Tofik Dibi gaat uit z’n plaat: ‘Johan Derksen is een grote rat, een fossiel, een vogelverschrikker en een homofoob!’

De grootste vijand van alle sneeuwvlokjes van Nederland heeft het weer eens allemaal gedaan. En dus schrijft Tofik Dibi een hele column vol waarin hij niet verder komt dan het trieste schoolplein-esque uitschelden van Johan Derksen.

Terwijl de meeste ex-Kamerleden mooie functies hebben gekregen bij banken, NGO’s of zorgverzekeraars moet oud-GroenLinkser Tofik Dibi zich tevreden stellen met de functie van stukjesbakker voor het kleine SJW-medium De Gladiool. Vandaag bereidde Dibi daar een schrijfsel voor over Johan Derksen, één van de programmamakers van Voetbal Inside. Erg verhelderend was het niet, behalve dat Dibi elk scheldwoord dat hij kende uit z’n toetsenbord ramde en in stelling bracht tegen de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International. Op uiterst vulgaire wijze kreeg hij de wind van voren:

“Is er een grotere rat op tv dan Johan Derksen?

Iedere maandag en vrijdag wordt er op RTL 7 in het tv-programma Voetbal Inside een fossiel opgegraven met de naam Johan Derksen. […]

Johan is zo homofoob dat hij iedere kans op een make-over kan shaken. […]

Als hij zijn toon zou matigen, zouden ze er misschien voor kunnen zorgen dat hij er niet langer uitziet als een vogelverschrikker. […]

Johan zou iedere week een stijve krijgen van de ophef die hij veroorzaakt als dat technisch nog mogelijk was […]

Dat is precies de drijfveer van deze eenzame, lelijke man in te grote naar sigaar meurende jasjes uit de kringloopwinkel.”

Als begeleidende illustratie bevatte het artikel ook een rat waarop het hoofd van Derksen was gephotoshopt. Al dat groffe gedoe vond Dibi geëigend, want hij meende te moeten ‘afdalen naar zijn level,’ zo vertelde de afgezwaaide GroenLinks-politicus op Twitter. Gelukkig maar dat Tofik Dibi zo’n succesvolle en geslaagde jongen is, die zelf absoluut niet heult met homofoben of ander onguur tuig. Echt niet!

Overigens is het niet de eerste keer dat Tofik Dibi mensen die zijn politieke idealen niet delen uitmaakt voor ‘rat’. Eerder al gebruikte hij die term om Martin Bosma (PVV), Thierry Baudet (FVD) en Jan Roos aan te duiden, en kreeg PVV’er Henk Bres het verwijt dat hij seks zou hebben gehad met een dode hond. U snapt dus: rechtse mensen mogen geen harde grapjes maken, want dan scheldt Tofik Dibi ze helemaal verrot. Maar voor hemzelf is het natuurlijk wél toegestaan om politieke opponenten op de meest vreselijke manieren te beschrijven. Want hé: jong en links, dus mag je alles.

Bah, wat een hypocrisie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. Adriaan

  “Dibi is de derde van vijf zoons, van wie er één zeer jong overleed. Dibi’s ouders scheidden toen hij zeven was. Dibi woonde daarna bij zijn vader. Toen deze drie jaar later overleed, ging Dibi bij zijn moeder in Amsterdam wonen, in Slotervaart. Dibi bezocht een katholieke basisschool …”
  (Bron: Wikipedia)

  Duidelijk een geval van geen makkelijke jeugd gehad. Zal ook wel aangerand zijn door een pater. Rijp voor een psychiater? Ach, laat maar. Niet meer te redden. Wat een klootzak, woestijnrat, imbeciel, achterlijk mongool. En daar heeft Jesse Klaver een connectie mee??? Tjongejonge. Het zal maar familie van je zijn.

  1. Ernst Quispel

   “Wat een klootzak, woestijnrat, imbeciel, achterlijk mongool.”

   Adriaan is daarentegen een beschaafde hardwerkende jongen die zijn steentje bijdraagt aan onze maatschappij.

   🙂

   1. Adriaan

    @Ernst Quispel, voor de zoveelste keer begrijp je niet wat ik schrijf. Ik heb geleerd om de taal te spreken tegen wie ik praat. Dit heerschap bezigt deze taal en ik spreek hem in zijn eigen taal aan. Zodat hij dit kan begrijpen. Maar dat zul jij wel niet kunnen bevatten.

    Daarom ook dit symbooltje.
    :):):)

    1. Ernst Quispel

     Ga je mond spoelen, Adriaan.

     1. Dubbele Komma

      Waarvoor moet Adriaan zijn mond spoelen minderwaardig stuk stront met bloed aan zijn handen?

      Ga jij liever in het trapgat hangen. Ik sponsor het touw wel. Islamlovertjes als jij hebben zoveel verdriet en bloed aan hun handen dat niemand je zal missen.

      Doe de wereld een plezier en maak jezelf van kant . Je bent overbodig. Moordenaarsvriend. Was je maar dood. Net als de slachtoffers van jouw vriendjes…

     2. meijer61200

      Doet jouw mama toch ook als ze je zurige kwakkie moet inslikken?

   2. Dubbele Komma

    Dan staat hij al een dikke 5 treden hoger op de ladder dan jij.

    Minderwaardige staatsmongool…

   3. Roughwood

    Aldus onze deugextremist, DDS trol met een obsessief compulsieve stoornis, welke zich uit in zijn 24/7 aanwezigheid alhier. Voorwaar een opwindend bestaan. Wat een diepe droeve- en treurnis. Meelijwekkend schepsel. Ga iets doen met uw leven!

   4. Top

    Blablabla. Blaaskaak! Flapdrol!

 2. Gerlos

  Eigenlijk zonde van je tijd om te reageren op deze homo fossiel die volgens mij totaal de weg kwijt is alles van rechts is fout voor deze Tofik Dibi. Je moet er echt mee leren leven Dibi want je linkse maten laten de boel in de steek.

  1. Ernst Quispel

   De homofobie is op dit blog altijd dichtbij.

   1. Dubbele Komma

    Dat zegt een nazi bruinhemd die er mede verantwoordelijk voor is dat joden en homofielen hier niet meer normaal over straat kunnen door zijn nazi islamitische geitenneukende vriendjes. Je bent lekker geloofwaardig.

    Jij bent mede oorzaak voor geweld tegen homo’s achterlijke schlemiel.

   2. Top

    Blablabla. Blaaskaak! Flapdrol!

 3. Natte Scheet

  Tofik Dibi heeft wel met een goede reden uitgehaald naar die man. Ik kan me goed voorstellen dat die engerd niet veel homoseksuele vrienden heeft

  1. sjun

   Misschien heeft hij daar ook geen behoefte aan? Sommige mensen presteren zelf wat in de maatschappij en kunnen het dan uitstekend voort zonder identiteitspolitieke en genderneutrale bijval.

  2. Pindas

   Jij ook niet heb ik gehoord van je holvriendjes.Jij komt altijd eerder klaar dan je holmaat en dat geeft met recht een hoop dunne strond!

 4. Gerlos

  Stinkende scheet dat zal je tegenvallen.

 5. Pedrito

  Tja Tofikje Johan vertolkt de mening van de man uit de straat die niets tegen seksueel anders geaarden heeft, maar wel de buikt vol heeft van misselijke relnichten zoals jij

 6. Bas2018

  Ben het helemaal met je eens Adriaan ! En….laat Quispel maar lullen , hij spoort toch niet.

 7. A3aan

  Ach, de ene sukkel begint bij falen naar de ander te kijken en die vervolgens de huid vol schelden. Op DDS is het niet veel anders, Ad Hominem reageren taal neuqen of de boel verdraaien zijn zo van die tactieken om bij gebrek aan argumenten/woorden te proberen de ander onderuit te halen.

  Negeren maar, het zijn onverbeterlijke zichzelf zwaar overschatte minkukels.

 8. Luwadder R1

  Tofik Dibi moet zich maar eens realiseren dat we hier -ondanks dat er niet veel meer van over is- vrijheid van meningsuiting hebben. Buitenlanders hebben daar nogal moeite mee en dus ook de heer Dibi. Zelf kijk ik al jaren naar voetbal-inside ondanks dat ik geen voetbalfan ben, zelf vergelijk ik het programma met het (helaas) legendarische auto programma Top Gear. Waarbij Johan Derksen de rol van Jeremy Clarkson vervult, dit terzijde. Johan Derksen benadrukt ook elke keer dat het om satire gaat. Ondanks dat Johan Derksen niet welkom is in sommige voetbal stadions geeft hij nog steeds zijn mening over alles wat hem interesseert. Die groep BN’ers word steeds kleiner omdat veel BN’ers geen mening meer durven te geven omdat een groep zich dan weer aangesproken voelt en dan wordt de persoon in kwestie bedreigt in het ergste geval met de dood. Het is werkelijk te zot voor woorden wat hier allemaal gebeurt. Dat Geert Wilders beveiligt moet worden omdat zijn mening over de islam afwijkt van het politiek linkse correcte. Diep triest, en wat Tofik Dibi allemaal zegt, op de kleuterschool hadden we een regel bedacht als je werd uitgescholden : “Wat je zegt,dat ben je zelf”. Als buitenlanders moeite hebben met de vrijheid van meningsuiting, nou dan lazer je toch gewoon op.

 9. sjun

  Tofik D. zal het vast goed doen bij GroenLinks…

 10. Vit

  Da pisnicht.

 11. Scaldis

  Overduidelijk inteelt

  1. corfo

   @ Scaldis.
   U bedoelt misschien : islamiet X geit ?

 12. Natte Scheet

  Tofik Dibi is een intelligente jongeman die weet waar hij het over heeft. Die Derksen is idd een primitieve aap

  1. Rechtsaf

   @Nattescheet Derksen heeft meer bereikt dan Tofuk Dubai

  2. ayreonaut

   @natte
   Volgens mij lijkt Derksen net zoveel op een aap als Sylvana op een Pauw.

  3. Ni28

   toepasselijke nick?

  4. meijer61200

   Je bedoelt dat hij naaste familie van je is begrijp ik???

 13. monach

  Tifik scheldt alleen maar op niet-moslims, omdat hij van hen niets te vrezen heeft.

  1. Paaldanseres

   Totdat ie op een goeie dag met zijn links hoofd naar beneden richting aarde suist…

 14. Tguard

  Tofik, wie??? Oooo die relnicht van GroenLinks.
  Dat moraalriddertje die haar zin niet kreeg en vanaf toen heel erg boos doet. AL stampvoetend leest ze rechts Nederland de les. Toch vreemd als je, je bedenkt dat ze toch echt door haar linkse vriendjes eruit geknikkerd is.

 15. meanstreak2099

  derksen moet kunnen zeggen wat hij wil en om eerlijk te zijn had ik van tofik nog nooit gehoord totdat hij meedeed aan celeberity stand up.
  de gladiool waar hij voor schrijft zegt mij nog minder dan tofik dus ik hoop dat deze meneer in een doofpot verdwijnt en nooit meer wordt opgegraven

 16. meijer61200

  Wat een ongekend treurig bestaan heeft die Kwispel toch! De hele dag op zijn zolderkamertje achter het toetsenbord bezig met flagrante onzin uitkramen. Maar ja, je moet wat als je door iedereen bent uitgekotst. Een weldenkend mens zou niet moeten reageren op het vitriool dat uit deze bek komt.

  1. corfo

   @ meijer61200.
   De door u genoemde @ Kwispel is een psychiatrisch patiënt, die, om de tijd te doden, een laptopje ter beschikking krijgt van de inrichting in Den Dolder alwaar hij permanent verblijft. Af en toe een heel klein beetje aandacht, schijnt deze psychopaat (@Kwispel) in de avonduren enige rust te verschaffen.
   Voor de rest is uw reactie volkomen correct.
   Oh ja, vergat ik ff : deze @ Kwispel is regelmatig zijn eigen naam vergeten en vraagt dan aan andere reaguurders : “Wie is @ Kwispel, wie ben ik dan ?”

 17. Ni28

  Ben benieuwd wat Johan Derksen te melden heeft over de gladiool Dibi. Het zal vast lachen zijn op RTL7.

 18. Pindas

  Muurklantjes

 19. corfo

  Toofje Dievi is tijdens zijn vlieglessen, zónder vleugeltjes van een flatgebouw springen/geduwd, op z’n hoofd gevallen en thans helemaal de weg kwijt, spreekt wartaal en is de moeite van een reactie eigenlijk niet waard.
  Gauw terug naar het Rifgebergte, Toofje, daar woont geen Johan Derksen en hoef je nóóit meer boos te worden. Homo-kleuter !!

 20. mening66

  Ik denk dat Dibi veel tekort is gekomen, als je in de homo wereld niet :bloedmooi: en jong bent kun je het wel schudden.
  En Dibi is geen van beide ook nooit geweest en dan?
  Ja dan ga je anderen maar aanvallen om je frustratie af te reageren.
  En dat kan als je linkSS en moslim bent.
  Maar dat mag niemand anders want dan ben je de moslim sigaar.
  Nou Adriaan geeft deze onbeschofte ZGN nette linkSSe vol idioot precies wat hij verstaat.

 21. EllyD18

  Dibi is een zakkenvuller, meer niet.

