Salafistische imams zijn het eens met haatzaaier Jneid Fawaz: ‘Alle moslims dienen op DENK te stemmen!’

Als het aan salafistische imams ligt, gaat Nederland straks massaal op DENK stemmen. Een club haatzaaiende islamitische predikers onder leiding van Jneid Fawaz geeft vandaag het advies dat moslims op DENK “dienen” te stemmen waar dat maar mogelijk is.

Altijd gezellig met die salafistische lui, nietwaar? Kwam er van het weekend al eentje die vond dat islams niet moesten gaan stemmen, maar gewoon spoor- en snelwegen blokkeren. Want democratie was maar haram: eigenlijk moesten islamieten via geweld en afpersing het bestuur van het land maar afnemen.

Vandaag komt er nog een stemadvies bij van de “democratische” evenknieën van de bovengenoemde gezelligerd. Het gaat om een club islamitische predikers die de democratie niet helemaal afwijzen, mits er maar voldoende sharia-achtige zaken tot stand komen dankzij een islamitische volksvergadering. Daarom “dienen” moslims waar dat ook maar mogelijk is op DENK te stemmen, volgens haatimam Jneid Fawaz en zijn radicale collega’s:

“De predikers vragen aandacht voor onder meer de rechten van moslims op de arbeidsmarkt, ‘keuzevrijheid’ van kleding, het stichten van islamitische scholen en de beveiliging van moskeeën tegen extreem-rechtse aanslagen. Volgens de imams is het ‘vanuit dit oogpunt noodzakelijk en een religieuze verplichting geworden om de meest capabele van de islamitische gemeenschap te kiezen’.

Het advies richt zich voornamelijk op moslims in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Die moeten volgens de imams op DENK stemmen. In Den Haag ‘dient men te stemmen’ op de islamitische Partij van de Eenheid van ex-PVV’er Arnoud van Doorn.”

De imams achter het advies zijn Suhayb Salam van de Utrechtse al-Fitrah-moskee in, “sjeikh” Mahmoud Alshershebie van de Thawheedmoskee in Amsterdam en tenslotte natuurlijk haatimam Jneid Fawaz, die onlangs nog een gebiedsverbod heeft gekregen voor de Schilderswijk in Den Haag, omdat hij er de geesten van de jeugd probeert te vergiftigen. En voor de duidelijkheid: ze geven dus eigenlijk geen advies, hè? Ze schrijven hun volgelingen dwingend voor welk hokje ze woensdag rood moeten gaan kleuren. Met democratie of zelfbeschikkingsrecht heeft dat natuurlijk weinig te maken. Wel alles met dwingelandij, dictatuur en onderdrukking.

Nu is de vraag natuurlijk: wat zou DENK van deze steunbetuiging vinden? DENK houdt namelijk zelf altijd vol een seculiere partij te zijn, maar gezien de massale steun die de partij geniet in de meest extremistische gedeelten van de Nederlandse moslimbevolking is het wel duidelijk dat je flink aan zulke statements moet twijfelen. Niet voor niets pleitte de Amsterdamse lijsttrekker onlangs zelfs nog voor subsidie voor salafisten (!).

Laat mij dus ook een stemadvies geven, zo aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen: whatever you do, als de scheiding tussen kerk en staat je lief is, als je waarde hecht aan het joods-christelijk-humanistische karakter van Nederland, als je blij bent dat de religieuze achterlijkheid in dit land al tientallen jaren geleden verslagen is… stem dan vooral niet op DENK en de Partij van de Eenheid. De duistere krachten die schuilgaan achter deze partijen willen de democratie afschaffen, en ons allen onderwerpen aan haat en sharia. Weg daarmee!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Ritter

  De islam kent geen scheiding tussen kerk en staat en de islam heeft niets op met het joods-christelijk-humanistische karakter van Nederland. De islam wil Nederland zo islamitische mogelijk maken. En partijen als DENK en NIDA werken aan dat doel.
  ————-

  Een factcheck van de PVV islam-video
  https://opiniez.com/2018/03/18/een-factcheck-van-de-pvv-islam-video/

  1. Anton Adriaan

   …het Joods Christelijk humanistische karakter van Nederland zegt de linkRitter met droge ogen!
   Om je te bescheuren! Wat een idioterie, Ritter!

