Bizar: 20-jarige islamist ramt 17-jarig zusje mes in de borst, filmt alles en gaat dan lekker staan roken

Een 20-jarige islamist heeft afgelopen woensdag zijn eigen zusje messteken toegebracht in haar bed. Ze zou namelijk willen scheiden van haar 34-jarige ‘man’, en dat was de aanleiding om de ‘eer van de familie te redden’. Door te filmen hoe hij zijn eigen zus een mes in haar lijf ramt, en daarna rustig een sigaretje gaat roken.

De 17-jarige Alaa W. is afgelopen woensdag in het Duitse Laupheim neergestoken in haar eigen bed. De daders? Haar eigen broer (20) en haar “man” (34). Ze was niet wettelijk getrouwd met haar echtgenoot, een Syrische vluchteling, maar deden via het shariarecht stiekem toch alsof ze in de echt verbonden waren. Dat schrijven Duitse media vandaag in een schokkend bericht over de poging tot moord in de Beierse stad.

Wat het extra schokkend maakt, is dat Alaa’s broer de daad van zichzelf en Alaa’s “man” gefilmd heeft. Na zijn poging zijn eigen zus om te leggen filmt hij nog zichzelf, hoe hij rustig een sigaretje rookt. Z’n jongere zusje had de daad aan zichzelf te danken, vindt hij, want ze wilde scheiden van haar nep-man. Om de eer van de familie te redden moest het van oorsprong Libische meisje daarom worden omgebracht, zo besloot haar broer.

Van de 20-jarige broer is verder bekend is dat hij zich op het extremistische pad had begeven. Sterker nog: tot afgelopen maandag zat de kerel zelfs vast vanwege verdenkingen dat hij zou hebben geholpen met een bomaanslag. Wegens gebrek aan bewijs werd hij vrijgelaten, waardoor hij afgelopen woensdag tot zijn verschrikkelijke daad kon komen. De twee zitten inmiddels wél weer vast.

Alaa W. heeft de poging tot moord trouwens overleefd, en ligt nu in kritieke toestand in het ziekenhuis. Volgens artsen is ze nu wel buiten levensgevaar.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

102 reacties

 1. poison

  Kijk, dat soort maffen hebben wij ook met de fanfare binnen gehaald.

  1. Original NL

   Welkom…welkom in mijn land…
   Het linkse pottenkoor staat al op het station!

 2. denk eens na

  Binnen kort bij u in het theater.

 3. Vraagtekentje

  Och weer een incidentie, next!

  1. Vraagtekentje

   Incidentje

 4. Ben Zine

  Merkel kan weer een streepje bijzetten op haar lijst van slachtoffers. De Duitsers mogen trots op haar zijn… Op haar goedheid en menslievendheid. Haar barmhartigheid en goedertierenheid. Haar wijze en verstandige beleid. Dat bovenstaande vrouw als gevolg daarvan het leven verloor is slechts een detail, “collateral damage”… Als het grote doel, Merkel’s multiculturele heilstaat, maar wordt gediend ! Dat mag wel een paar slachtoffers kosten, hè Angela ?

 5. Kodi

  Met de komst van Islamitische kolonisatoren op ons continent wordt ook die Islamitische achterlijkheid geïmporteerd, want die laten de dragers van het Islam virus niet in hun Islamitische shit hole landen achter. En als je achterlijkheid importeert, dan zal je achterlijkheid krijgen.

  1. Ernst Quispel

   Kodi stelde voor alle moslims de keel af te snijden. Hij is een stuk beschaafder.

   1. Holland

    Ernst Quispel is duidelijk ook een islamist, dat blijkt uit al zijn reacties en slachtoffergedrag. Het enige dat hij weet te doen is een onbeholpen uitspraak steeds aan te halen. Maar de vreselijke daad van zijn islambroeder zal hij nooit verwerpen of veroordelen. Nooit.

    1. Adriaan

     Het mooie is van @Ernst Quispel dat hij niet of nauwelijks reageert op het onderwerp. Hij heeft altijd commentaar op anderen. Zelf heeft hij kennelijk geen mening. Deze man is zo trots op zich zelf. Vooral zo laten, doet hij niemand kwaad mee.

   2. sonar

    Kwispedoris die steeds hetzelfde riedeltje draait,en wederom weer weg kijkt en een onzinnige reactie plaatst en daarmee aangeeft ,dat hij het er wel mee eens kan zijn wat die broer gedaan heeft .

    1. Pit

     @Sonar: Wim is een islampleitbezorger, daarom draait hij steeds hetzelfde riedeltje.

 6. Uiterst Links

  Tja, elk religie telt zijn rotte appels. Moeten we ons daarom tegen de islam verzetten? Ik dacht het niet

  1. swetsnek

   Ik dacht het wel en vooral tegen het soort waar jij bij hoort

   1. denk eens na

    De hele appelboom is aan het verrotten

    1. Kodi

     De Islamitische boom is nooit anders dan rot geweest. En deze rotte boom heeft nooit anders gedaan dan rotte vruchten afwerpen.

     1. Steve Van der Vekens

      Een gevecht tegen de ‘inteelt.’

     1. Marija

      Wij leveren een gevecht tegen de bierkaai.

   2. Kodi

    +++++

  2. tomygun

   Moet toch ff zeggen dat deze linkse zool
   een 100% DIMMI is .
   Z,n kop heeft hij al op het hak blok gelegd .

   1. Kodi

    Hij vertoont daarmee weinig verschil met de NSB van destijds. De NSB ging ook vol op het orgel van overgave en onderwerping aan de vijand.

    1. Uiterst Links

     De islam is een prachtige religie

     1. penis aqua di rosa

      Is een ideologie van dood en verderf voor andersdenkenden. Ik hoop dat je verder niet meer van die domme maar uiterst lachwekkende zinnen neer plempt, want ik heb maagpijn van het lachen en dat is zo’n opmerking niet waard.

     2. Rechtsaf

      @uiterst links is (een) übertröll Hütten

     3. Holland

      Vertel eens Uiterst Links wat er zo prachtig is aan de islam. Ik leer graag bij.

     4. peterkestassen

      ja voor lulletjes zoals jij bent stuk hout.

     5. Pit

      @Zuigert Links: Ja kom maar op! Ik ben benieuwd wat er zo prachtig is aan islam, al is het geen religie.

      Noem eens een paar voordelen, twee is genoeg.

     6. Holland

      Uiterst Links heeft het hazenpad gekozen en is met de staart tussen zijn benen weggevlucht. Een laffe, linkse wegkijker die zelfs op de simpelste uitspraken en vragen geen antwoord heeft. Wie had dat nou verwacht?

      De sukkel.

  3. 75

   Ga eens een stukje in de koran lezen, er is een prima Nederlandse vertaling van, dan word je wellicht wakker.

   1. Kodi

    Koranverzen die oproepen tot haat en moord op “ongelovigen”
    http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=44&t=3795&hilit=koranverzen

    1. Steve Van der Vekens

     Wat een gezever zeg, wat een haat. http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=44&t=3795&hilit=koranverzen
     Ik bemerk overigens een analogie met het linkse verdraaien van feiten.

     1. Ernst Quispel

      De teksten in de Koran zijn bepaald onvriendelijk jegens ongelovigen maar ronduit vredelievend in vergelijking met het bloederige geweld in de Bijbel.

      http://www.positief-atheisme.nl/atheisten/jim_walker/de_duistere_bijbel.html

      Als je doorleest tot het einde word je een sterke maag toegewenst.

  4. DutchDropveter

   Nee geloof lekker 18+ maken zo dat iedereen zijn belangrijkste periode van zijn leven (leerstadium) niet verkloot kan worden door gelovigen. Geen haat kan kweken voor kinderen die van joodse afkomst zijn want kinderen zijn beide ongelovig want 18+.

   Daarnaast het voorkomt seks met kinderen (Christelijk) verminking van kinderen (Joods en Islam) of door vrijwel alle religie’s vast gezet worden in een web waar je door familie eer niet meer uit kan komen.

   1. van Urk

    DutchDropveter@ Seks of verminking met kinderen heeft niks met christendom, Jodendom of de islam te maken. Dat zijn culturele zondes die onder machtsbeinvloedingen tegen zwakkeren vallen. Die broer vond zijn zwager met geld op zak belangrijker dan zijn zus.

    1. DutchDropveter

     Besnijdenis? kind is onwetend gemaakt door de ouders denkt dat het voorhuidje eraf knippen er gewoon bij hoort. wanneer deze persoon op een later tijdstip toch van het geloof af wil is hij letterlijk getekend door het geloof. Dat kan never nooit niet de bedoeling zijn.

     met een 18+ wet voor geloof voorkom je ook alle misbruiken met kinderen in diverse religies.

     De enige groep die het erg zou vinden zijn de gelovige zelf die dat weer zijn door hun ouders en daardoor vast zitten in een web.

     Dit is een oplossing welke op de langer termijn mensen de ultieme vrijheid geeft om zichzelf op een eerlijke en vrije manier te ontwikkelen.

     1. van Urk

      Ik ben ook chirurgisch besneden om medische oorzaak vanwege een vernauwde voorhuid. Daar had ik als kind ook niets over te zeggen. Het voordeel is dat de eikel gemakkelijker te reinigen is en de kans op ontstekingen of oplopen van een geslachtziekte een stuk kleiner is. Zie een stelselmatig besnijdenis precies hetzelfde hoe kinderen stelselmatig gevaccineerd worden tegen ziektes. De manier waarop sommige kinderen en waarom meisjes besneden worden geeft wel een onderwerp ter discussie.

  5. Holland

   Tja, (uiterst) links en de islam: twee handen op een buik in een onzalig huwelijk.

  6. van Urk

   Uiterst Links@ Nee, maar wel over zaken over dit onderwerp dat zogenaamde “integreerde” migranten nog steeds aan middeleeuwse gewoontes doen als eerwraak.

   1. Kodi

    Je kan een Middeleeuwer wel uit de Middeleeuwen proberen te halen, maar het zal ook na vele generaties verder gewoon niet gaan lukken de Middeleeuwen uit een Middeleeuwer te krijgen. De Islam is en blijft gewoon Middeleeuws achterlijk.

    1. Ernst Quispel

     Kodi bepleitte alle moslims de keel af te snijden. Van dat pleidooi nam hij ook nooit afstand.

     Middeleeuwser kan niet, lijkt me.

     1. Rechtsaf

      @ernst met hand en tand zal jij de islam verdedigen, telkens weer opnieuw.
      Zoals ik altijd gezegd heb, het is maar weer heel duidelijk dat zowel jij als uiterst links, Guus, Kong e.c zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers zijn van de islam, jullie zullen het verdedigen met alles wat in jullie zit, sterker nog, aanmoedigen, verheerlijken,nog veel sterker!!!!!!, jullie aanbidden het en vinden het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is..

  7. sjun

   Er zijn dan ook heel veel andere redenen om verdergaande islamisering te bestrijden.

  8. Rechtsaf

   @Uiterst links en bagatelliseren maar weer die boel!!!, duidelijk wordt en is wel dat zowel jij als Ernst, Guus, Kong e.c zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers zijn van de islam, jullie zullen het verdedigen met alles wat in jullie zit, sterker nog, aanmoedigen, verheerlijken nog veel sterker, jullie aanbidden het en vinden het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is..

   1. Guus Geluk

    Laatst was er een roomblanke Duitse jongen die twee mensen doodstak en vervolgens een foto op het darkweb plaatste (hetgeen hier overigens niet aan de orde kwam).

    Je kunt altijd wel in de koran bladeren, maar dat is zinloos. Beter is het de misdadigers op te sporen en te veroordelen tot een zware straf.

   2. Kodi

    Here we have a selection of some of the recent actions by the idiotic bleeding heart brigade, usually middle class with no knowledge of how the immigrant parasites affect the areas they invade.
    One thing you can be sure is these liberal ponces will never be caught living in the areas ‘these poor people’ will end up.
    No, you can safely say they will be living many miles away from the social problems they cause.
    Sadly, for the rest of us we realise they are helping kill-off the european race, thanks to their zealous ‘actions of humanity’.
    A common trait of these interfering busybodies is the gormless grin on the face, watery eyes, an overwhelming feeling of self-importance and giving others the impression they need psychiatric help.

    Mentally Ill Middle Class Do-Gooders Killing Europe
    https://www.youtube.com/watch?v=eYt5yNanRDM&ab_channel=ukpropaganda

  9. Original NL

   Ik dacht het wel..met uiterst links als eerste want die faciliteren de islam en importeren deze geestelijk gestoorde bende naar europa.

 7. Babaji538

  Iets zegt me dat het in Nederland
  niet zo veilig is, als dat “Het Eindhovens Dagblad”,
  twee dagen me wilde doen laten geloven.
  Petra Hermans

 8. George van de linden

  Alledaags nieuws,niks nieuws onder de zon.

 9. Nasrani

  De schrijver van dit artikel, Tim Engelbart, blijft consequent het woord islamist gebruiken ipv islamiet. En dat is weliswaar politiek correct, maar onjuist. Het woord islamist is in het leven geroepen om aan te geven dat een islamiet deze gruwelen niet begaat. En ondertussen weten we dat islamieten, onder invloed van hun ideologie, wel degelijk tot deze misdaden in staat zijn en dagelijks begaan! In dat opzicht verschillen ze in niets van de vriendelijke duitsers die in de jaren 30, onder invloed van hun ideologie, ineens tot gruwelijke zaken in staat waren. En, om eerlijk te zijn, ik vind de islam een achterlijker en gevaarlijker ideologie dan het nazisme destijds.
  Dus Tim, hou op het woord islamist te gebruiken en noem het beestje bij de naam: islamiet.

  1. van Urk

   Even eerst goed informeren wat eerwraak eigenlijk inhoudt en hoe het ontstaan is: https://mens-samenleving.infon.nl/sociaal/169085-wat-is-eerwraak-en-hoe-is-het-ontstaan.html

 10. Kodi

  Zomaar:

  Tussen de flats treffen we een vrouw aan die nagenoeg niet meer leeft. Haar keel is opengesneden en ze bloedt hevig. Het toegesnelde ambulancepersoneel legt haar snel op de brancard en vertrekt met spoed naar het ziekenhuis. […] In de woning is een trap naar beneden en we denderen eraf. Mijn collega’s pakken de andere ruimtes. Ik kijk rechts meteen een kamer in en zie een vrouw op het bed liggen. De hele kamer zit onder het bloed en op de muren zijn dieprode handafdrukken te zien. Het bed, de vloerbedekking, alles is bebloed. Ik besluit de kamer niet in te gaan. De vrouw ligt netjes met haar benen en armen langs haar lichaam op het bed; alsof ze daar na een slachtpartij neergelegd is. Het is duidelijk dat ze dood is.

  We komen er snel achter dat de verdachte mogelijk de 21-jarige broer en zoon van de slachtoffers is. Uit sporenonderzoek blijkt dat de moeder, die in het bed lag, vermoord is met een remkabel van een fiets. De zus, die voor dood voor de flat lag, is inmiddels volledig hersteld. Ze is 36 keer gestoken door haar broertje. Het is verbazingswekkend dat ze het heeft overleefd; het moet een sterke vrouw zijn.

  De broer zou uit eerwraak hebben gehandeld. Eerwraak is de meest extreme vorm van eergerelateerd geweld. Het besluit tot eermoord is meestal een beslissing van de familie die meent dat haar eer op het spel staat en geen individuele beslissing. De zus wilde trouwen met een man en die keuze werd door haar, in het buitenland wonende, familie niet geaccepteerd en zodoende had ze de eer van de familie geschonden. Haar moeder stond wel achter haar keuze.”

  https://t.co/deLnxETmOQ

 11. Kodi

  Anton Constandse zei het al in 1983 en hij had gewoon gelijk.

  “Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke, immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun diskriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?”

  1. van Urk

   Het punt van het verhaal is dat eerwraak nog steeds voorkomt in het westen waarbij ik het gevoel heb dat de westerse overheid nog steeds alleen maar toekijkt en er ook bij staat te roken. Zij zijn zeker bang dat eerwraak in verband of als onderdeel staat met de islam. Als zij eerwraak moeten gaan verbieden dan wordt gelijktijdig volgens hen ook de Islam verboden. En dat mag weer niet als het om godsdienstvrijheid gaat.

 12. Kodi

  Theun de Vies zei het al in 1983 en hij had gewoon gelijk.

  “Ik wil mijn afschuw voor de islam – de leer, de dogmatiek, de verboden, de onbeweeglijkheid, de middeleeuwse achterlijkheid die is ontstaan met deze religie voor nomaden en woestijnrovers – niet onder stoelen of banken steken. (…) Zichzelf opsluitend in een gedragspatroon, dat de originele achterlijkheid halsstarrig in stand houdt (…), vormen zij een Fremdkörper in onze samenleving, dat niet lijkt te kunnen loskomen, iets bij te leren, iets te willen leren, dus verarmt (…). Zoals nu kan het niet”.

 13. sjun

  Wat gebeurt met zulke samenlevingsverrijkers? Taakstrafje, enkele jaren gratis kost in inwoning om vervolgens hun leefomgeving weer te kunnen terroriseren op instigatie van de onaanraakbaar verklaarde profeet der moslims? Verstandige mensen wachten niet op veranderend overheidsbeleid maar haasten zich de eigen leefomgeving verdedigbaar en de eigen familie daarin zelfredzaam te maken.

 14. WorajaiP

  Nekschot. Wat dat aangaat was de sovjet unie bewonderenswaardig.

  Maar ja , Duitsland he… Dat wordt 3 jaar extra inburgeren, daarna 2 jonge libische (???) maagden naar keuze en een leuke flat in Kreuzberg, met levenslange uitkering. Voor straf.

 15. Pedrito

  Wat mij in dit geval nu zo aardig lijkt, is om dit voorval krachtens westerse normen te bestraffen, maar de strafmaat/-uitvoering te laten plaatsvinden op basis van de shariawetgeving. Een vorm van respectvolle wraak met inachtneming van wederzijdse normen en waarden. Ik ben beschikbaar voor de praktische uitvoering!

  1. Rechtsaf

   @Pedrito Shariawetgeving is koren op de molen van Ernst e.c.

   Je zou dit soort gasten gewoon in een voetbalstadion met hooligans moeten zetten of even afzetten bij een gezellige motorclub, of bij mij in de straat..

 16. Ruud562

  Inderdaad Sjun, er zijn vele redenen om de islamisering te stoppen, want …..
  waar de islam verschijnt is het de vrede, veiligheid en vrijheid die verdwijnt!

  1. sonar

   Ruud562 en waar de mafketel ernst .links ,Heins ,Guus Gans,beukelmans ,enz enz verschijnt.
   Die lui zijn de rotte appels in samenleving en bagataliseren alles omdat het verstand het af laat weten.

  2. Kodi

   De Islam is nog nooit van ook maar enige meerwaarde voor de mensheid geweest. De Islam heeft nog nooit iets noemenswaardigs gepresteerd.

 17. Kodi

  Europa: De pijlsnelle uitbreiding van de dhimmitude

  Geplaatst op 2 maart 2018

  Afbeelding

  Hoewel Europa geen deel uitmaakt van de islamitische wereld, schijnen veel Europese autoriteiten zich desondanks verplicht te voelen om zich meer of minder subtiel aan de islam te onderwerpen. Deze vrijwillige onderwerping schijnt uniek te zijn: Dhimmi is historisch gezien het Arabische begrip voor de veroverde niet-moslim, die zich bereid verklaart als tweederangs, “gedulde” burger onder islamitische heerschappij te leven en zich te onderwerpen aan een aparte, vernederende wetgeving en de eisen van zijn islamitische meesters.

  Ook in Europa vindt de onderwerping onder de eisen van de islam in naam van de “diversiteit” en van de “mensenrechten” vrijwillig plaats. Deze onderwerping onder de islam is natuurlijk heel ironisch, omdat de westerse begrippen “diversiteit” en “mensenrechten” helemaal niet bestaan in de basisteksten van de islam. Integendeel, in deze teksten worden diegenen die weigeren zich aan het islamitisch goddelijkheidsconcept van de islam te onderwerpen als ongelovigen aan de kaak gesteld, die zich of bekeren en de djizja betalen, of moeten sterven.

  Een van de meest verontrustende aspecten van deze zich snel uitbreidende dhimmitude is de feitelijke doordrukken van islamitische blasfemie-wetten binnen de Europese jurisdictie. Lokale Europese autoriteiten hebben de “hatespeech”-wetten gebruikt om kritiek op de islam te verbieden, hoewel de islam een idee – een religie en ideologie – is, geen nationaliteit of etniciteit. Het is het conventionele doel van de meeste “hate speech”-wetten om mensen tegen haat te beschermen, niet ideeën. Het heeft daarom de schijn dat de Europese autoriteiten er juridisch niet toe verplicht zijn om personen wegens kritiek op de islam strafrechtelijk te vervolgen, temeer daar het islamitisch recht, de sharia, geen deel uitmaakt van het Europese recht, maar ze doen dit maar al te graag.

  Het jongste voorbeeld voor deze soort van dhimmitude komt uit Zweden, waar een bejaarde man veroordeeld werd, omdat hij op Facebook de islam een “fascistische” ideologie had genoemd. De wettelijke bepaling volgens welke hij werd aangeklaagd (Brottsbalken hoofdstuk 16, § 8,1 st), spreekt expliciet van “uitlokking” (Zweeds: “hets mot folkgrupp”) tegen groepen mensen, die door hun ras, huidskleur, nationale of etnische afkomst, hun geloof of hun seksuele voorkeur worden gedefinieerd. De bepaling criminaliseert echter niet de kritiek op religie, ideologie of ideeën, omdat westelijke democratieën, destijds nog echte democratieën, de vrije uitwisseling van gedachten niet gecriminaliseerd hebben.

  Dhimmitude manifesteert zich in Europa in velerlei opzichten. Op de “Wereld-hijab-dag”, een jaarlijks in februari terugkerende manifestatie, die in 2013 door een immigrant uit Bangladesh in de VS, Nazma Khan, in het leven werd geroepen, “om de discriminatie van islamitische vrouwen door middel van voorlichting en opvoeding te bestrijden”, besloten meerdere Britse parlementariërs de hijab te dragen. Daartoe behoorden o.a. de parlementariërs Anne McLaughlin en de voormalige schaduwminister voor Gelijkheid Dawn Butler en Naseem Shah. Bovendien heeft het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken, dat de wanhopige vrijheidsstrijd van Iraanse vrouwen schijnt te negeren en dat tijdens de jongste protesten van het Iraanse volk tegen het Iraanse regime naar verhouding stil gebleven is, ongelooflijk genoeg gratis hoofddoeken aan zijn medewerkers uitgedeeld. Volgens de “EveningStandard” stond er in een E-mail, die kennelijk aan het personeel werd verstuurd:

  “Als u een hijab wilt proberen, of wilt ervaren waarom islamitische vrouwen de hoofddoek dragen? Kom dan naar onze ongedwongen manifestatie. Gratis hoofddoeken voor iedereen die deze op deze dag of een deel van de dag wil dragen. Islamitische vrouwen, samen met aanhangers van vele andere religies, beslissen ervoor de hijab te dragen. Velen vinden bevrijding, respect en geborgenheid door het dragen hetzelfde. #StrongInHijab. Wees met ons op de #WorldhijabDay#.”

  Afbeelding

  In de tussentijd werden er minstens 29 Iraanse vrouwen gearresteerd, omdat ze hun hijab hadden afgedaan, en waarschijnlijk werden ze verkracht en gemarteld, zoals dat in Iraanse gevangenissen gebruikelijk is. Desondanks bejubelden Britse parlementariërs en medewerkers van het ministerie van Buitenlandse Zaken op perverse wijze de hijab als een soort verdraaid instrument van de “vrouwelijke volmacht”.

  De bovenstaande gebeurtenis is nauwelijks verrassend: Groot-Brittannië zit vol met enkele van de meest schokkende voorbeelden voor dhimmitude. Massaverkrachtingen van kinderen door islamitische bendes in veel Britse steden vonden jarenlang plaats met medeweten van de Britse autoriteiten, die deze misdaden niet stopten, uit angst om “racistisch” of “islamvijandig” bekend te staan.

  De dhimmitude is ook zichtbaar in de omvang waarmee Britse autoriteiten de gebruiken die door Britse islamitische gemeenschap gepraktiseerd worden, verontschuldigen of bereid zijn uit te leggen. De voor de bestrijding van “eer-misdaden”, vrouwelijke genitale verminking en gedwongen huwelijken verantwoordelijke politiecommandant Ivan Balchatchet schreef onlangs een brief, waarin hij zei dat de reden dat er nog geen veroordelingen voor vrouwelijke genitale verminking (die al sinds 1985 strafbaar is) hadden plaatsgevonden, ondanks een schatting dat 137.000 vrouwen en meisjes in Engeland en Wales slachtoffer zouden zijn van vrouwelijke genitale verminking, gelegen zou zijn in het feit dat het delict “vele nuances” zou hebben. Later verontschuldigde hij zich voor de uitspraak:

  “Ik verontschuldig me voor deze brief… Vrouwelijke genitale verminking is het meest vreselijke misbruik van kinderen. Het is onacceptabel dat er geen succesvolle strafvervolgingsmaatregelen hebben plaatsgevonden. In de samenwerking met anderen is dat iets dat moet veranderen.”

  Iets dergelijks geldt ook voor de nieuwe cijfers dat honderden delicten van “eer”misdaden en misdaden betreffende gedwongen huwelijken in Londen onbestraft blijven. Data tonen aan dat de politie tussen 2015 en 2017 alleen al in Londen 759 “eer”-misdaden en 265 gedwongen huwelijken heeft geregistreerd – voor deze vergrijpen werden echter maar 138 personen aangeklaagd. Diana Nammi, uitvoerend directrice van de Iraanse & Koerdische Vrouwenrechtenorganisatie, die toevlucht biedt aan slachtoffers, zei hierover:

  “Wat het zo alarmerend maakt, is dat de aantallen, die we hebben verkregen door informatie in te winnen, laten zien dat er tegelijkertijd sinds de criminalisering van het gedwongen huwelijk in het jaar 2014 veel meer bedreigde mensen dan ooit tevoren om hulp vragen.”

  Dhimmitude leidt echter niet “alleen maar” tot kinderverkrachtingen, vrouwelijke genitale verminking en “eer-moorden”, die zich onder de opzettelijk blinde ogen van de nationale autoriteiten uitbreiden, maar ook tot verhindering van de terrorismebestrijding. In een interview onlangs met de publiekrechtelijke Zweedse zender SVT zei Peder Hyllengren, een onderzoeker aan het Swedish Defense College:

  “Men riskeert als racistisch bestempeld te worden, zoals men dit in andere Europese landen nog niet gezien heeft. Daar was deze vraag net zo onomstreden als de betekenis van de bestrijding van het nationaalsocialisme en het rechts-extremisme. Maar in Zweden heeft het lang geduurd tot het acceptabel was om over het jihadisme op dezelfde wijze te discussiëren zoals we over het nationaalsocialisme gediscussieerd hebben.”

  Hyllengren is te hard met Zweden: maatregelen tegen de jihad worden door westelijke leiders overal gehinderd sinds president George W. Bush onmiddellijk na de 11e september 2001 verklaarde: “Islam is vrede”. President Obama verwijderde alle verwijzingen naar de islam in de terreurhandboeken van de FBI die moslims als aanstootgevend beschouwden. Theresa May beweerde dat de islam een “religie van de vrede” zou zijn. De huidige burgemeester van New York dreigde de New Yorkers onmiddellijk na de terreuraanslag in oktober in Manhattan om de terreuraanslag niet met de islam in verband te brengen.

  Onlangs zei de terreurwaarnemer van de Britse regering en onafhankelijke controleur van de terrorismewetgeving, Max Hill QC, dat het “fundamenteel fout” zou zijn om de uitdrukking “islamistisch terrorisme” te gebruiken om aanvallen in Groot-Brittannië en elders te omschrijven. Volgens een bericht van de “EveningStandard” zei hij dat het woord terrorisme niet zou mogen worden opgehangen “aan een van de wereldreligies” en dat in plaats daarvan het begrip “Daesh-geïnspireerd terrorisme” gebruikt zou moeten worden. Vorig jaar zei Max Hill dat enkele jihadi´s, die uit Syrië en Irak terugkeren, niet vervolg zouden moeten worden, omdat ze “naïef” geweest zouden zijn.

  In Duitsland is de dhimmitude intussen zo diep verankerd dat de minister van Gezinszaken onlangs heeft voorgesteld seksuele overvallen door islamitische migranten te voorkomen door meer islamitische migranten in het land uit te nodigen – de moeders en zusters van de mannelijke islamitische migranten die daar al zijn. Dat was het antwoord van de minister op een vraag in het parlement welke “concrete onderwijs- en afweermaatregelen” haar ministerie van plan is om “vrouwen en meisjes op de lange termijn tegen de sinds 2015 buitenproportioneel toegenomen lichamelijke, seksuele en levensbedreigende overvallen door mannelijke en vrouwelijke migranten te beschermen en te informeren”. Dit was het erbarmelijke antwoord van de minister:

  “Enerzijds gaat het om de onderbrenging van de jonge, onbegeleide vluchtelingen. Natuurlijk ook om … ja … de machocultuur waar ze vaak uit komen… Dat men dat niet verzwijgt en probeert dat daar te bediscussiëren en natuurlijk te beïnvloeden, is heel duidelijk… We hebben hier het deskundig advies van prof. Pfeiffer, dat heel nauwkeurige uitgangspunten biedt…. we moeten met de jeugd werken en we weten ook dat de gezinshereniging belangrijk is… hij [de professor] zegt dat dit bij jonge mannen net zo is, of ze nu hier vandaan of ergens anders vandaan komen, ze zijn gemakkelijker te hanteren als ze hun moeders en zusters om zich heen hebben.”

  Afbeelding

  Europa zit vol met andere actuele voorbeelden van de dhimmitude, die door ontelbare acteurs van de staat en uit de commerciële wereld gedemonstreerd worden. Daar was de verwijdering van een kruis door de voorzittende rechter in een Duitse rechtszaal tijdens het proces tegen een Afghaan, die ervoor was aangeklaagd een andere moslim wegens de bekering tot het christendom bedreigd te hebben; het terugroepen door H&M van een productielijn sokken, nadat moslims erover geklaagd hadden dat de afbeelding op de sokken zou lijken op het woord “Allah”, dat op de kop staand in het Arabisch geschreven zou zijn; een Franse rechtbank, die het punt van haatmisdaad uit de aanklacht tegen een islamitische moordverdachte laat vallen, die bekende zijn 66-jarige joodse buurvrouw, die hij gefolterd had voordat hij haar van het balkon afgooide terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwde, te hebben vermoord. Het werd bewezen dat hij ook de dochter van het slachtoffer twee jaar voor de moord voor “vuile Jodin” had uitgescholden.

  De lijst is eindeloos. Sjeik Yussuf al-Qaradawi, de geestelijk leider van de Moslimbroederschap, die gezegd heeft dat Europa niet door het zwaard, maar door Dawa veroverd zou worden, zou waarschijnlijk niet gelukkiger kunnen zijn. Europa is heel druk doende om zijn wens te vervullen.

  Bron: https://de.gatestoneinstitute.org/11947/europa-dhimmitum

 18. Michel69

  Islam een vredige religie die ons heel veel moois brengt……..och linkse mafklappers!

 19. Ruud562

  En ja Kodi, Anton Constandse had én heeft het gelijk aan zijn zijde. O o k hij was een roepende in de politiekcorrect verziekte deugwereld waarin we leven.
  Een roepende in de woestijn net zoals wijlen Jan Maat, Pim Fortuyn en nu Geert Wilders, een Baudet.

  Laten we hopen op een totale omslag en wel ingaande per 21 maart a.s.
  Helaas heb ik daar een hard hoofd in, omdat velen liever blind, doof en vooral deugzaam en dom willen blijven!

 20. rafi

  Dit stad kan beter ‘Lijpheim’ genoemd worden. Men bedenke, dat deze daad geheel logisch en consequent is binnen de krankzinnige gedachtenwereld van de islam.

 21. Pit

  Islam, levensgevaarlijk!

 22. Two Ravens Black Kettle

  De Culture Verrijking van de elite.

  Voor de elite ; vlijtige poetsertjes, monddode tuinmannen, onderbetaalde bouwvakkers, gratis kindermeisjes, goedkope zwembaden, verzonnen banen en een denkbeeldig Deug- aureooltje
  Voor de rest de Middeleeuwen.

  En om deze dystopie tot volle wasdom te doen komen schaffen ze en passant de vrijheid van meningsuiting en de democratie af.

 23. Kees

  Ze moesten dat roken verbieden!

  1. Original NL

   Oh?
   Mag roken wel van mohammed??
   En alcohol niet?
   Waarschijnlijk omdat er in de tijd van mohammed nog geen sigaretten automaten bestonden.
   Anders had dat zeker ook niet gemogen .
   Religie heeft er namelijk een handje van alles wat fijn en lekker is te verbieden.
   Zodat je volkomen nuchter de ondergang van de mensheid kan gadeslaan.

   1. Baron von Munchhausen

    Original NL
    Ik ken zeer vele z.g.n. Moslims die zuipen als ketters!!
    Maar wel op vrijdag naar de Moskee gaan om aan te horen hoe ze hun uitkeringen, toeslagen, vrijstellingen en de hele rambam, kunnen verkrijgen, (uiteraard ,met de nodige trucks) en daar bij het verhaal van de “ongelovigen”.
    De IMAM vertelt het hun niet, maar er lopen “sociale adviseurs” rond die wel raad weten met Nederlands belastinggeld!

 24. Baron von Munchhausen

  Komt er enige reactie/commentaar van “onze geliefde Linkse Moslim-knuffelaars?”
  1000% van niet!

  1. Rechtsaf

   @Baron klopt, de zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers van de islam, Ernst, Guus, Kong, Beukstra, Wimsülsün e.c laten zich niet zien natuurlijk, zij zullen de islam verdedigen met alles wat in hun macht ligt, sterker nog ze zullen het aanmoedigen, verheerlijken en nog veel sterker, ze aanbidden het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is.

   En ik blijf dit herhalen net zolang tot ze oprotten..

   1. Ernst Quispel

    Knap hoor, Rechtsaf, temeer omdat je weet dat je leugens uitbraakt.

    1. Rechtsaf

     @ernst ik heb gelijk en je bevestigd het steeds weer, sterker nog, je maakt het steeds harder..

     1. Pit

      @RA: Als je tegen Wim praat, dan komt zijn rugdekker Geen Geluk.

      #kansloos

     2. Rechtsaf

      @Pit kom maar op, ernst, Guus henk, kong, ik veeg de vloer aan met deze linkse islamverheerlijkers,.

    2. Holland

     Hoeveel vrouwen heb jij eigenlijk, moslimbroeder Ernst?

   2. Guus Geluk

    Je kletst weer, Rechtsaf, nog nooit heeft iemand de islam verheerlijkt.

    1. Baron von Munchhausen

     Guus Geluk

     Waarom Links dan wel?????
     Kennen we nog de zwammelaars van Groen-Links en PVDA?
     “Culturele verrijking!”Hoe hebben ze het kunnen bedenken! Zie DENK, dankzij de PVDA gekomen!
     Nog meer???

     1. Guus Geluk

      Ik bedoelde hier op dit forum.

    2. Rechtsaf

     @guus @ernst @wimsülsün jullie zijn islamverheerlijkers en jullie blijven reageren daarmee bewijzen jullie zelf mijn gelijk..

     1. Guus Geluk

      Nu ben je aan het trollen.

    3. Holland

     Guus, jij doet niet anders dan de islam verdedigen. Dag in, dag uit. Bij elk onderwerp waarin de islam een rol speelt. En dat zijn er nogal wat op DDS. Het is in ieder geval duidelijk dat jij de islam een mooie religie vindt, de moskeeen helemaal in het straatbeeld vindt passen en dat zelfs de meest gruwelijke moslim-acties op jouw verdediging en instemming kunnen rekenen. De volmaakte dhimmy dus.

     1. Rechtsaf

      @Holland buiten het feit dat ze het verdedigen verheerlijken ze het ook..

 25. Baron von Munchhausen

  Het wordt tijd dat de Linkse praat/lul/klets/wauwel praatshows eens Klaver uitnodigen; en……………….. vragen wat hij van dit soort zaken vindt!
  Oei,…..foutje………. de Moslim-knuffelaars gaan dat NIET vragen aan komediant Klaver!
  “”””””Want………….er zijn ook goede Moslims!”””””””” ; standaard antwoord van Linkse Moslim-knuffelaars!

  1. Ernst Quispel

   Bent u dronken, Baron?

 26. Baron von Munchhausen

  Ernst Quispel

  Wie bent u????
  Links wegkijkend correct Moslim-knuffelaar en Nederlanders verachtten???

  1. Pit

   @Baron von Munchhausen: Je mag niet meer raden!

 27. Baron von Munchhausen

  Guus Geluk 19 minuten ago

  OK

 28. Two Ravens Black Kettle

  Nog eens niet zo heel lang geleden kenden we geen genitale verminking, volgespuugde meisjes en kindbruidjes in Nederland.

  De Betere Mensch vond dat dat anders moest.
  En het stemvee legitimeerde hen.

  1. Frits Jansen

   Zo kunnen we er misschien eerder iets aan doen.
   Let wel: migranten komen hier om minstens drie redenen naar toe:
   1) omdat ze hier in de jaren ’60 naar toe zijn gehaald omdat we arbeidskrachten te kort kwamen
   2) als vluchtelingen
   3) als gelukzoekers.
   Die laatste groep moet uiteraard meteen terug.

 29. Gerlos

  Wat is het toch een geweldig nette geloof dat van die Profeet/Allah alle moslims zijn trouw en zijn wars van geweld en ontrouw, was getekend: Kuzu van DENK.

 30. Salamano_etc

  Het is niet de eerste keer dat er ’s nachts een moord gebeurt om “de eer” te redden.
  Volgend stukje gaat weliswaar niet over een relationele moord, maar er is toch (weer) een analogie met hedendaagse zaken.
  Mohamed’s eer werd bedreigd door een dichteres genaamd Asma.

  Toen de door Allah-geïnspireerde profeet hoorde wat zij had gezegd, vroeg hij: “Wie zal mij bevrijden van Marwans dochter?” Een stamlid van haar echtgenoot meldde zich en sloop die nacht in haar huis. Zij had vijf kinderen en de jongste sliep aan haar borst. De moordenaar verwijderde het kind voorzichtig, trok zijn zwaard, dreef het in haar en doodde haar in haar slaap.

  De volgende ochtend daagde de moordenaar iedereen uit om wraak te nemen. Niemand nam zijn uitdaging aan, zelfs niet haar echtgenoot. (Ibn Hisham & Ibn Ishaq)
  http://www.answering-islam.org/Dutch/arlandson/mohammedsordevandodedichters.htm

 31. Frits Jansen

  Islamist? Die knul is gewoon gestoord.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.