 22. meijer61200

  Dibi blijft het gevaar maar niet zien, of wil het niet zien. Als de religie van de liefde ook hier aan de macht is over een paar jaar, hangen de volgers van de pedofiele “profeet” hem als eerste aan de hoogste boom. Kinderen neuken is geen probleem, maar homo’s hangen we op. Dibi is een echte moslim; te dom om te schijten, dat malle hoofd alleen al spreekt boekdelen (inteelt??).

  1. Ernst Quispel

   “Als de religie van de liefde ook hier aan de macht is over een paar jaar, hangen de volgers van de pedofiele “profeet” hem als eerste aan de hoogste boom.”

   Je kunt er om lachen maar er zijn echt dwazen die na de misleiding door malle Geert serieus geloven dat Nederland in rap tempo islamiseert en we binnen een paar jaar hier een kalifaat hebben met toepassing van de sharia.

   Islamofobie is daarom ook semantisch vaak wel een juiste term: deze mensen staan stijf van irrationele angst. Tragisch.

   1. Holland

    Velen zien dat Nederland inderdaad in rap tempo islamiseert. Daar zijn ook tal van bewijzen voor. Vrijwel niemand denkt echter dat dit binnen een paar jaar resulteert in een shariakalifaat. Dat duurt langer. Maar het is wel het einddoel.

    Die snelle islamisering dient een halt toegeroepen te worden. Om te beginnen door alle eisen van de islam te negeren, de bouw van nieuwe moskeeen te stoppen, buitenlandse financieringsstromen te verbieden en bij haatprediking de moskee direct te sluiten.

    1. penis aqua di rosa

     En wat nu die haatimams weer hun strot uit lieten stromen. Daar is het minder minder van de heer Wilders echt niks bij. Waar liggen de voorgedrukte aangifte formulieren klaar om tegen deze extreme democratie ondermijners aangifte te doen?
     Een fikse straf (al erkennen zij alleen de Sharia en niet onze wetgeving) en Persona non grata voor Nederland in het BEIDE paspoorten zou afdoende moeten zijn, maar ja EU, dat gaat het dus niet worden (daar leeft men in de roes van sprookjes) Reizen binnen de Schengengrenzen is zo ……… ,ook voor ongewensten, unlimited.

     1. poldi

      @Hollamd, aub niet reageren op @EQ want die leeft al jaren onder een hele grote steen.

 23. en_els

  Om lieden zoals Dibi haten wij het Marokkaanse ras.

  (Stt, het is geen ras, zijn gewoon blanken.)

 24. fenderbender

  Laat Dibi lekker homo zijn, heeft toch niemand last van?
  Dat hij in een geloof zit waar homo,s worden afgemaakt kan nederland niets aan doen, dan kan hij wel een beetje de relnicht/slachtoffer uithangen, beklaag je dan bij je geloofsbroeders.

 25. Baron von Munchhausen

  Ach ja,………..Nederland!
  Tofik Bibi? Een door Groen-Links geknuffelde Homo Marokkaan!

  Tofik Bibi:
  A
  12 jaar geleden de bek vol over integratie Moslims! ”
  En de lafaard nu? “Ze (Moslims) accepteren mijn Homo zijn niet!
  B
  De (toch wel) integere Jolanda Sap via interne Gr-Links “verkiezingen” de grond intrappen!
  Wat zijn Marokkaanse mentaliteit inhoudt: vrouwen zijn en blijven ondergeschikt!
  C
  Nooit en te nimmer “echt” gewerkt! Zelfs geen krantenwijk om zijn zakgeld te verdienen!
  D Specialist om van de Staat te leven: Kamerlid, toeslagen, uitkeringen en de hele rambam!
  E
  Jaloezie op Nederlanders die WEL werken voor hun inkomen! O.a. Johan Derksen.
  F
  Nog meer??????????? Over de TD?
  Niet alleen bij Gr-Links, maar bij alle Linkse partijen zullen, de door hun geknuffelde Allochtonen, hun verachting laten blijken voor deze Linksen!
  Vanavond hier iets over bij DWDD, PAUW??????
  Of bij de NPO?
  Volkskrant in ieder geval niet!

 26. pejoar

  Deze Dibi(el) is een hypocriet leugenachtig manneke.
  Kan me nog herinneren dat hij zei bij zijn “coming out”,ik heb meer positieve reacties van moslims dan van Nederlanders gekregen.
  Zelfs bij GL hebben ze de buik vol van hem.
  Wachtgeld is op dus hij moet wat doen,werken gaat niet, dus dan maar wat blèren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.