Stem DENK bij gemeenteraadsverkiezingen, aldus stemadvies van salafistische haatprediker uit Utrecht

“Zeg me wie uw vrienden zijn, dan zeg ik wie u bent.” Een eeuwenoude wijsheid die we nu maar eens moeten gebruiken om het haatgedachtengoed van DENK onder de loep te nemen. Zeker nu blijkt dat extremistische haatpredikers uit alle hoeken en gaten komen gekropen om DENK aan stemmen te helpen bij de gemeenteraadsverkiezingen van over tweeënhalve week.

We moeten allemaal op DENK gaan stemmen op 21 maart, zo meldt de Utrechtse salafistische haatimam Suhayb Salam. In een filmpje op Facebook legt hij uit dat als we niet allemaal (en snel een beetje) onze stem aan DENK geven, dat moslims in Nederland dan min of meer behandeld zullen worden zoals de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Salam:

“Beste nobele broeder en zuster, we weten met z’n allen dat de meeste gevestigde partijen met elkaar concurreren om zoveel mogelijk rechten en vrijheden van de moslims te beperken, of zelfs te verwijderen.”

Ben je een complotmafketel als je bovenstaande écht meent? Ja, dat ben je. Weliswaar heeft de PVV enkele zeer extreme standpunten over de islam en moslims in hun programma, maar de PVV is slechts met moeite een gevestigde partij te noemen. Kijk eens hoeveel ze hebben om kieslijsten vol kundige deelnemers op te stellen. En meeregeren? Dat zit er niet in. Zo’n beetje alle partijen sluiten Wilders en de zijnen expliciet uit van regeringsdeelname.

Dus vrijheden van moslims beperken? Dat is gewoon stemmingmakerij. Maar goed, dat zijn we natuurlijk wel gewend van DENK. Maar dat zij nu gesteund worden door Suhayb Salam, die in Utrecht de al-Fitrahmoskee bestiert, is wel nieuw. Volgens zichzelf wordt hij ook gesteund door Nederlandse moslimgeleerden. Wie dat zijn, geen idee, maar Salam is een salafist van het zuiverste water dus zal het wel zo zijn.

En mocht er geen DENK of soortgelijke partij meedoen in je gemeente, dan moet je blanco stemmen van Salam.

Even voor de duidelijkheid: Salam is dus van al-Fitrah, en dat is de club die leert dat moslims mede-moslims niet mogen aangeven bij de politie, zelfs al is er sprake van zwaar crimineel gedrag. Maar ook de toko die kinderen zo zwaar indoctrineert, dat zij niet meer aan de Nederlandse samenleving kunnen deelnemen.

En sinds gisteren dus ook oproept om op DENK te stemmen. En dan niet vanwege de holle woorden over ‘verbinding’ en ‘tolerantie’ die Tunahan Kuzu telkens uitspreekt. Nee, haatimam Salam zegt gewoon waar het op staat: wij moslims moeten ons verdedigen tegen de rest die ons probeert te vervolgen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Tinneke

  Ik zeg doen!

 2. Vit

  “In een filmpje op Facebook legt hij uit dat als we niet allemaal (en snel een beetje) onze stem aan DENK geven, dat moslims in Nederland dan min of meer behandeld zullen worden zoals de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog.”

  Met dit verschil dat zij er elke dag weer reden voor geven.

  1. NoDoubt

   Nog beter, parlementsleden mogen alleen het Nederlandse paspoort. Dan hebben we geen Diyanet (Erdogan) als lange arm in Nederlandse mokeeën. Er zijn meer moskeeën in Nederland dan kerken in Turkye. Christenen mogen in Turkye geen Kerst meer vieren. Turkye verwordt meer en meer een Islamitische staat en derhalve geen democratie en niet-islamieten worden dihmmies (untermenschen) per definitie.

   1. Pit

    En zijn we verlost van privacyfucker Karin Ollongren.

  2. Kodi

   Met steeds meer Islam worden de Joden in Nederland nu behandeld als tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vandaag was Kristalnacht weer terug in Amsterdam. En de aanslag op een Joods restaurant kwam van de Islam.

 3. Two Ravens Black Kettle

  Misschien kan de Kartel kruip-dhimmy Jozias van Aartsen een bid naar de macht doen ? De salafistische haat-stem heeft hij alvast binnen en Erdogan’s DENK krijgt er een geduchte concurrent bij.
  Wie weet weet hij ook nog D’66 salafisten als Sigrid Kaag en islamGroenLinksers als Judith Sargentini aan zich te binden.

