Lokaal D66 buigt voor de islam: ‘Geen zoenposters, want campagne zal voor nodige commotie bij moslims zorgen!’

D66 Haarlem siddert als een stel bange puppies voor de islamitische gemeenschap in de hoofdstad van Noord-Holland. De plaatselijke wethouder Jur Botter wil geen posters met zoenende vrouwen, want bij de plaatselijke moskee heb je daar erg veel tegenstanders.

Als het aan D66-wethouder Jur Botter uit Haarlem ligt, zullen er in zijn stad geen posters van Femmes for Freedom komen te hangen. De reden is namelijk dat de plaatselijke moskee de posters – waarop onder anderen te zien is hoe twee vrouwen met elkaar zoenen, maar ook moslima’s en joden – niet waardeert. Dat zegt hij in het Haarlems Dagblad:, nadat de plaatselijke VVD had aangedrongen op een postercampagne die uitdraagt dat iedereen z’n eigen geliefde mag uitkiezen:

“De VVD vroeg maanden geleden al om een campagne in Haarlem die aangeeft dat iedereen zijn eigen partner uitkiest. De wethouder stelde toen voor om een debat daarover in de commissie samenleving te houden. Vervolgens zei hij tijdens het debat dat de posters in Rotterdam en Amsterdam tot onrust hadden geluid. Er waren bijvoorbeeld hakenkruisen op geschilderd of ze waren deels afgeplakt.

Boter ging daarop eens ‘sonderen’ bij de moskee: ,,Ik kreeg er de handen daar niet voor voor op elkaar. De campagne zal voor de nodige commotie zorgen. Ik ben dus geen steek verder.”

Die reactie werd hem – begrijpelijkerwijs – niet in dank afgenomen door de VVD, het COC en Shirin Musa (de voorvrouw van Femmes for Freedom). En terecht, want als je gaat vragen aan iemand ‘heb je behoefte aan posters die je op een pijnlijke wijze confronteren met je eigen bekrompen wereldbeeld?’ dan is het antwoord natuurlijk altijd: nee. Ongeacht het onderwerp of wie je het vraagt, niemand ziet in het straatbeeld graag posters die hun eigen conservatieve opvattingen ondergraven.

Wat die posters daarmee dus extra dringend maakt. Want niemand zal ooit van standpunt veranderen als je de boel gewoon de boel laat. Je moet mensen die het oké vinden om homo’s op te sluiten in de kast, of zelfs om familieleden te verstoten wegens hun seksuele voorkeur of partnerkeuze, telkens met nieuwe argumenten blijven bombarderen. Alleen dan kan je langzaam maar zeker een beetje beweging in de zaak krijgen.

Hoe je dat dus niet doet is bij een moskee te vragen of ze zoenposters willen, vaststellen dat het antwoord – verrassing! – ontkennend luidt en vervolgens weer lekker op je deugende D66-handen gaan zitten. Met je rotsmoesjes over ‘commotie’. Want wat je daarmee eigenlijk bedoelt is: D66 buigt voor vandalisme. Sloop dus vooral alles waar je het niet mee eens bent, en Jur Botter uit Haarlem zorgt dat het lijdende voorwerp van je agressie wel even uit het straatbeeld verdwijnt.

Woont u dus in Haarlem, of kent u mensen in Haarlem, drukt u ze dan vooral op het hart: stem niet op D66. Veeg die partij lekker compleet van de kaart bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Aan bang gedrag of kruipen voor conservatieve moslims heeft dit land namelijk helemaal niets. Niets.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

122 reacties

 1. DolleDries

  Misschien om de islam te bevredigen een poster met aan een touw hangende homo.

  1. swetsnek

   Of een schaap van achter gefotografeerd mooi uitvergroten en dat op een kale zijgevel

 2. Rechtsaf

  2 zoenende mannen op een posters, wat ik overigens zeer smerig vind in het openbaar, die beklad worden, daar komt de coc gelijk met hun grote bek om de hoek zeilen met er moet meer van dit soort (smerige) posters worden verspreid.
  Moslims gaan nog een stap verder die wensen de shariawetgeving te hanteren..

 3. sjun

  Het masker van D66 valt. Er blijkt een Moellah achter te zitten.

 4. Scaldis

  Zien liever een man die een schaap zoent

 5. Two Ravens Black Kettle

  Demofoben’66 zijn de betuttelracisten per uitstek.
  Je zult ze nooit horen over kindbruidjes, genitale verminking, eerwraak, import tribale twisten of de massaverkrachtingen in Europese steden.
  Nooooooosiiiir
  ’t razendsnel draaien met de wegkijkhals is hun Magnus Opus.
  Het hakken in de Wortels van de Verlichting hun levensdoel.

  Het zijn de gretige, blinkend geoliede schandknaapjes van de salafisten.
  Had Gregorius Nekschot maar geen doodstraf gekregen van de D’66 magistratuur dan hadden we nu kunnen genieten van ondeugende prentjes van een opgewonden Alex Penthouse en zijn Kalief.
  (terwijl op de achtergrond meisjes, tot aan hun nek in stenigingskuilen worden begraven en in ondiepe graven gerold omdat ze eigenlijk stiekem niet geloven, een beetje vrijheid willen of per ongeluk verliefd zijn geworden.
  Nog verder op de achtergrond zie je een kudde hysterische feminazi’s met ondoordringbare Deughelmen boos naar glazen plafonds en Witte Mannen wijzen terwijl hun idool met ’t bloedige kromzwaard een dikke duim omhoog steekt)

  Niet voor niets waren Armeense Genocide ontkenners meer dan welkom bij DDR’66 en zijn de nu de partij van de Inquisitie.

  En wanneer een willekeurige Salafist gilt; “liefde tussen verschillende geloven is verboden en afvalligen moeten dood !”
  “Krijst de DDR’66’r van dienst; “Oekaze begrepen, weghalen die posters !!”

 6. swetsnek

  D66……………………………………………hahahahahaahahahaha en we gaan over tot de orde van de dag

 7. Meester Kong

  Maandag liggen de posters klaar voor vervoer.
  We beginnen op de biblebelt en daarna door naar alle islamitische gebedshuizen.
  Wat denken die reliegekken wel niet….

  Seneca,Pit, we komen er aan :).

  1. Rechtsaf

   @kong wist jij misschien nog niet maar we leven in een vrij land..en je mag iets vinden als atheïst

   1. Meester Kong

    Ben geen atheïst.

    1. Rechtsaf

     @Kong klopt je bent een islamverheerlijker

     1. Meester Kong

      @Ra, islam verheerlijker?
      Nee agnost en heb niets met de herenliefde 🙂

     2. Rechtsaf

      @kong yep en jawel

     3. Meester Kong

      @Ra, nu snap ik het, kom maar uit de kast lieverd.

     4. Rechtsaf

      @Kong zoals ik al zei islamverheerlijker, troll, atheïst en last but not least projecteer jij je eigen geaardheid op iedereen..

  2. corfo

   @ Mr.Kont.
   Rustig, rustig nou maar, je komt nog wel a.d. beurt.
   Ik begrijp dat jij helemaal blij wordt van een poster met zoenende mannen, prima, houden zo, maar probeer niet anderen te overtuigen om dat óók normaal te gaan vinden.
   Jij bent ernstig ziek, meester !
   Één welgemeend advies : zoek hulp en wel zo snel mogelijk !

   1. Ernst Quispel

    Corfo illustreert mijn punt: homohaat is hier heel algemeen.
    De verontwaardiging op dit punt over moslims is zeer hypocriet.

    1. swetsnek

     we haten geen homo’s maar ze hoeven ook niet aan mijn kont te zitten duidelijk pedootje ??

     1. eRik2017

      Je snapt toch wel dat Ernst-Wim even zijn punt voor Partij Wim duidelijk moet maken?

     2. Ernst Quispel

      Je bent heel duidelijk, trieste achterlijke homohater.

     3. Stanly2000

      Als domme jongen Ernst het niet meer weet, gaat hij schelden.

    2. Rechtsaf

     @ernst jou definitie van haat is per definitie onjuist, want jij niet snapt beste islamlover is dat men het ook ergens niet mee eens hoeft te zijn.
     Corfo zegt waar het op staat en ik ben het met hem eens, ik vind het tegennatuurlijk en vooral vies (komt ook omdat ik een echte old-skool hetero ben) als jij dat gelijk kwalificeert als haat zegt dat toch iets over jou bekrompen gedachtes hierin, ik haat geen geen homoseksuele mannen dat is jou interpretatie en zoals ik al zei die is per definitie onjuist

    3. Holland

     Je hoeft helemaal niets tegen homo’s te hebben en toch kan een grote foto van zoenende mannen je afstoten. Ernst Hütten vertaalt dit als homohaat.

     1. Ernst Quispel

      Holland probeert zich er uit te lullen.

      In elk geval toont hij hiermee begrip voor de weerstand die moslims hier zouden hebben tegen de poster die ze ook afstotelijk vinden en dat was hetgeen te bewijzen viel.

     2. Rechtsaf

      @ernst niet alleen van moslims hoor, heel veel Nederlanders vinden het aanstootgevend.
      maar ernst gaat helemaal los als het gaat over moslims, ernst is namelijk een zéér, zéér, zéér warme pleitbezorger van de islam zal alles in het werk stellen om de islam te verdedigen, telkens weer opnieuw.
      Zoals ik altijd gezegd heb, het is maar weer heel duidelijk dat zowel jij als uiterst links, Guus, Kong e.c zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers zijn van de islam, jullie zullen het verdedigen met alles wat in jullie zit, sterker nog, aanmoedigen, verheerlijken,nog veel sterker!!!!!!, jullie aanbidden het en vinden het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam en coc is..

     3. eRik2017

      @Holland
      Ja ongelofelijk hoe Wim hier probeert zaken zo weer in een richting te draaien. Ik zie dat hij alleen zoveel reageert op dit onderwerp, dat hij er toch wel iets persoonlijks mee lijkt te hebben.
      Wim is ook van de mannenliefde! En dat mag in dit land. Nu begin ik die seksdatingsites van hem wel te begrijpen. Zit je ook op Grinder Wim?

     4. Beukman

      @Holland
      De centrale vraag die blijft hangen, is of er posters – geproduceerd van gemeenschapsgeld – op straat moeten worden opgehangen waar sommige mensen liever niet naar zouden kijken. Wat vind jij?

     5. eRik2017

      Goed opgemerkt @Beukman
      Het lijkt mij dat iedereen (zal Holland ook) hier zo’n beetje okay is met het ophangen van die posters, Ik ben 100% voor! En het moet gaan over vrijheid van partnerkeuze, en niet in een richting van homo. helaas zit Ernst hier vreselijk te stoken om de aandacht af te leiden en in de donkere hoek te leiden.

     6. Holland

      Beukman, ik vind zeer beslist dat die posters moeten hangen. Er bestaat geen recht op bescherming tegen beledigde gevoelens en bovendien dient aan iedereen -ongeacht geaardheid of religie- steeds weer duidelijk gemaakt te worden dat homofilie een normaal, geaccepteerd en beschermd element in onze samenleving is – dit verdient boven alles voorrang.

      Dat een middeleeuwse woestijnideologie daar moeite mee heeft, is juist een extra aspect om de posters als educatie op te hangen met als dragende boodschap: dit zijn de normen in onze maatschappij en daar heb jij (moslim) je naar te schikken.

     7. Beukman

      @Holland
      Mooi, ook ik vind dat het moet kunnen.
      Wél bevalt de belerende toon van deze serie posters me maar matig. Het verbaast me een beetje dat jij er geen moeite mee hebt (maar ik heb nog niet alle reacties gelezen dus misschien vergis ik me) dat de overheid ons notabene zelfs op straat door de strot wil douwen wat wij normaal moeten vinden. Zou dat niet juist averechts werken, zo’n overheid die zich aan ons opdringt?

      Ik vermoed dat de posteractie van het commerciële bedrijf Suitsupply met zoenende mannen meer doet om homoseksualiteit geaccepteerd te maken dan een betuttelende overheid. Daar zit immers geen wijzend vingertje achter.

     8. eRik2017

      @Holland
      Wat mij betreft mogen wij het houden op iedereen die er vanuit religieus standpunt een probleem mee heeft.

      Ongetwijfeld zullen er ook binnen andere religies mensen zijn die er problemen mee hebben. Een vroom gezin dat alles dat seks of bloot aangaat “vies” vindt. Maar ondertussen zich helemaal lam fappen en het buitenechtelij met andere mannen of zelfs jongetjes doen.
      Overal waar bezwaar vandaan komt, is iets aan de hand!
      Het verbaasd mij dan ook niets dat jijst Partij Wim probeert de aandacht een andere kant op te proberen te leiden.

     9. Ni28

      Precies dat verwoord ik ook. Ergens van walgen betekent geen haat. Quispel is de enige die hier vol met haat aanwezig is. Wat een hoop haat bij elkaar, niet te geloven.

     10. Ni28

      Ik vraag mij af welke reacties zouden posters oproepen met witte hetero stellen.

     11. Ni28

      Gezien de kwade reacties van Quispel; kan de redactie misschien een ambulance voor hem regelen?

  3. Top

   Blablabla! Blaaskaak! Flappie! no3

 8. DolleDries

  Voel je het ?
  Zoals het geknetter in de buurt van elektriciteitsdraden, of het gebuzzz van een luidspreker die op het punt staat om aan te springen. Ik voel het in de toppen van mijn vingers en de haren staan ​​op mijn armen. Kippevel.
  Verandering is hier.
  De populistische krachten die de conservatieve beweging verenigen komen samen en zelfs de meest sceptische kan nu het bewijs zien dat ons omringt.
  Van Polen tot Hongarije, van Duitsland tot Spanje en tot in Zuid-Italië stemmen mensen om hun land terug te veroveren. Ze stemmen tegen open grenzen, tegen Europese bureaucratische controle en ter ondersteuning van de joods-christelijke cultuur die we willen verdedigen. (volgens mij hebben we een Grieks-Romeinse -die de Joden bevochten- cultuur, met een stevige schep paganisme van voor die tijd. Hoe die Joden zich in dit narratief genesteld hebben om ons hun idee op te dringen is me onduidelijk, Fub, het hele Jezus-gedoe, wat ook vanuit het verderfelijke Midden-Oosten onze kant uitkwam, waren ze het ook niet echt mee eens, anders zouden ze die waterwandelaar niet aan een end hout getimmerd hebben)
  En terwijl we opstaan, voelen we de gemeenschap groeien, uitbreiden en we reiken naar elkaar, om elkaars hand vast te grijpen over de hele wereld; een weer oplevende conservatieve beweging, sterker samen.
  Er zijn echte leiders die de weg verlichten.
  Viktor Orban, premier van Hongarije, verdedigt het Europees christendom tegen de islamitische invasie. Hij heeft geweigerd meer migranten op te nemen en heeft een hekwerk van NAVO-kwaliteit met vlijmscherpe scheermesjes langs de zuidgrens van Hongarije met Servië gezet. Een hek waarvoor hij de EU wil laten betalen.
  Hij weet dat migrantenquota niet het antwoord zijn.
  Quota’s zijn een uitnodiging voor degenen die willen komen. Het morele menselijke antwoord is om hen duidelijk te maken, kom niet !
  Hij haalt de leiders van de EU het bloed onder de nagels vandaan:
  Alles wat zich nu voor onze ogen afspeelt, dreigt een explosief gevolg te hebben voor heel Europa. Zij die aankomen vertegenwoordigen een radicaal andere cultuur. De meesten van hen zijn geen christenen, maar moslims. Dit is een belangrijke vraag, want Europa en de Europese identiteit zijn geworteld in het christendom. Is het op zich niet zorgwekkend dat het Europees christendom nu nauwelijks meer in staat is om Europa christelijk te houden? Er is geen alternatief. En we hebben geen andere keuze dan onze grenzen te verdedigen.
  Zijn boodschap weerklinkt in Italië. Tijdens de recente verkiezingen van 4 maart jongstleden stemde meer dan 50 procent van de Italianen voor partijen die zich ertoe verbonden hebben Italië op de eerste plaats te stellen en een einde te maken aan de invasie van migranten.
  Het was een kreet uit het hart van de Italianen die hun land terug willen hebben. De Five Star Movement, de Eurosceptische en anti-gevestigde orde partij onder leiding van Luigi Di Maio, haalde een enorme 32,6% van de stemmen en haalde ongekende winst in het zuiden.
  Ik ben daar geweest in Zuid-Italië bij de migranten. Ze hebben een comfortabel leven in voormalige toeristenhotels, en krijgen €45 per dag. Ze krijgen zakgeld, voedsel en juridische hulp. De meeste hebben hun eigen slaapkamer en badkamer, en brengen hun dagen door op het strand met voetballen.
  Tijdens mijn verblijf in de stad organiseerden de migranten een protest omdat de rijst die werd geserveerd te zacht was en de WiFi te traag. Ze leven een gemakkelijk leven en verdienen meer met niks doen dan de vele autochtone Italianen die gedwongen worden tussen hen te leven.
  De verkiezingsuitslagen verbazen niemand van ons die de moeite heeft genomen om naar deze steden te reizen, te kijken en te luisteren.
  Bij zijn verkiezingsoverwinning, zei de toekomstige premier en briljante leider van de Italiaanse Liga Matteo Salvini:
  In Italië zullen Italianen voortaan beslissen. Niet Berlijn. Noch Parijs. Noch Brussel.
  Ook in Duitsland is er een radicale verandering. Alternative für Deutschland (AfD) wordt de belangrijkste oppositiepartij in de Bondsdag. In de liberale media wordt de partij als “extreem rechts” bestempeld; in werkelijkheid is dit de eerste nationalistische partij die in een halve eeuw het Duitse parlement binnenkwam.
  Telkens wanneer Merkel een verklaring aflegt in het parlement, zal de AfD als eerste reageren. In begrotingsdebatten zal de AfD eerder mogen spreken dan de regering. (ik ben niet bekend met de mores in het parlement daar, al zie ik wel eens wat, maar mevrouw Hopkins weet over het algemeen waar ze het over heeft, dus het zal vast zo zijn, Fub)
  De AfD heeft Peter Boehringer, een uitgesproken criticus van de eurozone en de Europese Centrale Bank, aangesteld als voorzitter van het invloedrijke begrotingscomité. En de AfD heeft zich ook van het voorzitterschap van twee andere parlementaire commissies verzekerd: juridische zaken en toerisme.
  Gedurende de vier maanden waarin Merkel wanhopig heeft geworsteld om een coalitie te vormen om haar wankele greep op de macht te behouden, is de AfD hard aan het werk geweest en heeft ze geleerd hoe de Bundestag werkt, met vragen over migratie en links-extremisme. They are ahead of the game.
  De Duitse linksidioten zijn verbijsterd. De linkse Duitse krant Die Tageszeitung, Taz, worstelde met de verandering:
  De AfD tolereerde nazislogans. Raakte bevangen door interne gevechten en gebruikt het parlement als een agitprop podium, maar dat lijkt niet van invloed te zijn op hun populariteit. Blijkbaar willen AfD-stemmers juist dat: een rechtse protestpartij.
  Dit ongeloof klinkt, met chronische verwarring, door in elke mediakiosk en elk nieuwsbericht van Hongarije tot Italië.
  De progressieve media kunnen het eenvoudigweg niet geloven. Dat dit is wat mensen willen! Dat is de zeepbel waarin ze leven, ze blijven de waarheid van de mensen ontkennen, zelfs als de zachte klaagzang een gebrul wordt en de populisten de overwinning en de politieke macht overspoelen.
  Omgeven door populistisch succes zetten gutmenschen nog steeds hun meest verwarde gezicht op en begrijpen niet waarom enorme meerderheden de mensen wegstemden die zij voor heilig hielden.
  In heel Oost- en West-Europa, en tot aan Amerika en onze vrienden in Australië, zijn de conservatieven verenigd rond de dingen die voor ons allen het belangrijkst zijn.
  Wij willen controle over ons eigen land. We willen sterke grenzen. We willen onze eigen cultuur en waarden beschermen. Wij willen geen massale, willekeurige immigratie. En we willen ons land en onze mensen op de eerste plaats zetten.
  Dat is wat we willen. Daarom hebben Duitsers, Italianen, Hongaren en Britten gestemd zoals ze gestemd hebben.
  En ik geloof dat Amerika en Donald Trump de echte machtsbasis voor deze beweging zijn.
  Zijn populistische agenda om America Great Again te maken, die de Amerikaanse economie enorme voordelen biedt, is een baken van hoop.
  Ik geloof echt dat onder Obama Amerika niet langer de leider van de vrije wereld was. Op zijn best was het de volger van linkse idioten, geleid door een goed uitziende man die briljant was in het verkopen van praatjes. (al dan niet opgelezen van een auto-cue, Fub)
  Maar nu is er een zakenman aan het roer. En Trump heeft een lange en opmerkelijke lijst van acties en prestaties verwezenlijkt die boven politieke argumenten uitstijgen en voor zichzelf spreken.
  Het aantal mensen dat in de VS werkloos is, is het laagste in 45 jaar. Het werkloosheidspercentage voor zwarte Amerikanen is op een historisch dieptepunt. Trump heeft de grootste belastinghervorming in de geschiedenis mogelijk gemaakt, wat ertoe heeft geleid dat Apple de komende vijf jaar 350 miljard dollar in de economie moest terugstorten. De Dow Jones Industrial Average steeg op 4 januari 2018 boven de 25.000 punten naar een hoogste punt ooit. De lijst gaat maar door.


  ingekort

  De EU is sterk verzwakt (staat op omvallen, Fub). Merkel is dodelijk gewond geraakt en de linkse Italiaanse regering moet aftreden. Zweden zal gedwongen worden een standpunt in te nemen. Zelfs de New York Times werd gedwongen om eindelijk toe te geven dat de nieuw ontdekte misdaadepidemie in Zweden rechtstreeks verband houdt met de migrantencrisis.
  Ik ben er fel trots dat we op eindelijk in beweging zijn en ik applaudisseer voorons allemaal. De conservatieve zaak was nog nooit zo relevant of terecht.
  Nu is het tijd om ons te verenigen en samen te komen. Biedt weerstand aan de leugens, ken de waarheid en laat je horen !
  Steun de populisten waar je ze ook vindt, en wees een megafoon om de boodschap te verspreiden.
  Now is our time. Now is the time to get furious.
  Bron:
  https://hopkinsworld.com/can-you-feel-it-populist-political-movements-sweep-the-west/

  1. Meester Kong

   @DD het kan nog veeeeeeel korter..

  2. Guus Geluk

   Dries kan het weer niet ophouden.

   1. DolleDries

    Ik kan het prima ophouden desnoods leg ik er een knoop in.

    1. Guus Geluk

     Nee hoor, je hebt weer een hoop gelegd.

     1. DolleDries

      Ik heb het over een plasje niet over een hoop.

   2. Holland

    En wat vind je van de inhoud van Dolle’s copy/paste, Guus?

    1. Guus Geluk

     De gewoonlijke lappen onzin.

    2. DolleDries

     Guus houdt meer van religieuze lappen.

 9. Ernst Quispel

  Er hangen hier nogal wat reaguurders rond die zich hier zeer negatief uitspraken over homoseksualiteit.

  Het lijkt wel of er hier met twee maten wordt gemeten: als moslims moeite hebben met homo’s is dat achterlijk maar als rechtse tokkies en christenen dat doen is er ineens veel begrip.

  1. Rechtsaf

   @ernst oh zo dus ernst is zichzelf aan het schoon praten..

   1. Pit

    @Rechtsaf: Wim doet een afleidertje, daarmee probeert hij de discussie van de islam af te houden, warm islampleiter als hij is.

    #doodzwijgen

   2. corfo

    @ Rechtsaf.
    Dat lukt hem nooit, dat schoon praten !
    Hij is een racist van de “bovenste plank”, die andersdenkenden demoniseert én dood wenst. Hij is vóór het van grote hoogte naar beneden gooien van homoseksuele mensen, het afhakken van handen als je een broodje steelt vanwege de honger, het met stenen dood gooien van vrouwen bij vermeend “overspel” en meer van dat fraais.
    Deze minkukel is niet meer te redden, gelukkig maar.
    Dát is, in een paar zinnen, ons áller @ Kwispeltje.

  2. eRik2017

   @Ernst-Wim meemnt alstijd zo te “debatteren” en inhoudelijk in te gaan op een onderwerp. Je ziet hier maar weer dat hij helemaal niet ingaat op het blogartikel, maar enkel op de posts van andere reaguurders. En hoe….veroordelend en uitdagend. Proberen olie op het vuur te gooien.
   En het dan volledig gooien op homohaat, en daarbij specifiek hokjes benoemen van Christenen en “rechtse tokkies”.

   Als Wim inhoudelijk reageert op een artikel, dan is het zijn afschuw voor meiden in een bikini of pitspoezen bij de F1 en Tour overige sportevenementen. Of het willen bedekken vmet de mantel der liefde van sekesfeestjes en kindermisbruik bij Oxfam.
   Wim is zo hypocriet als de christelijke en katholieke kerk over het beschermen van koorknaapjes.

   Bovendien heeft hij het de laatste paar dagen alleen maar over pornosterren, seksdatingsites en moslims de keel afsnijden. Wim is gewoon heel erg eng!
   Hij is geobsedeerd door seks, vooral fetisj!

   #ontwimmen #partijwim

   1. sjun

    Wim etaleert evenals Alexander Pechtold, Kajsa Ollongren en Lodewijk Asscher vooral fatsoenspopulisme. Je zou dat als verwaten christendom zonder Christus kunnen duiden waarin vooral het eigen ego als maat van alle dingen publiek wordt uitgevent.

 10. Ruud562

  Ook posters van mooie vrouwen in lingerie valt slecht bij onze oh zo ‘tolerante en vredelievende’ moslimminderheid, weet u nog? Een minderheid ja, die gelijk een kanker gehele samenlevingen ontwricht, bedriegt en bedreigt. Omdat ze een nu nog gedeeltelijk verborgen agenda voeren daarbij gefaciliteerd door onze zeer domme deugmens.

  1. corfo

   @ Ruud562.
   Het “slecht vallen van mooie vrouwen bij onze oh zo tolerante moslimminderheid” is slechts uiterlijke schijn ! Laat u niet beïnvloeden door andersdenkenden.
   Zodra een moslim een schaars geklede mevrouw ontdekt, in een zwembad o.i.d. slaat deze viespeuk meteen op tilt en wil haar bespringen, zoals hij gewend is bij geiten. Onder het mom “allah enz”. probeert hij z’n lusten te verdoezelen; om die reden dragen die parasieten veelal een lange, wijde, witte jurk.
   Bij een zonne-studio in mijn woonplaats is de politie enkele malen opgetreden om geilende moslims voor de ramen weg te sturen, vrouwen die binnen waren werden aan alle kanten begluurd en er werden smerige opmerkingen naar hun hoofd geslingerd, door dat oh zo tolerante en vredelievende parasiterende moslim-zooitje.

 11. corfo

  D(ictatuur)66 = een clubje van maatschappelijk afval.
  Landverraders van de ergste soort met corrupte “leider”.

 12. Pit

  Het masker van D66 valt inderdaad. Er blijkt een Moellah achter te zitten, niet te verwarren met een geitenneuqer.

 13. eRik2017

  Ik had hier van D66 niet anders verwacht.
  In Amsterdam is de smoes dat ze vinden dat het teveel geld kost: 25.000 euro. Dan wordt er niet gekeken naar goedkopere oplossingen, of verlaging van aantallen, maar het gebeurt gewoon niet.

  #ontd66en

 14. Peter Loosduinen

  Zoenende mannen ?
  Smerig !
  Maar als gezonde hetero vind ik zoenende vrouwen heerlijk.
  Fijn dat D’66 weer eens lekker buigt voor de god van de koran.
  De god van de koran is een baasje dat wel raad weet met homo’s !!
  Terwijl kereltje Pechtold veilig met zijn holmaat Koolmees over het Binnenhof loopt toont D’66 respect voor het woestijngeloof.

  1. Ernst Quispel

   Peter vindt zoenende mannen ook smerig. De homohaat is hier meer regel dan uitzondering maar het is onaanvaardbaar als mosli s dezelfde achterlijke ideeën hebben.

   Ziehier de hypocrisie van de autochtone homohaat ten voeten uit.

   1. Rechtsaf

    @ersnt ziet het liefst kleine naakte jongetjes al zal hij dit stellig ontkennen natuurlijk, alhoewel het leidt wel af van de islam dus wie weet..

   2. Holland

    Ernst vind lebberende mannen geil en lust er wel pap van. Van elk van die zoenfoto’s wordt zijn homobroekje strak: straks mag hij weer meisjeskleren aan en als oude bekende Isolde op dit blog verder zijn zure rancune spuien.

   3. Top

    Blablabla! Blaaskaak! Flappie!

   4. eRik2017

    @ernst-Wim vindt zoenende mannen eigenlijk wel lekker. Het windt hem op!
    Meiden in bikini is “vies”. mannen in zwembroek vindt Wim vele malen aantrekkelijker.

  2. Rechtsaf

   @peter “gezonde hetero” 2 zoenende vrouwen is tegennatuurlijk en als je als hetero getrouwd bent is het zeer respectloos naar je vrouw toe..

   Dus de definitie “gezonde hetero”is hier natuurlijk absoluut misplaatst

   1. Ernst Quispel

    Rechtsaf vindt, net als orthodoxe moslims, de lesbische liefde ‘tegennatuurlijk’.

    Gelukkig hebben we dit soort achterlijke opvattingen met onze wetgeving achterhaald.

    1. Rechtsaf

     @ernst omdat er een wet is betekent nog steeds dat het tegennatuurlijk is..daar kom je niet onderuit
     Een wet die zegt we schaffen de zwaartekracht etc etc…..

     1. Ernst Quispel

      Ik vind de vergelijking wel passend, homoseksualiteit is net zo natuurlijk als de zwaartekracht. Beide natuurverschijnselen kun je niet via de wet afschaffen, wel kun je de homoseksuele praxis verbieden en dat gebeurt in achterlijke landen ook.

  3. sjun

   Het Binnenhof is nog wat anders dan de Schilderswijk.

  4. Vit

   Met zoenende vrouwen heb ik eerlijk gezegd ook minder moeite mee.

 15. Svetlana

  Mee eens. Niet alles draait om homo homo homo homo. De islam moeten we hier koesteren en vel moslim die zoenende mannen en vrouwen zien worden bos. Dat moeten we nooit wilen

  1. penis aqua di rosa

   Svetlana: Kontekroeper.
   Islam is niet mijn hobby en dat mag in dit land ook uitgesproken worden. PUNT

   1. Rechtsaf

    @Rosa in dit land wel ja, gelukkig

 16. penis aqua di rosa

  Ik stoor mij aan hoofddoeken, Boerka’s, Djlebbas voor mannen met bijpassende hoofdbedekking en meer van deze niet bij onze native bevolking horende uitdagende kleding stukken. Maar ja, dat mag ik niet zeggen.
  Ik moet mijn neiging om iets te doen, steeds onderdrukken. Waar zit het verschil?

  Zij kwamen hier vrijwillig heen, aanpassen en accepteren dus, zoals wij als fatsoenlijke Nederlanders in den vreemde, ons ook altijd aanpassen. Ik wel in ieder geval.

  1. Ernst Quispel

   Dat mag mevrouw Penis wel degelijk zeggen, net zoals achterlijk figuren op dit blog hier mogen zeggen dat ze homoseksualiteit afstotelijk en tegennatuurlijk vinden.

   Het uiten van achterlijke meningen is in dit land voluit toegestaan, we noemen dat vrijheid van meningsuiting.

   1. Rechtsaf

    Geweldig om te zien en te lezen dat onze islamlover ernst steeds frustrerender gaat reageren

   2. eRik2017

    @Ernst-Wim probeert alles, maar dan ook alles om de aandacht voor het onderwerp van het blog af te leiden.
    Dat ging er namelijk over dat een moskee in Haarlem bezwaar heeft tegen de bekende zoenposters.
    Maar wat doet Wim, de aandacht roepen dat er onder Nederlanders een enorme homohaat zou zijn. Volgens Wim is het niet appetijdelijk beschouwen van 2 zoenende mannen homohaat.

    Wim heeft een obsessie afgelopen dagen met seksdingen, en vooral fetisj!

    1. swetsnek

     Wim heeft hele andere s.e.x gedachtes @eRik dat weet je toch wel maar ja daar kun je dan weer geen posters van ophangen ……

 17. van Urk

  Valt nog mee dat de SGP hier nog niet is over gevallen over dit soort posters met twee zoenende vrouwen. Meestal zijn zij het die over aanstotende posters beginnen. En als de SGP daarover begint zijn meestal de partijen als D66 die met hun progressieve vingertje wijzen dat orthodoxe christenen niet moeten gaan zeuren en niet zo bekrompen moeten gaan zijn. Dit bewijst maar weer hoe D66 hypocriet met twee maten meet.

  1. Rechtsaf

   @van Urk de SGP begrijpt als geen ander dat Nederland een “vrij” land is..

  2. Ni28

   Dit is zeker waar.

  3. Ni28

   Homoseksualiteit komt voor in de natuur maar is niet op zich natuurlijk. De wetenschappers zijn daar ook niet met elkaar eens. De natuur is ook niet honderd procent perfect en zit vol foutjes. Als wij naar de natuur kijken zien wij al die mooie dingen en vragen wij ons af hoe het komt dat het allemaal zo perfect is. De missers in de natuur zien wij niet omdat deze niet kunnen voortleven en verdwijnen. Dankzij de hetero basis in de natuur kunnen de soorten voortbestaan. Gewoon Darwin lezen.

 18. DolleDries

  Ik begrijp Ernst wel ,er moeten stappen genomen worden eerst kussende mannen ,kussende vrouwen en dan waar Ernst op hoopt kussende kinderbruidjes.

  1. van Urk

   Hier een voorbeeld dat christenen niks over dit soort posters mogen oordelen maar moslims wel: De Katholieke stichting Civitas Christiana, die eerder streed voor het behoud van Zwarte Piet, demonstreert vanmiddag tegen de posters (twee zoenende mannen) van Suitsupply dat door de VVD wordt opgehangen. Volgens deze stichting grenst dit aan pornografie. De actie kan rekenen op tegengas van Groen Links met de motto: “Wij zoenen terug”. Posters met zoenende mensen met verschillende culturele of religieuze achtergrond mochten in Amsterdam niet opgehangen (zogenaamd te “duur” maar gewoon te confronterend voor moslims). Maar een poster met daarop een vulgair en bewust uitdagende homostel mag wel. En natuurlijk grijpt het infantiele Groen Links deze kans aan om zich te profileren ten koste van een Christelijke organisatie die zich daartegen verzet. Maar o wee als het een islamitisch organisatie zou zijn die tegen deze posters verzette. Voorspelbare selectieve verontwaardiging dus.

   1. Baron von Munchhausen

    van Urk
    1000% mee eens!

   2. Ernst Quispel

    De heer van Urk vindt dat christenen hetzelfde recht op achterlijkheid en verzet tegen de kernwaarden van onze Grondwet mogen eisen dan moslims.

    1. eRik2017

     Snap je zelf wat hier staat Ernst-Wim?

    2. van Urk

     Kwispel@ U bedoelt dus, net als D66 en Groen Links, dat moslims wel het recht hebben om van de kernwaarden van onze grondwet te mogen afwijken met hun achterlijk verzet. Want daar komt het wel op neer.

     1. Ernst Quispel

      Nee, ik meen dat beide groepen zich aan de Grondwet moeten houden waartoe behoort hun recht achterlijke opvattingen van de daken te schreeuwen.

     2. van Urk

      Quispel@ Nou er bestaan meer moslims met achterlijke opvattingen dan christenen tegenwoordig. Dus ga u gang maar met uw mening over het aanhouden van de grondwet. Progressieve partijen als D66 zijn waarschijnlijk er al mee uitgevochten en accepteren nu die achterlijke opvattingen van hun stemvee.

     3. Rechtsaf

      @ernst de Nederlandse grondwet wel te verstaan natuurlijk

     4. eRik2017

      @RA
      Het is theetijd bij Partij Wim
      Ze zijn tijdens een kopje engelse thee met een lange vinger (soppen in de thee) de strategie aan het bepalen wie er worden ingezet. Ernst en Guusje waren de hele dag al, ik schat in dat henk en Fritz en Forti zo op het veld verschijnen. vanavond misschien ook BonBon.
      Club Wim mag wel met rugnummers gaan werken. dat makt bhet schrijven makkelijker.

      #theetijd #partijwim #lekkersoppen

    3. Holland

     Vijf dagen geleden reaguurde Ernst Qutspel nog “Rekening houden met gevoelens van minderheden is een teken van beschaving.”

     Thans vindt hij de middeleeuwse aversie van de moslims tegen homofilie achterlijk en kan dezelfde minderheid barsten.

     1. van Urk

      Langzaam begint ie ook het licht te gaan zien dat de moslim net zo verdorven is als die zwarte kousen volk van de biblebelt waar partijen als D66 stelselmatig hun hoofden over gingen breken. Daarom snap ik niet waarom deze partijen wel toegeeflijker zijn tegenover moslims. Belangrijk stemvee? Een christen mag van D66 niet over homo,s beginnen maar dit voor D66 belangrijk stemvee wel: http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/02/d66-zegt-een-beetje-sorry-na-ontdekking-homofobe-uitspraken-van-amsterdams-kandidaat-raadslid/

     2. Rechtsaf

      @urk gelukkig zijn “niet” gelovers hier in Nederland niet verdorven.
      Jij hebt het christen zijn niet begrepen ondanks dat je Urk heet..

     3. van Urk

      Holland@ Onze Ernst meent dat alle christenen dezelfde orthodoxe opvattingen hebben als moslims en daarom net zo bedorven zijn tegenover onze grondwet. Onze grondwet is zo samengesteld dat iedere burger ook het recht van mening mag hebben of bepaalde zaken confronterend zijn of niet als het om het beschermen van hun eigen omgeving of leefwijze gaat. Het gehele punt is dat Linkse partijen jarenlang de christelijke leefwijze en omgeving heeft gedemoniseerd terwijl zij in anno 2018 wel voor iedere islamitische opvatting voor open willen staan.

     4. Ernst Quispel

      Ik vind het in beginsel juist om rekening te houden met gevoelens van minderheden. De Bijbel zegt dat men zijn broeders ergernis niet nodeloos moet prikkelen en daar ben ik het mee eens.
      Dit kan echter niet betekenen dat je zaken die in de Grondwet expliciet worden aanvaard en beschermenswaardig acht een strobreed in de weg moet leggen. Homoseksuelen moet gelijkwaardig aan heteroseksuelen hun geaardheid kunnen beleven. Het belemmeren van publieke uitingen van homoseksualiteit lijkt me daarom onjuist.

      Het ging me hier om het feit dat hier deze bekrompenheid (want dat is het) moslims ernstig wordt verweten door reaguurders die zich op dit punt tenminste zo bekrompen tonen. Dat is tamelijk hypocriet en meten met twee maten.

     5. van Urk

      Quispel@ Eindelijk een inhoudelijk en goed onderbouwend reactie van u. Maar hoe vindt u van tongzoenende mannen op straat of in het park? Met welk bril kijkt u er naar? De Bijbel keurt inderdaad homohaat af maar verbiedt wel homoseksuele daden. En dat laatste wordt op straat met posters uitgebeeld.

     6. Rechtsaf

      @ernst onze zuigtrol, jij wilt graag Gods citeren, je kunt niet met het ene slaan en met het andere zeulen..
      Je bent een echte Farizeeër met je dubbel moraal.
      En trekt de boel uit zijn verband natuurlijk met je “De Bijbel zegt dat men zijn broeders ergernis niet nodeloos moet prikkelen”
      Wat en wie verstaat de bijbel onder broeders, men spreekt niet over “minderheden”..
      De bijbel aanhalen wanneer het jou uitkomt.

      De referentiekader van deze maatschappij is niet meer Gods woord..

      Je bent anti-christelijk, je spuugt en schoffeert op het christelijk geloof, en dat buiten het feit dat je het opneemt voor de moslims door te stellen hoe de bijbel spreekt.
      Wat zegt de bijbel over praktiserend homoseksualiteit?

     7. Ernst Quispel

      De Bijbel keurt ook steniging, slavernij, moord en achterstelling van vrouwen goed zo der dat we er in ons recht door laten leiden, meneer van Urk. Ik zie niet in waarom we het oordeel van de Bijbel over homoseksualiteit dan ineens wel als norm zouden moeten accepteren.

      Ik kan me voorstellen dat de heer van Urk publieke afbeeldingen van blote mensen en tongzoenende mensen (waarom noemt hij alleen tongzoenende mannen?) aanstootgevend vindt en ik vind ook wel dat we daar, zeker omdat moslims en veel andere andere mensen dat ook onprettig vinden we daar rekening mee moeten houden. Onnodig kwetsen en provoceren beschouw ik als een vorm van agressie, en dat is ongewenst. Ik wordechter achterdochtig als hij, naar het schijnt, hier achterstelling van homo’s lijkt te beogen.

     8. eRik2017

      Dat jullie nog ingaan op de waanzin van deze man.
      In Nederland is het echt praktiseren van geloof enorm aan het terugnemen de afgelopen decennia. Bij moslims is het aan het toenemen.
      En niet in kleine aantallen, maar in grote. Ik heb hier eerder cijfers van de Gemeente Amsterdam laten zien. Geen zin die er weer bij te zoeken.
      Zeker als je in de bible belt gaat vragen wat ze van homoseksualiteit vinden dan krijg je hetzelfde antwoord bij elk praktiserend geloof.

      Waar het vanaf begin af aan om ging. In Rotterdam, als een van de grote steden is een postercampagne geweest waar wordt gewezen op vrijheid van partnerkeuze.
      Dat gaat niet alleen om moslims, dan gaat om iedereen, welk geloof je wel of niet aanhangt.
      Dat doet men in de grote steden omdat alleen in grote steden omdat de mix van geloven/niet gelovigen het grootst is.

      Ernst-Wim wil alleen de discussie naar zich toetrekken en iedereen doen geloven dat moslims er zo onder moeten lijden.
      Nee Wim, de bezwaren komen van de islamkant. Zonder te zeggen dat de islam slecht si, alleen dat vrijheid van partnerkeuze hier is, en dat is onbespreekbaar om dat te veranderen.

 19. Ni28

  Wie heeft het voor het zeggen in Nederland? De moslims en dat vindt met name D66 goed. Maar ook andere partijen hebben boter op het hoofd. De echte Nederlandse burger heeft geen zeggenschap meer. Die is gekaapt door beschermde islamitische soort. Dat kunt je zien als een vorm van verraad en niet als verbroedering. Want de islam verbroederd niet maar heerst. Overheerst!

 20. Ni28

  Ook zonder discriminatie mag je je iets afstotend vinden. Net als hetero’s van het gedrag van homo’s walgen is het bij homo’s niet anders alleen omgekeerd. Daar hoeft geen discriminatie perse achter liggen zoals sommigen hier beweren.

  1. Original NL

   Zo is het maar net Ni28…
   Ik vind leeuwen en tijgers prachtige beesten.
   Maar ik hoef niet te zien hoe ze een pasgeboren zebra verscheuren.
   Maakt mij dat een leeuwen hater ? Volgens quispel’s redenatie wel.

   1. Ni28

    Original NL, Quisper is een domme man vol haat tegen iedereen die de DDS artikelen omarmt. Zijn wereld is erg klein en in iedereen ziet hij een racist of iets dergelijks. Framing is zijn hobby.

    1. Original NL

     @Ni28….Ja dat gedrag demonstreerd hij altijd, zuigen..mensen uit hun tent lokken .
     Dat zijn de linkse liberalen heden ten dage, alles en iedereen heeft schuld aan het gedrag van minderheden.
     En dan nog deze van quispel…
     Citaat…..Onnodig kwetsen en provoceren beschouw ik als een vorm van agressie, en dat is ongewenst…………
     Uit zijn mond is dat lachwekkend.
     Want een grotere provacateur moet ik nog tegenkomen!

     1. Floris

      De man is de vleesgeworden hypocrisie.

     2. Ni28

      Ernst is ernstig gequispeld.

     3. Ni28

      Je kunt regels bij de wet vastleggen maar niet de gevoelens. Als Quispel van zoenende mannen geniet dan moet ie dat zelf weten maar als een ander kotsneigingen van krijgt maakt dat hem nog geen homofoob. Gevoelens passen eenmaal niet binnen een wet, Quispeldorus.

     4. Ernst Quispel

      “als een ander kotsneigingen van krijgt maakt dat hem nog geen homofoob.”

      Die indruk heb ik wel. De kotsneigingen zijn weliswaar niet bij wet verboden maar het zegt wel iets over de deerniswekkende psychische toestand waarin zo iemand verkeert.

     5. eRik2017

      Dat zie je tpch echt verkeerd @Ni28
      Voor de wet is weldegelijk e.e.a. vastgelegd.

      Voorbeeld is Vereniging Martijn. Die overtrad die wettelijke grens van gevoelens.
      Ernst-Wim wordt altijd heel zenuwachtig als je daarover praat.

  1. Baron von Munchhausen

   Dolle Dries

   Deze borden worden ook verboden! Vrouwen hebben geen hoofddoek op!!!!!!!!
   En mannen zonder lange jurk!!!
   En vervoersmiddelen worden vervangen door kamelen!

 21. Baron von Munchhausen

  Onvoorstelbaar: toegeven aan een Woestijngeloof!
  Die Dolle 66’er? “Kop er af!!!!!!!!!!!!”
  Zoals de Moslims dat ook gaan doen in Nederland en dat binnen een tijdsbestek van 20 a 25 jaar met de, in hun ogen, “ongelovigen!”

 22. Ali Yas

  Wat die posters daarmee dus extra dringend maakt. Want niemand zal ooit van standpunt veranderen als je de boel gewoon de boel laat.

  Het is de vraag of provocatie mensen beter maakt. Maar het helpt wel als we de normen die we samen in wetten hebben laten vastleggen ook handhaven bij mensen die daar wat moeite mee hebben. Dus opsporen & schade laten vergoeden. Voor mijn part met behulp van een “lokposter”. De regels zijn hier voor iedereen gelijk, we discrimineren niemand en houden er ook geen lieverdjes op na.

  1. Rechtsaf

   @Ali Yas “normen die wij samen in wetten hebben laten vastleggen” normen naar welke waarde? ik noem het grenzeloos, ik vind bv 2 zoenende mannen extreem goor en gewoon smerig om te zien, net als 2 vrouwen overigens, hebben we het nog niet eens over wat voor gore ranzige homoseksuele getinte taal er wordt gespuid op tv of op straat, buiten dat vind ik het tegennatuurlijk en word mij verweten dat ik bekrompen ben in het denken…

   1. Ernst Quispel

    Rechtsaf laat even zien dat homofobie in Nederland springlevend is.

 23. Stanly2000

  Uitspraak Kwispedoor:
  “Onnodig kwetsen en provoceren beschouw ik als een vorm van agressie, en dat is ongewenst.”
  Man je doet niets anders!

 24. waakhond

  Twee zoenen mannen of vrouwen nouw en het is maar een poster mensen.
  Ik heb nergens last van maar als het moslims kan weg jagen als vogel verschrikker uit ons land dan graag.

  Een god die regisseur is van onze gedachte van ons uiterlijk en noem maar op.
  Is tegen homo’s lijkt me duidelijk niet het woordt van god maar van een samenleving in een dorre woestijn.

 25. waakhond

  Ni28 heeft gelijk biologies gezien zijn homo’s mislukt omdat ze zich niet kunne voortplanten.
  En trouwens homo’s zien veel heteroseksuele op tv die lekker bezig zijn maar ik heb er nog nooit een horen zeuren over hoe walgelijk ze het vinden.
  Maar hier hoor ik niks anders dan zeuren.
  Ik heb veel vrienden die homo zijn sterker nog als je het niet weet merk je niks.

 26. poldi

  De islam wordt op al hun wensen bediend.
  En maar wegkijken en de voorwoekerende islamisering negeren.
  Wat een lafbekken en hypocrieten besturen ons land ?

 27. Gerlos

  Ach die lieverds van die IKEA minister zijn inderdaad de weg kwijt, allemaal opsluiten in het penthouse de liefhebber in Scheveningen

 28. Troelstra

  Heeft Rob Jetten al een campagne #SorryJur afgetrapt?

  1. Lugar

   @Troelstra: Heb jij je wel eens afgevraagd waarom GroenLinks en D’66 in Tweede Kamer directe buren zijn en vlak naast elkaar zitten?

   Doe maar een Googletje: “pechtold en klaver”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.