Haatimam Abou Hafs roept Nederlandse moslims op: ‘Stel je op in de frontlinie! Blokkeer spoor- en snelwegen!’

Volgens haatprediker Abou Hafs van “Bewust moslim” wordt het tijd dat Nederlandse islamieten op agressieve wijze hun ‘rechten’ gaan opeisen. Hij stelt voor dat men zich openlijk vijandig richting de Nederlandse staat gedraagt, om op die manier concessies gedaan te krijgen. Politieke clubs als DENK vindt hij daarentegen maar zwak.

Aan extremistische haatimams in Nederland absoluut geen gebrek; kennelijk is er een flinke voedingsbodem voor die lui. Zo ook voor Abou Hafs, die moslimjongeren geworven heeft voor de ‘jihad’ in Syrië.

Maar met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht heeft Abou Hafs ook wel een paar ideetjes. Hij wil namelijk dat moslims op agressieve wijze hun “rechten” gaan opeisen bij de Nederlandse overheid. En nee, niet door DENK te stemmen. Hij vindt DENK maar een club zonder ‘lef’, die om de zoveel tijd ‘in hun hemdje’ wordt gezet door de andere partijen in de Tweede Kamer. Verdekt beschuldigt hij ze ook nog ervan dat ze bang zijn en hun carrière boven het welzijn van de Nederlandse moslimgemeenschap plaatsen.

Nee, als moslims hun rechten – alsof ze die nu niet hebben, op de één of andere wijze – moeten opeisen, moeten ze dat doen door agressief in opstand te komen tegen Nederland. Hafje heeft wel een paar ideetjes hoe de moslimgemeenschap die 1 miljoen leden telt – zoals hij zelf benadrukt – dat zou moeten doen:

“De moslimgemeenschap telt een miljoen leden. Wanneer deze kwantitatieve capaciteit wordt gemobiliseerd om de straat op te gaan en te ageren tegen anti-islamwetten, zal dit beduidend meer effect hebben dan constant ministers interrumperen tijdens het vragenuurtje. Wanneer de politiek bijvoorbeeld een wet dreigt door te drukken die de moslimvrouw verplicht om haar Hidjaab af te doen, dan kun je natuurlijk met je driemansfractie tegen stemmen in de kamer. Je kunt ook met honderdduizend man op de Dam gaan bivakkeren en eisen dat de wet wordt teruggedraaid. Met dezelfde honderdduizend man kan je de toegang tot het Binnenhof blokkeren. Je kunt spoor- en snelwegen blokkeren en het land ontregelen.

Het nieuws van deze massale betoging zal de wereld over gaan en de internationale pers zal aanwezig zijn om onze boodschap de wereld in te sturen. De overheid zal onder druk komen te staan en in verlegenheid gebracht worden ten opzichte van andere naties. Ondertussen gaat een delegatie afgevaardigden namens de moslimgemeenschap onderhandelen met de overheid. Als die laatste over de brug komt, gaan we met z’n allen weer naar huis.”

En stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag aanstaande? Nee, dat is nodig. Het enige wat je moet doen is de boel in Nederland even flink ontregelen, en dan krijg je je zin wel als onderdrukkende moslimsupremacist. Goeie tip wel hoor, Abou!

En over goede tips gesproken, wellicht een idee dat de politie het proza van dit heerschap eens gaat doornemen? Gevaarzetting en oproepen tot geweld lijkt me strafbaar, en het blokkeren van spoorwegen lijkt me daar zeker onder te vallen. Dus hup, schrijf uit die bon en laat deze haatbaard de consequentie van z’n “stoere” praat maar eens voelen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

109 reacties

 1. Rechtsaf

  Nou kom maar op zou ik zeggen, ik denk dat ze dan een héél ander Nederland gaan zien..

 2. Pit

  Je verwacht het niet heh…

  #islamlevensgevaarlijk

 3. Svetlana

  Islam is geloof van liefde, tolerantie en vrede. Deze broeder hoort ook bij de islam en wij dienen begrip te hebben voor dit soort uitspraken. Het probleem is dat wij niet bereid zijn meer consessies te doen voor de islam

  1. Rechtsaf

   @Svetlana “Wij” er is natuurlijk geen “wij” maar het verraad wel dat je een Wimmetje aan het doen bent..
   En bovenal lieg je dat je barst maar dat mag van de koran natuurlijk..

   islam is geen religie, islam is een systeem, een ideologie met componenten:
   – militair (jihad)
   – economisch (uitlenen zonder rente)
   – justitieel (sharia)
   – religieus (koran)
   De religieuze component is niet los verkrijgbaar..

  2. Adriaan

   @Svetlana, jij vindt dus dat in opstand komen tegen de Nederlandse overheid liefdevol is? Tolerant is? Vredelievend is? Moslims mogen Allah op hun blote knietjes danken dat zij hier mogen wonen. Moslims komen uit arme, onderdrukte gebieden. Daar wil niemand dood gevonden worden. Ook Moslims niet. Dus een beetje minder agressiviteit kan geen kwaad.

  3. Vit

   Jeetje, nu al aan de vodka, schaamteloos.

  4. Ni28

   En te weinig naar de Turkse bakkers gaan.

  5. Holland

   Svetlana is Wim Hütten, aka Ernst Lullekop. Hij heeft alleen zijn zondagse rokje aangetrokken want hij kickt op vrouwenkleren. Destijds onder de nick Isolde deed hij dat ook zo graag. Kijk alleen maar naar het zinnetje “en wij dienen begrip te hebben voor dit soort uitspraken..”. Dit is geen Russische, dit is Wim ten voeten uit.

   1. Vit

    Kweenie, het Wim woord is ‘nog’ niet gevallen.

  6. sjun

   Er is een heel ander probleem dat rap maatschappelijke bewustmaking behoeft. In Groot Britannie wordt alvast een tip van die sluier opgelicht. https://www.youtube.com/watch?v=U3OapVWWGVY

  7. Pjotter

   Dat zou ons Servetje graag willen, mooi niet dus.

 4. 75

  Dit lijkt wel een oproep voor een burgeroorlog!!!!!!!

  1. Rechtsaf

   Dat kan en dan zullen ze het ook krijgen ook, ik weet dat er dan heel veel op zullen staan in Nederland die het zo verschrikkelijk zat zijn..

   1. Ernst Quispel

    De reaguurders van DDS zullen ze geen strobreed in de weg leggen: de meesten wonen in het buitenland.

    1. corfo

     @ Kwispel.
     Gedraag je toch eens volwassen, Kwispeltje !
     Ik wil graag je bron horen v.w.b. de in ’t buitenland wonende reaguurders.
     Ik bespeur in jouw reacties toch een grote mate van jaloezie m.b.t. de “buitenlanders”, zij immers, hebben dit snel islamiserende landje op tijd de rug toegekeerd.

     1. Steve Van der Vekens

      Ja, haha!

    2. sonar

     Kwippie ik wacht nog steeds op antwoord inzake het filmpje van Wilders.
     De oproep van deze kwallebal geeft precies aan Islam is levens gevaarlijk en haatdragend.
     De zet is aan jou.

    3. robroy

     yep zeg maar wij zijn iets slimmer dussss wat dat betreft de brand erin nog een fijne dag verder

 5. Peter Selie

  Hé, hé de ondeugende achterban van links wordt wakker, ze denken nu reeds aan de 72 met SOA besmette maagden die op hun wachten.

  1. Steve Van der Vekens

   Dat moment kan inderdaad komen. Er wordt wat lacherig over gedaan maar 1 zot is genoeg die denkt dat hij echt op 72 maagden mag kruipen als hij ‘eervol’ ontploft.

   1. Steve Van der Vekens

    In de Koran staat hoe je eervol moet onploffen voor de zaak van Allah en welke elementen dan wel/niet op de achtergrond aanwezig mogen zijn. Zo mag een parend homostel, bijvoorbeeld niet op de achtergrond bezig zijn terwijl de martelaar zichzelf ontsteekt.

 6. Ni28

  Een oproep tot de heilige oorlog. Moet kunnen zullen onze trollen concluderen en vooral de halal kok. Niet DENK maar DOEN!

 7. DolleDries

  Iedereen met een gezond verstand wist dat dit ging gebeuren. Maar gezien de verkiezingsuitslagen hebben maar weinig mensen gezond verstand.

  1. HEM

   De NRC wist laatst te melden dat 1 op de 8 Nederlanders (of in ieder geval mensen met een Nederlands paspoort) verstandelijk beperkt is. Dat zijn 18,75 kamerzetels! Kijk maar eens rond in de Kamer!

   1. corfo

    @HEM.
    Ik kende de cijfers niet maar mogelijk zijn ze wel juist, eigenlijk twijfel ik er niet aan.
    Óók op dit forum plempen een paar geestelijk gehandicapten regelmatig een hilarisch stukje, aan de schrijfwijze onderken je hun IQ.

  2. PMG

   @DD – en waarom stem jij dan PVV?

   1. DolleDries

    Omdat ik een gezond verstand heb.
    Waar stem jij op.

    1. Steve Van der Vekens

     Laat ons de partij oprichten Dries: Het Gezond Verstan.
     Streng maar rechtvaardig,
     straft als het moet en vergeeft als het kan.

 8. Ernst Quispel

  Als ze maar vooraf een vergunning aanvragen voor deze demonstratie.

  1. Holland

   Een diepgravende analyse en weloverwogen argumentatie van Quispel. De castraat uit het pedofiele jongenskoor.

  2. Steve Van der Vekens

   Die vergunning komt van alle Imams die er stiekem – achter de schermen – hun handtekeningen onder plaatsen. De imams zijn de torens van het schaakspel.

 9. denk eens na

  Martin Sellner van de Indentitarian beweging heeft dit al voorspeld , de moslims zullen met geweld hun godsdienst overbrengen op de Europeese bevolking , dit kan nog een leuke tijd worden!

 10. EU kok

  Wat een geluk dat er op deze site geen haat-reageerders ronddwalen met vergelijkbare denkbeelden.

  1. denk eens na

   Een tegen reactie zal niet uit blijven de burgers in het stem hokje zullen met hun rode potloodje een ander vakje in kleuren dan gebruikelijk, ze graven hun eigen graf.

   1. Mart

    Met stemmen win je geen burgeroorlog….en helemaal niet in Nederiglandje.

    1. Ernst Quispel

     Welke strategie had Mart dan in gedachten?

     1. Steve Van der Vekens

      1 maagd van 72 of zo, maar daar zKill it with fiere!

  2. Rechtsaf

   @EU beetje bagatelliseren is ook des islams, vergeleken worden met haatpredikers, ben jij ziek in je hoofd?
   Mij is iig duidelijk, maar dat zeg ik al zo lang en ik heb wederom weer gelijk, dat je de islam met alles wat in je zit verdedigd en de Nederlander even op z’n nummer wilt zetten..

 11. corfo

  Ik zou zeggen, als de rijbaan wordt geblokkeerd door een stelletje ongeletterde islamieten, ruitenwissers van je auto aan en GAS geven !!!!
  Ik hoor nog niks van Rutje & Co.
  Nederland heeft zich kennelijk al overgegeven :
  een stelletje dolle negers wil het Nederlandse Sinterklaasfeest in Dokkum “vermoorden” en nu weer stelletje ongewassen zandbakbewoners die alle verkeer in dit overvolle landje willen blokkeren.
  Ik verwacht dat de Islamitisch parasieten hun zin krijgen/nemen;
  in Friesland werden échte NL’ers vervolgd omdat ze een stelletje dolle negers tegenhielden.
  De omgekeerde wereld, toch ?
  Rutje & Co. staan erbij en kijken ernaar, hij, Rutje, zal wel druk zijn om Jan Kloot Juncker te pleasen.

  1. Vit

   Ik heb een nieuwe voorruit nodig en de onderkant getectyleerd dus toe maar.

  2. Ernst Quispel

   Ik zie dat de dappere patriot Corfo zijn hooivork reeds uit het vet heeft gehaald.

   1. corfo

    @ Kwispel.
    Ik heb je al vaker gezegd : jij mag me noemen zoals je wilt.
    Dat je mij “een dappere patriot” noemt doet mij deugd; ik ben n.l. niet van plan om mij onvoorwaardelijk en/of zónder tegenstand over te geven aan dat islamitische gepeupel, zoals de NSB’ers in WO-II hebben gedaan, en zoals vele “Nederlanders” zoals jij zelf, nú weer gaan doen aan dat parasietenvolk.
    Ik vind dat, als gevolg van de houding van dat laffe/minderwaardige deel der Nederlanders, zij de bijnaam “new-NSB’ers” ten volle verdienen.
    Mensen zónder enige ruggengraat Kwispel, daarom vormen zij de aanhang van Rubberen Rutje, Penthousje P.,Buma en het clubje Denk.

    1. Anton Adriaan

     Corfo…
     Jij, een dappere patriot?! Nope..

     En dat eeuwige gejank en gesnotter van je, door de NSB met lafaards te vergelijken!

     Hoeveel van die moslims zouden er nu in ons Nederland wonen, als de NSB het voor het zeggen had? Niet veel!

     1. corfo

      @ Anton Mussert.
      Ik noemde mezelf niet een “dappere patriot, maar werd “dappere patriot” genoemd door één van de z.g. “new-NSB’ers”.
      NSB’ers waren toch personen die hun ziel en zaligheid verkochten aan de vijand en aldus leefden “onder vreemde heerschappij”? Zij wensten NIET hun vaderland te verdedigen maar heulden met de vijand. Dat zijn lafaards, ik noemde hen zo en zal zo ook zo blijven noemen.
      Ik begrijp uit jouw reactie dat jij het eigenlijk toch wel “helden” vindt.
      Of jij me nu beschuldigt van “janken/snotteren o.i.d.” laat mij volledig koud @Mussert.
      Het krioelt in dit overvolle landje van de mislims, hierheen gelokt door een stelletje dat het NSB-systeem hanteert : heulen met de vijand en laat de échte Nederlanders verrekken.

   2. robroy

    over dapper gesproken ??

 12. HEM

  In 1963(!) werden wij, op onze openbare Rijks HBS, verplicht godsdienstlessen te volgen. Er werd gesproken over alle godsdiensten en zeker ook over de Islam. Wat nu gebeurt, werd ons toen reeds verteld. Het is de eeuwenoude tactiek van mohammed. Migreren, infiltreren, uitbreiden en met geweld overnemen.

  Dat was dus 55 jaar geleden. Maar ja, kort daarna kwam de Mammoetwet!

 13. PMG

  Jaja, en Anders Breivik had dit allemaal al uitgedokterd, u was reeds gewaarschuwd. Hij was niet de enige, binnen niet afzienbare tijd burgeroorlog in bijvoorbeeld Duitsland en Nederland, dit is ook reeds onder de aandacht gebracht.

  Slaap rustig verder Nederland, net als de joden in de tweede wereld oorlog, netjes wachten totdat het te laat is.

  1. Ernst Quispel

   PMG meent dat we beter naar Breivik hadden moeten luisteren.

   1. corfo

    @Kwispel.
    Al vaker gezegd : Jij denkt zeker dat je Jomanda bent (in haar blauwe jurkje);
    JIJ dénkt te weten wat, in dit geval @PMG, bedoelt.
    Zondag is nou niet bepaald jouw dag hè ? Ik merk dat al enige tijd aan jouw vreemde reacties. Zeker nog geen bezoek gebracht aan de moskee ?

    1. Stanly2000

     Hij mist duidelijk ruggespraak met Guusje, die mag zoals bekend op zondag niet op zijn computer spelen.

     1. Steve Van der Vekens

      Die wil doen alsof dat hij nog een leven heeft maar die zit eigenlijk de hele zondag notities van Wim’s uitspraken te maken.

    2. robroy

     Mijn wapen is al olie vrij kom maar op waslapjes

 14. DolleDries

  Het is opvallend dat Ernst clubjes waar in minderjarige meisje hun broekjes kwijtraken altijd met de mantel van de liefde bedekt.
  Wat is dat toch voor bedorven geiligheid van Ernst

  1. Ernst Quispel

   De fascinatie dan wel obsessie van DolleDries met pedofilie begint wel op te vallen.

   1. corfo

    @ Kwispel.
    Ik begrijp dat je ageert tegen @DolleDries, maar hij heeft wél gelijk.
    Je reageert als een rasechte pedofiel en verwijst er ook regelmatig naar.
    De bron ?? Jij zelf !!

    1. Pit

     @Corfo: scrol voor de grap even snel langs alle (84+) reacties en lees wat Wim schrijft/blaat. Wim is een zuigtrol en reageert in deze discussie helemaal nergens inhoudelijk. Wim is een zuigtrol die reacties op gang houdt.

     #doodzwijgen

     1. WimsulsumCode

      Pitjeeeeeeeee!!! 😉 Ik werd eruit geflikkerd. Kom nog ff terug voor de lol, en dan vergeet ik DDS.
      Dank voor die momenten dat we dubbel hebben geleden van het lachen.

      #tranenovermijnwangen

     2. WimsulsumCode

      Ik heb IP ban van DDS gekregen. Het is verboden te ontw…… 😉

     3. Pit

      @Erik: Jammer, maar zoals je hebt gemerkt kom je er altijd wel weer op. Geldt helaas ook voor Wim.

     4. WimsulsumCode

      @Pit
      Ja thanks, maar de behoefte is wel veel minder.
      Ik zie dat Wim juust gewild is.
      Eerder zei ik dat als DDS mij meer kwalificeert als trol dan Wim, dan mogen ze mij deleten, en dan zal ik daar blij om zijn.
      Nou, dat is dus gebeurd nu 😉
      Ik ga dat verder ook niet uitbuiten of dat ik beetje lastig ga lopen doen. DDS valt beetje door de mand.

      Maar….. Wij zulllen blijven #ontwimmen
      Lvee de Kongin, leve het taalneuqrefister!

   2. robroy

    zij quispel en trok daarna zijn leutertje uit een kleuter

  2. PMG

   @dd – ja, draai het maar weer weg van het onderwerp. Dat is het enige wat jullie doen, elkaar voor rotte vis uit maken, trolletjes voeren, zielig hoor!

   1. DolleDries

    Ik constateer meer niet.

 15. Beukman

  Abou Hafs is onder zijn baardje in werkelijkheid Wim Hütten. Hij is door de redactie van DDS ingehuurd om hier reacties te genereren.
  Een vakman, die Hütten!

  1. Vit

   Oh ja, is dat zo? 😉

  2. robroy

   Echt ??? nee je maakt een grapje of toch ??? nheuuu nepnieuws toch Beuk of …… mmmmmgodver ik weet het niet meer hoor

 16. Holland

  Moslims nemen niet meer de moeite om een oproep tot opstand en geweld bedekt te doen – ze gillen het openlijk en luidkeels op alle media uit, krijgen breed podium en worden geen strobreed in de weg gelegd.

  Dit leidt haast noodwendig tot burgeroorlog, moordpartijen en ondergrondse doodseskaders. Benieuwd wie er uiteindelijk winnen.

 17. rosmalen53

  Tjonge,tjonge en wat blijkt maar weer
  Geertje Wilders is zo gek nog niet
  Jammer dat de rest er pas100 jaar later achter komt inclusief GEDVER DERRY ook zo’n softie die je met geen woord hoort over deze problematiek die alles maar dan ook alles te maken heeft met de Islam

 18. Duckday

  En zulke mensen gaan vandaag aangifte doen tegen Wilders want ze zijn zo lief en van geen kwaad bewust Steeds maar dat ze het zo slecht hebben Kijk eens wat er in de wereld loos is en denk eens na

 19. henk vintage

  De laatste zin van zijn betoog staat mij wel aan: “Dan gaan we met z’n allen weer naar huis”

  1. corfo

   @ h.vintage.
   Hun thuis is toch nog steeds Turkije, Marokko en andere islamitische landen ?
   Tenminste, als je hun gedragingen en uitlatingen ziet en hoort.
   Ik zou zeggen : zo snel mogelijk naar huis, zou goed zijn voor iedereen.

 20. sonar

  Nu Rutte waar blijf jij nu met de uitspraak walgelijk , nee dat is een moslim en dat is liefde zoals hun dat bedoelen.
  Wilders vraagt aan mensen meer of minder ,dan laat je voorgedrukte aangiftes aanrukken via burgemeesters en via die haathuizen.
  Ik denk dat vele Nederlanders massaal kiezen voor minder maar dan heel veel minder.
  Het enigste wat die lui doen is aan de sociale voorzieningen hangen ,maar integreren dat hoeft niet van ons kartel .
  Alleen de autochtone bevolking mag al deze extra kosten ophoesten en daardoor is armoede hoog en hebben voedselbanken nodig.
  Het is een schandalige vertoning van de staat der Nederland ,waar jullie de figuren zijn om voor het welzijn voor eenieder verantwoordelijk zijn.
  Zoals het nu gaat in Nederland zijn we nog erger als een Bananen Republiek.
  En Rutte kom nu een na wat jij allemaal al beloofd hebt ,en haal de onderste steen ook eens te voorschijn.

  1. DolleDries

   Ik zie die kop van Rutte steeds op TV kost wat die reclame spotjes.
   Hij heeft het steeds over doen maar niet over een steen

 21. Babaji538

  Er worden hier overal openlijk vacatures aangeboden,
  als boomkweker, gastvrouw, belastingadviseur of autodealer.
  Voor de betrekking van een hortulana is echter
  maar één persoon geschikt, gebleken!
  Petra Hermans

 22. mening66

  Nee deze man komt hier mee weg, hij heet geen Wilders.
  Want verder geen ophef over die letterlijke oorlogsverklaring, wel over het verkiezingspotje van Wilders, zelfs het cidi vond het walgelijk en riep op om het spotje te verwijderen.
  CIDI is omtrent deze oorlog verklaring van Abou Hafs wel erg stil.
  En D666, en VVD, en PVDA zul je ook niet horen, wel tegen Wilders natuurlijk.
  Ik zou zeggen kom maar op Abou Hafs maar nee, want ik weet dat de overheid zal kruipen als een rups en buigen als een rietje voor deze grote bek.
  Dus overgave tekenen.

 23. DolleDries

  Ik wil deze Abou best een advies geven. Begin in Amsterdam dan kan de rest van het land met leedvermaak toezien.

  1. van Urk

   Je vraagt je af hoe het kan dat het Linkse Amsterdamse bolwerk met zoveel varianten aan culturen en nationaliteiten nog steeds racisten heeft. Of zijn deze mensen daar allemaal zo verward? https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/alles-over-de-extreemlinkse-demonstratie-tegen-racisme-596936/

  2. robroy

   haha ja daar maken wij dan wel weer een soap serie van om te smullen ïk zeg doen “

 24. WimsulsumCode

  Sapperdeflap!

  1. Holland

   Gotgot, Pipo de Clown is aan het eind van zijn verhaal. Sukkel Wim in de bocht.

  2. Fortiori

   Tot nu toe de meest relevante opmerking in deze causerie.

  3. Steve Van der Vekens

   Vies. Klinkt alsof Wimcode aan het rukken is.

 25. Ali Yas

  Hoe heet die Abou (“vader van”) Hafs eigenlijk in het echt?

  Juli 2015 zei deze grapjas nog:

  “Voorzitter, wanneer wordt de moslim nou eens met rust gelaten? Wanneer kan hij ook eens evenementen organiseren zónder commotie. Wanneer gaan die partijen nou eens stoppen met die kinderachtige pesterijen?”

  Meneer Hafs meet graag met twee maten. Wat hij voor ogen heeft bij de rechten van moslims hoeven we dan ook niet te raden.

 26. Ruud562

  Nee Tim, de politie zal het proza van dit heerschap niet doorpluizen.

  Integendeel’, dit heerschap zal met zijn gestoorde aanhang wellicht binnenkort kunnen aanschuiven bij een staatssecretaris of minister om hun eisen te bespreken. Want dat heerschap c.s. wordt niet begrepen, wordt afgewezen door de hier al eeuwen lang wonende anders of niet-gelovigen. En dus in de ogen van de moslim discriminatie, racisme.
  Ondanks dat de anders- en niet-gelovige hun eigen normen en waarden overboord hebben gekieperd om de hier verblijvende moslim maar niet op de tenen te trappen:
  – het gescheiden bijeen kunnen komen van mannen en vrouwen tijdens publieke gebeurtenissen, cursussen e.d., het accepteren van het schenden van vrouwenrechten, denk aan de hoofddoek e.d., waarmee de veel bevochten en financieel veel kostende vrouwen-emancipatie om zeep is geholpen;
  – het hallal slachten van vee dat voor onbeschrijfelijk dierenleed zorgt;
  – het verbannen van cartoons en het stilzwijgen der cabaretiers …;
  – het niet meer benoemen of uiten van christelijke feestdagen ….;
  kortom, inperking van persvrijheid en cultuur, inperken van het gelijkheidstelsel van man en vrouw, het schenden van het dierenwelzijn, maar een paar zaken die in het vroegere Nederland ondenkbaar zouden zijn!
  Ja, de moslim c.q. -leer is dus zéér bedreigend en gevaarlijk voor onze vrijheid, veiligheid en vrede!!
  Helaas ziet een enkele politicus en media dat in, evenzo als het volk. Totdat het te laat is ….! Als het al niet te laat is!

 27. robroy

  De kop in beeld een keihard bewijs trap die homo het land uit klaar .

  1. Ernst Quispel

   “trap die homo het land uit”

   De homohaat is in dit land helaas nog zeer virulent.

   1. robroy

    ja tim we weten het wel jij denkt anders

   2. edoc431

    ja hoor en pedofilie is hier ook nog niet geaccepteerd

 28. robroy

  IS DE KERK NOG NIET UIT ……………..IK MIS GUUSJE

 29. Chauvinist

  Het begint klein… paar moslims, gezinshereniging, veel kinderen fokken, een moskee, nog meer moskees, nu al ruim 500 moskees in Nederland, politieke macht (kruiwagentje middels linkse partijen en daarna hun eigen politieke partijen zoals Denk en Nida), posities verwerven op hoge posities, daardoor kunnen meebeslissen over ONS leven, scholen/bedrijven waar kerst heden ten dage taboe is want moslims, overheid waar volop hoofddoekjes rondlopen, kassa’s met daarachter hoofddoekjes, straks politie met hoofddoekjes, in het straatbeeld steeds meer hoofddoekjes en mannen met lange baarden en jurken, steeds meer agressie en geweld, aanslagen, wijken waar Nederlandse vrouwen niet meer veilig over straat kunnen, waar de politie alleen nog komt met voldoende versterking, moslims die nu met zoveel zijn dat zij zich oppermachtig voelen en weten dat zelfs met IS-vlaggen zwaaien wordt gedoogd, linkse overheid die hiervoor buigt en elke vorm van islam-kritiek bestempeld als islamofisch en discriminerend, islam-critici die 24/7 beveilig moeten worden (o.a. Wilders) en mensen als van Gogh worden vermoord… dat is wat islam met een land doet en dit is pas het begin… de ellende begint bij 1 moslim en verspreidt zich als kwaadaardige kanker. Minder islam helpt niet, GEEN islam wel! Het is doden of gedood worden, dat is de enige optie van een volk wanneer islam zich eenmaal in je land heeft gevestigd… voor wie dit te ver vind gaan: binnen enkele jaren staan jullie vooraan om te klagen dat we het zover hebben laten komen, gegarandeerd!

  1. Steve Van der Vekens

   Tja, ze groeien ‘exponentieel.’

 30. Gerlos

  Wat doen die Haatpredikers nog in ONS LAND die horen hier niet en dienen linea recta het land uitgezet te worden, zal mij een worst wezen waar naar toe maar uit Europa.

 31. Wegwijspiet

  Let op dat er geen baardenhaat ontstaat, er zijn ook vredelievende baarden

 32. waakhond

  1 miljoen moslims gaan dus staken!!!!!
  Dan zal Meneer klaver wel weer met een lule koek verhaal komen dat het allemaal wel mee valt.
  En dat we niet in kunne grijpen omdat ons leger Weg is bezuinigd
  Net als onze politie.
  Tijdens de trein kaping konde we nog ingrijpen.
  (Molukker net zo verschrikkelijk)

  1. corfo

   @ waakhond.
   Wat vertel je me nú : 1 miljoen moslims gaan staken ?
   Werken die 1 miljoen moslims dan ?
   Ik denk dat we niet veel van hun staking gaan merken.

 33. HEM

  Waar is die “SLEEPWET” toch voor nodig?
  De AIVD en de MIVD hoeven helemaal niemand af te luisteren. Als ze de DDS lezen, weten ze genoeg.
  Als deze diensten naar behoren zouden functioneren, werd deze man direct opgepakt en zijn moskee gesloten.

 34. cuoretx

  Deze man hanteeert opruiende taal om tegen d3 nederlandse regeting en nederlanders aggressief op te treden oppakken straf uitzitten en daarna het land uizetten met levenslange person non grada

 35. Nasrani

  Ik vind ook dat moslims veel vaker op spoorwegen moeten gaan staan. Met velen.

 36. david1veenstra

  Pas maar op. Veel treinbestuurders kunnen dan de rem niet activeren in hun trein.
  En je weet toch wel dat je niet op het spoor mag lopen? Foei.

 37. Steve Van der Vekens

  Die gedragen zich altijd agressief.
  Bezetting van openbare ruimte met hoofddoeken en kinderwagens voelt heel verdrukkend aan. En inderdaad, zo dom zijn de moslims wel, om de treinen te stoppen maken ze een levende menselijke ketting in plaats van het station in puin te rammen.
  En wees nu niet verbaasd dat de aanslagen met voertuigen gewoon doorgaan of in de toekomst nog verergeren.
  Europa is veel te braaf, om misdaad te bestrijden – en zeker van dit kaliber – is een strijdvaardige geest nodig die meedenkt met terroristen en mogelijke (dodelijke) scenario’s uitstippelt. Om de terroristen voor te zijn. Maar nee, liever lui (en bevuild) dan moe. Zichzelf afvragend of het scenario in hun hoofd realiteit kan worden.
  Jongens toch, de realiteit kan zo erg zijn dat je wenst dat je nooit geboren was.
  De hogere klasse komt er hoegenaamd niet mee weg, we sleuren ze mee.

 38. Steve Van der Vekens

  Maar welke boodschap wil je dan uitdragen?
  Wij zijn tegen het hoofddoekenverbod?
  We worden de pispaal van de wereld. Het kan zijn dat Trump een atoombom gooit omdat zulke mensen niet meer verstand dan een giftige kikker hebben en dat je deze best met huid en haar uitroeit.
  De wereld zal vol ongeloof naar zulke blèrende schapenkudden kijken en zich afvragen waarom dat er niemand eens met een pletwals langskomt.
  Ga, en verenigd u in de Woedtijn, Allah is daar ook. Verdedig je territorium, anders zal je Europa gefaald blijven. Je kan Europa alleen maar herenigen door te laten zien dat het samenwerkt. En hoe doe je dat? Massadeportatie. Stuk voor stuk. Geef ze daar in de woestijn een ballenbad en een lekstenen en de mensenrechtenorganisaties hebben ook al niets meer om over te klagen.
  Geef ze PAINBALL- geweren, zodat ze cowboy-en indiaantje kunnen spelen.
  Toon hen de uitgestrektheid van een enorme zandbak waar je naar hartelust kuilen kan graven en schijten.
  Het geluk is daar! Een korreltje zand is een korreltje Allah! Vooruit! Altijd lekker warm weer en zo.
  Je krijgt zelfs een vertrekpremie van 1miljoen Euro. (alles om er zeker van te zijn dat het hier on-islamt)
  Die luizendoeken zijn onhygiënisch! Weg ermee!

 39. Steve Van der Vekens

  Hou je geiten binnen!

 40. waakhond

  HAHAHAH!!!!!
  Nee beste Corfo nee ik probeerde dit scenario alleen maar voor te stellen.
  Als een stel dat maar niet als een realiteit.

 41. Elsingh1st

  Rare jongens, die mohammedanen. Weet die meneer met de nepnaam (vader van) Hafs niet dat de echte Hafs door de moslims als grote leugenaar weggezet is? Al zijn ahadiths zijn bestempeld als jatwerk en leugens. Maar toch wordt zijn koran door grote aantallen moslims geaccepteerd… Ik hoop dat de AIVD ’n beetje wakker is en deze vader, met kinderen en al, uitzet.

 42. meijer61200

  “Hij stelt voor dat men zich openlijk vijandig richting de Nederlandse staat gedraagt” aldus de knappe Abou (hahaha) zo zie je wat inteelt tot in de 8e generatie met een mens doet. Maar doet jouw pedovolgers volk ooit anders dan zich vijandig gedragen??
  Let the games begin……

 43. Frits Jansen

  Ik krijg geweldige zin om een dwars tegengeluid te laten horen.
  Want zo’n “haatimam” reageert overduidelijk op de Nederlanders die onophoudelijk hun haat tegenover de islam ventileren.
  Zegt u dat die haat terecht is? Haat is nooit terecht.

  1. DennisEijs

   Euh? Haat kan best terecht zijn.
   Maar het vaak ook contraproductief, ook voor degene die haat.
   So don’t get mad, get even.

 44. Betoverd Konijn

  Vooral doen, wordt jullie clubje vast nog populairder.

 45. DennisEijs

  Ja, het zal zeker effect hebben. Maar ik denk niet het effect wat hij voor ogen heeft.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.