Thierry Baudet reageert officieel op partijheisa in de media: het is een lastercampagne van het kartel en de media

Geen categoriefeb 17 2018, 19:00
Vandaag was er een ledendag in de Tweede Kamer voor de leden van Forum voor Democratie. Ze kregen een rondleiding door het parlement en de werkkamers. Tussendoor gaf hij een speech en maakte hij grappen over de mediaheisa over het gebrek aan partijdemocratie binnen Forum voor Democratie. Baudet heeft ondertussen ook een officiële reactie gegeven op de aantijgingen.

Thierry Baudet ziet de aanzwellende kritiek op zijn partij als een compliment. "Het betekent dat we een reële bedreiging zijn geworden voor het partijkartel", zei hij op een ledendag van het Forum voor Democratie in het gebouw van de Tweede Kamer.

Forum ligt onder vuur door beschuldigingen van racisme en kritiek op het gebrek aan interne partij-democratie. Verschillende kritische partijleden zijn de laatste weken geroyeerd. Ze spuwden daarna hun gal in de media.

"Het is heftig wat we meemaken", stelt Baudet. "Je merkt dat het kartel en zijn media de handschoenen hebben uitgedaan." Hij ziet het allemaal als een lastercampagne.

Alhoewel de waarheid altijd ergens in het midden ligt bij dit soort aangelegenheden gaat het te ver om te stellen dat dit een lastercampagne is en dat de media en het kartel 'de handschoenen hebben uitgetrokken'. Het spijt mij, maar dit hele gebeuren spinnen tot iets wat de schuld is van externe factoren, buiten de partij, is wel de reinste onzin. Het kan natuurlijk zo zijn dat het overtrokken is, maar het siert een politiek leider als er ook zelfreflectie aanwezig is. Dat maakt je niet zwak, maar juist sterker. Enfin, the story continues!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten