Dikke doei, antisemieten van NIDA! GroenLinks en PvdA blazen het linkse verbond tóch op

DYGNKNvXUAE71eu.jpg large
Foto: Nourdin el Ouali (NIDA) na afloop van beraad van het 'Linkse Verbond'. Bron: Ewoud Kieviet / Twitter.

Bij nader inzien zeggen de Rotterdamse afdelingen van GroenLinks en de PvdA toch het vertrouwen in NIDA maar op. Volgens de NOS komt dat doordat de landelijke partijtoppen de lokale volksvertegenwoordigers hebben bevolen dat te doen.

Het kostte een hele dag wikken en wegen, praten en zweten, maar uiteindelijk hebben de SP, PvdA en GroenLinks het toch maar gewoon gedaan: het vertrouwen opgezegd in de lokale islampartij NIDA, en daarmee het tapijt onder het Linkse Verbond weggetrokken. Aanvankelijk leek het er nog op dat het samenwerkingsverband zou blijven bestaan, maar Judith Bokhove (GroenLinks Rotterdam) twitterde dat NIDA nu toch wordt gewipt, nadat ze weigerden afstand te nemen van een tweet waarin ISIS en Israël worden gelijkgesteld aan elkaar:

Even later trad ook de PvdA terug, waarmee het einde van het Linkse Verbond definitief werd:

Het Verbond was een poging om met de linkse (en islamitische) partijen samen Leefbaar Rotterdam te verstoten uit de collegebankjes na de verkiezingen van 21 maart, maar vanwege de extremistische taal van NIDA werd dat de SP, GroenLinks en de PvdA door een groot deel van Nederland (inclusief hun eigen achterban) niet in dank afgenomen. NIDA-leider El Ouali sprak zich eerder al uit tegen homoseksualiteit en seks voor het huwelijk; standpunten die zo’n beetje uit de middeleeuwen stammen, en de gelijkschakeling van ISIS en Israël was voor de landelijke linkse partijen dan eindelijk een brug te ver.

Zo, dan gaat uw verslaggever nu even een overwinningskebabje halen bij de plaatselijke Turk! Om te vieren dat dit duivelse pact gesneuveld is, en de kans dat Rotterdam het Raqqa aan de Waal wordt weer een stukje kleiner geworden is. L’Chaim!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

41 reacties

 1.   

  Het is alleen door druk van de landelijke partijbonzen dat de samenwerking word opgezegd. Achter de schermen word er gewoon samengewerkt.

  De keus is dus duidelijk in Rotterdam.
  ———————–

  Het is Leefbaar Rotterdam of het links-islamitische blok op 21 maart!
  https://twitter.com/LeefbaarRdam/status/973124742742970369

 2.   

  Jammer dat deze stap nodig was.

  1.   

   Ernst@ Samenwerken met moslimgemeenschappen (bij deze politici) is het probleem ook niet. Rotterdam kent nu eenmaal een groot islamitische bevolking. Maar dit soort gemeentes moeten wat beter de kaf van de koren gaan scheiden. https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/03/houd-salafisten-in-de-gaten-594902/

  2.   

   Ernst,
   Ik zei het toch al tegen je!
   Links bestaat helemaal niet meer gezien de islam adoratie. Als je een archaïsch gedachtegoed promoot van meer dan 1000 jaar geleden ben je oerconservatief en eigenlijk nog extremer dan extreem rechts dan wel extreem links. Heden ten dage is rechts progressief en vernieuwend en links heeft slechts een duister verhaal zonder toekomst perspectief…
   Dat tegen de islam aan schurken gaat gewoon nog door hoor wegens hardnekkig links islam populisme.
   De arme vreemde buitenlander met zijn interessante islamcultuur moet beschermd worden tegen de blanke boze man….
   Die 1000 slachtoffer misbruik in Telford nog mee gekregen? welke 40 jaar door kon gaan wegens ernstig wegkijken: https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/britains-worst-ever-child-grooming-12165527
   IK denk het niet omdat het niet bij het islam is vrede geloof hoort….
   Links heeft een duistere toekomst waar geen muziek in zit…en loopt continu achter de feiten aan…

  3.   

   De stap waarvan je wist dat ie zou komen…

  4.   

   Het enige dat je tegen Hoofdwim @Ernst-Wim hoeft te zeggen is dat partijen het vertrouwen in het Rotterdams linkse verbond hebben opgezegd.
   Niets meer, niets minder. Wim gaat anders alles uit de kast halen om je gewimd te raken en verder te wimmen om je uit de wim te trekken.

 3.   

  Deze fundamentalist, Nourdin el Ouali, zat eerst voor GL in de raad. En reken maar dat er nog veel meer van zulke mollen zijn. GL steunde ook de moslimbroeder Tariq Ramadan.

  Ben je dan als zogenaamd progressieve partij de weg kwijt of niet?

  In zee gaan met het absolute toppunt van conservatisme. Hoe achterlijk kan je zijn.

  Het is dat half Nederland ligt te slapen anders was links allang afgestraft voor dit onzalige pact met de duivel.

  1.   

   Groen links is een extremistisch linkse partij, kijk maar naar de achterban (AFA, Greenpeace, allerlei activisten). De grote baas is activist en erkend misdadiger Wijnand Duyvendak die de marionet bestuurt, zoals Berlusconi zijn sokpoppen bestuurt.

   Verwonderlijk dat mensen op deze partij stemmen vanwege het leuke koppie van een Klavertje zonder inhoud, zonder ook maar enig benul te hebben van de desastreuze politiek die dit fascistische clubje bedrijft.

  2.   

   https://www.bruna.nl/boeken/het-verraad-van-links-9789059115798

   Dat is inderdaad de grote paradox, en daar gaat bovenstaand boek over. Als je eerst hebt gevochten voor de emancipatie van vrouwen (Dolle Mina), en je was altijd al zeer kritisch over het geloof en de kerk (opium voor het volk), dan is een verbond met de islam wel het LAATSTE wat je van progressief links zou verwachten. Toch is dat precies wat er gebeurd is. Dit is zo’n onlogische en tegenstrijdige keuze, daar kun je gewoon niks mee. Links is geestelijk ziek, zoveel is wel duidelijk.

   1.   

    “Deze week werden de twee kopstukken Jayda Fransen en Paul Golding van de Britse activistengroep en politieke partij Britain First door de Britse rechtbank veroordeeld. Fransen kreeg een celstraf van 36 weken opgelegd en Golding mag 18 weken het gevang in. Het is een eerste showproces met de aangescherpte ‘haatcriminaliteit’ wetgeving op de boeken en het zorgde direct voor een zware veroordeling. Diverse dissidenten en activisten in Europa en de Verenigde Staten hebben inmiddels hun afschuw uitgesproken over de politieke veroordelingen.

    Aanleiding voor deze vervolgingen, was een campagne van Britain First tegen het misbruiken en uitbuiten van Engelse meisjes en vrouwen door islamitische mannen. Men zocht daarbij ook de wijken op waarin deze personen woonachtig zijn en filmde alle activiteiten. Het ging hierbij om het verspreiden van pamfletten waarop de veroordeling van een islamitische man voor het verkrachten van drie Engelse meisjes stond afgedrukt.

    In een Orwelliaans showproces liet Rechter Justin Barron berispend weten dat het ‘tonen van vijandigheid naar moslims en het islamitische geloof’ een ernstig vergrijp is. En dat beide dissidenten bezig waren met een ‘een campagne die de aandacht richt op het ras en religie van de immigrant’. De nabije toekomst zal duidelijk maken hoe ernstig het precedent is dat hier is geschapen en welke gevolgen dit gaat hebben voor andere politieke organisaties in Groot-Brittannië met kritiek op de multiculturele samenleving.”

    https://re-act.be/2018/03/11/britse-dissidenten-golding-en-fransen-britain-first-in-showproces-veroordeeld/

 4.   

  gewoon door slapen De arm wordt steeds langer ze krijgen een opleiding van onze dictator Maar dat zien ze niet in dit ongekende landje het is al te laat

 5.   

  Ach het zijn moslims dus het verbaast mij niets. Hoe gaat Nederland langzaam naar de klote, juist door die figuren met dat achterlijk geloof.

 6.   

  Nida is een Nazi partij met een [heimelijke] islamo-fascistische ideologie, Zij zouden verboden moeten worden.
  Zodra je de islam en zijn volgelingen in je land toelaat en de ruimte geeft om zich te organiseren dan heb je het recept in handen voor een zee van ellende, niets dan pure ellende. Dit NIDA gebrabbel is slechts een speldenprikje.
  De ware aard van het beestje zit nog veel dieper gedrenkt in haat en niets dan bakken vol met haat versus het westen (niet alleen de Joden), want zo kennen wij de islam.
  De opkomende islam heeft de gemoederen in Nederland in haar greep en heeft de sfeer, samenhang en het gevoel van veiligheid in dit land vergiftigd met hun krankzinnige ideologie.
  Bereid je voor op een nog verdergaande uitholling van ons welbehagen, het wordt nog vele malen erger.

 7.   

  Die halve tamme (je weet wel) vindt het jammer dat deze stap nodig was, wie had dat nou verwacht. Net zo gestoord als Sletvana ik zweer het je.

 8.   

  Hahaha gaan ze toch gewoon een verbond aan met DENK!

  1.   

   Islamofascisten onder elkaar…

 9.   

  Afschuwelijk! Laten we hopen dat veel linkse stemmers GL, PvdA en SP de rug toe keren en op NIDA gaan stemmen. Blijkbaar kunnen deze partijen de waarheit niet aan. Ik ga met volle overtuiging voor NIDA!

  1.   

   Als je op latere leeftijd nog bekeerd tot de islam, moet je toch werkelijk behoorlijk labiel zijn, nou ja dat blijkt ook wel. Arme kinderen.

  2.   

   Svetlana Simons!! hou je mond

 10.   

  Nee Svetlana! We gaan voor DENK!

  1.   

   Iets zegt me dat jij onze oppertrol Wim dagelijks ziet, in de spiegel.

   1.   

    Sletvana idem dito.

 11.   

  Denk spreekt ook veel Surinamers aan en andere allochtonen! Vergeet dat niet!

 12.   

  WIJ WACHTEN OP DE EMIR VAN ORANJE! GENAAMD EEEERDDOOOOHAAAAAAN OH HO HO! En over 30 jaar zingen we lekker met zijn allen “Erdogan van Oranje ben ik van duitse bloed!” Hahahaha

  1.   

   Zeikredo demonstreert hier 2 dingen:

   1) De ware agenda van de moslim-immigranten (waarvoor dank).

   2) Dat zijn IQ, evenals dat van de meeste van z’n geloofsgenoten, ver beneden de 100 ligt. VMBO-niveau of lager.

   1.   

    @Floris zoals ik wel eens gekscherend heb gezegd dat is echt een belediging voor IQ om te worden vergeleken met zeikstraal

  2.   

   Vermoedelijk krijgt u gelijk. Helaas…

  3.   

   Yep een erdo geit de R staat er alleen voor
   Om dat hij in z,n reet genomen is door Erdo ?

  4.   

   @Ziekstraal Erdogan is dictator en tevens geitenneuker halal dat dan weer wel.
   Daarnaast laat je echt op superieure wijze zien wat voor een randdebielen wij eigenlijk in Nederland hebben.

 13.   

  Zouden GL, SP en PvdA nu echt denken dat door de keutel weer in te trekken kiezers nu een keuze uit die drie partijen zouden maken? Alleen de poging om met dat Israël bashende, joden hatende nida samen te willen werken is een sterk motief niet op een van die drie partijen te stemmen. Nee zeggen is nog geen garantie dat er met nida niet wordt samen gewerkt

 14.   

  Oud nieuws Tim! .

 15.   

  CheickRedo video op you tube gezien, schrok me dood toen die twee circusclowns van die idiote partij DENK in beeld kwamen, kon gelukkig nog op tijd het toilet bereiken, en helaas mijn avondeten ben ik kwijt geraakt. Wilt u in het vervolg niet meer van dit soort vidio’s aanbevelen want ik wordt daar echt heel onpasselijk van.

 16.   

  Navo-bondgenoot Turkije is voor de tweede keer illegaal Syrië binnengevallen. Vorig jaar in de regio tussen Jarablus, Manbij en Al-Bab om te voorkomen dat de Koerdische regio’s Rojava en Afrin zich met elkaar konden verbinden.

  Sinds 22 januari zijn ze Afrin binnengevallen met het enkele doel de Koerdische bevolking te genocideren en verdrijven en vervolgens te vervangen door ‘vluchtelingen’ die volgens Turkije daar nu veilig naar kunnen terugkeren. Bevolkingsvervanging valt ook onder de definitie van genocide en beiden zijn misdaden tegen de menselijkheid.

 17.   

  Als je je als politicus verbind met een groepering zoals Nida word het tijd voor een PGB.tje

  1.   

   @Fenderbender inderdaad, meer geen diagnose voor nodig.

 18.   

  En nu maar hopen dat de kiezer de domme linkse landverradenden kliek, links laten liggen!

 19.   

  Toch blijft zeer duidelijk dat de linkse kerk bereid is de Nederlandse bevolking over te leveren aan vergaande islamisering, voorbedrukte aangiftebiljetten ter bewerken van meningsjuridisering en Brusselse kaalslag op je vrij besteedbare inkomen. Shariasocialisme is nog lang niet van gisteren. Denk daaraan als je in de grotere steden en dorpen je stem uitbrengt.

 20.   

  Zieke SP,Groen Links en PvdA die niet willen samenwerken met Leefbaar Rotterdam, PVV en FvD. Deze doodzieke partijen hebben aangetoond waar ze wel achter staan. Doodziek, giftig links. Hoogland schrijft het zeer duidelijk in Telegraaf wat de vergiftigde inhoud is van schandelijk links. Links geholpen door “autoriteiten, stadsbesturen,politie, justitie, gesteund door de politiek en de linkse media”. Hoogland. Eens zal het allemaal opbreken. Wie heeft na de Tweede Wereldoorlog en Holocaust Europa vol laten lopen met antisemieten? Deze zieke partijen zijn de schaamte al lang voorbij.

  1.   

   “Wie heeft na de Tweede Wereldoorlog en Holocaust Europa vol laten lopen met antisemieten? ”

   Ik dacht dat de Holocaust juist door antisemieten was georganiseerd.

 21.   

  Gisterenavond ben ik op bezoek geweest
  bij een man die ik al wat langer ken, dan vandaag
  de dag.
  Woorden als ‘transparant’, ‘bewustzijnsverruiming’
  of ‘verbeteren’ zijn al die uren niet gevallen.
  Petra Hermans

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!