 4. 75

  Etnisch stemmen is het begin van een burgeroorlog. (zie het voormalig Joegoslavië)

  1. Top

   En daar zijn we voor gewaarschuwd, door lieden die het zelf hebben meegemaakt en begrijpen, wonende in Bosnië Herzegovina.

  2. Original NL

   Idd.75!

 5. swetsnek

  HET LIJKT MIJ AAN DE TIJD OM denk TE VERBIEDEN

  1. Ernst Quispel

   Kijk eens aan, daar hebben we weer een licht die meent dat we politieke partijen moeten verbieden.

   Met fascisme heeft dat helegaar niks te maken hoor.

   1. eRik2017

    Ja Wim, ook jouw Vereniging Martijn.
    Heb je al een vakantie geboekt voor Thailand?

   2. Siemien

    @ernst ooh wat voelt dit lekker warm voor je, zodra het gaat over het verbieden van een islamitische partij of iets in die richting, kwijl je er gelijk bovenop..

  2. Pit

   @Swetsnek:

   #doodzwijgen

   1. swetsnek

    ja hoor geen woord haha

 6. eRik2017

  Op zich niets nieuws, al bevestigd deze islamvoorganger in alle openheid dat de moslimgemeenschap zich niet in de samenleving wil mengen, in elk geval dat het vanuit zijn moskee wordt afgeraden.
  Scheiding tussen Kerk & Staat bestaat niet voor deze man.
  Wat moet je hier nou mee? Moslims worden opgeroepen de slachtofferrol aan te nemen en zich te verdedigen.

  1. Pit

   @Erik: Binnen de islam bestaat er sowieso geen scheiding. De componenten binnen islam zijn niet los verkrijgbaar en de gematigde islam bestaat niet.

   1. eRik2017

    @Pit
    Van van Aartsen moeten we ze omarmen. Te beginnen met gejengel uit een minaret. Meer iftars Politie-iftar -ziekenhuis-iftar -brandweer-iftar -universiteits-iftar

    #omarmen

  2. Steve Van der Vekens

   De moslimhoofddoek schreeuwt het uit: “Ik hoor niet in jullie maatschappij!”

   1. Kodi

    Daar heeft dat Moslimkopvod eigenlijk gewoon gelijk in. Ze hoort niet in onze maatschappij, zoals ze zelf zegt. De Islam hoort gewoon niet in onze vrije en democratische samenleving met scheiding van godsdienst en staat thuis. De Islam staat namelijk haaks op vrijheid en democratie. De leider van de Islamitische organisatie Hizb ut-Tahrir, Okay Pala, heeft het zelf gezegd: Wij zijn het niet eens met de vrijheid van meningsuiting, want we verwerpen de democratie! Ons alternatief is de islam”. Islam staat dus haaks op vrijheid en democratie. En omdat er met de Europese kernwaarden vrijheid en democratie niet valt te marchanderen, kan er in Europa dus geen podium geboden worden aan de totalitaire doctrine de Islam.

    1. Steve Van der Vekens

     Ja Kodi, de Islam heeft geen bestaansrecht in een moderne, voortdurend evoluerende maatschappij.

 7. Bon-vivant

  Geen aandacht schenken aan deze man. Vreemd dat DDS dat wel doet.
  Ik heb overigens geen geluid bij dit filmpje, of ligt dat aan mijn computer?

  1. Beukman

   Even op het kruisje rechtsonder bij het luidsprekertje klikken.

  2. Bon-vivant

   Nee, daar staat geen kruisje.

  3. Bon-vivant

   O ja, het kruisje onder het filmpje. Dank je, Beukman.

 8. Beukman

  Deze man heeft ook gezegd:
  „Ik ben voor integratie, maar betekent dat dat ik per se stamppot moet eten?” Het is moeilijk om het hier niet mee eens te zijn.

  Verder moet ik het allemaal nog zien. Moslimpartijen zijn in het verleden altijd uit elkaar gedonderd op het moment dat ze groot genoeg werden om uit elkaar te donderen. Daar komt nog bij dat de meeste moslims gewoon VVD of CDA of zelfs PVV stemmen, die hebben helemaal geen zin in dat religieus-sektarische gedoe.

  1. Siemien

   @beukman 450 moskeeën is heel wat anders dan stamppot natuurlijk…
   Deze man wenst zich niet aan te passen..

  2. Stanly2000

   Deze man heeft ook gezegd:
   „Ik ben voor integratie, maar betekent dat dat ik per se stamppot moet eten?” Het is moeilijk om het hier niet mee eens te zijn.
   Hij ziet er dan ook uit alsof hij totaal geïntegreerd is.

 9. Uiterst Links

  Wat een achterlijk gezwets. In dit filmpje kan ik niet achterhalen dat deze man iets verkeerds zegt. Dat hij als moslim wil dat moslims op pro islam partijen stemmen is alleen maar logisch

  1. Original NL

   En dat is nou precies het probleem waar onze kleinkinderen de wrange vruchten van mogen plukken.
   De toename van moslims door immigratie en fokken zal de komende decennia tot een scheefgroei van de bevolking leiden en de moslimgemeenschap (islam) zal hierdoor steeds meer onze vrijheden gaan beknotten.
   En werkelijk nachtmerrie scenario.

   1. Kodi

    Van Aartsen: “Omarm het Salafisme!”

    Vandaag weer een anti-Semitische aanslag op een Joods doel in Amsterdam. Moeten we dat omarmen?

 10. Abraham50

  Goed stemadvies. Ik begrijp die prediker helemaal.

  1. Ernst Quispel

   De vraag rijst of men van deze man een ander stemadvies had verwacht, op het FvD misschien?

 11. Siemien

  Ik vind sws dat salafistisch haatpredikende imams gelijk en heel hard het land uit getrapt moeten worden.
  Ik vraag mij werkelijk heel hardop af waarom Den-Haag dit toch toelaat, dat vraag ik mij echt af.

  1. Ernst Quispel

   Ik vind dat islamistische predikers het land moeten worden uitgetrapt als ze zich schuldig maken aan strafbare feiten. Daarvan is tot nu toe geen sprake.

   1. Mart

    Het opstoken van links volkje is dus NIET strafbaar volgens Kwispel…..het waarschuwen tegen binnensluipers en hun politieke voorstanders weer WEL.

    1. Ernst Quispel

     Beide genoemde meningen zijn in Nederland niet strafbaar.

     Onder welke tegel leef jij?

   2. Siemien

    @ernst daar is wél sprake van, islamitische predikers prediken immers de koran, die staat haaks op onze grondwet..maar jij bent uiteraard een warme pleitbezorger van de islam dus logisch dat je nuance aanbrengt

    1. Ernst Quispel

     Het prediken van de Koran is ook niet strafbaar. Je bent hopeloos in de war.

    2. eRik2017

     @Siemien, let it go.
     Ernst-Wim zit je gewoon vreselijk te treiteren, en staat daarbij op zijn trollenhoefjes te trappelen van plezier. Hij heeft niemand, dus treitert hij de hele dag mensen op dit forum.
     In Nederland is het bekend dat het heel moeilijk is om een haatprediker met een NL paspoort het land uit te zetten. Veiligheidsdiensten zitten er bovenop.
     Zo dragen velen in NL iets aan bij aan onze veiligheid, alleen Wim gebruikt het om mensen tegen elkaar op te jagen, zonder enige vorm van moraal.
     Dat iemand gek wordt van woede, dat is zijn natte droom. dan likt hij zijn hoefjes af!

     #ontwimmen #onttrollen #wimsnattedroom

   3. eRik2017

    Oh nee? Dan ben je niet echt goed ingelicht. Er wordt alleen bewust vmeer omgegaan om te voorkomen dat radicalen rare dingen gaan doen.

    1. eRik2017

     Eenneehh, hoofdreden is dat ze een dubbel paspoort hebben. Daarom kan je ze niet eens zomaar het land uittrappen. In Belgie hebben ze onlangs een imam het land uitgetrapt.
     Die zit nu met zijn NL paspoort, een uitkering en een wens voor een sociale woning met 6 kamers in den Haag thuis.

   4. Original NL

    …Daarvan is tot nu toe geen sprake…
    Hoe weet u dat? Volgt u deze prediker in de moskee? Spreekt u vloeiend islamees?
    Uw aannames zijn onbelangrijk.

    1. penis aqua di rosa

     Islamees? Is dat een erkende taal op deze aardkloot? Wat een geleuter.

  2. Original NL

   …Dit komt Siemien omdat we in den haag een stelletje laffaards hebben zitten…en niet alleen daar…..!

 12. A3aan

  “…om zoveel mogelijk rechten en vrijheden van de moslims te beperken, of zelfs te verwijderen.” Daar heb ik geen enkele moeite mee Utrechtse salafistische haatimam Suhayb Salam.

  1. Original NL

   Idem!

 13. meijer61200

  Hahaha!! Wat een knappe meneer zeg!!! Welk castingbureau heeft hem voorgedragen??
  Is dit nu het gevolg van inteelt tot in de 3e generatie??? Hahaha.

