Haha: Sylvana moet binnen 5 dagen naar Amsterdam verhuizen, anders krijgt ze alsnog geen zetel

sylvana-onderweg
Foto: Sylvana Simons "onderweg naar het Stadhuis" voor een gesprek met de informateur. Bron: Simons / Instagram.

Trouble in paradise: alhoewel Sylvana Simons met pijn en moeite één zeteltje gewonnen heeft in de gemeenteraad van Amsterdam, moet ze alsnog vrezen te worden uitgesloten van deelname aan de hoofdstedelijke politiek. Sylvana woont namelijk nog altijd niet in Amsterdam, en dat betekent dat ze geen plaats mag nemen in de raad. Dat moet ze binnen vijf dagen veranderen, anders heeft ze pech.

Het bleef nagelbijten tot de allerlaatste seconde, maar vanochtend kwam dan het verlossende woord van burgemeester Van Aartsen: BIJ1 heeft de eerste zetel ooit gewonnen, in de gemeenteraad van Amsterdam. Het bleek dat zelfs de nationale hoofdstad van de identiteitspolitiek een lastige vesting was voor Sylvana, die onder de kiesdeler eindigde maar via een restzetel tóch in de raad komt.

Alhoewel? Dan zal ze de komende dagen alles op alles moeten zetten om een woonadres in Amsterdam te hebben. Ze woont namelijk nog in Duivendrecht, zo rapporteert De Telegraaf vandaag. En dat heeft consequenties

“Bij1, de partij van Sylvana Simons, krijgt 1 zetel. Simons haalde 5055 voorkeurstemmen. Als Simons de gemeenteraad in gaat, moet ze voor komende donderdag woonachtig zijn in Amsterdam. Nu woont ze nog in Duivendrecht.”

Als Sylvana het niet kan bolwerken om vóór aanstaande donderdag woonruimte in Amsterdam geregeld te hebben, dan gaat die ene BIJ1-zetel alsnog aan haar neus voorbij. Die komt dan op naam van de nummer 2 van BIJ1; Jazie Veldhuyzen. Veldhuyzen staat bekend om zijn extremistische en activistische verleden bij de Internationale Socialisten. Zo poogde hij onlangs nog om een debat met FVD-fractievoorzitter Annabel Nanninga te verstoren door daar vanuit de zaal zaken over het fascisme te roepen. Hij moest door beveiliging worden weggedragen.

Laten we dus hopen dat Sylvana het redt, want anders zitten we met die extremistische knurft als gekozen volksvertegenwoordiger opgescheept. En dat moeten we natuurlijk niet willen met z’n allen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

37 reacties

 1.   

  BIJ1 in de gemeenteraad. Dat is voor de Anti-Nederlanders een onafgebroken orgasme!
  En………van DWDD, PAUW, NPO en Volkskrant zal zij veel aandacht krijgen!

  1.   

   Helaas krijgt ze hier ook veel te veel aandacht.

   Laatste wat ik over haar zeg…wat een walgelijk mens en dat verhuizen, dat zal ook wel weer een staartje krijgen.

   1.   

    @Blue monday het zal wat worden als ze tussen allemaal donkere mensen komt te wonen, ze zal het gelijk op slavernij gooien.. ;)

 2.   

  Dat is wel een beetje wreed van de raad van Amsterdam. Wie kan een woning vinden binnen 5 dagen in Amsterdam? Als politicus zal het waarschijnlijk Sylvana wel lukken,
  of misschien kan een BIJ 1 lid haar een gast-kamer aanbieden, voor enkele weken.
  Als zij niet voor 100% wil wonen in Amsterdam, dan is het terecht dat zij haar functie als partij leider voor de gemeente moet opgeven.

  1.   

   @ Rosasolis.
   Wreed van de raad van Islamsterdam ? Dit was bij die “mevrouw” ook al langer bekend hoor.
   Weet u wat pas écht wreed is : dat is het willen afpakken van het KINDER-feest van Sinterklaas en zwarte Piet van de kinderen, das pas wreed van deze “dame”.
   Zij zal zich toch wel héél erg dapper en moedig vinden, als je zo’n feestje kunt verstoren ben je in de ogen van een stelletje ongeletterde uitkeringstrekkers pas écht een held(in).

   1.   

    @ Rosasolis.
    De “wreedheid van de raad” laat mij niet los, zoals je ziet.
    Ik verwacht niet dat zij bij een BIJ 1 lid zal intrekken.
    Ik verwacht van deze “dame” éérder dat zij zo’n lid bij háár laat intrekken !!

   2.   

    @corfo. Ik heb niet het over Sylvana geschreven, en niet over een “mevrouw” of een “dame”! Die namen heb ik nooit gebruikt voor haar! Gisteren heb ik geschreven dat als zij zo’n hekel heeft aan blanken, dan zou zij terug kunnen gaan naar Suriname, maar dat zij daar problemen zal krijgen omdat Suriname geen discriminatie heeft tegen hun blanke burgers. Ik heb ook geschreven, weken geleden, dat hoewel ik
    van Kerst hou, als volwassene, dat de grote Nederlandse Sinterklaas feest voor kinderen, die een eeuwenoude traditie is, moet altijd doorgaan. Als je vanaf je jongste jaren bent opgegroeid met Sinterklaas en de Pieten, en dit traditie Een
    van de gezellige herinneringen is van de kinderjaren van vele Nederlanders, mag niemand van buitenlandse afkomst proberen dit gezellige kinderfeest, met zijn hele traditie, te verbannen!
    Maar wat de Islam betreft, Amsterdam kan het niet verbieden. Ik heb vandaag de verkiezings resultaten van A’dam gelezen in Trouw. De CDA heeft het heel goed gedaan. Ik heb ook jaren geleden gezongen als soloist in dit fantastische
    culturele stad. Beste vriend, a.s. zondag wordt de traditionele Mattheus Passion op radio 4 uitgezonden, onder leiding van Ton Koopman, en zijn Amsterdam Barok Orkest, solisten en koren…Wat meer wil je! Hoewel ik heb de mooie alt aria “Erbarme Dich” gezongen, mijn favoriet is de bas aria “Mache Dich Mein Herze Rein”.
    Luister jij ook naar ons jaarlijkse traditionele uitvoering van Bach’s Mattheus Passion? Velen zullen dit doen, als gelovige of uit traditie, en gedurende deze dagen wordt er ook de 2de deel van Handel’s Messiah, en ook vele Stabat Mater’s
    uitgevoerd in zowel Amsterdam, als in het hele land. Volgens de verkiezings resultaten gepubliceerd in Trouw vandaag, is de CDA nu de grootste partij van heel Nederland geworden, met als 2de Groen Links. Omdat het slecht gaat met ons
    milieu. Mag je geen zorgen a.u.b. de CDA is nog steeds zeer sterk in Amsterdam;
    er komt geen moslim take-over in A’dam en ook niet in gemeente Hollands Kroon
    waar ik woon.

   3.   

    Dat kinderfeest is de kinderen ook maar opgedrongen. Bangmakerij en dreigen met de roe. Hou toch op. De zak en mee naar Spanje. Wat een bevrijding toen je mocht weten dat het al die jaren nep was geweest.

  2.   

   Een flatje van 3 a 4 ton kunt ja daar altijd vinden dus geen probleem.

 3.   

  hahaha in de krapste woningmakr van nederland binnen 5 dagen een huis zoeken? GOOD FUCKING LUCK LOL

  1.   

   woningmarkt*

 4.   

  Ik heb van de boven geplaatste foto een vergroting gemaakt en 2 x afgedrukt; vervolgens in m’n tuin geplaatst, op een stokje; en ziet………………alle vogeltjes verdwenen, óók de verschrikkelijke buurkatten laten zich al enkele uren niet meer zien.
  Idee ??

  1.   

   DUIM!!!!

  2.   

   @corfo….bedankt voor de tip, die elektronische piepers die ik nu gebruik werken niet tegen katten.
   TIP…als je de bordjes iets schuin zet zien de vogeltjes de afbeelding niet en blijven ze komen.wereld zonder vogels is kut.
   Mischien dat de afbeelding van een tijdje terug (de bovenlip met geverft kroeshaar) tegen mollen werkt.
   Zal er 1 met zaklamp in de molshoop proppen!!
   Thanks corfo!

  3.   

   Wel weghalen in december anders krijgt niemand in jouw buurt cadeautjes

 5.   

  Ik weet nog een veeeeeeeeeeeeel mooiere stad voor haar daar kan ze fijn haar dingetjes doen

 6.   

  Simons tja … Ik zou er toch een hoop voor over hebben om de Nederlandse klederdracht in de gemeenteraden of tweede kamer te zien. Zie je het voor je, mona keizer in Volendamse klederdracht, van der Staaij in een volledig zwart pak met zondagse schoentjes en hoed, of kuzu in een jurk gewoon allemaal als een soort van kijk hoe trots we zijn op onze afkomst en we schamen ons er niet voor houding. Tja wat een vertoning zou dat zijn he mevrouw Simons. Natuurlijk niet want dat recht is alleen voorbestemd voor de arme onderdrukten uit het verleden. Heel heel erg triests deze vrouw die zichzelf opwerpt als een of andere verzetsheld.

  1.   

   @ Tguard.
   Wat deze vrouw betreft : hier past slechts diep, diep medelijden.
   Maar voor mij is het nog véél vreemder dat iemand, die van onduidelijke herkomst is en een IQ van een haarspeld heeft, zoveel dwazen achter zich aan krijgt dat zij nog nét 1 zeteltje haalt. Haar “volgers” moeten in ‘t bezit zijn van een nóg lager IQ als hun grote “leidster”. Dat wordt “lachen, gieren en brullen” in Islamsterdam !!
   Ik verheug me erop.

 7.   

  Uiteraard staan we er niet vreemd van op te kijken als het natuurlijk lukt, soort van Pechthold constructie..

  1.   

   @ Siemien.
   In dit landje staan we nergens meer vreemd van op te kijken.
   Álles blijkt hier mogelijk ! Óók een Pechtold-constructie incl. Penthouse behoort tot de mogelijkheden, kennelijk. Een bananen-koninkrijk is dit geworden, néé…… dat is er van gemáákt door een stelletje “zéér bekwame bestuurders”.

 8.   

  Op zich tragisch dat zo nep partij een zetel kan krijgen. Het zegt veel over de bevolkingsverdeling in de grote steden. Nog even en deze steden worden zwarte en moslimenclaves in het land. Een ware snoepje voor zo partij als D66 en GL. Hier zal men nog een spijt van krijgen. Te laat!

 9.   

  Een stem zal hoog nagalmen in de gemeentehuis in Amsterdam, daar kunnen wij zeker van zijn.

 10.   

  Heeft ze geen goede vriend die haar even een penthousje cadeau kan doen?

 11.   

  Het is simpel. Hoe meer niet Westerse allochtonen hier komen hoe meer kans op cultuurverandering. Nu al wilt geen gemeente meer de Sinterklaas feest te organiseren en de organisatie vraagt zich af waarom. ” Naar de oorzaken daarvan kunnen wij slechts raden”. Wel, ik hoef niet te raden, ik weet het al.

 12.   

  Update 14.47 – Gijzelnemer neergeschoten.
  Oja…wat is het toch een lelijk monster…de proporties kloppen gewoon niet van negers en dan wil ik het nog niet eens hebben over die enorme dikke reten waar je met gemak je biertje op kwijt kan :-)

  1.   

   Ooooooo,….. oooooooo,…….. dat mag je niet meer zeggen hoor!
   Dat ze zo lelijk als de nacht is, is de schuld van de blanken! Sorry; ik moet van de linkse Gutmensch “Witmens” zeggen!

 13.   

  De negerhut van oom Tom of een genderneutraal kraakpand ?

 14.   

  Is de (neger) hut van oom Tom niks voor haar….zit ze gelijk gekoppeld aan de slavernij war zij vol van is.

 15.   

  Deze SS krijgt echt wel een woning! Teveel linkse Moslim-knuffelaars en anti-Nederlandse ambtenaren in de Republiek Amsterdam. M.a.w. ze helpen deze SS.
  In de Bijlmer zal ze niet willen wonen: teveel gekleurde “Medelanders (?)” Dus een “woninkje” aan de een of andere gracht!

 16.   

  De rubbers met toebehoren van het nachtelijk vertoeven
  zijn hier in de parken alsmede op het trottoir te vinden.
  Ik word er verder helemaal niet misselijk van.
  Petra Hermans

  1.   

   Babjij vaginamonoloog:in de parken alsmede op het trottoir

 17.   

  Dit wordt een feestje voor je Sylvana, en niet zeuren als je aan alle kanten aangevallen wordt door de blanke meerderheid. Je kan je voor de zekerheid al laten inschrijven bij een psychiatrische inrichting voordat je helemaal ingestort bent.

 18.   

  Komt er toch nog een racist in de raad.

  1.   

   Floris

   Juist,maar……………. dat mag je eigenlijk niet zeggen! De grachtengordel, anti-Nederlanders en Moslim-knuffelaars vinden dit hhhééééééééél erg:
   een raciste van racisme beschuldigen: hoe haal je het in je hoofd!

 19.   

  Volgens bronnen heeft Sylvana inmiddels haar roeping en een mooie kamer gevonden aan de ouwezijdsvoorburgwal in prima buurt met veel andere negerinnen. Sylvana pijpt voor je een tientje met haar dikke negerzoemlippen helemaal leeg en voor nog eens tien euro mag je haar onderpissen terwijl ze het Wilhelmus zingt.

 20.   

  Leuke foto! eeihhh what’s up doc

 21.   

  Zet haar op een flat van minimaal 10 hoog, als ze psychische problemen krijgt, eigenlijk heeft ze die al, kan ze springen en is ze uit haat leiden verlost, dit is de beste oplossing voor deze ZWARTE onmens.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!