Tuigvlogger en tuigpoliticus, zij aan zij: Ismail Ilgun en Selçuk Öztürk zijn érg blij met elkaar

Ismail Ilgun laat weer eens zien waar hij staat in de politiek: pal naast het enggeestige DENK, zoals hij ook middels een kiekje met Kamerlid Selçuk Öztürk weet over te brengen.

ismaililgun

Niet voor het eerst in de afgelopen paar jaar ontvouwt tuigvlogger Ismail Ilgun zijn bijzonder twijfelachtige politieke voorkeuren. Zo verbond hij zichzelf eerder nog nadrukkelijk met een niet nader te noemen dictatuur in het Nabije Oosten, maar ook in eigen land is duidelijk dat de door de NPO zo geprezen vlogger niet echt in staat is om goed en kwaad te scheiden.

Ismail Ilgun blijft namelijk maar cirkelen rondom DENK, de partij die Nederland wil transformeren in een republiek (of, for that matter, een sultanaat) uit het Midden-Oosten. Getuige ook een nieuwe foto die de Zaanse relschopper gisteren op Twitter gooide. Hij poseert er met Tweede Kamerlid Selçuk Öztürk. Waar de twee precies zijn is niet helemaal duidelijk, maar het lijkt een printshop te zijn. Het enige wat Ilgun over de ontmoeting kwijt wil is “Denk.”

Lekker voortvartend, natuurlijk. Net zoals dat stemadvies voor DENK enkele weken geleden of het feit dat Ilgun al eerder kiekjes liet maken van hem en Kuzu, en zelfs met de DENK-fractievoorzitter premières bezoekt.

Het wachten is dus tot Ismail Ilgun ergens op een DENK-kieslijst opduikt, want met alle twijfelachtige figuren die de partij de afgelopen maanden heeft aangenomen kan dat namelijk niet meer dan een kwestie van tijd zijn. Zeker in het Zaanstad van Ismail Ilgun zijn de DENK-raadsleden van bijzonder zorgwekkend allooi. Ismail Ilgun zou zich er helemaal thuisvoelen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Babaji538

  Ik denk, altijd, éven na, voordat ik
  in het openbaar, met iemand op de foto ga.
  Petra Hermans

  1. corfo

   @Babaji538.
   Openbare vagina-monoloog op de foto.

 2. HW

  Soort zoekt soort, verder weinig aan toe te voegen.

 3. Koos sssss

  De ene drol plakt aan de andere. En samen stinken ze hetzelfde.

 4. Ritter

  Het zijn allebei Turken en allebei zijn het Erdogan aanhangers.

  DENK is het Nederlandse filiaal van de AK partij van Erdogan. Ismail Ilgun noemt zich “soldaat van Erdogan”.

  Dus geen verrassing hier.

 5. Adriaan

  Wat is er mis met dit fotootje? Gewoon twee homo’s die erg gelukkig zijn met elkaar.

  1. corfo

   @ Adriaa ?n.
   u óók al 2 Turkse rugkruipertjes ?
   Z.s.m. op vliegles die twee !

 6. A3aan

  Zij kunnen een poosje doen alsof zij de meest geïntegreerde import islamvolgers zijn, hun ware aard komt altijd boven drijven immers, soort zoekt soort.

 7. Gerlos

  Twee engerds die eigenlijk niet thuishoren ONS LAND.

 8. CheikhRedo

  Bla,bla,bla goh wat een orginele reacties weer. Jullie vervallen weer in herhaling. Voeg iets nieuws aan jullie reacties waar we wat mee kunnen AUB.

 9. Ali Yas

  Nepotisme. We zullen er nog veel van gaan zien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.