Onthulling: vies D66 is de meest seksverslaafde partij in de Tweede Kamer, heeft zelfs eigen ‘seksbank’

D66 wil dat de Tweede Kamer vaart maakt met een onderzoek naar seksuele wantoestanden op het Binnenhof. Opmerkelijk, volgens insiders, want D66’ers zijn juist degenen die er ongecontroleerd op los wippen. Ze hebben op de fractie zelfs een seksbank staan, die alleen gebruikt wordt voor nachtelijke escapades…

D66’ers zijn een stel ransbakken, zo wordt vandaag nog maar eens duidelijk. En nee, dan hebben we het niet per sé over Alexander Pechtold die een appartement in Scheveningen gekregen heeft, zodat hij daar lekker dicht bij zijn werk andere D66-medewerkers goed kan verwennen. Nee, het gaat nu over wat D66’ers open en bloot (punt intended) uitvoeren in de gebouwen van de Tweede Kamer zelf. Waar niet alleen vergaderd en gestemd wordt, zo blijkt, maar ook heel wat keren van bil gegaan.

En dat gebeurt dan met name bij D66, zo kan De Telegraaf prijsgeven. Daarbij is D66 kennelijk zelfs zo seksverslaafd, dat ze behoefte hebben aan een eigen rampestampbank….

“De gretigheid waarmee D66 aandringt op het onderzoek naar onbetamelijk seksueel gedrag, leidt bij menig Kamerbewoner tot opgetrokken wenkbrauwen. De D66-fractie heeft een reputatie; een bank is jarenlang zorgvuldig vermeden als zitobject, omdat men wist wat zich er in de avondlijke uren geregeld op afspeelde. “Als er één fractie is die het bont maakte, dan is het D66 wel!”, weet een nestor uit het parlement.”

Daarmee schuinsmarcheren de dubieuze D66’ers hun eigen val in, want juist de sociaal-liberale Pechtoldpartij wil dus een onderzoek naar ongepast seksueel gedrag op het Binnenhof. Of zijn ze zo corrupt dat ze het onderzoek, dat gehouden wordt door het Presidium onder leiding van Khadija Arib, weten te frustreren waardoor ze zelf buiten schot blijven? Je kan het helaas niet helemaal meer uitsluiten.

Voor de gewone burger valt er in ieder geval één les uit te trekken uit dit nieuws: nodigt een D66’er je ooit uit om bij hem op zijn of haar fractiekamer te komen, pak er dan even een stoel bij. Ga dus niet op een bank zitten waar D66-stagiaires, zeg maar, heel wat uurtjes op hun rug hebben gelegen. Kijk dus vooral uit met die rare kwiebussen van D66 Woerden, die momenteel Jan en alleman bij hen op de bank vragen:

Brrr!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. van Urk

  Het nu eenmaal “Alles moet maar kunnen” gedachtegoed van de D66. Na het betrappen van coke sporen in hun w.c. ook nu seks op de werkvloer.

 2. DutchDropveter

  ESB – Europese Seks Bank? vandaar dat ze zo pro EU zijn grotere bank = meer ruimte = grotere orgie

 3. Ernst Quispel

  Dit is een algemeen bekend gegeven, linkse mensen zijn over het algemeen vitaler en potenter dan het meer verzuurde en rancuneuze rechtse volk dat niet zelden kampt met verminderd libido en, zoals op dit blog vaak uit reacties blijkt, met meer of minder ernstige seksuele thematiek.
  De verschuiving in het electoraat naar meer linkse partijkeuze weerspiegelt een toenemende gezondheid en levenslust. Een verheugende ontwikkeling dus.

  1. DutchDropveter

   De wereld (en mijn vagina) is van iedereen, zo denkt links 😉

   1. van Urk

    DutchDropveter@ Totdat. Dan is het opeens een MeToo. Mensen kennen geen eigenwaarde meer totdat het uit de hand gaat lopen. Dan spelen ze graag voor slachtoffer.

    1. DutchDropveter

     niet omdat ze slachtoffer zijn maar omdat het trending en hip is slachtoffer te zijn van de samenleving dan krijg je extra veel aandacht en dat is extra veel geld. Mooi die linkse typetjes dat zie je ook bij BN-ers om hun feelgood imago op te poetsen…

   1. toetssteen

    Zes jaar oud en nog geen bewijs behalve bla bla.

   2. Janna47

    hallo….spreek je vriendje nou niet tegen zeg…die beweert juist het tegenovergestelde…die quispelstaart…
    even afspreken hoe jullie samen reageren hoor….beter communiceren..

  2. bifbof

   Goedemiddag Diederik Stapel

  3. Pjotter

   Hier geeft een super trol zich volkomen bloot.

 4. Guus Geluk

  “Met uitzondering van de verdwaalde hand heeft niemand aanwijzingen dat deze dingen gebeurden zonder wederzijdse instemming, hoewel voor een politicus vanwege de gezagsrelatie een affaire met een medewerker per definitie niet professioneel is.”

  Dat laatste is evident (naast dat zij hier niet voor worden betaald), maar er is kennelijk geen sprake van #metoo-toestanden. In het VK bleek dat wel het geval.

  1. Ernst Quispel

   Daar gaat het niet om, Guus, DDS heeft bezwaar tegen vrolijk seksueel gedrag in het algemeen, behalve dan binnen het wettige huwelijk waar deze activiteit gericht is op de noodzakelijke voortplanting.

   1. van Urk

    Onze Ernst is niet vies van een beetje Sodom en Gomorra in onze maatschappij. Het zet ons land namelijk zeer positief op de wereldkaart.

    1. Ernst Quispel

     Zo is het, heer van Urk, seksualiteit is alleen toegestaan binnen de grenzen van het huwelijk en is gericht op de voortplanting.

     Het moet niet gekker worden!

     1. van Urk

      Ik zeg niet dat je geen seksuele pleziertje mag gaan hebben buiten de grenzen van het huwelijk. Maar dat de D66 een “speciaal” bank het regeringsgebouw heeft in gesmokkeld voor seksdoeleinden duid meer op een pornobende.

     2. eRik2017

      Dat zeiden ze bij de kerk ook altijd. Maar ondertussen!

     3. van Urk

      eRik2017@ 😉

     4. eRik2017

      Valt het iedereen ook op dat als het over seks gaat, dat ernst helemaal wild wordt en los gaat? Nog nooit zoveel postjes als op deze, en die op bij de berichten van Oxfamseksfeestjes. En natuurlijk over Vereniging Martijn

    2. robroy

     Ernst mocht neu.ken als zijn vrouw of whatever een gedrochtje wou vandaar ook de frustratie

   2. robroy

    De Telegraaf klojo de Telegraaf wel leren lezen analfabeet

   3. Guus Geluk

    Nee, volgens mij waart het D66-bashing-virus weer rond op de redactie.

    Maar ik ben verheugd dat er geen sprake is van #metoo-toestanden, hoewel parlementariërs voor dit soort zaken niet worden betaald!

  2. eRik2017

   Nou, paar dagen geleden bij Groen Links nog.
   Beetje stagiaires chanteren om beetje seks af te dwingen. Oxfammetjes maken.

 5. Ernst Quispel

  DDS en de Telegraaf windt zich op over ‘vies D66’ die zich schuldig zou maken aan al te losbandig gedrag.
  Op de pagina van de Telegraaf waar deze verontwaardiging wordt geuit wordt de hypocrisie mooi zichtbaar gemaakt door een item voor vieze mannen:https://www.telegraaf.nl/video/1798131/stout-aapje-is-dol-op-borsten

  1. van Urk

   Ernst weet het verschil weer niet tussen humor en schaamteloosheid.

   1. robroy

    Als het over seks gaat wil kwispelstaartje wel

  2. robroy

   En zie daar wat ons rukkertje de hele dag bezig houdt

 6. corfo

  Ik heb het steeds gezegd : D(ictatuur)66 is een erg vies clubje met dito vereerders.
  Deze vereerders zijn te vinden op o.a. dit forum.

  1. Ernst Quispel

   Dit vrolijke vertoon van vitaliteit is bovendien heel erg pijnlijk voor mensen met verminderd libido en seksuele problemen.
   Het zou verboden moeten worden!

  2. van Urk

   Zie je het al voor je; Pechtold die met Pia Dijkstra samen van bil gaan. 🙂

   1. Ernst Quispel

    De heer van Urk begint zich al levendige voorstellingen te maken.

    🙂

 7. eRik2017

  Zozo

  1. Mart

   Zal intussen wel lekker plakken die bank.

 8. DolleDries

  Mochten er minderjarige bij betrokken zijn dan zal enthousiasme van Ernst helemaal geen grenzen meer kennen. Want D66 doet zoveel goeds.
  Ben nog steeds benieuwd waarom die dame plotseling vluchtte naar Amerika.
  Zo te lezen vond die geile Prethouse allemaal wel geweldig en liep daar als een soort sekte leider met zijn brandspuit uit de broek en heeft nu ook weer een jong ding aan de haak geslagen. Snuifje coke erbij.
  Krijg toch een beetje rare indruk van die D66 dames in de volksmond praat men dan weleens over omhoog neuken en niet met kennis.

  1. Ernst Quispel

   DolleDries barst uit zijn vel van verontwaardiging. Hij heeft wel opvallend veel kennis van zaken ter zake neuken en geilheid maar uiteraard alleen als bezorgde waarnemer.

   🙂

 9. david1veenstra

  Laten we het vragen aan de ex van Alexander. Die zal vast wel meer weten.

 10. Adriaan

  DDS verlaagt zich met dit soort artikelen tot de Privé en de Story. Hou toch op. Ga echte journalistiek bedrijven. Wat een lul-verhaal.

  1. DolleDries

   Het begon in de Telegraaf en in de tweede kamer.
   Wat is je punt nu.

   1. Ernst Quispel

    DDS maakt er toch een groot nummer van?

   2. Adriaan

    Als de Telegraaf in het water springt, spring jij dan ook?

    1. Ernst Quispel

     Ik niet, maar DDS kennelijk wel.

     1. Adriaan

      @Ernst, ik bedoel eigenlijk DolleDries. Die vindt dit kennelijk zo’n interessant artikel. Dat de Telegraaf hier een artikel aan wijdt, zegt iets over de Telegraaf. Dit soort ranzige informatie wil je niet tot je nemen. En al helemaal niet op de site van DDS.

     2. Ernst Quispel

      @Adriaan, het gaat me om de ranzige hypocrisie als het over seksualiteit gaat.

     3. DolleDries

      Adriaan ik niet Ernst wel, die heeft hier alzo twintig keer erop gereageerd .
      Het is inderdaad ranzig wat die D66 flikt ,daar liggen neuken in bazen tijd van de belastingcenten. Goed dat dit de volle aandacht krijgt.

     4. toetssteen

      Nee kwispel, het gaat om de hypocritie van d66. Iedereen de maat nemen en zo.

  2. Ni28

   inderdaad, lul- verhaal. Heeft mee te maken.:)

  3. Ni28

   En wie geniet het meest van dit artikel? Quispel natuurlijk, de inhoudelijke Dirty Old Man. D.O.M.

  4. Ni28

   Wat een boeiende inhoud van Quispel. Hij gooit nu echt alles uit.

   1. sonar

    Ni 28 ik kwippie gevraagd om alle punten van filmpje van Wilders punt voor punt te weerleggen.
    Hij durft er niet op te reageren en alleen aan taal neuqen te doen en verder komt hij niet.
    Hieruit blijkt wat voor creatuur dit figuur is opsluiten in een inrichting zou Nederland beter mee af zijn.

 11. Ni28

  Links is vooral kampioen in hypocrisie maar dat is niets nieuws.

  1. Guus Geluk

   D66 is weleens hypocriet, maar in deze is de hypocrisie niet aanwezig.

 12. willemwesterlak

  tim slechts een observatie het is pun intendet niet punt

 13. Tinneke

  Ernst Casimir……….nu ga je echt twee stapjes te ver …ik kan mijn jouw reacties nog heel goed herinneren, over het misbruik schandaal in Valkenburg…….wat was je fel je had geen goed woord over wat betreft het mannelijke geslacht ik zal jouw reacties hier maar niet herhalen, toen had je het niet over het verminderde libido toch? maar het waren dan ook geen D66 smeerlappen Robert! weet je nog? ze liepen hun pik achterna….vuile vieze smeerlappen. Verheug jij je nu dan maar met volle overgave op de nieuwste ontwikkelingen, ik walg ervan! en neem hier per direct afscheid smeerlapperij en goedkeuring kan ik helaas niet verdragen, adieu mein maerela! en nu jouw reactie ik weet nergens van!

 14. A3aan

  Kom zeg, een wip op de canapé? Dat moet minstens een waterbed met een diameter van drie meter zijn. Of is die gereserveerd voor de éérste kamer?

 15. WimsulsumCode

  De volksvertegenwoordigers geven het goede voorbeeld!
  Een dan debatteren over seksuele intimidatie op de werkvloer. “Maar bij ons was het altijd vrijwillig hoor!”
  Wie geloofd dit nog?

  #oxfammetje #metoo

 16. Pedrito

  D66 de partij die graag frunnikt en t.z.t. zichzelf te gronde neukt.

 17. Babaji538

  Al, viel binnen 1 Systeem.
  Edoch, één viel buiten een Geheel.
  Petra Cecilia Maria Hermans

  1. Pit

   @Petra: Vaginamonoloog, viel binnen één systeem.

 18. Gerlos

  Allemaal naar de neuk hut van Pechtoldt in Scheveningen met het gratis busje van Den Haag naar Scheveningen.

  1. Frits Jansen

   Schevingen maakt deel uit van Den Haag.

 19. Frits Jansen

  DDS is in verwarring. Er is een levensgroot verschil tussen gewenst en ongewenst seksueel gedrag. Bij D66 gaat het kennelijk om gewenst seksueel gedrag, en dat is niet vies.

  Alleen denk ik bij D66 aan nette dames van middelbare leeftijd. Of zijn het de ravissante fractie-assistentes? Bedenkelijker wordt het als die zich voor hun carrière te veel moeten laten welgevallen.

 20. EllyD18

  Sorry hoor DDS, nou maken jullie het echt een beetje te gek.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.