Held Afshin Ellian pakt antisemitische farizeeërs van NIDA keihard aan: ‘Het zijn net de neonazi’s!’

Het Linkse Verbond van Rotterdam is gevallen nadat het latente antisemitisme van NIDA bij nader inzien de PvdA en GroenLinks tóch iets teveel was geworden, maar dat betekent niet dat het weer business as usual is voor Nourdin el Ouali. Oh nee, niet voordat professor Afshin Ellian deze lastpak eens goed de oren heeft gewassen.

Het hoge woord moest er maar eens uit: partijen als NIDA verhouden zich tot de rest van de politiek als de neonazi’s dat deden in de jaren ’30. Ze zijn antisemitisch en zouden het van harte toejuichen als het land onder het bestuur van een mogendheid uit het Midden-Oosten kwam te staan. Marokko voor de Marokkanen, Turkije voor de Turken, maar Nederland voor “ons allemaal.”

Ja, mooi niet. Of althans: onder links bestuur zijn de NIDA’s van deze wereld jarenlang gedoogd en hebben ze alle ruimte gekregen, maar de dubbelslachtigheid hangt nu aan de grote klok; het valse masker is afgevallen.

En gelukkig zat vanochtend bij WNL-talkshow Goedemorgen Nederland de rechtsgeleerde Afshin Ellian om dat nog even fijntjes uit te leggen. Mensen als Nourdin el Ouali zien zichzelf ongetwijfeld als een soort Nelson Mandela of Martin Luther King. Dat zou niet verder van de waarheid kunnen zijn. Want El Ouali is gewoon een oude antisemiet, die met een teletijdmachine rechtstreeks uit de jaren ’30 naar het hedendaagse Nederland is gereisd. Klaar.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. DolleDries

  Dat is de SP dan ook want die gaan verder in Rotterdam met Nazis
  Het antsimentisme van de SP komt steeds meer bloot te liggen

 2. Michel69

  De vriendjes van Wim Guus dikke kong zweetje zwetende kok etc…….NSB aanhangend volk!!!

 3. corfo

  Hier moet niet staan : “Het zijn net de neonazi’s !” maar
  “Dit ZIJN de neonazi’s”; een clubje racistische en fascistische buitenlanders !

  Hét clubje waarbinnen “mensen” als @Kwispel, Kong, Zweetlana, Sp.kokkie, Echt Links enz. enz. zich zéér thuis voelen.

 4. denk eens na

  Israel heeft gelijk,een moslim moet je geen vinger geven voor dat je het weet ben je een hele arm kwijt.

  1. corfo

   @ denk eens na.
   Natuurlijk heeft Israël gelijk.
   Als dat Arabische volk nét zo vlijtig, moedig en vastberaden zou zijn geweest als de Israëli, hadden hun landen er net zo fris én vrolijk bijgelegen als het land Israël.
   Maar ja, Arabieren hebben een gloeiende pest aan (hard) werken en leven liever van giften en gaven, vooral van westerse landen, hun gróótste vijand.

   1. George van de linden

    Niks slechts over Israël maar met “fris” ben ik het absoluut niet eens.
    Je word in Jerusalem opgevreten door de kakkerlakken als je niet goed op je hoede bent.
    Met andere woorden : Jerusalem is een net zo smerige onhygiënische stad als bijv. Istanboel of andere Arabische of Griekse stad.

    1. corfo

     @ George v.d.Linden.
     Ik neem het “fris” terug.
     Ik bedoelde er mee te zeggen : op ’t platteland is ’t fris én groen, terwijl elders in die “wereld” alleen woestijn te zien is.
     Kakkerlakken ? Er zijn er ook miljoenen in Islamsterdam, en mogelijk komt daar binnenkort de hoofd-kakkerlak bij : Penthousje P.

   2. Vit

    Als je een satellietfoto van die omgeving bekijkt is alleen Israël groen.

  2. Vit

   Of je hoofd, het is een hobby van dat gespuis.

 5. buitenbeentje

  maar de dubbelslachtigheid hangt nu aan de grote klok; het valse masker is afgevallen.

  Ik wilde dat het waar was. Maar ik heb er geen vertrouwen in. Morgen weer bij Pauw om zijn leed te klagen, overmorgen bij DWDD. Geen woord van kritiek, geen moeilijke vragen, geen vuur aan de schenen. Volgende week nieuwe kansen.

  1. George van de linden

   Ik snap überhaupt niet dat men naar baggerprogramma’s als DWDD en Pauw kijkt.

   1. Ni28

    Je herkent ze bij de verkiezingen helaas.

   2. Top

    Dat doe je, als je schoenmaat, gelijk aan je I.Q. is.

 6. Ni28

  Marokko voor de Marokkanen, Turkije voor de Turken, maar Nederland voor “ons allemaal.” Het trieste is dat zo denkt links Nederland er ook over. En inmiddels ook D66 en VVD die zich niet links noemen.

 7. Ritter

  Nederlandse moslimpartij in A’dam weigert antisemitisme verklaring te ondertekenen
  https://brabosh.com/2018/03/13/pqpct-h0p/

  1. monach

   Wél ondertekenen druist in tegen hun fascistische ideologie/religie.

  2. monach

   In de lijst van deze link staan een aantal haatdragende verzen/teksten tegen joden. Teksten waar moslims zich naar moeten gedragen.
   http://westerse-beschaving.org/joden/

  3. monach

   Als je een nazi bent, dan ben je vóór het uitroeien van volkeren, en ook daar is de islam, naast de jodenhaat, in voorzien.
   http://westerse-beschaving.org/een-geloof-met-genocidale-ambities/

 8. Anna

  In 2018 is het zo ver dat SP, Groen Links en PvdA samen werken met NIDA. Dan te bedenken dat veel Joden al decennialang op linkse partijen stemmen en Israël gezinde voor Nazi en racisten uit maken. PvdA wordt geleid door Joden die samenwerken met NIDA. In Groot Brittannië stemmen overgrote deel Joden ook al decennialang op linkse partijen. Heb je nog peultjes? Je verstand is echt te klein om dit te begrijpen.

  1. denk eens na

   Baantjes jagers ,weet je nog wel , partij kartel.

 9. Nasrani

  Wijze woorden! De islam is in mijn ogen ( zoals ik vaker hier zeg) een nog gevaarlijker ideologie dan het nazisme. Ik hoop dat steeds meer fatsoenlijke Nederlanders ook deze visie op de islam gaan begrijpen en aanhangen. De islam als acherlijke en geweldadige ideologie moeten we in Europa niet willen. En zijn aanhangers al helemaal niet.

  1. monach

   Inderdaad Nasrani. Naast de genocide op de joden door de nazi’s, werden ook homoseksuelen, zigeuners, “economisch onwaardigen”, Russen, etnische Polen, gehandicapten, Jehova’s getuigen, Vrije Bijbelonderzoekers, vakbondsleden, vrijmetselaars, communisten, Spaanse republikeinen, Serven en mensen die zich verzetten tegen de nazi’s, ook systematisch vermoord. Het totaal aantal vermoorde op niet-Joden wordt geschat op 5 tot 11 miljoen mensen.

   Maar het islamo-fascisme gaat nóg verder. Iedere niet-moslim, mondiaal, mag gedood worden om de aarde te zuiveren van ongeloof. Want niet-moslims zijn dwalenden en onder invloed van satan, dus over de kling ermee. Maar als de niet-moslim, ”geluk heeft” na stelselmatig gedemoniseerd, vernederd en economisch uitgebuit te zijn, kan hij zich bekeren tot de islam. Dan is hij ”vrij.” Vrij van gevaar en vernedering zoals vrouwen ”vrij” zijn van gevaar en vernedering voor aanranding of verkrachting wanneer zij een hoofddoek dragen. Zo was het 1400 jaar geleden en vele willen opnieuw terug naar deze glorie jaren van veroveren, plunderen, roven en seksslavinnen. IS deed een poging maar is zo goed als ten gronde.

 10. Ernst Quispel

  ‘antisemitische neonazi’s’

  Toe maar!

  1. Rechtsaf

   @Ernst ja jij draagt de islam een warm hart toe dat weten we inmiddels.

