Etterbakken DENK Amsterdam eisen kamer naast FVD “om hele dag Turkse muziek te draaien en op te roepen tot gebed”

DENK heeft in het gemeentehuis van Amsterdam werkruimtes toebedeeld gekregen tussen de fracties van de VVD en het FVD in. Dat was op hun eigen verzoek, omdat – volgens fractievoorzitter Mourad Taimounti – men zin heeft om de twee rechtse partijen vier jaar lang lastig te vallen met keiharde Turkse muziek, schotelantennes en vijfmaal daags islamitische gebedsoproepen.

De eerste raadsvergadering met DENK erbij zal nogmoeten plaats vinden, maar de drie ettertjes die namens de migrantenpartij mogen plaatsnemen in de gemeenteraad van Amsterdam hebben nu al manieren gevonden om bij hun collega’s (en ongetwijfeld ook in de rest van Nederland) het bloed onder de nagels vandaan te halen.

Daarvoor gaan ze gewoon technieken van de bruinhemden inzetten: treiter en intimideer je tegenstanders net zo lang totdat ze je geven wat je wil; de macht om je boekje flink te buiten te gaan. Hoe die intimidatiepraktijken precies in elkaar steken verklapte de hoofdstedelijke DENK-fractievoorzitter Mourad Taimounti een beetje tijdens een evenement dat het landelijke DENK gisteravond organiseerde om de uitkomst van de gemeenteraadsverkiezingen organiseerde.

Taimounti vertelde de aanwezige DENK’ers met smaak hoe hij PvdA’ers uit hun fractiekamer wilde smijten: “Eruit!” Daarna zette hij zijn zinnen op een plekje om de kantoren van zijn partij te vestigen. Het liefste wilde hij tussen de VVD en het FVD in, naar eigen zeggen om ze vier jaar lang helemaal kapot te terroriseren. Taimounti kondigde aan:

“We hebben een kamer geëist tussen Forum voor Democratie en de VVD. En toen vroegen ze me: ‘Waarom eigenlijk?’ Ik zei: ‘Ja, we willen de hele dag Turkse muziek draaien, een schotelantenne plaatsen en we willen ook inderdaad vijf keer per dag oproepen tot gebed. Hard! Hahahaha.”

Amsterdamse VVD’ers en FVD’ers, pas dus op jullie zaak. DENK komt jullie politieke processen net zo lang saboteren totdat ze hun zin krijgen. Zet je maar schrap.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. sjun

  Het Binnenhofzoldertje waarop Wil Schuurman jarenlang door Gutmenschen geparkeerd werd om haar met haar geamputeerde been dwars te zitten is vast nog vrij.

 2. Pedrito

  Opnieuw het bewijs, DENK de idiotenpartij zonder overdachte ambities! Stelletje dubbele paspoortkleuters !!!

 3. Nasrani

  Wen er maar aan…….godsdienstvrijheid volgen GG, Ernst, Kong en andere linkse wegkijkers.

 4. Ben Zine

  “hoe hij PvdA’ers uit hun fractiekamer wilde smijten: “Eruit!”

  Wel aardig om te zien hoe de PvdA, de partij die decennia lang niets anders heeft gedaan dan de islam likken en pleasen, nu van hun “vrienden” het mes vol in de rug krijgen.

  1. HW

   Je weet toch, moslims mogen liegen en bedriegen om hun wil door te drukken.
   De PvdA heeft jarenlang deze moslims binnengehaald om ze te pleasen en helaas hebben ze er nog steeds niets van geleerd. In commentaren hoort je dan zij nu ook hun plaats opeisen in Nederland, maar helaas is dat niet waar, want we krijgen hier straks een staat binnen onze staat. Ze zijn te vergelijken met de KKK in de Verenigde Staten en de moderne versie van de Nazi’s.

 5. DutchDropveter

  Op dit soort artikelen zijn onze huistrollen vaak toch behoorlijk afwezig… erg jammer

  1. DutchDropveter

   Ernst Quispel: Dit is allemaal uit de duim gezogen! Maar waarom beticht je mij van trollen? Ik was net een wedstrijdje aan het doen met Guus wie zijn kop het diepst in de grond kon steken… (god)verdomme!

   1. robroy

    Niet zo vloeken Dutch hahahaahahah daar kan guusje niet tegen morgen dan heb je ruimte genoeg guuske zal dan wel voor je bidden

  2. loes530

   Nou is de begin er al dome lui denk

   1. Ernst Quispel

    🙂

 6. tomygun

  Dit zou dus de betere Turk moeten zijn ?
  Niet dus gewoon als al die andere islam grafbakken .
  Maar goed ze doen maar na de Amsterdamse ontgroening
  EEN RONDJE DOOR ALLE GRACHTEN ZWEMMEN
  zonder hulp middelen .

 7. Beukman

  Mourad Taimounti beweert:
  “We hebben een kamer geëist tussen Forum voor Democratie en de VVD. En toen vroegen ze me: ‘Waarom eigenlijk?’ Ik zei: ‘Ja, we willen de hele dag Turkse muziek draaien, een schotelantenne plaatsen en we willen ook inderdaad vijf keer per dag oproepen tot gebed. Hard! Hahahaha.”

  Leuk, maar ik vrees dat Mourad wat te veel gevoel voor humor heeft voor dit blog.

  1. Bloem

   Beste heer Beukman gelukkig heeft u uw gevoel voor humor goed verstopt zodat u het niet kwijt kunt raken

   1. Beukman

    @Bloem
    HAHAHAHAHA!!!!

   2. Scaldis

    Ja hij is zo leuk man

   3. denk eens na

    Nu nog de beuk er in.

  2. denk eens na

   Een moslim en humor , deze is pas echt leuk.

  3. sjun

   Zodra het fatje Mourad Taimounti in geval van zulk gedrag de hele dag wordt gecounterd met piratenhits en als dat niet helpt met een combi van techno en deathmetal zal hem de grijns op het gezicht vanzelf besterven. Daarnaast kan natuurlijk veel meer voorlichting aan elke ingezetene uit over de werking van het systeem en de vruchten van islam in de wereld. http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=49&t=575

 8. robroy

  Een touw om de nek dat mag wel graag zelfs

  1. Bloem

   Beste heer Robroy, blijf netjes in uw bewoording daar hebben onze linkse huis antisemieten een grafhekel aan. Ze willen andersdenkenden graag als tokkie wegzetten door bepaalde uitlatingen uit te lokken.

   1. Ernst Quispel

    Heeft er zelf dan geen hekel aan, heer Bloem?

    1. Beukman

     Scherp!

     1. Holland

      Wat ben je toch een lul, Beukman.

     2. Beukman

      Ik ben inderdaad een ontzettende lul, @Holland.

   2. robroy

    Kijk dat bedoel ik maar @bloem dat uitschot verstaat maar 1 taal en of hun dat aanstaat of niet zal mij de bibs oxyderen …. oftewel de reet roesten hahaha

   3. Rechtsaf

    @Bloem onze antisemietjes dekken elkaars ruggetje

  2. sjun

   Hoe gaat het eigen met het kleding’empirium’ van Mourad Taimounti? Zou hij soms in de lokale politiek gevlucht zijn om noodzakelijke inkomsten te kunnen blijven genereren en de door zijn gemeenschap veronderstelde maatschappelijke positie te kunnen behouden? Toch maar eens even in de gaten houden wat er aan zakelijke activiteiten in Amsterdam West ontmanteld wordt.

 9. LafSchaap

  Typisch moeslim: irriteren en treiteren vanuit hun positie van vermeende superioriteit. Juist dit soort acties laten zien dat die superioriteit nergens op gebaseerd is.
  De doorsnee kleuter leert in een mum van tijd dat dergelijk gedrag de samenwerking niet ten goede komt. Maar dat kan de mensen van Denk niet boeien want samenwerken? Liever niet.

  1. Original NL

   Pas maar op schaap..eerst naaien ze je en daarna ga je in de shoarma!!

 10. Pit

  Turkse humor of Turkse tumor?

 11. Pit

  23000+ stemmen. Bedenk daarbij dat het aantal moslims in Nederland niet afneemt.

 12. Nederlandse_Patriot

  Ons gefaalde democratische systeem is voor dit soort Islamitische kolonisten de perfecte manier om zonder bloedvergiet ons land langzaam maar zeker over te nemen. En wij? Wij doen niks. Blijf lekker slapen Nederland, blijf lekker slapen….

 13. meijer61200

  De endeldarm van fascist Erdogan leegt zich langzaam aan in de Nederlandse politiek.

  1. david1veenstra

   Het is een poliep die tot kanker is uitgegroeid.

 14. Rechtsaf

  Het is dan beter voor deze partij dat rechtsaf niet in 1 van die 2 kamertjes zit want zodra aluuuuha hakbar door de gang zou galmen zou Rechtsaf even verhaal halen, en geloof rechtsaf maar rechtsaf doet dat niet met het drinken van kopjes thee..

  1. Heinz

   Rechtsaf haalt even zijn maatjes erbij en zullen ze gezamenlijk netjes een bezwaarbrief indienen zoals het hoort.

   1. Rechtsaf

    @Heinz hoezo maatjes? je hebt niet goed gelezen, kopjes thee drinken is niet aan de orde..

  2. Holland

   Het beste is continu psalmen draaien uit Johannes de Heer uit 600 watt speakers.

   1. Rechtsaf

    @holland helemaal niet dit soort praktijken moet je rigoureus aanpakken met nadruk op aanpakken..

    1. Holland

     Ik vind mijn aanpak tamelijk rigoureus, Rechtsaf. Continu psalmen als tegenhanger voor de Turkse slangenbezweerdersmuziek zal de musselmannen buiten zinnen brengen. En weet je wel wat het volume is uit 600 watt speakers?

     Als ze oorlog willen, krijgen ze oorlog. En dit is een grondige aanpak.

     1. Rechtsaf

      @Holland zeker weet ik wat 600watts inhouden aan geluid. 😉
      Met dat laatste ga ik mee natuurlijk maar dan wel 5 x per dag, natuurlijk als de mannen in gebed gaan..

 15. Ritter

  Niet verwonderlijk gezien het feit dat DENK een filiaal is van de AK partij van Erdogan.

  Erdogan is een islamist. DENK promoot ook een (Turkse) islamitische agenda.

  DENK (en de andere islamitische partijen) kan men daarom zien als de (islamitische) vijfde collonne.
  ——
  100 Franse intellectuelen tekenen brisant pamflet tegen “Islamistisch Totalitarisme”
  https://www.geenstijl.nl/5141272/vertaling-100-franse-intellectuelen-tekenen-brisant-pamflet-tegen-islamistisch-totalitarisme/

 16. Svetlana

  Dit is echt enig! Ik zou hetzelfde doen. Alleen het idee al om FvD 4 jaar lang op te zadelen met gebeden doet me keihart laggen 😀 😀 😀

 17. Svetlana

  Heerlijk! Ik vind dit een super grappige idee. 😀 😀 😀

 18. david1veenstra

  Er zullen ongetwijfeld een paar dingen te vinden zijn waarmee je de ‘heren’ van Denk kan treiteren. Keihard liederen van Johannes de Heer draaien. Keihard de hele dag op een loop ‘Jesus leeft’ draaien. Of de hele dag Mieke Telkamp met Ave Maria. Of toespraken van Fortuyn en Wilders. Nee, als ik naast Denk zou zitten dan werd ik de lachende derde.
  Zou net zo lang doorgaan tot ze gillend worden afgevoerd door mannen in witte jassen.
  Allen dit soort opmerkingen geeft al aan dat het gelul over ‘verbinden’op niets is gebaseerd en een leugen. Maar dat wisten we al.

 19. Ni28

  Komt er ook een moskee binnen de gemeentehuis? En de planning moet aangepast worden aan de islameisen en de wet aan de sharia. Dit alles in het kader van vrijheid van geloof en meningsuiting.

 20. Ni28

  Turkse humor is als een kramp in je buik die tot grimassen leidt zodat men denkt dat je lacht.

 21. A3aan

  Wel ja, denk, met kleine letters voor een naar geest kleine partij, wil tussen de VVD en FvD om vier jaar lang herrie te maken, ik geloof er geen barst van. Het is een uitspraak als een knuppel in het hoenderhok werpen, veel kabaal om niets. Dan zijn er wel andere mogelijkheden elkaar dwars te zitten, kleuters vinden altijd wel wat om te pesten.

  Negeren die club en, zolang zij nog in de minderheid zijn, als de donder zorgen voor een degelijke kiesdrempel, twee paspoort houders buiten de politiek, een publieke functie houden. Het is even wachten maar dan raak je die ratten vanzelf kwijt, helemaal als je de Israëlische methode toepast.

  1. Anton Adriaan

   @A3aan.

   “helemaal als je de Israëlische methode toepast.”

   Misschien kun je even uitleggen wat dan die ‘Israëlische methoden’ zijn?

   1. A3aan

    Dat kan ik wel AA, wat denkt u van, neem zelf het initiatief en struin het IN af.

 22. Babaji538

  De jeugd is geen basis tot toekomst in dit land.
  Mijn conclusie, achteraf, is dat Nederland
  niet toe is aan een nieuwe vorm van ethiek of levensvisie.
  Ik kan u garanderen, dat vandaag er weer een schep
  bovenop wordt gedaan, lokaal, nationaal en internationaal.
  Petra Hermans

 23. nienke

  Opnames maken op een boerderij waar honderden varkens brullen en dat de hele dag laten draaien.
  Trouwens wat een kinderachtig gedoe van denk om hun zo te pesten,ongelooflijk.

 24. Shadow1100

  Nu worden de Nederlanders uit een kamertje in islamsterdam gegooid, straks uit heel Amsterdam, daarna uit Nederland. Adolf H. zei het ook al:”Heute Deutschland. Morgen die Welt”……….

 25. Kees

  Jammer dat men in ons land de indruk gaat krijgen alsof er alleen maar domme Turken zijn, alleen maar aanhangers van Denk en de randdebiel Erdogan . Gelukkig zijn er veel meer intelligente Turken die ver boven deze pvda nageboorte staan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.