel stuk minder sturend en trollent over! Je bent erbijna!

 18. DolleDries

  Scalperen die directeur van Tivoli.

 19. Mart

  Ik woon in Brasil,een land met 10% onvrijwillige geimporteerde negers.Met Carnaval kwam er een hele troep negers en rinnertjes voorbij zwaar in de ketens,een uit beelding van de voorbije slavernij……niemand neemt daar aanstoot aan en begint te mekkeren. DOE EENS NORMAALdaar in Nederiglandje.!!”

  1. Ni28

   Nederland lijkt op een zwaar psychiatrische patiënt die niet geholpen wilt worden. Elders is het vaak minder maar doet men nog normaal.

 20. Ni28

  Ik zag dit staan:
  “Als de malloten van Voetbal inside een mening uitbraken geldt als vuistregel dat het omgekeerde waar is”.
  De linkse propaganda staat altijd haaks op de waarheid want als je het tegendeel als waarheid beschouwt dan bent je niet goed in je hoofd. Of je bent een staatstrol.

  1. Rechtsaf

   @Ni28 veel meer voetbal inside graag want dat is een platform die de Nederlandse cultuur en gevoel uitdraagt..

   1. eRik2017

    Voetbal inside is het enige programma waar nog een grap over iets actueels kan worden gemaakt. het programma is bij mij iig in populariteit gestegen. Voorheen keek ik er niet eens naar.

    1. Rechtsaf

     @eRik, goed zo, zij vegen de vloer aan met dat politiek correcte, vrijheidkapende linkse tuig..

    2. Marija

     Leuk Erik, ben blij het hier tijdje terug,onder de aandacht te hebben gebracht. Dat heeft fans opgeleverd en hoe meer hoe liever want ze steken ook hun nek wel uit.

 21. Rechtsaf

  Het probleem met dit soort racistische vrouwen is dat dit hun voedsel is, zij menen echt dat ze het bij het rechte eind hebben.
  Nogmaals het is hun voedsel, zij zijn een progressief vergif in deze maatschappij..

 22. Gerlos

  Deze idioten moet je niet serieus nemen want ze zijn helaas nog niet opgenomen in een psychiatrische instelling. Wat wel verwerpelijk is dat de directie toegeeft aan idiote eis van deze gestoorde figuren
  Het wordt tijd dan wij in ONS LAND eens heftig tegengas gaan geven tegen deze activisten..MAAR HOE. ????

 23. Bes Tolen

  Als erfenis van het communisme kende (nu nog?) Rusland veel universiteitsstudenten uit Afrika. Het is al een jaar of twaalf geleden, dat in St Petersburg een zwarte Afrikaan door een Russische skinhead werd vermoord. Dat was de eerste moord op een Afrikaan daar en dat haalde meteen de wereldpers. In een Russische krant las ik dat toen al in de loop van de tijd meer dan veertig Russen in St Petersburg of anders heel Rusland, waren vermoord. Door Afrikanen wel te verstaan. Of te wel selectieve verontwaardiging over de hele wereld doet het. Dat verandert de werkelijkheid niet maar die mag niet gekend worden. Het is me wel als bijzonder stuitend bij gebleven.

 24. Bes Tolen

  ”De Romeinen stalen al hun goden van de Grieken”. Hun goden? Wanneer dan wel? Na de verovering van Griekse gebieden in Europa zo 168 voor Christus door Paullus (wel ja, en met twee l’s, Paullus was een familienaam) hebben de Romeinen veel van de Grieken gestolen. Paullus wist dat de Romeinen ontzettend veel verder waren op veel gebieden dan de Romeinen zelf en heeft wat reizen gemaakt om van alles en nog wat naar Rome te laten over brengen.
  Er is nog iets bijzonders te vertellen. Rome werd zo 750 jaar voor Christus gesticht en wel in het uiterste zuid westen van Etrurië dus het land van de Etrusken, het volk waarvan we klaarblijkelijk tot op de dag van vandaag niet al te veel mogen weten. Zij zouden een taal hebben gehad, die nog altijd niet begrepen wordt. Ja, zelfs
  niet-Europees zou zijn. Dat moet je maar geloven…
  De aristocratie van Rome was van gemengd Grieks Latijnse afkomst. De stamvader van het geslacht Julius zou Aeneas zijn geweest, die uit het zo 800 voor Christus verwoeste Troje afkomstig was.
  Na de grote veroveringen, eerst op (voornamelijk Europees) Griekenland en een goeie twintig jaar later op Carthago, de Puniërs, zijn de Romeinen er toe over gegaan alle godsdiensten tot één godsdienst om te vormen. Dat was een langdurige geschiedenis maar is in de meeste gevallen aardig gelukt. [Al ontstond naast het christendom speciaal het jodendom]. Het begon er mee de goden van de verschillende godsdiensten aan elkaar gelijk te stellen.

 25. Marija

  Het was weer leuk daar.
  Vraag me af wanneer/of dit geweldige programma wordt gekneveld.
  Naar mijn idee is dit programma vitamine voor de gewone man die het graag recht voor zijn raap, maar bovendien met een man als Johan Derksen aan het woord ook nuchtere Hollandse waarheid te horen krijgt.
  Waarheid en no nonsense zoals wij dat kennen uit een nog niet zo ver verleden.
  Petje af voor deze zichzelf blijvende, inmiddels ook haast politieke, verslaggevers.

 26. Kodi

  Wat jongetjes in onze dagen deden versus wat jongetjes hedentendage moeten doen; Maatschappelijke degeneratie heeft een gezicht gekregen.

  https://pbs.twimg.com/media/DWoriyTW0AAxIFt.jpg

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.