   Joodse karakter in Nederland….pfffft..

   1. robroy

    Dat vindt jij

 2. zeester

  GeenStijl: STEMBUSFRAUDE: “Dat moet ik aan mijn man vragen”
  Van alles misgegaan bij optellen stemmen verkiezingen – RTL Nieuws
  Misschien toch maar wat extra oogjes in het Zeil houden …..

 3. Gerlos

  Moge Allah of de Profeet of hoe gasten hierboven moge heten, ons behoeden voor deze eventuele ramp..

  1. Rechtsaf

   @Gerlos alle afgoderij en satanistische geestelijke wanorde moet oprotten, allah is demonisch/satanisch het probleem is dat Nederland met vleselijke ogen kijkt en het geestelijke dus niet ziet want Nederland steekt haar dikke vette verzadigde plofkop in het beton zodat Nederland het niet ziet, Nederland vindt het wel best en laat het verder gebeuren…

 4. Ni28

  Het is echt een stuk leuker in Nederland door de komst van de islam. Totdat de emmer een keer overloopt.

 5. rosmalen53

  Ongelooflijk eigenlijk dat al die geïmporteerde rotzooi stemrecht heeft hier
  Eerst maar eens minimaal 10 jaar wat bijdragen in de vorm van werk dan zien we weleens verder

  1. Rechtsaf

   @Rosmalen Helemaal mee eens natuurlijk, ik vind 10 jaar veel te kort, wat ik ook vind is dat als je voor Turkije, Marokko of Timboektistan-oost mag stemmen je hier je stem automatisch verliest, want nu is het dubbel paspoort = dubbel stemmen…

  2. Steve Van der Vekens

   Dat is ondemocratisch he, je haalt miljoenen negers ongevraagd naar je geciviliseerd land, en je geeft deze een eigen negerpartij en maakt hen stemgerechtigd. Dat is een misdaad.

 6. Rechtsaf

  Ja het gaat nu los hoor, lang leven de open grenzen, toch wel fijn hè wat ze de afgelopen jaren hebben gedaan met Nederland, die randdebielen in Den-Haag zijn echt gestoord..

 7. P.Sisterons

  Zelfs in islamitische landen wordt men onpasselijk van salafisten. Is gewoon kutvolk met een veel te grote smoel.

 8. robroy

  Gewoon verbieden die hap weg er mee opdonderen hier

 9. meanstreak2099

  ik geloof niet dat er niemand hier op denk gaat stemmen

  1. Pit

   Ik denk het ook niet… 😛

 10. Babaji538

  Binnen de Nederlandse overheid en tegelijkertijd
  tégen de overheid. Een compliment waard.
  Ik noem u, alle godsdiensten, als Christendom, Jodendom,
  Islam en Hindoeïsme.
  Daarnaast bestonden zo van die gezellige sekten,
  als Mormonen.

  Inmiddels is “Sor” reeds gevonden!
  Knorretje is wat moeilijk voor een klein meisje.
  Een aantal koppen boven Tante PetRa.

  Petra Hermans

 11. waakhond

  Ja mensen allemaal vrijheid van meningsuiting.
  Maar als er rechtse partijen zijn in Amsterdam dan wordt er geprotesteerd op de dam!
  Alsof ze zoon grote bedreiging zijn HAHA !!!!

  Ik maak me ernstig zorgen zij een vrouw.
  Grappig dat mensen die nooit met Moslims omgaan en normaal gesproken de moskee strak voorbij lopen opeens de islam in bescherming nemen.
  SPECIALE BANDELING!!!!!!!!!!

 12. waakhond

  Behandeling sorry!

 13. nienke

  De ramp is nu reeds begonnen met dit addergebroed.
  Weg met al die salafisten, het land uit schoppen voordat het te laat is.
  Zij eisen en eisen en gaan net zo lang door totdat heel Europa islamitisch is de democratie ten onder is gegaan en zij hier de baas zijn.
  Die hele islam hoort hier NIET thuis, democratie klinkt hun vreemd in de oren, vrouwonvriendelijk,homohaters, christenhaters,weg met die hele islam uit ons westen.

 14. Steve Van der Vekens

  Ja, want moslims staan erom bekend zeer diep na te denken… Not.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.