Sint-moordenaars De Grauwe Eeuw hebben stemadvies: ‘Stem DENK, want zij laten zich niet in wit kadertje dwingen!’

Als het aan Michael van Zeijl van de terroristische extreem-linkse actiegroep De Grauwe Eeuw ligt, stemmen we op 21 maart allemaal op DENK. Dat is namelijk de enige partij die zich niet in een “wit kadertje” laat dwingen.

Hoeveel moreel zeggenschap houd je nog over nadat je hebt geopperd dat je bereid was om voor het oog van kleine kinderen Sinterklaas te vermoorden, waarna de ‘hersenen en botresten’ van de Goedheilig de hoofdjes van de onschuldige schaapjes zouden bedekken?

Volgens mij niet bijster veel, maar bij De Grauwe Eeuw zijn ze niets als ze niet megalomaan waren. En dus achten ze zichzelf een superbelangrijke bron van maatschappelijk ongenoegen, die wel even gaan bepalen welke partij wel en niet groot wordt bij de aankomende Gemeenteraadsverkiezingen. De stem die De Grauwe Eeuw aanraadt voor 21 maart is… DENK. Want DENK is de enige partij die niet in een “wit kadertje” past. Bij GroenLinks zijn ze maar “linkse racisten” en iedereen die iets zegt over Erdogan, homo’s of vrouwen is per definitie een fascist. Zoniet natuurlijk mensen die Sinterklaas willen vermoorden, uiteraard. Dat zijn geen fascisten.

Hoe dan ook, dit is wat De Grauwe Eeuw op hun Facebookpagina geplempt heeft:

“Wij adviseren niet witte mensen die toch willen stemmen om op DENK te stemmen. Vorig jaar deden we dit advies omdat dit een historisch moment zou zijn tegen witte dominantie, dit jaar doen we dit omdat ze afgelopen jaar hebben bewezen dat ze zich niet in een wit kadertje hebben laten dwingen. Helaas zien we dit laatste wel bij de meeste andere partijen.

Het helpt niet witte mensen ook om de linkse racisten in hun omgeving herkennen na openlijke solidariteit aan DENK. Deze racisten zullen namelijk bij een vermoeden van solidariteit met DENK alle tactieken aanslepen die fascisten ook gebruiken in het veroordelen van DENK. Van Erdogan tot homo- en vrouwen onderdrukking zijn geliefde onderwerpen waarmee ze die tactieken inzetten. In hun haat tegen deze niet witte antiracismegroep vergeten die linkse racisten maar al te vaak dat hun tactieken schoolvoorbeelden van cultureel racisme zijn.

Groenlinks koloniseerde overigens ook ons project in Utrecht omdat een wethouder de gevoelens van witte kindjes boven die van niet witte kindjes zet. Groenlinks doet ook vrolijk mee met rechts in hun pogingen tot criminaliseren van niet witte antiracisten.

Dus als je gaat stemmen dan laat je niet leiden door wat zo’n witte partij je allemaal voorschotelt, DENK zelfstandig en stem niet of anders op DENK.”

Alles draait dus om het woordje ‘wit’. Want wit is slecht, en DENK is niet wit. Dus DENK is goed, dat spreekt dan voor zich.

Ehm, tja. Laten we dus hopen dat Michael van Zeijl z’n tweewekelijkse afspraken met de psychiater niet veel langer blijft overslaan, want deze racistische paranoia begint zo langzamerhand zeer zorgwekkende vormen aan te nemen. ‘Rijp voor onvrijwilliger opname’-proporties, durf ik zelfs wel te stellen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

87 reacties

 1. eRik2017

  Ik snap er helemaal niets van.
  Ik heb in algemene zin geen hekel aan turken, niet aan marokkanen, niet aan andere allochtonen. Ik vind dat wij migratie in goede banen moeten lijden en hulpbehoevenden helpen, maar personen die er misbruik van willen maken of onze samenleving haten er wel tussenuit moeten halen en terug aan het andere kant van het hek plaatsen.
  Ik vind iederen leuk en mooi, onafhankelijk van iemands huiskleur.
  Ik wil iedereen wel in dienst nemen die een goede opleiding heeft, een goed CV met goede referenties. Iedereen die mij van goede wil kan overtuigen wil ik een kans geven.

