Hilarische video: Haagse held Richard de Mos bedankt Mark Rutte voor het campagnevoeren

Geen categoriemrt 23 2018, 8:00
De premier had posters van de lokale hero Richard de Mos overgeplakt in Den Haag. Een onbeschofte actie, maar De Mos denkt dat hem dat alleen maar geholpen heeft met het binnenslepen van de uiteindelijke overwinning.
Het stof van de gemeenteraadsverkiezingen is inmiddels neergedwarreld, en voor sommige partijen is het nog altijd buitengewoon zuur. Zoals voor Alexander Pechtold (hihi), maar voor anderen is het feest nog niet voorbij. Gisteren bij Pauw mochten enkele gemeenteraadsverkiezingswinnaars uitleggen wat ze nu van plan waren, zoals Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam), Annabel Nanninga (Forum voor Democratie) en Richard de Mos (Groep de Mos).
Die laatste werd de grootste partij in Den Haag, en dat betekent dat hij nu mag gaan regeren. Maar eerst nog even reflecteren op die verkiezingscampagne, waarin De Mos onverwachts (en vermoedelijk onbedoeld) hulp kreeg van premier Rutte. Die kwam namelijk campagne voeren voor de VVD, maar plakte daarbij posters van Groep de Mos over. Bij de consternatie die ontstond heeft De Mos garen gesponnen, dus vandaar ook een hartelijk bedankje van De Mos aan de premier zelf: 'Mark, als je kijkt, bedankt!'
https://twitter.com/IvarLingen/status/975456253097934853
Nou, die kunnen Rutte weer in z'n zak steken. Ahaha.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten