Opzouten! Nummer 2 van Sylvana’s BIJ1 afgevoerd omdat hij debat met FVD’er Annabel Nanninga verpestte

Jazie Veldhuyzen moest door de beveiliging bij een verkiezingsdebat in Amsterdam worden afgevoerd, omdat hij vanuit het publiek lelijke dingen aan het schreeuwen was.

Een verkiezingsdebat op de Hogeschool van Amsterdam is vandaag verstoord door de nummer 2 op de kieslijst van Sylvana Simons’ partij BIJ1. Jazie Veldhuyzen was als lid van het publiek aanwezig bij het debat met acht lijsttrekkers, onder wie ook Annabel Nanninga van het Forum voor Democratie. BIJ1 was niet uitgenodigd, maar heeft tóch een aardige indruk gemaakt. Namelijk door het debat te verstoren met geschreeuw en achterlijk gedrag:

https://twitter.com/JazieVeldhuyzen/status/973620328701325314

FVD weg ermee. Mooi, leuk, en rijmend deuntje. Maar voorlopig is het vooral BIJ1 weg ermee, met die malle acties zoals het verpesten van verkiezingsdebatten als politieke tegenstanders aan het woord zijn. Sodemieter eens lekker een eind op, Jazie. Dit is niet alleen het gedrag van een kandidaat-raadslid onwaardig, maar ook dat van een democraat. Of zijn ze soms niet zo van de democratie bij BIJ1?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. denk eens na

  Je hebt nu een maal dat er menzen zijn die te dom zijn om te shijten.

  1. Ernst Quispel

   Je kunt wel merken dat denk eens na veel nadenkt.

   🙂

   1. denk eens na

    Is niet zo moeilijk gewoon doen mr 24 uur op dds , wat levert je het op?

  2. Koeienstaarten

   Wat is shijten?

   1. Ernst Quispel

    En wat zijn menzen?

    1. Scaldis

     24-7-365

   2. Rechtsaf

    @Ernst is ons taalneugertje

    1. Guus Geluk

     En Erik ons trolletje.

 2. CheikhRedo

  @Tim Als jij dit zo geweldig vindt, waarom doet de redactie van DDS dit bijna nooit? Of is een debat of een discussie (in ons geval) niet gebonden aan waardigheid en fatsoen? Blijkbaar is dir alleen een voorrecht van democraten en politici! Het zou DDS redactie pas echt sieren als ze met dezelfde maten zouden meten.

  1. Vit

   Rust jij nou maar in je kist, dat is beter voor heel veel mensen.

 3. Arubano

  Wat zou zijn vader gedacht hebben toen hij hem in het geboorteregister ging inschrijven?
  Behalve ‘Had ik maar een condoom gebruikt?’

 4. Nasrani

  Wat een niveau. Maar, altijd nog een hoger IQ dan nummer 1.

 5. DolleDries

  Het zwijgcomplot van Volkskrant, Trouw, Parool, ND en andere media omtrent het grootschalige seksueelmisbruikschandaal in het Britse Telford,
  Posted on maart 13, 2018 door Rommel in Nieuws // 2 Comments

  Door: Bert Brussen
  In de hieronder volgende landelijke ‘kwaliteits’kranten (printversie) is zowel maandag als dinsdag helemaal niets gepubliceerd over het grootschalige seksueelmisbruikschandaal in het Britse Telford, nieuws dat afgelopen zondag werd gebroken in Britse media. Er is letterlijk geen letter aan besteed, nog geeneens een kortje, nog geeneens een verwijzing in een bijzin. Helemaal niets. Alsof het gewoon nooit is gebeurd. Alsof 1000 kinderen nooit slachtoffer zijn geworden, wéér slachtoffer zijn geworden:
  Volkskrant: geen enkele verwijzing.
  Trouw: geen enkele verwijzing.
  Parool (geen landelijke krant, toegegeven, maar wel ‘kwaliteitskrant’): geen enkele verwijzing.
  Nederlands Dagblad: geen enkele verwijzing.
  In de Telegraaf is er wel verslag gedaan van de gruwelijke gebeurtenissen in Telford, zij het op pagina ver-weg-in-de-krant, maar buitenlands nieuws staat wel vaker pas achterin de Telegraaf. Alleen het AD heeft een artikel prominent op pagina 2 geplaatst. Bovendien was het AD, na TPO, een van de eerste nieuwssites die het zondagavond al online had staan. Gevolgd door Telegraaf en later in de nacht ook RTLNieuws.nl.

   1. buitenbeentje

    De titel klopt niet, moet zijn “lekker-links-deugen-zelfs-als-je-kinderen-er-kapot-aan-gaan”

    Er over praten is racisme

   2. Ben Zine

    Hier wordt door links echt een grens overschreden, dit is moreel absoluut onacceptabel. Kennelijk mogen onschuldige kinderen worden misbruikt en voor het leven getraumatiseerd, zolang de wegkijkers maar kunnen deugen. Cicero had gelijk: De ware vijand, dat zijn de verraders die de samenleving van binnenuit saboteren en verkankeren. De wegkijkers van Telford en Rotherham. Het is de vraag hoe lang we dit nog accepteren. Dit vraagt niet om een reactie, dit schreeuwt om een reactie.

   3. Ben Zine

    In feite staan Telford en Rotherham symbool voor het definitieve morele faillissement van de policor deugende wegkijkende islampleasende Gutmensch. Dieper dan dit kun je niet zinken. Telford en Rotherham zouden wel eens een kantelpunt kunnen vormen, het begin van een georganiseerd verzet tegen de al veel te lang durende verstikkende deugterreur van links

 6. DolleDries

  Micah Rhodes leider van antifa en black lives matter is schuldig bevonden aan het verkrachten van een minderjarig meisje en zal maandag worden veroordeeld tot een gevangenisstraf.
  De 24 jarige Micah Rhodes, die financieel de nodige steun ontving van George Soros wegens zijn inbreng bij de Antifa Portland Resistance groep, werd vrijdag schuldig bevonden door een jury van het Circuit Court in Washington County.

  De persoonlijke gegevens van het meisje worden om haar privacy te respecteren niet openbaar gemaakt. Het 10-2 oordeel van de jury kwam na een bespreking die de juryleden anderhalve dag koste, volgens rapporten hierover.
  Rhodos zal hiervoor in mei worden veroordeeld. Alsof dit nog niet voldoende is staat hij volgende week ook in gepland om in Multnomah County Circuit Court te verschijnen in een apart geval met betrekking tot seks met een minderjarige jongen.
  Court papers zeggen dat Rhodes met de jongen via het internet heeft afgesproken en dat de jongen niet in staat was om toestemming te geven voor seks vanwege zijn leeftijd.
  Rhodos wordt geconfronteerd met vier zaken van tweedegraads seksueel misbruik en één geval van seksueel misbruik in de derde graad.
  De leider van antifa stond onder supervisie van de Oregon Youth Authority voor seksueel misbruik en sodomie toen hij beschuldigd werd van vermeend misbruik in beide provincies, zeggen de autoriteiten. Jeugdrecords zijn niet openbaar dus details van het eerdere geval zijn niet beschikbaar.
  Rhodos was verplicht om zich als zedendelinquent te registreren toen hij werd beschuldigd van de zaken in Multnomah en Washington, maar dat weerhield antifa er niet van om hem de mogelijkheid te bieden om nauw samen te werken met minderjarige jongens en meisjes.
  Het weerhield George Soros er ook niet van miljoenen dollars in de beweging te pompen.
  Als leider van antifa werd Rhodos veelvuldig gezien tijdens demonstraties en vergaderingen in het stadhuis van Portland. Hij was ook een leider van Portland’s verzet, een groepering die werd gevormd nadat Donald Trump de presidentsverkiezingen won in november 2016.
  Hij hielp mensen zich te organiseren tijdens nachten van gewelddadige en destructieve protesten onmiddellijk na de overwinning van Trump.
  Rhodos wordt geconfronteerd met maar liefst vijf jaar gevangenisstraf voor de wettelijke verkrachting van het minderjarige meisje als de aanklager met succes kan aantonen dat Rhodes misdrijf bijzonder flagrant was. De rechtszaak wegens de beschuldigingen van verkrachting van een minderjarige jongen begint volgende week.

 7. sjun

  Vroeger werden zulke eenvoudigen van geest vooral bij de SP aangetroffen. Sinds het politieke verscheiden van Jan Marijnissen worden zulke lieden door dolende zielen als Sylvana Simons en Anja Meulenbelt ingekapseld. Ook dan komt er aan zinnigs uit wat er in zit en volstaat de oudhollandse duiding ‘hol vat’ ter karakterisering.

 8. jan_nijhof

  “Of zijn ze niet zo van de democratie bij ….” welke partij werd daar nou ingevuld??
  Bedoelde Tim nou de PVV of FvD. ???

  1. wheelboy

   Jij hebt zeker het nieuws de laatste weken ook niet gevolgd Jan !! Niet zo van de democratie moet je vooral bij GL PVDA CDA VVD CU En (D)666 zijn .Die schaffen het kleine stukkie democratie wat we hadden af !! . Vraag me af waaruit blijkt dat FvD (en nee ben er geen aanhanger van ) en PVV anti democratische partijen zijn !!! Beide zijn voor een directe democratie .Kan je van de eerstgenoemde door mij niet zeggen .Die zetten liever vrienden op belangrijke posten .Vinden dat zij recht hebben op 10 jaar uitkering ook al gaan ze finaal de mist in . En hebben ze onze gulden al verkocht (zelf ben ik voor de Euro) . En volgende klus is ons sociale welvaart systeem afbreken en onze NL staat verkwanselen aan de EU . En wat heb jij daar in te zeggen Helemaal niets !!!

 9. Babaji538

  Het is een mooie quote, om in een wagen
  zonder begin, of start te moeten zitten,
  met geen enkele eindbestemming.

  Ik prefereer een spreuk
  boven een uitspraak.

  Petra Hermans

 10. rafi

  Typisch fascistisch gedrag. Van deze ‘Gutmensch’.

 11. Ni28

  Het zijn allemaal van die schreeuwers zoals hun bazin.

 12. HW

  Als het aan BIJ1 en Silvana ligt mogen straks witmensen, dus blanken, helemaal niet meer stemmen.
  Die krijgen ja overal de schuld van. Dat zwartmensen, dus negers lui zijn, hebben ze te danken aan het gegeven, dat ze voor niks op plantages moesten werken.

  Dat de zwartmensen in Afrika nog nooit een plantage hebben gezien doet niet zoveel ter zake. Of niet Silvana!
  Ga lekker terug naar je roots en boek een ticket richting Nairobi.
  Daar hebben ze wel geen uitkering, maar zijn de zwarten wel allemaal samen. Lekker geen ergernissen over al dit blanken.

 13. Rosasolis

  Ik heb wel een kleine reactie op dit bericht: waarom was BIJ1 niet uitgenodigd om deel te nemen aan deze verkiezingsdebat in Amsterdam? In een verkiezingsdebat behoort alle geregistreerde partijen een uitnodiging te krijgen, om deel te nemen aan zo’n publieke debat. Als een partij wordt niet toegelaten, dan kun je wat felle reacties verwachten.
  Was de PVV societeit aanwezig? De partij die geen leden heeft?

  1. robroy

   je lult uit je nek maar dat wist je al

 14. waakhond

  Stoere jongen hoor lekker toeteren lang de zij lijn.
  Bij1 de partij van de schreeuwers!!

 15. waakhond

  Maar ik vindt het prachtig.

  Schitterend zoon nep partij.

  Heerlijk lachen om hun domme acties.

  Nu nog een rode neus en het is helemaal af.

 16. Gerlos

  Lekker intelligent zooitje daar bij BIJ1, je zal dat in de raad naast je krijgen Annabel. Succes.

 17. Frits Jansen

  Ik ben dol op Sylvana Simons, alleen had ze echt niet de politiek in moeten gaan.
  Ze moesten haar maar wegkopen voor een leuke talkshow, bijv. als opvolger van Eva J. als die aanstonds met zwangerschapsverlof gaat.
  Voor mij liever een zwarte krullenbol dan het Russische blond van Eva Jinek (pseudoniem voor Ljoedmilla Poetin, dochter-van)

  1. sjun

   Die subsidiespons heeft niks te melden en kan dat bovendien minder innemend dan Humbero Tan. Geen eigen broek ophoudend mediabedrijf tuint daar dus in en om de gemeenschap maar weer extra te belasten met politiekcorrecte hobby’s wordt ook steeds moeilijker verkoopbaar..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.