 14. Gerlos

  Helaas zijn er heel veel moslims die deze raad opvolgt van deze gevaarlijke haat prediker. Waarom wordt deze idioot niet ONS LAND uitgezet, hij brengt alleen maar ellende met zich mee. Opzouten met deze gek.

 15. Kodi

  Islamisme (politieke islam) heeft veel ellende gebracht in veel landen, zoals Syrië, Iran, Egypte, Turkije. Wie denkt dat het anders zal zijn in NL, is naïef. ‘Linkse partijen en bestuurders dragen met hun steun voor de politieke islam bij aan de uitholling van onze rechtsstaat.’

 16. sjun

  Het is uitstekend dat ook Suhayb Salam de mensen ongewild bewust maakt van wat er precies gaande is. http://www.dutchfreepress.nl/islam-wordt-gebruikt-om-ons-onze-rechten-en-vrijheden-te-ontnemen/

  1. Ernst Quispel

   Sjun heeft weer een avondje bijgelezen bij de Blonde Mevrouw.
   Hij weet weer van de hoed en de rand.

   🙂

   1. sjun

    Dankzij jouw reactie zullen nog wat extra mensen er toe komen om zich ook eens in de werkelijkheidsbeleving en verwoording van Blonde Mevrouw te verdiepen. Verrijkend voor wie zich aan het politiekcorrecte vertoog weet te onttrekken. Neem bijvoorbeeld deze verhelderende stellingname: http://www.dutchfreepress.nl/hoofddoek-bij-politie-capituleren-voor-islam-en-een-aanval-op-vrijheid-en-veiligheid/

    1. Ernst Quispel

     Ik kijk regelmatig op islamofobe blogs zoals deze en Fenixx. Ze zijn zo oorverdovend dom dat ze me altijd geruststellen: van dit soort volk heeft onze rechtsstaat weinig te vrezen.
     Net als E.J. bron en Xandershit blijken dit soort trieste blogs allemaal wat te sukkelen en loopt de belangstelling terug. Ze weerspiegelen wellicht de maleise van populistisch rechts in ons land.
     Ik ben daar tevreden over.

     1. Ernst Quispel

      maleise = malaise

     2. sjun

      Tevredenheid is een uitstekende eigenschap Ernst. Wel even oppassen dat het niet op zelfvoldaanheid uitdraait waardoor het schoolpleinniveau niet of nauwelijks ontstegen kan worden.

      Een tip: Het containerbegrip ‘islamofobie’ blijven munten nu iedereen al wel in de gaten heeft dat fobie oneigenlijk gebruikt wordt, wekt bepaald geen erudiete indruk. http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=47&t=514

     3. Ernst Quispel

      Islamofobie is synoniem voor moslimhaat, Sjun, maar dat wist je toch wel?

      Semantisch is het geen gelukkige term, maar dat geldt natuurlijk ook voor de term racisme terwijl mensenrassen niet bestaan. Toch weten we heel goed wat ermee wordt bedoeld. Toch?

     4. Rechtsaf

      @ernst jij als dé zéér, zéér, zéér warme pleitbezorger van de islam, jij zal de islam verdedigen met alles wat in je macht ligt, sterker nog, je zal het aanmoedigen, verheerlijken en nog veel sterker, je aanbidt het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is.

 17. Onheilsprofeet

  Ik zie een zorgelijke ontwikkeling in mijn stad Eindhoven waar ik woon, veel turkse en
  Marokkaanse jongeren vinden Denk de partij voor hun omdat ze zich geraakt voelen door het
  slachtoffer denken gedachtegoed waarmee de partij jongeren vergiftigd. Die jongeren voelen
  steeds meer een woede en een ontevredenheid die er voorheen niet was en zonderen zich
  verder en verder af van de Nederlandse samenleving en gedragen zich meer en meer vijandig
  naar Nederlandse waarden en normen. Veel van deze jongeren zijn ongeschoold en missen de
  vaardigheid zelfstandig na te denken. De partij Denk en bijbehorende demagogische imaams
  spelen handig in op de gevoellens van deze jongeren die in Kuzu/Öztürk en Farid Azarkan
  een soort geestelijk leider zien waarvan alles wat er door hun gezegt word als waarheid
  word gezien zonder na te checken of het verhaal wel klopt. Deze partij met dit soort
  aanhang lijkt mij heel gevaarlijk aangezien velen zich rechtvaardigd voellen alles aan
  Nederland toenemend te verachten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.