   1. Steve Van der Vekens

    Een zeer zeer warme pleitbezorger van de Islam.

    1. Pit

     @Steve: Sambalistisch islampleitbezorger!

 11. waakhond

  Beste Corfo ik heb gereageerd.
  Op uw reactie.

 12. Anna

  Ellian ” het zijn net de Neonazi´ s !”. Ester Voet “De SP is diep gezakt”. Ze vergeet haar PvdA die niet nog dieper kan zakken. Je verstand is te klein om dit allemaal te kunnen begrijpen.

 13. Floris

  Ramautarsing moest hangen, maar deze antisemieten wordt geen strobreed in de weg gelegd.

  Nederland anno 2018.

  Column van Rob Hoogland over Telfort. Waarom blijft het daar zo stil over? Zelfs op DDS niets.

 14. Ni28

  Links is goed op weg om in de sporen van de NSB te treden.

 15. Gerlos

  Zo de waarheid mag gezegd worden, kunnen jullie in je zak steken moslim partij en consorten van NIDA.

 16. mening66

  Afshin Ellian heeft alles al gezegd en daar is geen speld tussen te krijgen.
  Het grote gevaar is niet alleen de islam, maar de linkSSe politici die mee liegen en bedriegen en mensen die waarschuwen direct in de racisme hoek zet of voor fascist uitmaakt.
  Je zou denken dat deze partijen op de hoogte zouden moeten zijn van de eerdere uitspraken van Nida, maar nee, Wirr haben est nicht gewus dat Nida Israel gelijk stelde met IS.
  Gek, als je besluit met een zo onbekende partij samen te werken zou je die toch op z,n minst even natrekken.
  Maar nee, het zijn moslims dus doe je dat niet anders worden ze misschien wel boos.
  Dus blind erin gaan en dan kan het weleens tegen je gaan keren.

 17. chicamo1

  Ik heb 1x op de SP gestemd, voordat ik naar Spanje verhuisde in 2003. Ik schaam mij diep. Ik ken zowel Israël als veel Islamitische landen en ik ken de geschiedenis heel goed. De haat verzen zijn herschreven toen Mohammed van Mekka naar Medina vluchtte. Mijn kinderen zijn Joods, niet belijdend, en ik heb ook Joodse roots. Ik wil niet zeggen, dat alles wat Israël doet ok is, maar je kan daar met elk geloof en instelling normaal leven. In geen enkel land in die regio is dat mogelijk.

 18. Frits Jansen

  Alles god en wel, maar professor Ellian moet van zijn vorstelijke salaris college geven en wetenschappelijk onderzoek doen, en niet bijklussen in de politiek. Zo krijgen de mensen het idee dat wetenschap “ook maar een mening is”.
  In Iran zijn ze blij dat ze van deze lastpak af zijn, maar als hij de rol van een professor in Nederland niet begrijpt moesten we hem maar terugsturen naar Teheran. Daar zal hij wel op de brandstapel gaan. Eigen schuld.

 19. Pit

  De islamtrein dendert onverminderd door. In Turkije is meer dan 95% van islamitische huizen. Toch kopt de Telegraaf deze ochtend met het volgende nieuws:

  De miljarden aan toetredingssteun die de EU aan Turkije heeft gegeven om zijn wetten aan te passen, hebben maar een beperkt effect gehad. De Europese Rekenkamer concludeert dat in een rapport.

  Bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1786592/rekenkamer-eu-kraakt-toetredingssteun-turkije

 20. Frits Jansen

  Ellian moet terug naar Iran, want hij misbruikt zijn status als asielzoeker.

  1. Holland

   Frits Jansen is niet een gewone boerelul, hij is tevens zwaar gestoord en een complete gek. Ellian misbruikt ‘zijn status als asielzoeker’. Ellian woont al meer dan 20 jaar in Nederland, is Nederlander en een hoog gewaardeerde hoogleraar.

   Geen zinnig mens zou deze baarlijke nonsens opschrijven, met uitzondering van de echte trollen die willen provoceren. We kunnen dus concluderen dat Frits Hondelul weer een nick is van Wim Hütten / Ernst Quispel. Ga eens deaud Frits Jansen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.