  Ik doe niemand kwaad, en bene helemaal niet bezig iemand te beoordelen op afkomst, huidskleur of geslacht.
  Maar waarom haten dit soort lui mij zo erg?

  1. Ernst Quispel

   ” Maar waarom haten dit soort lui mij zo erg?”

   Dat is een goede vraag.
   Een goede vraag is ook waarom dat voor 2000 niet of nauwelijks het geval was.

   1. eRik2017

    @Wim met zijn literair en taalkundig vermogen zal het niet zijn ontgaan dat de context van het “mij”, het “ons” als grootste deel van onze samenleving betreft.

    Je maakt hier weer duidelijk @Wim aan welke kant jij staat.
    De schopper tegen onze maatschappij, de verdeler, de oranjehater, de wig die groepen in onze samenleving probeert te verdelen. Mensen tegen elkaar opzetten.

    Ik heb geen probleem met een beetje harder kritisch want ik weet dat jij als trol daar wel een probleem mee hebt. Ik hoor jouw trollenhoefjes trappelen.

    1. Ernst Quispel

     Welk inhoudelijk punt wil je maken, eRik?

     1. eRik2017

      @Ernst
      Precies zoals ik het in mijn eerste verhaal in dit topic heb uitgelegd.
      Jij reageert met een opmerking waarmee je hoopt op een volledige non-inhoudelijk manier een punt te scoren en mij uit de tent probeert te lokken om een discussie in jouw nutteloze opmerking te leiden. Sorry, geen interesse.
      Dag @Wim

     2. Ernst Quispel

      Ik zie dat je geen inhoudelijk weerwoord hebt.

      Geeft niet, ga maar weer door met trollen.

     3. eRik2017

      @Ernst-Wim – Ik vind het echt heel vervelend voor je dat je altijd overal werd afgezeken en dat je nu een beetje online van achter je bureau iets probeert in te halen.
      Ik begrijp dat je dit al een paar jaar doet.

     4. Pit

      @Erik:

      #kansloos

   1. Floris

    Een van de commentaren eronder:

    “Wat de islam dubbel gevaarlijk maakt is dat politieke correctheid deze religie beschermt tegen de noodzakelijke kritiek erop. Als hoogopgeleid Nederland en hun linkse schaapjes eindelijk eens die blinddoek zouden afzetten die hun geestelijke vermogens zo destructief aantast dan zouden ze zien dat de islam een fundament van racisme, discriminatie en geweld heeft. Dit is het nieuwe fascisme en de Nederlandse en Europese elite gedragen zich als de heulende NSB.”

  2. toetssteen

   @eRik
   Hou vol aub. Laat het geblaat van Q cs gewoon ongelezen.

 2. Floris

  “Maar waarom haten dit soort lui mij zo erg?”
  —————————————————–
  De multicul is een utopie. En ze haten jou omdat je blank bent.

  1. Ernst Quispel

   Maar waarom haatten ze ‘ons’ nu meer dan in de vorige eeuw?

   Causaliteit en Floris is geen gelukkige combinatie maar zou er toch niet een element van oorzaak en gevolg aan ten grondslag kunnen liggen?

   1. Floris

    Ik zal je voor één keer een antwoord geven, trol.

    Dat ze ons nu meer haten dan voorheen is jouw veronderstelling, niet meer dan dat.

    Wel is het zo dat dit soort westenhaters steeds verder durven gaan omdat ze de steun van links hebben en met steeds meer zijn.

    1. Ernst Quispel

     Ik herinner me in de vorige eeuw geen kritiek vanuit allochtone hoek in onze richting, Floris.

     Je weet dat ik een retorische vraag stelde: ik ben er van overtuigd dat sedert Fortuyn en zijn troebele epigonen allochtonen dermate zijn gestigmatiseerd, gediscrimineerd en gediskwalificeerd dat er gaandeweg een segregatie is ontstaan. We hebben ze van ons vervreemd en zien daarvan in Denk, Bij1 en NIMA, maar ook in gedrag van alochtonenion het algemeen en moslims in het bijzonder de effecten.
     We zaaiden wind en oogsten storm.

     1. Floris

      “…allochtonen dermate zijn gestigmatiseerd, gediscrimineerd en gediskwalificeerd dat er gaandeweg een segregatie is ontstaan.”
      —————————————————————
      Gelul. Ze zijn in de watten gelegd. En wat krijgen we? Stank voor dank.

     2. Feit

      Wie islam zaait oogsteen storm aan onderdrukking en discriminatie (joden, christenen , ongelovigen)

      Kijk naar islamitische landen.

     3. Rechtsaf

      @ernst “Ik herinner me in de vorige eeuw geen kritiek vanuit allochtone hoek in onze richting”

      Jij als zéér, zéér, zéér warme pleitbezorger van de islam, open grenzen en nog meer allochtonen,(ik kom werkelijk superlatieven te kort,) vindt dat natuurlijk verschrikkelijk en dat is een understatement want zeg nou zelf, eigen volk, saampjes met Beukstra, Guus, Bon en last but not least rugtuffer WIMsülsün, wegzetten als dom, tokkievolk, racistisch, fascistisch is helemaal jou ding..en dit is een nog grotere understatement.

   2. 75

    Een beetje geschiedenis ze haten ons al 1400 jaar.

    1. Feit

     Correct!

     Ernst denkt dat er geen haat was van de islamieten in het jaar 2000 en daarvoor tegen het westen en tegen andersgelovigen.

     Je zou bijna denken dat Ernst een troll is.

  2. Ernst Quispel

   ” omdat je blank bent”

   Steeds schaamtelozer worden hier de problemen verklaard uit de huidskleur.

   1. Feit

    Omdat we geen moslims zijn.

    Ernst, wist je dat moslims racisten en nationalisten zijn?

   2. Floris

    “omdat je blank bent”
    ——————————–
    Ik geef aan hij veel van die lieden denken. Het grofste racisme tref je aan in Afrika en het Midden-Oosten.

    1. Ernst Quispel

     Een typisch geval van balk en splinter, Floris.

     1. Floris

      Die balk in je eigen oog zal je bedoelen, wereldvreemde, naïeve dwaas.

    2. Feit

     Dat is een feit, Floris.

     Ernst weet dat dus je hoeft hem niet te overtuigen.

     Ernst maakt zich zwaar belachelijk.

 3. Knopper

  Hij bakt ze wel bruin ,die pannenkoek.

 4. Bon-vivant

  Mijn voorstel:
  Niet te veel aandacht besteden aan randfiguren als Michael van Zeijl.

 5. Gerlos

  Ik dacht dat deze idioot nog vast zat vanwege zijn bedreigingen, maar helaas loopt deze mafkikker weer vrolijk rond in ONS WITTE LAND.
  Ik word er zo moedeloos van dat gezeik over de WITTE mens die alles verkeerd schijnt te doen volgens onze ZWARTE medemens.

  1. Feit

   Onze zwarte gasten.

   Nederland is een blank land en laten we dat zo houden want ze schaffen de witte man af als ze de kans krijgen.

  2. Ernst Quispel

   Als we Gerlos er op zouden wijzen dat zijn bijdragen wel een beetje racistisch overkomen zal hij dat vast in alle toonaarden ontkennen.

   1. Feit

    Wat is er racistisch aan, Ernst?

    1. Ernst Quispel

     Als je daar op eerste oogopslag al geen vermoeden van kreeg heeft nadere uitleg ook geen zin, Feit.

