Salaam aleikum! Criminele en vrouwenmeppende tuigrapper Kempi wordt moslim

Screenshot muziekvideo Kempi "zoveel stress."
Foto: Screenshot muziekvideo Kempi "zoveel stress."

Zo word je nog gearresteerd omdat je je vriendin helemaal aan gort hebt geslagen, en zo ga je door je knietjes op een kleedje dat richting het oosten is uitgespreid. Ineens helemaal zen en halal!

Je vraagt je af wat de aantrekkingskracht van de islam is op gasten die overduidelijk slechts voor criminaliteit en hebzucht in de wieg zijn gelegd. Nee, niet iedere moslim is een gierige boef. Maar rapper Kempi wel. De man is niet eens voornamelijk bekend van zijn muziek, maar van zijn carrière op het boevenpad. Hij heeft een celstraf moeten uitzitten voor verboden wapenbezit, en werd een paar maanden geleden nog gearresteerd vanwege het finaal aftuigen van zijn ex-vriendin. Eerder al had hij naam en faam gemaakt als loverboy. Hij had namelijk een 16-jarig meisje laten tippelen.

Kortom: Kempi deugt niet en het is eigenlijk een schande dat hij alweer vrij rondloopt. Eigenlijk zou deze freak nergens meer welkom mogen zijn. Maar op één plek staan de deuren nog wagenwijd open voor de tuigrapper. En dat is de moskee:

“Jerrely Slijger (31), beter bekend als rapper Kempi, heeft zich bekeerd tot de Islam. Dat heeft hij gisteren laten weten in twee video’s op Instagram. ,,Dus ik ben naar de Moskee geweest. Om half zeven moet ik terug en dan word ik bekeerd”, klonk het in het filmpje.

Slijger, die onlangs twee maanden voorwaardelijke celstraf heeft gekregen met een proeftijd van drie jaar, liet al eerder weten zich graag willen te bekeren. ,,Ik ben nog geen moslim. Hoop het ooit te worden. Wil geen moslim zijn als ik nog niet leef volgens de regels van de Koran. Zodra ik de verleidingen van de wereld kan weerstaan ben ik daar. Insha Allah”, schreef hij toen onder een foto op Instagram.”

Nou. Allah Akbar en de groeten aan de lokale imam dan maar hè?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

15 reacties

 1.   

  Door moslim te worden wordt Kempi een betere criminele en vrouwen meppende tuigrapper. Daar voelt ie zich beter thuis en terecht.

 2.   

  Hoe zat het ook alweer IQ en ras?

  1.   

   De regio schijnt ook een grote factor te zijn.

 3.   

  Game Over : Bye Bye Bastards of Microsoft.
  Billy Gates sold his soul, the great Hero of Money.
  Time OVER!

  Petra Hermans

 4.   

  Bij de Islam mag je altijd je Leugen en Ellende aanpassen aan je ideologie.
  Sterker nog ze het platform om je Leugens en Ellende te mogen promoten en vast te houden!

  1.   

   Islam is de ideologie van doodsverering!

 5.   

  Ja dat heeft hij goed bekeken, onder de naam godsdienstvrijheid heb je op dat gebied meer mogelijkheden

 6.   

  Hopenlijk gaat hij dan samen werken met die andere roeptoeters
  en krijgen we , Kick islam het lande uit .

 7.   

  Okay Kempi. Prima keuze ! Als beloning voor dit besluit ben ik bereid je ritueel en onverdoofd te besnijden.

 8.   

  Mohammed was ook als karavaanberover begonnen voordat hij besloot dat afpersing, brandschatting, marteling en het over de kling jagen van oasebewoners voor hun bezit lucratiever was dan zelf iets opbouwen. it valt voor wie dat wil na te lezen in hadith en de soenna van Mohammed. Dat dus Kempi bij de levensovertuiging/doodsdrift/cultus rondom deze Mohammed uit komt wekt geen verbazing. Het past hem als een oude onderbroek.

 9.   

  Dat heeft hij goed bekeken.Als moslim kan hij zich gelegitimeerd voelen te roven en onderdrukken van ongelovigen en hun vrouwtjes,en gepakt krijgt hij gegarandeerd minder straf van de met de islam heulende linkse rechters.Een win/win beslissing.Zal wèl ff zeer doen die pik te besnijden.

 10.   

  @ denkeensna: Er is dus wel degelijk een verband tussen ras en i.q., dat blijkt maar weer.

 11.   

  Dan is hij bij de islam toch aan het juiste adres. Geoorloofd vrouwen mishandelen.

 12.   

  Zucht…….wat een loser.

 13.   

  Wat een Haat allemaal. Erg he als iemand de goeie pad opgaat. Moet niet gekker worden

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!