Knettergekke Piratenpartij: ‘Rechtsextremisten vormen een gevaar bij de gemeenteraadsverkiezingen!’

Over welke rechtsextremisten hebben de neppiraten het in vredesnaam?

Zieliger dan dit wordt het niet. Het hoofd van een afdeling van de Piratenpartij in Duitsland, Adam Wolf, promootte vanavond de idiote “geen racisme in de raad”-demonstratie in Amsterdam. Volgens meneer Wolf — die als Duitser toch zou moeten weten hoe rechtsextremisme er écht uitziet — was de demonstratie geweldig belangrijk. Want, twittert hij, “rechtsextremisten” vormen een ware bedreiging bij de gemeenteraadsverkiezingen!

Die tweet werd geretweet door Thomas de Groot van de Piratenpartij Amsterdam. Net als meneer Wolf is De Groot namelijk zo gek — en links — als een deur. Ook deze tragische jongen denkt dat iedere partij die iets rechtser is dan de VVD per definitie “extreemrechts” en dus levensgevaarlijk is.

Het is tekenend voor het verval van de Piratenpartij. Wat ooit een leuke, innovatieve partij was, is verworden tot een club linkse milieufreaks… met een computerobsessie. Zeg maar: een soort van GroenLinks voor League of Legends-fans.

Extreem zielig, natuurlijk, maar helaas, die partij is definitief verloren voor weldenkend Nederland. Het goede nieuws? Gelukkig hebben ze welgeteld één hele zetel (in Amsterdam-West). Irrelevanter dan dat wordt het niet. Nou ja, behalve BIJ1 dan. Dat is zo mogelijk nóg zieliger.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Meester Kong

  Nou nou DDS, jullie gebruiken de term extremistisch links ook te pas en te onpas..

  1. Henk-Jansen

   De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet. Het is een beetje hypocriet van DDS!

 2. van Urk

  Deense humor over Zweedse Linkse politieke correctheid: https://www.youtube.com/watch?v=hQ1eWf60Tec

  1. Ni28

   grappig, nou ja eigenlijk niet als je beseft dat dit ook realiteit is.

 3. Meester Kong

  Klein beetje offtopic.

  Het Emmer kandidaat-raadslid Ugbaad Kilincci is zaterdag meermaals ernstig beledigd tijdens een middagje campagne voeren in het Emmer centrum. De geboren Somalische werd onder meer uitgescholden voor zwarte aap en kopvoddenmongool.

  Ook werd haar duidelijk gemaakt dat ze maar ‘op moest donderen’ naar Afrika. ,,Ik ben steeds vriendelijk gebleven. Zei tegen deze mensen dat ik het niet met hen eens was en wenste ze vervolgens nog een fijne dag. Maar op een gegeven moment schoten woorden mij te kort en ben ik naar huis gegaan’’, zegt de Emmense.

  kijk dat zijn de de echte PPV stemmerds -Geert is niet gek….

  1. DolleDries

   Dat hele verhaal bleek verzonnen te zijn door de PVDA

   1. van Urk

    DolleDries@ Hoezo?

    1. DolleDries

     Ze had aangifte moeten doen.

     1. denk eens na

      nep nieuws

    2. DolleDries

     Het is een PVDA verhaal. Ik vertrouw niets meer van die partij.

  2. van Urk

   Meester Kong@ Dit zijn inderdaad serieuze zaken om woedend van te worden dan druk gaan maken over een filmpje. Ik hoop dat zij genoeg stemmen krijgt.

   1. DolleDries

    Het zou zomaar een verkiezingsstunt kunnen zijn.

   2. DolleDries

    Mevrouw is vaker ingezet door dePVDA

    https://www.youtube.com/watch?v=FNSJjxMIe-g

    1. DolleDries

     Ugbaad Kilincci (PvdA Emmen) haalde al eerder het nieuws vanwege discriminatie. En ook toen kreeg ze volop aandacht van … de NOS natuurlijk. De belagers zeiden toen ongeveer het zelfde, valt mij op. Alleen ‘zwarte aap’ is nieuw.
     Verder geen enkel bewijs.

 4. DolleDries

  Terwijl de Duitse politiek en media na de gruwelijke moord op een 15 jarig meisje door een moslimmigrant overgingen tot de orde van de dag, komen steeds meer Duitse vrouwen in verzet tegen de massa immigratie. Het spandoek boven zegt alles: ‘Jullie voeden onze kinderen als schapen op, en laten de wolven in het land.’
  De Duitse vrouwenbeweging ‘Kandel ist überall’, genoemd naar de wrede moord op een tienermeisje door een migrant, roept de hulp van de buitenlandse pers in om eindelijk eerlijk de keiharde feiten over Duitsland voor het voetlicht te brengen, namelijk dat het land dankzij Merkels moslimmigranten pijlsnel wegzinkt in totale chaos en anarchie, en Duitse vrouwen en meisjes nu zelfs in kleine dorpjes niet meer veilig over straat kunnen. Het is de toekomst die de rest van West Europa, ook Nederland, te wachten staat als de heersende elite blijft vasthouden aan open grenzen en de daar onlosmakelijk aan verbonden islamisering.

  ‘Heel Europa zal zijn veiligheid, welvaart en vrijheid verliezen als wij niet winnen’
  ‘Zeer geachte internationale pers,’ luidt de aanhef van ‘Kandel is overal’. ‘Wij roepen op tot een betoging voor de vrijheid van meningsuiting. Wij vrouwen hebben u nodig, de internationale pers, om ons te helpen in de strijd voor bescherming, veiligheid en vrijheid. Onze Duitse staatsmedia en persbureaus weigeren onze rechten op vrijheid, en willen onze vrijheid, zoals die van vrije meningsuiting en het recht op samenkomsten, met een kwaadaardige lastercampagne ontzeggen.’
  ‘Politici beschermen ons niet meer, maar sturen ons vrouwen agressief de politie op ons dak zodra wij het wagen om onze vrijheid van meningsuiting uit te oefenen. Als wij Duitse vrouwen deze strijd om de vrijheid niet winnen, zal heel Europa zijn veiligheid, welvaart en vrede verliezen.’
  Gruwelmoord op 15 jarige Mia door migrant was spreekwoordelijke druppel
  Hier stellen de vrouwen van ‘Kandel ist überall’ zich voor. Op 3 maart protesteerden meer dan 4000 mensen uit het dorp tegen de wrede moord op het 15 jarige Duitse meisje Mia, die door een Afghaanse migrant werd doodgestoken. Sindsdien is Kandel het symbool geworden voor de onnodige slachtoffers van Merkels massa immigratie, en het negeren van de zorgen en noden van de autochtone Duitse bevolking door het regime in Berlijn.
  ‘Opnieuw moeten wij in onze Duitse geschiedenis onze vrijheid verdedigen. Opnieuw wordt dit verzet tegen het onrecht in de Pfalz georganiseerd. Hier in de Pfalz bevindt zich het hart van de vrijheid, de wieg van onze democratie… Hier staan opnieuw verzetsstrijders op om het recht, de vrijheid en democratie te verdedigen.’
  ‘Duitsers worden opnieuw gecensureerd en vervolgd voor andere mening’
  ‘Vroeger werden Duitsers al in de gaten gehouden, gecensureerd en vervolgd omdat ze een andere mening hadden. Destijds vochten veel moedige mannen voor onze huidige wettelijk vastgelegde vrijheid, die echter in groot gevaar is. De vrijheid van meningsuiting wordt ‘vermoord’ door de ongrondwettelijke censuurwet ‘NetzDG’. Onze veiligheid wordt opgeofferd door de eigenmachtige en onwettige opening van de grenzen door de regering Merkel, die tot op de dag van vandaag zonder controle en toetsing gevaarlijke mannen ons land binnenlaat, terwijl we niet weten wie deze mannen zijn en wat voor verleden ze hebben.’
  ‘Nu strijden wij vrouwen voor onze vrijheid, veiligheid en bescherming. Wat is er in Duitsland aan de hand, dat je niet eens veiligheid en bescherming kunt eisen zonder dat de staatsmedia iemand als ‘extreemrechts’ brandmerken? Zonder vrijheid van meningsuiting is het volk niet vrij!’
  ‘Wij vrouwen zijn bang en hebben pure angst voor onze kinderen’
  ‘Tegen deze achtergrond heeft de vrouwenbeweging ‘Kandel ist überall’ onlangs besloten om opnieuw naar Kandel te gaan. Bij deze betoging voor de vrijheid van meningsuiting op 24 maart gaat het er heel speciaal om hoe de verantwoordelijken met de burgers omgaan, die niet willen dat iedereen na zo’n daad (de gruwelmoord op Mia) overgaat tot de orde van de dag. Dat de burgemeester van Kandel zich wil ‘verzetten’, de deelstaalvorstin mevrouw Dreyer van een ‘hetze’ spreekt, en de (systeemzender) SWR ons ‘extreemrechts’ noemt, kunnen wij niet zomaar accepteren.’
  ‘Iedere dag zijn er nieuwe mes aanvallen, verkrachtingen en moorden, in heel Duitsland. Wij vrouwen zijn bang, hebben pure angst, voor ons en onze kinderen. Gisteren Kandel, vandaag Flensburg, dat inmiddels ook Kandel is: ’17 jaar oude Mireille uit Flensburg vermoord door Afghaanse migrant’.
  Wat komt morgen? Misschien wel Bad Krozingen? De burgemeester geeft oma’s met rollators tips hoe ze zich kunnen verdedigen, in plaats van voor veiligheid te zorgen!
  Migranten maken na steden nu ook dorpen onveilig
  Duitsers die ook de wat kleinere steden zoals Freiburg ontvluchten vanwege het migrantengeweld, komen er in dorpjes zoals Bad Krozingen, ooit een gezapig kuuroord, achter dat het daar inmiddels in amper 2 jaar tijd net zo erg is geworden, en ook hier dagelijks vrouwen en meisjes worden aangerand en verkracht, en Duitsers worden beroofd en aangevallen. ‘De daders zijn altijd dezelfde: ‘donkerhuidige jonge mannen.’ De politie adviseert vrouwen inmiddels om niet meer alleen op het station te komen, en ‘voldoende afstand te houden’.
  ‘Deze plaats verkeert in angst, onmachtige angst. De hulpeloosheid is tastbaar.’ (2)
  Solidariteit uit heel Europa komt op gang
  In heel Duitsland en Europa krijgt de vrouwenbeweging steeds meer solidariteit van bezorgde burgers. Prominente auteurs hebben onlangs een gezamenlijke verklaring uitgegeven waarin ze hun steun uitspreken voor de vrouwen van ‘Kandel is overal’. Er zijn demonstraties in Hamburg, Bottrop, Mönchengladbach, en ook Wenen, waar de eerste vrouwenbetogingen inmiddels hebben plaatsgevonden.
  Myriam, ‘de stem uit Kandel’, zegt te hopen op internationale hulp en ondersteuning. ‘Kom op 24 maart allemaal naar Kandel, en wees solidair met ons vrouwen. Ik dank u met mijn hele hart! Hartelijke vrijheidsgroeten.’ (1)
  Nederland gaat dezelfde kant op
  We moeten Myriam vanuit Nederland vooralsnog teleurstellen, want de ‘systeemmedia’ hier zijn bijna net zo erg als hun Duitse collega’s, en werken met de meeste politieke partijen en hun pro-islamitische immigratie propaganda onverminderd mee aan de ondergang van ons welvarende en ooit vrije en veilige land. En u? De meesten van u zullen op 21 maart gewoon weer op dezelfde partijen stemmen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

  1. Frits Jansen

   heel vreselijk, maar volstrekt off-topic.

   1. DolleDries

    Hoezo in de ogen van de piraten partij zijn dit rechts-extremisten,
    Ik heb ieder geval nog geen linkse partij meegemaakt die zulk soort vrouwen steunen.

 5. Frits Jansen

  DDS maakt z’n reputatie als haat-site helemaal waar. Waar wie iets verder leest dan z’n neus lang is ziet een zielig gebrekkige argumentatie.

  Zijn extremisten een gevaar/ jazeker, daar zijn het extremisten voor. Hoeveel het er zijn blijft buiten beschouwing.

  Waar komt de uitspraak vandaan? Van een Duitser! Kon zelfs DDS geen betere bron vinden?

  De Piratenpartij wordt het etiket “links” opgeplakt. Waarom? Omdat alles waar DDS tegen is dat etiket krijgt.

  Is de Piratenpartij verworden tot het een of ander? Welnee, zelden een consistentere club gezien.

  De zaken waar de Piratenpartij voor staat zorgen soms voor verwarring omdat ze niet in een links-rechts spectrum kunnen worden ingedeeld.

  Ben je links als je het vervelend vindt begluurd te worden? Ben je links als je vind dat auteursrecht vooral graaiers dient van media-multinationals? Nee, dat bewijst alleen dat je op de hoogte bent.

  De Piratentpartij stelt belangrijpe maatschappelijke thema’s aan de orde die andere politieke partijen laten liggen, omdat ze die te ingewikkeld vinden, of zo.

 6. Steve Van der Vekens

  Rechts-extremisten zijn gewoon de oorspronkelijke bewoners die droevig worden bij de aanblik van het straatbeeld.

 7. Eric Donkaew

  Ze hadden al geen zetel en nu ze definitief partij hebben gekozen, zal dat niet veranderen. Ik vermoed dat de partij binnenkort wordt opgeheven.

 8. Steve Van der Vekens

  Het enige dat die linkse trollen proberen is misverstanden te creëren tussen links en rechts zodat hopelijk de ongeïnformeerde burger ‘links’ stemt. En dat maakt kwaad. Daarmee zitten die linksen dan te lachen. Het is hun geld niet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.