     1. Feit

      Zijn het de hoofdletters of de woorden witten en zwarten?

      Of ben je gewoon een heel licht gevoelig mannetje?

      Ik wil het graag snappen.

     2. Floris

      @Feit:

      Wim is een kwaadaardige psychopaat. Door zichzelf voor te doen als moraalridder en anderen te beschuldigen van onder andere racisme probeert hij dat te compenseren. Dan voelt hij zich beter.

     3. eRik2017

      Dat psychopaat, zonder er een grap over te maken, dat geloof ik zeker.
      Deze man, Wim, is ziek.

    2. eRik2017

     @Feit
     Ernst-Wim herhaalt zinnen hoe hij zelf altijd afgezeken werd. Dat begon al behoorlijk vroeg. Maar op gegeven moment werd het zo erg, toen hij het huis al uit was, dat hij van ellende zich onder de bar verstopte.
     Toen kwam internet, en dat gafhem de gelegenheid om vanachter zijn pc dingen tegen anderen te zeggen, en het gevoel te krijgen dat hij elke sessie wint. Het is echt heel triest. Eigenlijk leven we allemaal met je mee Wim. Respecteer dat.

     1. Feit

      Ik ben Wim ook anders gaan zien.

      De man is waarschijnlijk geen troll maar een geesteszieke man.

      We noemen dat tegenwoordig:”Een verwarde man”.

      Jij kan mij niet vertellen dat er iemand zo haaks staat op de realiteit EN een gezond denkend vermogen heeft.

     2. Floris

      Door het politiek correctisme staan wel meer mensen haaks op de realiteit.

      Waar je aan kan zien dat Wim een psychopaat is:

      – megalomanie
      – narcisme
      – sadisme
      – pedanterie
      – niet aanspreekbaar op z’n gedrag
      – pathologische leugenaar
      – valsspeler

     3. Ernst Quispel

      Floris is inhoudelijk volledig uitgepraat en kan alleen nog een beetje trollen. Best wel zielig.

     4. Floris

      In deze ene opmerking van Wim vinden we 5 van de zeven punten terug die ik opnoemde.

      Hij meent ten onrechte dat ik inhoudelijk “volledig uitgepraat” ben (megalomanie, narcisme, sadisme en pedanterie).

      En uiteraard, heel typerend voor een gestoorde, laat hij zich niet aanspreken op z’n trolgedrag ofschoon honderden mensen hem om die reden hebben uitgekotst. Hij volhardt in z’n wangedrag tot hij erbij neervalt.

     5. Ernst Quispel

      Weet je nog waar de discussie inhoudelijk over ging, Floris, of ben je geheel in je trolgedrag vastgelopen?

     6. Floris

      En weer meer van hetzelfde. Wim is onverbeterlijk.

      Als je er nog geen hebt zou ik een psychiater zoeken, Wim. Alhoewel, ik denk dat het al te laat is.

     7. Feit

      @Ernst

      Zijn het de hoofdletters of de woorden witten en zwarten?

      Of ben je gewoon een heel licht gevoelig mannetje?

      Ik wil het graag snappen.

     8. Ernst Quispel

      Ik wil je wel even help[en, Floris. Inhoudelijk ging het hier over: “Je weet dat ik een retorische vraag stelde: ik ben er van overtuigd dat sedert Fortuyn en zijn troebele epigonen allochtonen dermate zijn gestigmatiseerd, gediscrimineerd en gediskwalificeerd dat er gaandeweg een segregatie is ontstaan. We hebben ze van ons vervreemd en zien daarvan in Denk, Bij1 en NIMA, maar ook in gedrag van alochtonenion het algemeen en moslims in het bijzonder de effecten.
      We zaaiden wind en oogsten storm.”

      Je dook voor dit inhoudelijke punt, namelijk de naar ijn oordeel verkeerde causaliteit waar jij je op baseert.

      Probeer het eens inhoudelijk, dit schelden moet jou toch ook gaan vervelen?

     9. Feit

      Dus er was niks aan de hand met moslims. En toen kwam Fortuyn uit het niets en werd bijna MP omdat hij allemaal leugens zei over moslims?

      Je geestelijke gesteldheid is idd niet meer te repareren, Ernst.

      Laat die psychiater, die je zo aanbevolen werd, maar zitten.

      Het heeft geen zin meer.

     10. Floris

      Ik heb daar wel degelijk op gereageerd. Anderen ook. Het is gewoon een goedkope poging om de schuld bij Fortuyn cs te leggen.

      Verder scheld ik niet maar fileer ik je kwaadaardige persoonlijkheid. Dat je dat liever niet ziet begrijp ik. Je wordt al meer dan 10 jaar door vele mensen uitgekotst. Als je daarvan af wil moet je mensen in hun waarde laten en dat kan jij niet vanwege je stoornissen.

      Mooier kan ik het niet maken.

     11. Ernst Quispel

      Ik heb die inhoudelijke reactie gemist, Floris.

     12. Floris

      Jij mist wel vaker iets, Wim.

     13. Ernst Quispel

      “Het is gewoon een goedkope poging om de schuld bij Fortuyn cs te leggen.”

      Het zou goedkoop zijn als de causaliteit niet evident was. Die wordt ook niet inhoudelijk weerlegd.

     14. Floris

      De causaliteit is niet evident. Ik heb 2 factoren genoemd die een betere verklaring geven voor de steeds toenemende brutaliteit van zowel moslims als activisten zoals van de grauwe eeuw: steun van links en hun toenemende aantal.

      Is je niet bekend dat overal waar islam komt hun dramdwang toeneemt naarmate hun aantal groeit? Zelfs tot op het punt dat de oorspronkelijke bevolking het haasje is. Dat is in heel het Midden-Oosten gebeurd.

     15. Ernst Quispel

      Floris noemt twee redenen waarom naar zijn idee allocjtonen steeds brutaler en agressiever werden (noteer dat hij kennelijk ook vindt dat dit in de vorige eeuw minder het geval was), namelijk hun toenemende aantal en de steun van links.
      Los van het feit dat beide hypothesen niet falsificeerbaar zijn (het is weinig meer dan niet een te kwantificeren kreet aan de borreltafel) noteer ik met dankbaarheid dat het kennelijk niet ligt aan de cultuur- of raseigenschappen van de groep dan wel de islam. Met name dat laatste was voor Floris altijd de baseline in zijn islamofobe retoriek.

      Ik noteer voortschrijdend inzicht.

     16. Rechtsaf

      Ernst gaat in derde persoon praten hiermee diskwalificeert hij zichzelf natuurlijk enorm, zeker ook omdat hij de subjectieve suggestie wekt te kunnen denken..

     17. Floris

      “…noteer ik met dankbaarheid dat het kennelijk niet ligt aan de cultuur- of raseigenschappen van de groep dan wel de islam.”
      ——————————————————————–
      Dat noteer je dan verkeerd.

      Overigens is jouw “verklaring” linkse borrelpraat. Nooit de oorzaak bij de allochtonen zoeken, maar altijd bij het westen. De vijfde colonne bestaat niet alleen uit moslims maar ook uit westerse linkse navelstaarders.

     18. Pit

      @RA: Weet jij wat ‘allocjtonen’ betekent? Ons taalneuqertje schrijft gekke dingen.

     19. Ernst Quispel

      Weet ik toch Floris, je vindt toch dat dat allochtonen qua ras, cultuur en godsdienst inferieur zijn aan blanken c.q. christenen?

      Dit was wat ik er even uit moest trekken maar we zijn weer thuis.

      🙂

     20. Feit

      Ik denk dat Ernst wel weet dat Fortuyn niks tegen Marokkanen had maar tegen de onderdrukkende ideologie die ze aanhangen.

      En dat dat haaks op Nederlandse cultuur staat en dat we daar allemaal maar problemen mee gaan krijgen.

     21. eRik2017

      Ik sla discussies waar WIM in is betrokken over.
      Ik ben er best wel van overtuigd dat hij dagelijks TV kijkt in de Michiel de Ruyterzaal van de Krugerkliniek en dat hij misschien een krantje leest.
      Ik begreep dat hij hier al een paar jaar zit.
      Nou misschien wordt hij dan wel ondersteund door DDS om een beetje discussie te vormen. Ik vind discussie met Wim geen discussie.
      Laat het voor mij maar.
      Ik wens iedereen heel veel plezier met Wim! De profeet van de domheid en ontwetendheid, de God van de haat en de ambassadeur van genderneutraliteit.

      Dag Wim!
      Ik veracht Wim, en heb helemaal geen zin meer in DDS, om Wim.
      Het is Wim gelukt. Maar daarom dankje Wim. Ik ge lekker weer aan mijn werk en leuke dingen doen zonder tijd aan jou te besteden Wim.
      Veel plezier Wim, dat er mensen zijn die jou echt uitkosten.

     22. Pit

      @Erik: Doodzwijgen, je kunt het!

      #doodzwijgen

     23. eRik2017

      Heerlijk!
      Ik ben een #ontwimde Hollander!
      Wim mag bij #Oxfam niet eens meer door de deur, maar zal bij DDS door bljven troller.
      Iedereen zijn ding.
      Ik ben #ontwimd

     24. Feit

      Jongens, het wordt tijd om het toe te geven.

      De problemen met moslims wereldwijd ligt niet aan de cultuur van moslims en niet aan de islam.

      Het ligt aan ons. We moeten de islam meer omarmen. Islam is superieur aan het christendom en hun cultuur is superieur aan onze cultuur.

     25. Floris

      “Weet ik toch Floris, je vindt toch dat dat allochtonen qua ras, cultuur en godsdienst inferieur zijn aan blanken c.q. christenen?”
      —————————————————————–
      Qua cultuur en godsdienst is dat zonder meer het geval.

      Qua raciale aanleg zijn nogal wat verschillen aanwijsbaar. Op diverse punten is het zwarte ras superieur (op fysiek vlak), op andere punten bepaalde joden en oost-aziaten (iq). Het blanke ras hangt daar tussen in, maar heeft zich toch kunnen ontwikkelen tot een beschaving waar de rest niet aan kan tippen.

      Dat mag niet gezegd worden van de linkse kerk en meeloper Wim, maar toch is het zo.

     26. Feit

      Aj, Floris, je feiten maken de trollen tot sukkeltjes.

      Maar ik denk dat het tegen hun gevoel ingaat.

     27. Pit

      @Erik: Ons taalneuqertje maakt er in dit topic wel een zooitje van hoor:

      – alochtonenion
      – help[en

    3. denk eens na

     niets!

   2. eRik2017

    En @Ernst-Wim wordt als trol losgelaten om racisme vast te stellen bij iemand die probeert zijn woorden goed samen te vatten en vanuit emotie een uitroep doet.
    De taak van Ernst-Wim is om mensen nog bozer te maken, dat ze nog ergere dingen posten. en dan, naar de padie daar belang bij hebben. Kijk eens hoe racistisch DDS is.

    Gauw meer in dit theater over de smetige spelletjes van ubertrol Wim.

    1. Ernst Quispel

     “en vanuit emotie een uitroep doet.”

     Ik zie dat eRik de uitlatingen ook niet zo verstandig vindt maar Feit kan de in emotie gedane ongelukkige opmerkingen dan toch gewoon terugnemen?

     1. Feit

      Wat moet ik precies terugnemen, Ernst?

      Ik ben wel bereid daartoe als het redelijk is.

 6. henk vintage

  Werkschuw en met een uitkering er komt geen eind aan dit slappe beleid.

 7. A3aan

  Michael van Zeikstraal moet eens gaan werken, dus niet uit de gratis staatsruif snoepen maar écht werken dan heeft hij geen tijd voor zijn onzin. Of is dit, zoals de Sinterklaas grap, ook een kwink uit de grappentrommel van Zeikstraal.

 8. denk eens na

  Sinds wanneer is het wild seizoen geopend>?

 9. DolleDries

  Goede tip van deze idioot.

  ttps://www.youtube.com/watch?v=liZf0Fp_Xs8

 10. Gerlos

  Dank voor jullie complimenten.

 11. Babaji538

  Haat brengen in de naam van liefde;
  bewonderenswaardig!

  Petra Hermans

 12. 75

  Ernst: Neem eens de moeite om de koran te gaan lezen, en kom dan niet aan met verhaal over de bijbel. Er staan in de koran passages waar je haren recht overeind gaan staan en die haaks staan op onze samenleving.
  Als je je daar mee niet kan verenigen zou ik adviseren vertrek naar een land wat meer aansluit bij jou denkbeelden, dan heb je nog een kans dat je normale urine gaat produceren in plaats van azijn.

  1. Ernst Quispel

   Ik las de Koran en was er niet van onder de indruk. Ik ken de Bijbel beter en die is veel gewelddadiger en oorlogszuchtiger dan de Koran. Ik kan er ook niks aan doen.

   De christenen joegen ook veel meer mensen over de kling maar dat heeft volgens mij niet zoveel met de Bijbel te maken. Wel zijn christenen aanmerkelijk imperialistischer ingesteld en hebben de wereld om die reden met geweld onder hun gezag gebracht. Daar is natuurlijk veel bloed bij gevloeid.

   1. denk eens na

    Wel eens van de verlichting gehoord , dat duurt bij de moslims nog wel een eeuw of 5

   2. Rechtsaf

    @ernst de bijbel kennen en handelen zijn 2 dingen, je bekritiseert de bijbel en slaat jezelf op de borst hoe goed je bent.
    Je hebt écht werkelijk geen idee waar je het over hebt en dat is logisch als je geen levende relatie hebt met Diegene die Zijn leven heeft gegeven voor jou..

    1. Pit

     @Rechtsaf: Wim probeert een ‘maar-zij-ook-je’ te doen om ons af te leiden van de leringen van Mohammed die de wereld bepaaldelijk geen prettiger oord hebben gemaakt.

     Wim zaait opzettelijk onrust door mensen tegen de haren in te strijken. Wim geeft zijn mening op een (politiek) forum en die mening conflicteert voortdurend met de mening van de meerderheid van de gebruikers.

     Wim weet dat de georganiseerde onwetendheid een machtig instrument is geweest bij de vestiging van de islam. Alles voorafgaand aan de islam werd immers als ‘jahilliyya’ – barbaarse onwetendheid – aangeduid. De opzettelijke onwetendheid begint nu te verdampen in het licht van de waarheid en de geschiedenis.

     De waarheid en de geschiedenis zijn de grootste vijanden van de islam.

  2. Original NL

   75……
   Als je de troll nog verder voert ontploft de zo langzamerhand obese quispel!!

   1. Original NL

    DFTT.!!!!!

  3. Pit

   @75: Je moet Wim niet voeren maar doodzwijgen!

 13. denk eens na

  de grauwe eeuw is een linkse sekte die geweld niet schuwt .

 14. Homo erectus

  Ik wil niet een spelbederver zijn Michael maar Nederland is natuurlijk wel een wit land van origine.
  Het feit dat jij en je ultra linksche gutmenschen willen dat god weet wie op Denk moet gaan stemmen zegt ook veel van die partij.
  Die is net zo anti democratisch als jullie.
  Niet happy in NL. Lekker opzouten zou ik zeggen.

 15. Duckday

  Zulke mensen geen subsidie toeslagen of wat dan ook Wedden dat ze dan een ander stem advies geven

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.