Niet langer een tekort aan personeel binnen de horeca

Geen categoriefeb 20 2018, 17:59
Elke horeca onderneming komt wel is handen tekort. Dit kan komen door het foutief inplannen van het personeel maar vaak speelt een tekort aan personeel de hoofdrol.
Wanneer u een nieuwe werknemer in dienst neemt wilt u het liefst zo min mogelijk tijd verdoen aan de opleiding. Hoe sneller het personeel als een geoliede machine draait hoe beter dit is voor uw zaak. Naast het inwerken van de nieuwe werknemers verliest u veel tijd met sollicitatiegesprekken. Een horeca uitzendbureau uit Utrecht kan u helpen om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan het nieuwe personeel.

De service

Dit uitzendbureau beschikt over een groot portfolio van horecaprofessionals. Van extra hulp in de bediening tot een chef-kok. Deze professionals zijn zorgvuldig uitgekozen op hun kwaliteiten en heel breed inzetbaar in horecabedrijven door het gehele land. Het fijne aan een horeca koppelaar als deze is dat er voortdurend gezocht wordt naar nieuwe potentiele werknemers. Zo kunt u het team van uw horeca onderneming tot in de puntjes samenstellen door te zoeken naar de perfecte match. Hierdoor zal iedereen op den duur goed op elkaar ingespeeld zijn en lol hebben in hun werk. Wanneer uw werknemers zich namelijk prettig voelen zal de productiviteit alleen maar stijgen en uw resultaten daarmee ook. Het kan echter ook het geval zijn dat u tijdelijke werkkrachten nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan evenementen of bedrijfsborrels. In dit geval bent u niet op zoek naar een nieuwe vaste werknemer maar naar iemand die voor de horeca leeft en een dag wil meehelpen. Ook met dit soort personeel kan het uitzendbureau uw horeca onderneming helpen.
Deze service wordt steeds populairder binnen de horeca branche. Het uitbesteden van een aanname proces is namelijk zeer interessant voor zaken die het ontzettend druk hebben maar wel de perfecte werknemer zoekt. Echter is het voor de kleinere zaken nog steeds heel prettig dat het vooronderzoek voor hen gedaan wordt. Het ontneemt gewoonweg een extra handeling binnen het bedrijf en als gevolg meer focus op de reguliere werkzaamheden.
Dit artikel werd mogelijk gemaakt door Doenhoreca.nl
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten