Knettergekke Piratenpartij: 'Rechtsextremisten vormen een gevaar bij de gemeenteraadsverkiezingen!'

Geen categoriemrt 18 2018, 20:00
Over welke rechtsextremisten hebben de neppiraten het in vredesnaam?
Zieliger dan dit wordt het niet. Het hoofd van een afdeling van de Piratenpartij in Duitsland, Adam Wolf, promootte vanavond de idiote "geen racisme in de raad"-demonstratie in Amsterdam. Volgens meneer Wolf -- die als Duitser toch zou moeten weten hoe rechtsextremisme er écht uitziet -- was de demonstratie geweldig belangrijk. Want, twittert hij, "rechtsextremisten" vormen een ware bedreiging bij de gemeenteraadsverkiezingen!
https://twitter.com/AdamSailorwolff/status/975398938424565760
Die tweet werd geretweet door Thomas de Groot van de Piratenpartij Amsterdam. Net als meneer Wolf is De Groot namelijk zo gek -- en links -- als een deur. Ook deze tragische jongen denkt dat iedere partij die iets rechtser is dan de VVD per definitie "extreemrechts" en dus levensgevaarlijk is.
Het is tekenend voor het verval van de Piratenpartij. Wat ooit een leuke, innovatieve partij was, is verworden tot een club linkse milieufreaks... met een computerobsessie. Zeg maar: een soort van GroenLinks voor League of Legends-fans.
Extreem zielig, natuurlijk, maar helaas, die partij is definitief verloren voor weldenkend Nederland. Het goede nieuws? Gelukkig hebben ze welgeteld één hele zetel (in Amsterdam-West). Irrelevanter dan dat wordt het niet. Nou ja, behalve BIJ1 dan. Dat is zo mogelijk nóg zieliger.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten